- 4 Aralık 2017
- 737
- 1.631
- 63
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.281
Ben tesetturluyum canim unideyken bir gece icimden gelerek ertesi gune tesetturlu uyandim esimde cok sasirmisti evlendikten sonra kapanirsi demisti ama sonra iyiki bu karari almissin gurur duydum dedi ve kiloymus boymus okulmus hic biri umrumda olmadi Allah icin kapandim acikcasi kiloyla tesetturu eertelemeye pek sicak bakmiyorum 120 kilodayken de ayni kiyafetlerimi giyebiliyodum guzelce ortunebiliyodum ayrica kilolar dogru kiyafetlerle belli bile olmayabiliyor genelde ben pardesu giyerdim kaynanam cok aklimi celdi simdi bol paca pantolon ve dize kadar tuniklerle yada uzun hirkalarla genelliklede esorfman takimlariyla idare ediyorum 110 kilodaykende alip giydigim 7 8 tane abiye tarzi ve spor tarzinda elbiselerimde var inan bana hic sorun olmuyor yeterki gonlunden gelsin ve huzurla olmasi gerektigi sekilde örtünKızlar merak ediyorum aranızda tesettürlü olanlar var mı ? Nasıl giyiniyorsunuz ben kilo vermeyi en çok tesettürüm için istiyorum kilo hoş durmuyor dikkat çekiyor diye peki ya sizde mi böyle düşünüyorsunuz?
Hoşgeldin canım aramıza ben fatmaSevgiliMefkurem hosbuldumm çok teşekkür ederim.
Adı:mine006
Yaşı:37
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:3 ve 6
Emziriyormusun:hayir
Meslek:muhendis
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:176
Kilo:69.5
Hedef:66
Daha önce başka takımda yarıştımı :4.takim
Kilo alma nedeniniz :doğumlar
Bize kısaca kendini anlatırmısın:ankaradayım. Bekarlik kilom 65. Daha azi kaldirmiyor vucudum. Ikıncı doğumdan sonra 73e kadar ciktim. 4.takımla 69.5 indim.
Nisana kadar kalan 3 4 kilomu vermek istiyorum motivasyona ihtiyacım var. Çevrem iyisin ye diyen sabotajcilarla dolu. Azimli ve motive edici bir arkadaş grubuna ihtiyacım var. Inşallah güzel bir süreç ve güzel arkadaşlıkla bizi bekliyor. Herkese selamlar
Afiyet olsun canımBende yazayim menumu kızımı uyutmayi deneyecem
Emziren ve süt diyeti yapan anne menüsü
Saat 11.30 kahvaltı
2 yumurta li Kıymalı yumurta
3 cerry
Salatalık
1 dilim tb
4 zeytin
Bol yeşillik
Saat 15.30 ara
1 kase Şehriye çorbası .l
Saat 19.00 akşam
2 kaşik meyhane pilavı
5 küçük ızgara kanat
Salata
1 dilim tb ekmek
Saat 20.30
Yarım CB dan daha az kuruyemiş
Su 2 litre
Spor yok
Annem hep bebek bu huyu bin şekle girer der hergünü aynı olmaz der kızar bana heemen olumsuz düşünüyorum diyeAz kaldi canim yaza kadar insallah hepimiz istedigimiz kiyafetleri alip rahat rahat giyebilecegiz
Ilginc belkide olabilir bu sekilde dusunmemistim. Gecen ac mi kaliyor acaba diye mama yaptim biberon emmeyi unutmus yemedi tesaduf o gunde guzel uyudu gorunurde dis de yok aslinda ama eli surekli agzinda disdenmi acaba diyorum ama huyu suyu degisti benim cocugun da
Benim de canım istediBu kadar lahanalı menü okuyunca bize de bi kapuska farz oldu artık. Dolmasını yapamam ama kapuska süper olucak
Ben 10 yıldır kapalıyım pantolon üstüne uzun diz altına kadar gömlek tunikler giyiyorum abiye bende de var ama açıkcası sanki doğru olmuyor dar oluyor gibi hissediyorumBen tesetturluyum canim unideyken bir gece icimden gelerek ertesi gune tesetturlu uyandim esimde cok sasirmisti evlendikten sonra kapanirsi demisti ama sonra iyiki bu karari almissin gurur duydum dedi ve kiloymus boymus okulmus hic biri umrumda olmadi Allah icin kapandim acikcasi kiloyla tesetturu eertelemeye pek sicak bakmiyorum 120 kilodayken de ayni kiyafetlerimi giyebiliyodum guzelce ortunebiliyodum ayrica kilolar dogru kiyafetlerle belli bile olmayabiliyor genelde ben pardesu giyerdim kaynanam cok aklimi celdi simdi bol paca pantolon ve dize kadar tuniklerle yada uzun hirkalarla genelliklede esorfman takimlariyla idare ediyorum 110 kilodaykende alip giydigim 7 8 tane abiye tarzi ve spor tarzinda elbiselerimde var inan bana hic sorun olmuyor yeterki gonlunden gelsin ve huzurla olmasi gerektigi sekilde örtün
Maşallah abla torunlar çocuklar allah bağışlasınOğlanla gelin derken benim oğlumla gelinimden bahsediyorum
Bu vesileyle yeni arkadaşlarada kendimi tanıtayım
45 yaşında 3 çocuk 2 torun var almanyada yaşıyorum
3 sene öncesinde 113 kiloyla takıma başlamıştım 1 sene sonra 68 le mezun oldum
Fakat yine akıllanmayıp bşrazını geri alıp bikaç ay önce tekrar başladım
Bu sefer hem verip hemde korumayı başarıcam inş.
