Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kendi mesajlarımıda okuduğuma göre yatabilirim artık

Kızlar lütfen haftasonunu iyi değerlendiriyoruz ve pazartesi eksi çıkıyoruz
Hedefler yarın gelecek

mine006 minecim haftaya cuma bizim listede yer alacaksın
Heralde açılışı güzel yaparsın tatlım :))
Haftaya hedefimiz 1.lik
Aslında deneme süresinde tanımadığım birini listeye direk pek almam
Riske girmiş oldum

İlk sayfada min.5 mesaj yazsada elimizden geldiği kadar burda olup birbirimize destek olmaya çalışıyoruz
Bi süre sonra zaten gönül bağı oluşuyor
Buda başarıyı getiriyor

Hadi bakalım sabaha kadar Bi sürü kalori yakın

Iyi gecelerrrr tatlı rüyalar

begendum
Vuhuuuu sopayı yemissin zaten ama ödül olayını öğünde bırakmaliyiz tatlım sen akşama kadar ödül vermişsin
afiyet olsun canım

afiyet olsun canım bir bardak portakal suyu fazla olmuş sanırım. Birde kahvaltı da bOrek :) mefkurem ablam gormesin :)
Görmüş bile görmez mi
bence iyi akşam ki kuruyemiste olmasa süpermiş Zuhal gormesin
Hosgeldin canım hedefine pek birşey kalmamış kız nisana kadar 4 kgu ne yaptın haftada 200g mı vercen valla furur seni
Canım portakal sıkıldığı zaman posasi alınmış oluyor ve kan şekerini çok hızlı yükseltiyor o yüzden tamamını yemek daha iyi

Afiyet olsun canım
su saatte canım portakal istedi iyi mi ay kuzeyde de portakala asermistim ramazanda arayıp bulmuştu adamcağız oruç oruç tövbe bismillah

Selam
menüm

sabah 2 haşlanmış yum yeşillik

ara 1 kuru incir

öğlen
10 tane lahana sarması
2kwpçe Şehriye çorbasu

ara 10 fıstık

akşam
bol salata
et kavurma
5 lahana sarmsd
1 dl ekmek
Noluyor yahu zulada lahana sarması vardı herkes bugün mü patlattı çorba zaten taneli iki kepçe 3dlm ekmek eder lahana yanında yoğurt yeseydin aksamadan yine lahana ve ekmeği eklemesen sorun yoktu
ilk günün günahı olmaz kilon az boyuna göre ideale yakınsın bu yüzden bence akşam hem ekmek hem çorba 3dlm ekmek çok sana canım

Bu kadar lahanalı menü okuyunca bize de bi kapuska farz oldu artık. Dolmasını yapamam ama kapuska süper olucak
Bende çok severim bbugun cuma diye zulada dolmasi olan yutmuş
Canım misafir berekettir kıyıda köşede ille ki birşey çıkar ikram için sen ne yersen oda onu yer stres yapma
Başarılarınızın devamını diliyorum Zuhal hanım aç gezmediginiz nice güzel menülere
O diller daha susmaz ,birde cevap vermeye dalga geçmeye başlasın o zaman gör
akşam açsam işler yolunda demektir

O ekmeği yerken aklıma geldin hatta eşime dedim bak kurunun yanında ekmek yemem ama bugün cumadiye
Abla valla havuza gitmeyince diyetisyene de ugramadim o değil hiçte spor yapmıyorum ufaktan başlamalıyim
ptesode sıkıntı yok hep eksiyim cumadan sorun

Niye ya bnm söylediğim yol da mantıklı

Aramıza hoşgeldin ben poni. Çok fazla kilon yokmuş 4 kiloyu 1 ayda bile verirsin

Amin. Düğün borçları mı ödeniyo canm yoksa asker maaşı iyi yani

Kosa bir müddet daha. Sonra bana devrolcak. Törenle kabul ederim tacımı senden

Hogeldin canm aramıza. Dinleme sen cevreni hep böyle derler.bende ayca. 30 yaşındayım. Bende uzun boyluyum 1.80 hedef 65 bendede

Aramıza hoşgeldin Minecim... Burada mutlu mesut ara sıra terlik yiyerek fit hatun olma yolunda ilerliyoruz

Etimek evde hep var diye ondan yedim ama bu hafta wasa alayım da biraz talaş yiyeyim:))) bizim bankada wasanın lakabı talaş :))))

Niye ya bnm söylediğim yol da mantıklı

Olmayacak birşey ondan ben farklı bir alternatif gösterdim

Kosa bir müddet daha. Sonra bana devrolcak. Törenle kabul ederim tacımı senden

Mefkurem sportif kişiliğimi elimden almak istiyorlar seve seve veririm tacımı sizlere yeterli takımca daha çok spor yapalım... Siz bana yetişene kadar tacım bana çok yakışıyor

Sağol canım benim. Daha önce de ritim bozuluyordu kalbini durdurup tekrar şok veriyorlardı. Galiba yine öyle olacak ama şimdilik belli değil

Cok zor durum Allah sifa versin canim insallah iyi haberler alirsiniz

Kız sarma yakılır mi geçmiş olsun

sorma ya yakilirmi hic of of, sagol canim

Selam mine hosgeldin aramiza bende 24 yasindaym ismim pinar evliyim cocuk yok daha :)
Senin hedefine baya az varmis cnm 1 ay bilemedin 1bucuk aya mezun olursun :)

Kız kardeşim de diyette 10 kilo verdi diyetisyene gidiyor 1 bçk ayda . normalde yemek konuşur şunu bunu yaparız derdik şimdi diyet konuşup beraber spor yapmayı düüşünüyoruzz

Oo bu cok güzel haber beraber yürüyüsler falan yaparsniz diät yemekler falan :) dün bakinirken firinda mücver tarifini buldm bi orta boy dilim 150kcal ediyormus hemde cok lezzetli görnuyodu böyle degisik seylerde yaparsniz belki bnu bende bi ara deniycem :)

Çok beğendim ben içinde yeşillikker var ızgara patlıcan ve kabak var nohut var incir var elma var nar tanesi var bak onları yazmayı unutmuşum bi daha sipariş edersem resmini çekeyim.

Oo cok güzelmis ismi neydi bu salatanin :) aşure gbi icinde yok yok :)

Merhabalar kızlar hepinize kolay gelsin nasılsınız eskilerden ben kimler var kimler yok bilmiyorum uzun zorlu bir süreç geçirdim ve geçirmeye devam ediyorum bu zorlu dönem içinde bir de hamile kaldım verdiğim kiloları geri aldım inşallah doğumdan sonra bomba gibi yanınıza dönmek istiyorum

Amin. Düğün borçları mı ödeniyo canm yoksa asker maaşı iyi yani
Gunaydin ablacim evet dugun borcalari bide takilarda var eve yeni tasinica da koltuk takimi masa falan aldik hepsinin borcu ust uste geldi kendi dugunumuzu eksiksiz kendimiz yaptik elhamdullillah iste maasi hep kesiliyo 400 500 anca kaliyor onunlada gelip gidiyor borc icin calisiyor yanii zavalli kocacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…