Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dun aksamda sagli sollu gelmissiniz zatenuykuda rekor kirmis bir insandim simdi yeri geliyor 1 saat bile luks oluyor. Bak yazindan sonra gaza geldim simdi leslie acip basliyorum hem biraz keyfim yerine gelir

Dun aksamda sagli sollu gelmissiniz zatenuykuda rekor kirmis bir insandim simdi yeri geliyor 1 saat bile luks oluyor. Bak yazindan sonra gaza geldim simdi leslie acip basliyorum hem biraz keyfim yerine gelir
Hahh soyle hadi bakalım walk walk walk

Kız kardeşim de diyette 10 kilo verdi diyetisyene gidiyor 1 bçk ayda . normalde yemek konuşur şunu bunu yaparız derdik şimdi diyet konuşup beraber spor yapmayı düüşünüyoruzz
Üstteki mesajı görünce bi korkmuştum
Alttakini okuyunca rahatladım :)))
Birbirinizi sabote etmezsiniz eminim :)

Kuzum çocuklar robot değilki hep aynı olsunlar
Büyürken hep olacak bunlar çok normal

Sanki zararlı şeyleri yşyince sağlıklımı olacakmışın :))

Senin platonik aşkda bi hareket olmıcak heralde :)
Insan anlar kızz, karşıdakinde bi duygu varmı yokmu diye
Yoksa boşuna zaman kaybetme güzelim

ben değilim ama açıkda giyinmem
Uzun boydan elbisebelerim var çokda severim zarif duruyor 75 kiloya düşersem tekrar giyebilecem
Kapalıda olsan açıkda olsan tabiki zayıfken her giydiğin başka yakışıyor
Bol giysen bile hantal oluyor

Eşin çalışıyomu bugün
Bi küvete yatsan belki iyi gelin

Burda depresyona girmek yasak unuttun heralde tatlım :))

Gelmedi canım ama gelecek galiba ben regl olcaksam eğer hep aynı yerde akne çıkar yine firtlamis kendileri gelir bugün yarın
anacım senin herşeyin bi antika :))

Annem hep bebek bu huyu bin şekle girer der hergünü aynı olmaz der kızar bana heemen olumsuz düşünüyorum diye
Doğru demiş annen :))

Maşallah abla torunlar çocuklar allah bağışlasın
Amin cnm sağolasın
Darısı sizlere :))
Allah size sağlık huzur versinde cnm borçlarda ödenir geriside gönlüne göre olur inş.

sana da abla hep bı enerjik gördüm seni benimde başıma ağrıyor ama doping yemiş at gibi saçma bı enerjiye sahibim sonum hayır olsun
Ben buraya negatif enerji vermemek için öyle görünmeye çalışıyorum

Kız zeynep bugün tartıldınmı

Anladım canım size kimsenin faydası olmamış da takıları bile kendiniz almissiniz mutlu olunda para bulunur sadece kendini ezdirme yeter
Ezdirmek ne abla ben cok kavgaci oldugum icin bisey olsa zaten onlari ben eziyorum hic sevmiyorum bu huyumu ama istemedigim seyler oldugunda tahammul edemiyorum buyugum diyip disimi sıkmayı ogrendim

Takım analizleri yapılmaya başlanmış
Yani haftalık aldığımız sonuçlar havada kalmıyor
Örneklerine bakabilirsiniz

ANALİZ DÖNEMİ NOTLARI

1. 2018 yılı itibariyle, takımların etap derecelerine bağlı olarak hesaplanan karne notu uygulaması kaldırılmıştır. Bunun yerine takımların, analiz dönemi etap ortalamarının genel ortalaması alınacak ve bu değer "Analiz Dönemi Takım Ortalaması" notu ile analiz raporunda yer alacaktır. Analiz dönemi bitiminde takımların başarı sıralaması, bu ortalama değer üzerinden yapılacaktır.
  2. Performans uygulaması standardı olan 0,30%, takım ortalaması için minimum değerdir. Minimum değerin altında kalan takım öncelikle Mart 2018 dönemi bireysel sıralama listesi kapsamına alınmayacaktır. Ayrıca; Mayıs 2018 analizinde de başarı gösteremez ise, Eylül 2018 analizinde kapsam dışı kalacaktır.

1. TAKIM : Analiz dönemi takım ortalaması 0,438% olup, asgari değerin üstündedir. Bir sonraki analiz döneminde başarılar diliyoruz. Takım analizi deteyları:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-41#post-54296526

2. TAKIM : Analiz dönemi takım ortalaması 0,044% olup, asgari değerin altındadır. Bu nedenle Mart 2018 dönemi bireysel sıralama listesi kapsamına alınmayacaksınız.
Bir sonraki analiz döneminde başarılar diliyoruz. Takım analizi deteyları:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-41#post-54296617

Kızlar biraz Üzgünüm Dr muz aradı kızımın bağırsak iltihabı devam ediyormuş kan da pozitif çıkmış bizi alerji bölümune yönlendirdi. Tek tek test yapılıp hangi maddeler alerjen onlar tespit edilip sonra ona göre ilerlicez süt ve süt ürünleri devam tabiki yumurtada diyet e eklendi . Kızım zaten inanılmaz huzursuz uyku sıfır sürekli ağlama modunda