Tabiki sizlerin desteğiyle :))
Ponim yer olarak biraz ters kalıyor havuza da ara verince biyel oldu yoksa ayda bir yada iki gidecektim bakalım regl olmaSam ptesi havuA gideceğim belki uğrarımTekrar başla bahar ne olacak
İsmini öğren Ayça yemeliyim onu :)Çok beğendim ben içinde yeşillikker var ızgara patlıcan ve kabak var nohut var incir var elma var nar tanesi var bak onları yazmayı unutmuşum bi daha sipariş edersem resmini çekeyim.
Günaydın pınar nasıl oldunGünaydinnnn
Oo Ayşe hayırlı olsun sevindim canım doğumdan sonra verirsin artık kiloları gözünüz aydın bak bizim @askrhpozitif de hamileMerhabalar kızlar hepinize kolay gelsin nasılsınız eskilerden ben kimler var kimler yok bilmiyorum uzun zorlu bir süreç geçirdim ve geçirmeye devam ediyorum bu zorlu dönem içinde bir de hamile kaldım verdiğim kiloları geri aldım inşallah doğumdan sonra bomba gibi yanınıza dönmek istiyorum
Tatlım siz kvlerle kalmıyor musunuz niye extra eşya aldınız ki düğün borcu takı borcu bide eşya zor olmuş üst üsteGunaydin ablacim evet dugun borcalari bide takilarda var eve yeni tasinica da koltuk takimi masa falan aldik hepsinin borcu ust uste geldi kendi dugunumuzu eksiksiz kendimiz yaptik elhamdullillah iste maasi hep kesiliyo 400 500 anca kaliyor onunlada gelip gidiyor borc icin calisiyor yanii zavalli kocacim
Tünaydın hanımlar
Benimkide öksürükten uyumadı uyutmadi benide basım ağrıyor sporu akşama erteledim bakalımGece çok zor geçti oğlum dört gibi anca uyudu yavruma ne oluyor çözemedim inanınben uykusuz kalmaya razıyım da o ağlayınca dayanamıyorum.
Dedemden iyi haberi gelince kardeşimle dışarı çıktık hem yol kısmı yürüyüş hem de biraz gezme tozma olsun dedik
tugce bu ne ya bı kurtul hastanelerden kız daha yaşın kaçBen de sabah doktor kontrolüne gittim, bur topu gibi 2 kortizon iğnem daha oldu, hatta birini vuruldum. Alerji ilaçlarım değişti, haftaya endoskopi yapılacak ama benim pek niyetim yok. Beni hasta psikolojisinden çıkarın yeter artık dedim :)))
Annem de sen zayıfladın hastalık hastası oldun, diyet yasak sana otur ne yemek yapıyorsam ondan az az ye diyor. Evet dedim zaten içli köfte, yaprak sarması, dolma tam bana göre kapıdan yuvarlanmakla kalmam hipoglisemiden de hiç çıkamam dedim.
Benim platonik aşkım sınavı kazanamamış, bu bahaneyle dün biraz sohbet ettik. Offf offf aşk işte
Aklım karışık, az keyifsizim ama geçecek inşallah. Şimdi ablamları bekliyoruz, uçakları rötar yapmış, az dinleneyim bari.
bir uykuszu bunalımlı anne daha hepimiz ayniyiz canım çok o bunalımdan hemenTunaydin herkese. Keyifsiz bir hafta sonu basladi. Gece ustumu acmisim belimden soguk yemisim galiba acayip belim agriyor.uykusuzum kiz 2 saate bir uyandi durdu uyaninca da yarim saat memeden ayiramadim oyle oluncada benim uykum acildi filan. Havada kapali icim karardi niyeyse bi depresyon havasina girdim.
Dar olan yapisanlardan almiyorum ki ben ustum ince alta gore iste basen bacak olunca şalimi uzun yapar ortpas etmeye calisirim olmadi takim gbi uygun baska bir şal atarim omzuma ilk ben karar verir cikarim salona sonra esime evdekilere sorarim nasil duruyor abes bi yer var mi hemen degistiriyim diye acikkende ben vucudumu orterdim acik giyinmeyi hic sevmemBen 10 yıldır kapalıyım pantolon üstüne uzun diz altına kadar gömlek tunikler giyiyorum abiye bende de var ama açıkcası sanki doğru olmuyor dar oluyor gibi hissediyorum
Oncelikle gözünüz aydın canım deden için çok sevindim bu cocuklar da ne var anladım uykuya inanılmaz bi direnç ama ben pert oldum artıkTünaydın hanımlar
Gece çok zor geçti oğlum dört gibi anca uyudu yavruma ne oluyor çözemedim inanınben uykusuz kalmaya razıyım da o ağlayınca dayanamıyorum.
