- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.301
Dun aksamda sagli sollu gelmissiniz zatenAnladım canım size kimsenin faydası olmamış da takıları bile kendiniz almissiniz mutlu olunda para bulunur sadece kendini ezdirme yeter
kiz Zuhal ablanın terliği varsa benimde zopam varçok kalma o bunalımlara bak benimki üç yaşına girecek daha sayılıdır deliksiz uyku o kadar alışık değil ki vücudum çocuk uyanmadan ben uyanıyorum
Hahh soyle hadi bakalım walk walk walkDun aksamda sagli sollu gelmissiniz zatenuykuda rekor kirmis bir insandim simdi yeri geliyor 1 saat bile luks oluyor. Bak yazindan sonra gaza geldim simdi leslie acip basliyorum hem biraz keyfim yerine gelir
Herkese günaydın bnm oğlan sabah 4.30 da kalktı 8 ekadar bölük bölük uyudu 8 de babasına verdim 2 saat uyumuşum nasıl iyi geldi 2 hafta sonra kız kardeşlerim gelicrk 10 kalacaklar inşallah 10 gün bıyunca uyucaam ohh
Üstteki mesajı görünce bi korkmuştumKız kardeşim de diyette 10 kilo verdi diyetisyene gidiyor 1 bçk ayda . normalde yemek konuşur şunu bunu yaparız derdik şimdi diyet konuşup beraber spor yapmayı düüşünüyoruzz
Kuzum çocuklar robot değilki hep aynı olsunlarTünaydın hanımlar
Gece çok zor geçti oğlum dört gibi anca uyudu yavruma ne oluyor çözemedim inanınben uykusuz kalmaya razıyım da o ağlayınca dayanamıyorum.
Dedemden iyi haberi gelince kardeşimle dışarı çıktık hem yol kısmı yürüyüş hem de biraz gezme tozma olsun dedik
Sanki zararlı şeyleri yşyince sağlıklımı olacakmışın :))Ben de sabah doktor kontrolüne gittim, bur topu gibi 2 kortizon iğnem daha oldu, hatta birini vuruldum. Alerji ilaçlarım değişti, haftaya endoskopi yapılacak ama benim pek niyetim yok. Beni hasta psikolojisinden çıkarın yeter artık dedim :)))
Annem de sen zayıfladın hastalık hastası oldun, diyet yasak sana otur ne yemek yapıyorsam ondan az az ye diyor. Evet dedim zaten içli köfte, yaprak sarması, dolma tam bana göre kapıdan yuvarlanmakla kalmam hipoglisemiden de hiç çıkamam dedim.
Benim platonik aşkım sınavı kazanamamış, bu bahaneyle dün biraz sohbet ettik. Offf offf aşk işte
Aklım karışık, az keyifsizim ama geçecek inşallah. Şimdi ablamları bekliyoruz, uçakları rötar yapmış, az dinleneyim bari.
ben değilim ama açıkda giyinmemKızlar merak ediyorum aranızda tesettürlü olanlar var mı ? Nasıl giyiniyorsunuz ben kilo vermeyi en çok tesettürüm için istiyorum kilo hoş durmuyor dikkat çekiyor diye peki ya sizde mi böyle düşünüyorsunuz?
Eşin çalışıyomu bugünTunaydin herkese. Keyifsiz bir hafta sonu basladi. Gece ustumu acmisim belimden soguk yemisim galiba acayip belim agriyor.uykusuzum kiz 2 saate bir uyandi durdu uyaninca da yarim saat memeden ayiramadim oyle oluncada benim uykum acildi filan. Havada kapali icim karardi niyeyse bi depresyon havasina girdim.
