Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben tesetturluyum canim unideyken bir gece icimden gelerek ertesi gune tesetturlu uyandim esimde cok sasirmisti evlendikten sonra kapanirsi demisti ama sonra iyiki bu karari almissin gurur duydum dedi ve kiloymus boymus okulmus hic biri umrumda olmadi Allah icin kapandim acikcasi kiloyla tesetturu eertelemeye pek sicak bakmiyorum 120 kilodayken de ayni kiyafetlerimi giyebiliyodum guzelce ortunebiliyodum ayrica kilolar dogru kiyafetlerle belli bile olmayabiliyor genelde ben pardesu giyerdim kaynanam cok aklimi celdi simdi bol paca pantolon ve dize kadar tuniklerle yada uzun hirkalarla genelliklede esorfman takimlariyla idare ediyorum 110 kilodaykende alip giydigim 7 8 tane abiye tarzi ve spor tarzinda elbiselerimde var inan bana hic sorun olmuyor yeterki gonlunden gelsin ve huzurla olmasi gerektigi sekilde örtün

Hoşgeldin canım aramıza ben fatma
15 aylık kızım var çalışıyorum hemşireyim
Kiloyla başım dertte

Afiyet olsun canım

Annem hep bebek bu huyu bin şekle girer der hergünü aynı olmaz der kızar bana heemen olumsuz düşünüyorum diye

Ben 10 yıldır kapalıyım pantolon üstüne uzun diz altına kadar gömlek tunikler giyiyorum abiye bende de var ama açıkcası sanki doğru olmuyor dar oluyor gibi hissediyorum

Maşallah abla torunlar çocuklar allah bağışlasın

Tekrar başla bahar ne olacak
Ponim yer olarak biraz ters kalıyor havuza da ara verince biyel oldu yoksa ayda bir yada iki gidecektim bakalım regl olmaSam ptesi havuA gideceğim belki uğrarım
Çok beğendim ben içinde yeşillikker var ızgara patlıcan ve kabak var nohut var incir var elma var nar tanesi var bak onları yazmayı unutmuşum bi daha sipariş edersem resmini çekeyim.
İsmini öğren Ayça yemeliyim onu :)
Günaydın pınar nasıl oldun
Oo Ayşe hayırlı olsun sevindim canım doğumdan sonra verirsin artık kiloları gözünüz aydın bak bizim @askrhpozitif de hamile
Şekerin ne durumda hamilelikte daha da dikkat ediyorsundur iyi düşün iyi olsun
Tatlım siz kvlerle kalmıyor musunuz niye extra eşya aldınız ki düğün borcu takı borcu bide eşya zor olmuş üst üste
Evinize çıkınca alırsınız birazda birikim yapar yada keyfi yapardınız ne biliyim
Tünaydın hanımlar
Benimkide öksürükten uyumadı uyutmadi benide basım ağrıyor sporu akşama erteledim bakalım
tugce bu ne ya bı kurtul hastanelerden kız daha yaşın kaç

bir uykuszu bunalımlı anne daha hepimiz ayniyiz canım çok o bunalımdan hemen

Ben 10 yıldır kapalıyım pantolon üstüne uzun diz altına kadar gömlek tunikler giyiyorum abiye bende de var ama açıkcası sanki doğru olmuyor dar oluyor gibi hissediyorum
Dar olan yapisanlardan almiyorum ki ben ustum ince alta gore iste basen bacak olunca şalimi uzun yapar ortpas etmeye calisirim olmadi takim gbi uygun baska bir şal atarim omzuma ilk ben karar verir cikarim salona sonra esime evdekilere sorarim nasil duruyor abes bi yer var mi hemen degistiriyim diye acikkende ben vucudumu orterdim acik giyinmeyi hic sevmem

Oncelikle gözünüz aydın canım deden için çok sevindim bu cocuklar da ne var anladım uykuya inanılmaz bi direnç ama ben pert oldum artık
ben tesettürluyum canım pantolon üstü uzun gomlekler giyiyorum diz hizası sürekli spor giyinirim. Ve gerçekten kilo daha da fazlalikli gösteriyor kapalı iken sana katiliyorum. Maalesef insanlar daha çok eleştirel bakıyor kapalı olduğu için.

North River abla biz dugunu yapmadan 6 ay once kayinvalidegil gecekondudan apartmana gecmislerdi kayinbabam kredi cekip ev almisti salon bos kaldi esimde napalim eve 5 kurus faydam olmadi koltuk ve masa takimlarimi ben aliyim dedi gittik esimle kaynanamla begendik dugunden once almistik gelene de ayip olmasin bi koltuklari bile yok demesinler dedi bide tabi yatak odasi takimizda var onuda benim ailem adlari batasicalar almadilar esim aldi oylelikle iyi kotu aldik işte bizim ev almaya daha cok var tayini kayseriye ciksa 1 yil daha burda durup hic degilse beyaz esyami aldiriyim diye dusunuyorum ufak tefek ceyizden ve yatak odasi takimimizdan baska hicbiseyimiz yok

Mefkurem abla senin mesaj alıntın gitmiş spora kızım ne zman biraz durulursa o zaman başlicam uykusuzlukla başım inanılmaz dertte ne gece ne gündüz uyuyor sürekli kucağımda evin içinde inşallah biran önce normal e döner uykusu

Tünaydın herkese hava kapalı olabilir bebekler uyutmamis olabilir ama bu hafta kaçarı Göçeri bahanesi yok çünkü 6.olmusuz
Acil telafi edilmeli herkes üstüne düşeni yapacaktır eminim ama iş sadece listedekiler düşmüyor denemedeyim
Freeyim
Bunların lüksü yok herkes birbirini etkiliyor unutmayalım bakınız dünkü lahana sarması hayır anlamadığım nasıl o kadar üst üste denk geldi komsusunuzda yemeklerimi paylaşıyorsun adresi verin kiraya geleceğim
Heyyy Allah'ım ciddi başlayıp sonunu yine cozuttum ne diyordum seyyy kem kummm

Bu hafta herkes üstüne düşeni yapsın annemdeyim
misafirim vardı

bebeler uyumadı
kocama küstüm
kaynanama bozugum

Tadımlık yedim
Biyerim düşecekti yemesem
Emziriyorum sütüm çekti
Yediğime değdi
Yokkkkkkkkkk
Verin bebeleri bu hafta kocalaraa herkes spora

Cikabilmem icin soyle deliksiz bir uykuya ihtiyacim var ama o da imkansiz. Neyse idare edecem . Senindemi oglan uyumadi gece

Hoşgeldin tatlım
Ben burdayım :))
Sende inş.bebişi sağlıklı kucağına al sıkıntıların hafiflemiş olarak gel aramıza

Sesli guldum mesajina soylediklerinde sonuna kadar haklisin. Lahana sarmasi furyasi da benle basladi galiba. Hadi arkadaslar bu hafta gosterelim 9. Takimin kim oldugunu

Anladım canım size kimsenin faydası olmamış da takıları bile kendiniz almissiniz mutlu olunda para bulunur sadece kendini ezdirme yeter
Cikabilmem icin soyle deliksiz bir uykuya ihtiyacim var ama o da imkansiz. Neyse idare edecem . Senindemi oglan uyumadi gece
kiz Zuhal ablanın terliği varsa benimde zopam var çok kalma o bunalımlara bak benimki üç yaşına girecek daha sayılıdır deliksiz uyku o kadar alışık değil ki vücudum çocuk uyanmadan ben uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…