Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok sağol canım bugün iyiymiş çok şükür

Tünaydın hanımlar

Gece çok zor geçti oğlum dört gibi anca uyudu yavruma ne oluyor çözemedim inanın ben uykusuz kalmaya razıyım da o ağlayınca dayanamıyorum.

Dedemden iyi haberi gelince kardeşimle dışarı çıktık hem yol kısmı yürüyüş hem de biraz gezme tozma olsun dedik

Uyku gibisi var mı dünyanın en güzel şeyleri oooo kız kardeş gibisi var mı oğlişi hemen satacaksın yani :)))

Kız kardeşim de diyette 10 kilo verdi diyetisyene gidiyor 1 bçk ayda . normalde yemek konuşur şunu bunu yaparız derdik şimdi diyet konuşup beraber spor yapmayı düüşünüyoruzz

Benim kız kardeşlerim çok zayıf, 48-49 kilolar pislikler :))) birlikte spor, yemek planı yapamıyoruz maalesef. Ama alt kıyafetleri bana olmasa da üst kıyafetlerini aşırabiliyorum dolaplarından

Merhaba, sağlıkla bebişini kucağına al inşallah. Biz buralardayız :)

Tünaydın tatlım, neden böyle bu çocuk acaba? 1-2 yudum anason çayı filan içirsen bir zararı olur mu acaba? Anason çayı gevşetir uyutur aslında ama sağlık açısından zararı olur mu bilmiyorum senin oğlan hassas çünkü.

Ben de sabah doktor kontrolüne gittim, bur topu gibi 2 kortizon iğnem daha oldu, hatta birini vuruldum. Alerji ilaçlarım değişti, haftaya endoskopi yapılacak ama benim pek niyetim yok. Beni hasta psikolojisinden çıkarın yeter artık dedim :)))

Annem de sen zayıfladın hastalık hastası oldun, diyet yasak sana otur ne yemek yapıyorsam ondan az az ye diyor. Evet dedim zaten içli köfte, yaprak sarması, dolma tam bana göre kapıdan yuvarlanmakla kalmam hipoglisemiden de hiç çıkamam dedim.

Benim platonik aşkım sınavı kazanamamış, bu bahaneyle dün biraz sohbet ettik. Offf offf aşk işte

Aklım karışık, az keyifsizim ama geçecek inşallah. Şimdi ablamları bekliyoruz, uçakları rötar yapmış, az dinleneyim bari.

Tunaydin herkese. Keyifsiz bir hafta sonu basladi. Gece ustumu acmisim belimden soguk yemisim galiba acayip belim agriyor.uykusuzum kiz 2 saate bir uyandi durdu uyaninca da yarim saat memeden ayiramadim oyle oluncada benim uykum acildi filan. Havada kapali icim karardi niyeyse bi depresyon havasina girdim.

Keske benimde bi kiz kardesim olsaydi cok istemistim. Ne guzel en yakin arkadasin olmustur dimi T Toprakliyagmur bebisi birakip biseyler yapmak cok iyi geliyor biraz da olsa kafa olarak rahatliyorsun. Firsatlari iyi degerlendir

Ben tesetturlu degilim ama baba tarafim komple kapalidir ve kiloludur. Genelde dokumlu seyler giydikleri icin aslinda saklamasi da kolay oluyor kilolari bence

Keske benimde bi kiz kardesim olsaydi cok istemistim. Ne guzel en yakin arkadasin olmustur dimi T Toprakliyagmur bebisi birakip biseyler yapmak cok iyi geliyor biraz da olsa kafa olarak rahatliyorsun. Firsatlari iyi degerlendir
Aynen cnm büyük de bi sorumluluk inan çünlü beni örnek alıyorlar hep 22 yaşında ki kız kardeşim hukuk okuyor ve bana her seferinde senin okuma aşkın sayesinde diyor ve dünyanın en mutlusu oluyorum

Leslie yapıcaz beraber :)ben hep yaparım cnm fırında mücver çok güzel oluyor

Aynen cnm büyük de bi sorumluluk inan çünlü beni örnek alıyorlar hep 22 yaşında ki kız kardeşim hukuk okuyor ve bana her seferinde senin okuma aşkın sayesinde diyor ve dünyanın en mutlusu oluyorum
Ne guzel cok sanslisin tabi onlarda senin gibi bir ablalari oldugu ic8n sanslilar

Ya bnm oğlanda 4 de kalktı kendi kendine ninni söyledi bagırdı filan sürekli uyandı dişdir diyor annem bi çıkaydı bu diş hayırlısı ile

Dün gece dolunay filan mı verdi acaba bebekler hiç uyumamış brnde uyandım teyzm mrsaj atmış oğlan uyandı uyumuo die oda sabaha kadar uyanmış durmuş

Dökümlü şeyler daha kilolu gösteriyor gibi geliyor bana elbise giymeyi çok istiyorum
Az kaldi canim yaza kadar insallah hepimiz istedigimiz kiyafetleri alip rahat rahat giyebilecegiz
Dün gece dolunay filan mı verdi acaba bebekler hiç uyumamış brnde uyandım teyzm mrsaj atmış oğlan uyandı uyumuo die oda sabaha kadar uyanmış durmuş
Ilginc belkide olabilir bu sekilde dusunmemistim. Gecen ac mi kaliyor acaba diye mama yaptim biberon emmeyi unutmus yemedi tesaduf o gunde guzel uyudu gorunurde dis de yok aslinda ama eli surekli agzinda disdenmi acaba diyorum ama huyu suyu degisti benim cocugun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…