anacım senin herşeyin bi antika :))Gelmedi canım ama gelecek galiba ben regl olcaksam eğer hep aynı yerde akne çıkar yine firtlamis kendileri gelir bugün yarın
Doğru demiş annen :))Annem hep bebek bu huyu bin şekle girer der hergünü aynı olmaz der kızar bana heemen olumsuz düşünüyorum diye
Amin cnm sağolasınMaşallah abla torunlar çocuklar allah bağışlasın
Allah size sağlık huzur versinde cnm borçlarda ödenir geriside gönlüne göre olur inş.North River abla biz dugunu yapmadan 6 ay once kayinvalidegil gecekondudan apartmana gecmislerdi kayinbabam kredi cekip ev almisti salon bos kaldi esimde napalim eve 5 kurus faydam olmadi koltuk ve masa takimlarimi ben aliyim dedi gittik esimle kaynanamla begendik dugunden once almistik gelene de ayip olmasin bi koltuklari bile yok demesinler dedi bide tabi yatak odasi takimizda var onuda benim ailem adlari batasicalar almadilar esim aldi oylelikle iyi kotu aldik işte bizim ev almaya daha cok var tayini kayseriye ciksa 1 yil daha burda durup hic degilse beyaz esyami aldiriyim diye dusunuyorum ufak tefek ceyizden ve yatak odasi takimimizdan baska hicbiseyimiz yok
Tünaydın herkese hava kapalı olabilir bebekler uyutmamis olabilir ama bu hafta kaçarı Göçeri bahanesi yok çünkü 6.olmusuz
Acil telafi edilmeli herkes üstüne düşeni yapacaktır eminim ama iş sadece listedekiler düşmüyor denemedeyim
Freeyim
Bunların lüksü yok herkes birbirini etkiliyor unutmayalım bakınız dünkü lahana sarması hayır anlamadığım nasıl o kadar üst üste denk geldikomsusunuzda yemeklerimi paylaşıyorsun adresi verin kiraya geleceğim
Heyyy Allah'ım ciddi başlayıp sonunu yine cozuttum ne diyordum seyyy kem kummm
Bu hafta herkes üstüne düşeni yapsın annemdeyim
misafirim vardı
bebeler uyumadı
kocama küstüm
kaynanama bozugum
Tadımlık yedim
Biyerim düşecekti yemesem
Emziriyorum sütüm çekti
Yediğime değdi
Yokkkkkkkkkk
Verin bebeleri bu hafta kocalaraa herkes spora
Ben buraya negatif enerji vermemek için öyle görünmeye çalışıyorumsana da abla hep bı enerjik gördüm seni benimde başıma ağrıyor ama doping yemiş at gibi saçma bı enerjiye sahibim sonum hayır olsun
Kız zeynep bugün tartıldınmıDun aksamda sagli sollu gelmissiniz zatenuykuda rekor kirmis bir insandim simdi yeri geliyor 1 saat bile luks oluyor. Bak yazindan sonra gaza geldim simdi leslie acip basliyorum hem biraz keyfim yerine gelir
Ezdirmek ne abla ben cok kavgaci oldugum icin bisey olsa zaten onlari ben eziyorum hic sevmiyorum bu huyumu ama istemedigim seyler oldugunda tahammul edemiyorum buyugum diyip disimi sıkmayı ogrendimAnladım canım size kimsenin faydası olmamış da takıları bile kendiniz almissiniz mutlu olunda para bulunur sadece kendini ezdirme yeter
Her şerde bi hayır vardır cnmKızlar biraz Üzgünüm Dr muz aradı kızımın bağırsak iltihabı devam ediyormuş kan da pozitif çıkmış bizi alerji bölümune yönlendirdi. Tek tek test yapılıp hangi maddeler alerjen onlar tespit edilip sonra ona göre ilerlicez süt ve süt ürünleri devam tabiki yumurtada diyet e eklendi . Kızım zaten inanılmaz huzursuz uyku sıfır sürekli ağlama modunda
