- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.261
Kız kardeş candır yaHerkese günaydın bnm oğlan sabah 4.30 da kalktı 8 ekadar bölük bölük uyudu 8 de babasına verdim 2 saat uyumuşum nasıl iyi geldi 2 hafta sonra kız kardeşlerim gelicrk 10 kalacaklar inşallah 10 gün bıyunca uyucaam ohh
Çok sağol canım bugün iyiymiş çok şükürCok zor durum Allah sifa versin canim insallah iyi haberler alirsiniz
sorma ya yakilirmi hic of of, sagol canim
Selam mine hosgeldin aramiza bende 24 yasindaym ismim pinar evliyim cocuk yok daha :)
Senin hedefine baya az varmis cnm 1 ay bilemedin 1bucuk aya mezun olursun :)
Herkese günaydın bnm oğlan sabah 4.30 da kalktı 8 ekadar bölük bölük uyudu 8 de babasına verdim 2 saat uyumuşum nasıl iyi geldi 2 hafta sonra kız kardeşlerim gelicrk 10 kalacaklar inşallah 10 gün bıyunca uyucaam ohh
Kız kardeşim de diyette 10 kilo verdi diyetisyene gidiyor 1 bçk ayda . normalde yemek konuşur şunu bunu yaparız derdik şimdi diyet konuşup beraber spor yapmayı düüşünüyoruzz
Merhabalar kızlar hepinize kolay gelsin nasılsınız eskilerden ben kimler var kimler yok bilmiyorum uzun zorlu bir süreç geçirdim ve geçirmeye devam ediyorum bu zorlu dönem içinde bir de hamile kaldım verdiğim kiloları geri aldım inşallah doğumdan sonra bomba gibi yanınıza dönmek istiyorum
Tünaydın hanımlar
Gece çok zor geçti oğlum dört gibi anca uyudu yavruma ne oluyor çözemedim inanınben uykusuz kalmaya razıyım da o ağlayınca dayanamıyorum.
Dedemden iyi haberi gelince kardeşimle dışarı çıktık hem yol kısmı yürüyüş hem de biraz gezme tozma olsun dedik
Anında eşimle sinemaya yemeğe gidicez plan bile yaptık :)Uyku gibisi var mı dünyanın en güzel şeylerioooo kız kardeş gibisi var mı oğlişi hemen satacaksın yani :)))
Aynen cnm biri 22 biri 11 yaşında ablaların canlarıKız kardeş candır yagözün aydın canım
Ben tesetturlu degilim ama baba tarafim komple kapalidir ve kiloludur. Genelde dokumlu seyler giydikleri icin aslinda saklamasi da kolay oluyor kilolari benceKızlar merak ediyorum aranızda tesettürlü olanlar var mı ? Nasıl giyiniyorsunuz ben kilo vermeyi en çok tesettürüm için istiyorum kilo hoş durmuyor dikkat çekiyor diye peki ya sizde mi böyle düşünüyorsunuz?
Aynen cnm büyük de bi sorumluluk inan çünlü beni örnek alıyorlar hep 22 yaşında ki kız kardeşim hukuk okuyor ve bana her seferinde senin okuma aşkın sayesinde diyor ve dünyanın en mutlusu oluyorumKeske benimde bi kiz kardesim olsaydi cok istemistim. Ne guzel en yakin arkadasin olmustur dimi T Toprakliyagmur bebisi birakip biseyler yapmak cok iyi geliyor biraz da olsa kafa olarak rahatliyorsun. Firsatlari iyi degerlendir
Leslie yapıcaz beraber :)ben hep yaparım cnm fırında mücver çok güzel oluyorOo bu cok güzel haber beraber yürüyüsler falan yaparsniz diät yemekler falan :) dün bakinirken firinda mücver tarifini buldm bi orta boy dilim 150kcal ediyormus hemde cok lezzetli görnuyodu böyle degisik seylerde yaparsniz belki bnu bende bi ara deniycem :)
Ne guzel cok sanslisin tabi onlarda senin gibi bir ablalari oldugu ic8n sanslilarAynen cnm büyük de bi sorumluluk inan çünlü beni örnek alıyorlar hep 22 yaşında ki kız kardeşim hukuk okuyor ve bana her seferinde senin okuma aşkın sayesinde diyor ve dünyanın en mutlusu oluyorum
Ya bnm oğlanda 4 de kalktı kendi kendine ninni söyledi bagırdı filan sürekli uyandı dişdir diyor annem bi çıkaydı bu diş hayırlısı ileTünaydın hanımlar
Gece çok zor geçti oğlum dört gibi anca uyudu yavruma ne oluyor çözemedim inanınben uykusuz kalmaya razıyım da o ağlayınca dayanamıyorum.
Dedemden iyi haberi gelince kardeşimle dışarı çıktık hem yol kısmı yürüyüş hem de biraz gezme tozma olsun dedik
Gelmedi canım ama gelecek galiba ben regl olcaksam eğer hep aynı yerde akne çıkar yine firtlamis kendileri gelir bugün yarın
Dökümlü şeyler daha kilolu gösteriyor gibi geliyor bana elbise giymeyi çok istiyorumBen tesetturlu degilim ama baba tarafim komple kapalidir ve kiloludur. Genelde dokumlu seyler giydikleri icin aslinda saklamasi da kolay oluyor kilolari bence
Dün gece dolunay filan mı verdi acaba bebekler hiç uyumamış brnde uyandım teyzm mrsaj atmış oğlan uyandı uyumuo die oda sabaha kadar uyanmış durmuşTunaydin herkese. Keyifsiz bir hafta sonu basladi. Gece ustumu acmisim belimden soguk yemisim galiba acayip belim agriyor.uykusuzum kiz 2 saate bir uyandi durdu uyaninca da yarim saat memeden ayiramadim oyle oluncada benim uykum acildi filan. Havada kapali icim karardi niyeyse bi depresyon havasina girdim.
Az kaldi canim yaza kadar insallah hepimiz istedigimiz kiyafetleri alip rahat rahat giyebilecegizDökümlü şeyler daha kilolu gösteriyor gibi geliyor bana elbise giymeyi çok istiyorum
Ilginc belkide olabilir bu sekilde dusunmemistim. Gecen ac mi kaliyor acaba diye mama yaptim biberon emmeyi unutmus yemedi tesaduf o gunde guzel uyudu gorunurde dis de yok aslinda ama eli surekli agzinda disdenmi acaba diyorum ama huyu suyu degisti benim cocugun daDün gece dolunay filan mı verdi acaba bebekler hiç uyumamış brnde uyandım teyzm mrsaj atmış oğlan uyandı uyumuo die oda sabaha kadar uyanmış durmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?