Dedemden iyi haberi gelince kardeşimle dışarı çıktık hem yol kısmı yürüyüş hem de biraz gezme tozma olsun dedik
ben tesettürluyum canım pantolon üstü uzun gomlekler giyiyorum diz hizası sürekli spor giyinirim. Ve gerçekten kilo daha da fazlalikli gösteriyor kapalı iken sana katiliyorum. Maalesef insanlar daha çok eleştirel bakıyor kapalı olduğu için.Kızlar merak ediyorum aranızda tesettürlü olanlar var mı ? Nasıl giyiniyorsunuz ben kilo vermeyi en çok tesettürüm için istiyorum kilo hoş durmuyor dikkat çekiyor diye peki ya sizde mi böyle düşünüyorsunuz?
Cikabilmem icin soyle deliksiz bir uykuya ihtiyacim var ama o da imkansiz. Neyse idare edecem . Senindemi oglan uyumadi gecePonim yer olarak biraz ters kalıyor havuza da ara verince biyel oldu yoksa ayda bir yada iki gidecektim bakalım regl olmaSam ptesi havuA gideceğim belki uğrarım
İsmini öğren Ayça yemeliyim onu :)
Günaydın pınar nasıl oldun
Oo Ayşe hayırlı olsun sevindim canım doğumdan sonra verirsin artık kiloları gözünüz aydın bak bizim @askrhpozitif de hamile
Şekerin ne durumda hamilelikte daha da dikkat ediyorsundur iyi düşün iyi olsun
Tatlım siz kvlerle kalmıyor musunuz niye extra eşya aldınız ki düğün borcu takı borcu bide eşya zor olmuş üst üste
Evinize çıkınca alırsınız birazda birikim yapar yada keyfi yapardınız ne biliyim
Benimkide öksürükten uyumadı uyutmadi benide basım ağrıyor sporu akşama erteledim bakalım
tugce bu ne ya bı kurtul hastanelerden kız daha yaşın kaç
bir uykuszu bunalımlı anne daha hepimiz ayniyiz canım çok o bunalımdan hemen
Hoşgeldin tatlımMerhabalar kızlar hepinize kolay gelsin nasılsınız eskilerden ben kimler var kimler yok bilmiyorum uzun zorlu bir süreç geçirdim ve geçirmeye devam ediyorum bu zorlu dönem içinde bir de hamile kaldım verdiğim kiloları geri aldım inşallah doğumdan sonra bomba gibi yanınıza dönmek istiyorum
Sesli guldum mesajinaTünaydın herkese hava kapalı olabilir bebekler uyutmamis olabilir ama bu hafta kaçarı Göçeri bahanesi yok çünkü 6.olmusuz
Acil telafi edilmeli herkes üstüne düşeni yapacaktır eminim ama iş sadece listedekiler düşmüyor denemedeyim
Freeyim
Bunların lüksü yok herkes birbirini etkiliyor unutmayalım bakınız dünkü lahana sarması hayır anlamadığım nasıl o kadar üst üste denk geldikomsusunuzda yemeklerimi paylaşıyorsun adresi verin kiraya geleceğim
Heyyy Allah'ım ciddi başlayıp sonunu yine cozuttum ne diyordum seyyy kem kummm
Bu hafta herkes üstüne düşeni yapsın annemdeyim
misafirim vardı
bebeler uyumadı
kocama küstüm
kaynanama bozugum
Tadımlık yedim
Biyerim düşecekti yemesem
Emziriyorum sütüm çekti
Yediğime değdi
Yokkkkkkkkkk
Verin bebeleri bu hafta kocalaraa herkes spora
Anladım canım size kimsenin faydası olmamış da takıları bile kendiniz almissiniz mutlu olunda para bulunur sadece kendini ezdirme yeterNorth River abla biz dugunu yapmadan 6 ay once kayinvalidegil gecekondudan apartmana gecmislerdi kayinbabam kredi cekip ev almisti salon bos kaldi esimde napalim eve 5 kurus faydam olmadi koltuk ve masa takimlarimi ben aliyim dedi gittik esimle kaynanamla begendik dugunden once almistik gelene de ayip olmasin bi koltuklari bile yok demesinler dedi bide tabi yatak odasi takimizda var onuda benim ailem adlari batasicalar almadilar esim aldi oylelikle iyi kotu aldik işte bizim ev almaya daha cok var tayini kayseriye ciksa 1 yil daha burda durup hic degilse beyaz esyami aldiriyim diye dusunuyorum ufak tefek ceyizden ve yatak odasi takimimizdan baska hicbiseyimiz yok
kiz Zuhal ablanın terliği varsa benimde zopam varCikabilmem icin soyle deliksiz bir uykuya ihtiyacim var ama o da imkansiz. Neyse idare edecem . Senindemi oglan uyumadi gece
sana da abla hep bı enerjik gördüm seni benimde başıma ağrıyor ama doping yemiş at gibi saçma bı enerjiye sahibim sonum hayır olsunMutlu enerji dolu haftasonları fit adaylarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?