çok Ör biliyorum ama en azından her maddeye tedbir alınır onlar için ne kadar zor o alerji annesi kiminin çabuk geçiyor kiminin zorKızlar biraz Üzgünüm Dr muz aradı kızımın bağırsak iltihabı devam ediyormuş kan da pozitif çıkmış bizi alerji bölümune yönlendirdi. Tek tek test yapılıp hangi maddeler alerjen onlar tespit edilip sonra ona göre ilerlicez süt ve süt ürünleri devam tabiki yumurtada diyet e eklendi . Kızım zaten inanılmaz huzursuz uyku sıfır sürekli ağlama modunda
Esim calisiyor abla bi pazar evde bugun aksamda spora gidecekmis salon uyeligi var yalnizim yani. Evde kuvet yokki olsa kizimida alir girerdim icine oohhh missÜstteki mesajı görünce bi korkmuştum
Alttakini okuyunca rahatladım :)))
Birbirinizi sabote etmezsiniz eminim :)
Kuzum çocuklar robot değilki hep aynı olsunlar
Büyürken hep olacak bunlar çok normal
Sanki zararlı şeyleri yşyince sağlıklımı olacakmışın :))
Senin platonik aşkda bi hareket olmıcak heralde :)
Insan anlar kızz, karşıdakinde bi duygu varmı yokmu diye
Yoksa boşuna zaman kaybetme güzelim
ben değilim ama açıkda giyinmem
Uzun boydan elbisebelerim var çokda severim zarif duruyor 75 kiloya düşersem tekrar giyebilecem
Kapalıda olsan açıkda olsan tabiki zayıfken her giydiğin başka yakışıyor
Bol giysen bile hantal oluyor
Eşin çalışıyomu bugün
Bi küvete yatsan belki iyi gelin
Burda depresyona girmek yasak unuttun heralde tatlım :))
anacım senin herşeyin bi antika :))
Doğru demiş annen :))
Amin cnm sağolasın
Darısı sizlere :))
Allah size sağlık huzur versinde cnm borçlarda ödenir geriside gönlüne göre olur inş.
Tartilmadim abla bugun psikopata bagliyorum sonrahergun tartilmamaya calisiyorumKız zeynep bugün tartıldınmı
Cok gecmis olsun tekrar iyi yonu en azindan tek tek incelenecek neye alerjisi oldugu cikacak ortayaKızlar biraz Üzgünüm Dr muz aradı kızımın bağırsak iltihabı devam ediyormuş kan da pozitif çıkmış bizi alerji bölümune yönlendirdi. Tek tek test yapılıp hangi maddeler alerjen onlar tespit edilip sonra ona göre ilerlicez süt ve süt ürünleri devam tabiki yumurtada diyet e eklendi . Kızım zaten inanılmaz huzursuz uyku sıfır sürekli ağlama modunda
Canım kaç yaşında bebeğin yada aylık mıKızlar biraz Üzgünüm Dr muz aradı kızımın bağırsak iltihabı devam ediyormuş kan da pozitif çıkmış bizi alerji bölümune yönlendirdi. Tek tek test yapılıp hangi maddeler alerjen onlar tespit edilip sonra ona göre ilerlicez süt ve süt ürünleri devam tabiki yumurtada diyet e eklendi . Kızım zaten inanılmaz huzursuz uyku sıfır sürekli ağlama modunda
Abla muhakkak ser deriz Hayr çıkar ama üzülüyorum bu duruma zaten yoğurt ve peynir benim hayatımın nerdeyse herseyiydi. Şimdi yumurta kahvaltı da ne yenir kızım zaten huzursuz kahvaltı mi bile zorla hazırlıyordum şimdi vaktim ne yiyeceğimi düşünmekle geçecek va acken inanılmaz agresif oluyorum zeynep sanırım bu yüzden motivasyon olarak dağıldı. Yiyemedigim hersey gözümün önünden film seridi gibi geçiyor normal diyet olsa bu kadar zoruna gitmez ama sonunda insanın kızının sağlığı söz konusu olunca adapte olmak çok zor oluyor. Canın crkse ısırır bırakırsin ama dilin bile değmesi zararHer şerde bi hayır vardır cnm
Ayrıntılı test yapılacak olması çokdaha iyi
En azından tam olarak neye alerjisi var ortaya çıkar
Allah herkese şifa versin canim alerji ne kadar zor birsey biz üstelik başındayiz ama insanın psikolojisi alt üst oluyor bebeğim iyice tepetaklak olduçok Ör biliyorum ama en azından her maddeye tedbir alınır onlar için ne kadar zor o alerji annesi kiminin çabuk geçiyor kiminin zor
canım kızım 5.5 aylık biz önce alerji bölümune gittik ordan bizi gastroenteroloji bölümüne sevk edildik şimdi bizi yine alerjiye gönderiuolar anlamadım yani kanlı mukuslu kaka var bizde deride belirti veren hiçbir reaksiyon ylk uyku sıfır sürekli ağlıyor uykusu geldiği içinCanım kaç yaşında bebeğin yada aylık mı
Allerji için deri testi yapıyor devlet hastaneleri
Çocuk allerji bölümü var
Benim kuzumda allerjik yumurta alerjisi var kendim farkettim ben
Avil diye bir şurup var baktım kabardı vücut bir çay kaşığı veriyorum ben
Test yaptır neye olduğunu bulunca bu ilacı kullan canım acayip uykuda yapıyor
Ah cnm ben baştan beri diyorum sana senin kızı alerji bölümüne götür diye bizim oğlanda öyleydi elhamdülillah geçti hepsiKızlar biraz Üzgünüm Dr muz aradı kızımın bağırsak iltihabı devam ediyormuş kan da pozitif çıkmış bizi alerji bölümune yönlendirdi. Tek tek test yapılıp hangi maddeler alerjen onlar tespit edilip sonra ona göre ilerlicez süt ve süt ürünleri devam tabiki yumurtada diyet e eklendi . Kızım zaten inanılmaz huzursuz uyku sıfır sürekli ağlama modunda
Ponim yer olarak biraz ters kalıyor havuza da ara verince biyel oldu yoksa ayda bir yada iki gidecektim bakalım regl olmaSam ptesi havuA gideceğim belki uğrarım
İsmini öğren Ayça yemeliyim onu :)
Günaydın pınar nasıl oldun
Oo Ayşe hayırlı olsun sevindim canım doğumdan sonra verirsin artık kiloları gözünüz aydın bak bizim @askrhpozitif de hamile
Şekerin ne durumda hamilelikte daha da dikkat ediyorsundur iyi düşün iyi olsun
Tatlım siz kvlerle kalmıyor musunuz niye extra eşya aldınız ki düğün borcu takı borcu bide eşya zor olmuş üst üste
Evinize çıkınca alırsınız birazda birikim yapar yada keyfi yapardınız ne biliyim
Benimkide öksürükten uyumadı uyutmadi benide basım ağrıyor sporu akşama erteledim bakalım
tugce bu ne ya bı kurtul hastanelerden kız daha yaşın kaç
bir uykuszu bunalımlı anne daha hepimiz ayniyiz canım çok o bunalımdan hemen
Mutlu enerji dolu haftasonları fit adaylarım
Tünaydın herkese hava kapalı olabilir bebekler uyutmamis olabilir ama bu hafta kaçarı Göçeri bahanesi yok çünkü 6.olmusuz
Acil telafi edilmeli herkes üstüne düşeni yapacaktır eminim ama iş sadece listedekiler düşmüyor denemedeyim
Freeyim
Bunların lüksü yok herkes birbirini etkiliyor unutmayalım bakınız dünkü lahana sarması hayır anlamadığım nasıl o kadar üst üste denk geldikomsusunuzda yemeklerimi paylaşıyorsun adresi verin kiraya geleceğim
Heyyy Allah'ım ciddi başlayıp sonunu yine cozuttum ne diyordum seyyy kem kummm
Bu hafta herkes üstüne düşeni yapsın annemdeyim
misafirim vardı
bebeler uyumadı
kocama küstüm
kaynanama bozugum
Tadımlık yedim
Biyerim düşecekti yemesem
Emziriyorum sütüm çekti
Yediğime değdi
Yokkkkkkkkkk
Verin bebeleri bu hafta kocalaraa herkes spora
Üstteki mesajı görünce bi korkmuştum
Alttakini okuyunca rahatladım :)))
Birbirinizi sabote etmezsiniz eminim :)
Kuzum çocuklar robot değilki hep aynı olsunlar
Büyürken hep olacak bunlar çok normal
Sanki zararlı şeyleri yşyince sağlıklımı olacakmışın :))
Senin platonik aşkda bi hareket olmıcak heralde :)
Insan anlar kızz, karşıdakinde bi duygu varmı yokmu diye
Yoksa boşuna zaman kaybetme güzelim
ben değilim ama açıkda giyinmem
Uzun boydan elbisebelerim var çokda severim zarif duruyor 75 kiloya düşersem tekrar giyebilecem
Kapalıda olsan açıkda olsan tabiki zayıfken her giydiğin başka yakışıyor
Bol giysen bile hantal oluyor
Eşin çalışıyomu bugün
Bi küvete yatsan belki iyi gelin
Burda depresyona girmek yasak unuttun heralde tatlım :))
anacım senin herşeyin bi antika :))
Doğru demiş annen :))
Amin cnm sağolasın
Darısı sizlere :))
Allah size sağlık huzur versinde cnm borçlarda ödenir geriside gönlüne göre olur inş.
Kızlar biraz Üzgünüm Dr muz aradı kızımın bağırsak iltihabı devam ediyormuş kan da pozitif çıkmış bizi alerji bölümune yönlendirdi. Tek tek test yapılıp hangi maddeler alerjen onlar tespit edilip sonra ona göre ilerlicez süt ve süt ürünleri devam tabiki yumurtada diyet e eklendi . Kızım zaten inanılmaz huzursuz uyku sıfır sürekli ağlama modunda
Canim biz zaten alerji bölümünden gastroya yönlendirilmistik önce alerji Dr una gittik bazı testleri orda yaptılar durum u sadece bu testlerle aciklayamayiz deyip gastroya yönlendirdiler. Sizin yumurta deri testi sonrası mi belirlendi bizim tamamen bağırsak iltihabı ve gizli kan pozitif sonucuna göre oldu biraz deneme yanılma olmuyor mu anlamadım.Ah cnm ben baştan beri diyorum sana senin kızı alerji bölümüne götür diye bizim oğlanda öyleydi elhamdülillah geçti hepsi
Cnm bizde bebek direk tepki verdi tahlil yapmado gastro deneyerek ögren dedi testte çıkamayadabilirmiş inşallah iyi bi doktora denk gelip ssıkıntıyı çözersinizCanim biz zaten alerji bölümünden gastroya yönlendirilmistik önce alerji Dr una gittik bazı testleri orda yaptılar durum u sadece bu testlerle aciklayamayiz deyip gastroya yönlendirdiler. Sizin yumurta deri testi sonrası mi belirlendi bizim tamamen bağırsak iltihabı ve gizli kan pozitif sonucuna göre oldu biraz deneme yanılma olmuyor mu anlamadım.
Bir iki uyudum mu resmen şişeyle veriyorum kuzum kesmiyor benim eşeğiUyku gibisi var mı dünyanın en güzel şeylerioooo kız kardeş gibisi var mı oğlişi hemen satacaksın yani :)))
Benim kız kardeşlerim çok zayıf, 48-49 kilolar pislikler :))) birlikte spor, yemek planı yapamıyoruz maalesef. Ama alt kıyafetleri bana olmasa da üst kıyafetlerini aşırabiliyorum dolaplarından
Merhaba, sağlıkla bebişini kucağına al inşallah. Biz buralardayız :)
Tünaydın tatlım, neden böyle bu çocuk acaba? 1-2 yudum anason çayı filan içirsen bir zararı olur mu acaba? Anason çayı gevşetir uyutur aslında ama sağlık açısından zararı olur mu bilmiyorum senin oğlan hassas çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?