Buda bu haftaki sonucumuz

***9.TAKIM 552. Etap*** Etap Altıncısı

Pnrrr-20(73/72.6/0.4/%0.55)
asfarovski (69/68.7/0.3/%0.43)
melegimve ben (87.7/86.3/1.4/%1.60)
Zey-has (109.8/109.3/0.5/%0.46)
Mefkurem(85.1/84.8/0.3/%0.35)
mer_4260 (66.6/65.8/0.8/%1.20)
eyledi (94.1/92.6/1.5/%1.59)
tugcekrblt(63.3/62.8/0.5/%0.79)
Nilyyyaaannn(68.6/81.2/-12,6/%-0.35) 499.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 53’e bölündü extrem durum a/2

9.Takım ortalama : %0.735

Her şerde bi hayır vardır cnm
Ayrıntılı test yapılacak olması çokdaha iyi
En azından tam olarak neye alerjisi var ortaya çıkar

çok Ör biliyorum ama en azından her maddeye tedbir alınır onlar için ne kadar zor o alerji annesi kiminin çabuk geçiyor kiminin zor

Esim calisiyor abla bi pazar evde bugun aksamda spora gidecekmis salon uyeligi var yalnizim yani. Evde kuvet yokki olsa kizimida alir girerdim icine oohhh miss
Kız zeynep bugün tartıldınmı
Tartilmadim abla bugun psikopata bagliyorum sonrahergun tartilmamaya calisiyorum

Cok gecmis olsun tekrar iyi yonu en azindan tek tek incelenecek neye alerjisi oldugu cikacak ortaya

Canım kaç yaşında bebeğin yada aylık mı
Allerji için deri testi yapıyor devlet hastaneleri
Çocuk allerji bölümü var
Benim kuzumda allerjik yumurta alerjisi var kendim farkettim ben
Avil diye bir şurup var baktım kabardı vücut bir çay kaşığı veriyorum ben
Test yaptır neye olduğunu bulunca bu ilacı kullan canım acayip uykuda yapıyor

Her şerde bi hayır vardır cnm
Ayrıntılı test yapılacak olması çokdaha iyi
En azından tam olarak neye alerjisi var ortaya çıkar
Abla muhakkak ser deriz Hayr çıkar ama üzülüyorum bu duruma zaten yoğurt ve peynir benim hayatımın nerdeyse herseyiydi. Şimdi yumurta kahvaltı da ne yenir kızım zaten huzursuz kahvaltı mi bile zorla hazırlıyordum şimdi vaktim ne yiyeceğimi düşünmekle geçecek va acken inanılmaz agresif oluyorum zeynep sanırım bu yüzden motivasyon olarak dağıldı. Yiyemedigim hersey gözümün önünden film seridi gibi geçiyor normal diyet olsa bu kadar zoruna gitmez ama sonunda insanın kızının sağlığı söz konusu olunca adapte olmak çok zor oluyor. Canın crkse ısırır bırakırsin ama dilin bile değmesi zarar
çok Ör biliyorum ama en azından her maddeye tedbir alınır onlar için ne kadar zor o alerji annesi kiminin çabuk geçiyor kiminin zor
Allah herkese şifa versin canim alerji ne kadar zor birsey biz üstelik başındayiz ama insanın psikolojisi alt üst oluyor bebeğim iyice tepetaklak oldu

canım kızım 5.5 aylık biz önce alerji bölümune gittik ordan bizi gastroenteroloji bölümüne sevk edildik şimdi bizi yine alerjiye gönderiuolar anlamadım yani kanlı mukuslu kaka var bizde deride belirti veren hiçbir reaksiyon ylk uyku sıfır sürekli ağlıyor uykusu geldiği için

Ah cnm ben baştan beri diyorum sana senin kızı alerji bölümüne götür diye bizim oğlanda öyleydi elhamdülillah geçti hepsi

Bu şnet alerji kaşıntı öldürüyor beni hiç sorma. Bir süre rahattım ne güzel sonra niye gündeme geldiyse yine. Kortizonu yememe rağmen uyuz uyuz oramı buramı kaşıyorum deli gibi. İllaki yine düzelecek inanıyorum ben :))))

Mutlu enerji dolu haftasonları fit adaylarım

Sana da mutlu enerji dolu haftasonları ablacımmmm :)))

Haha sesli güldümmmm... Sarmamı dediniz her ondan bizde de var. Ablam istemiş annem yapmış, yazık zaten çok sık gelemiyor özlemiş annesinin sarmasıno... Dur bakimmm hmmm ben de özlemişimmmm.... Bi koşarım sarma filan kalmaz içimde

Antim kuntin tarifleri yapma diyor ama, yoksa tabiiki sağlıksız yemek ye demiyor. Ana yüreği işte, el vermiyor yüreği kendi dolma sarma yerlen evladınon haşlanmış karnıbahar yemesine
Tamam bu kadar acıtasyon yeter, anlaştık biz annemle az önce karışmicak yememe içmeme :)))

Yüz yüze görmüyoruz ki hiç bana karşı bir duygusu olup olmadığını bilmiyorum, anlamam çok mümkün değil. Ama dediğim gibi o platonik bence platonik kalacak

Üzme kendini kuzum, bak detaylı test yapılacak, neye alerjisi olduğu belli olunca hayat daha kolay olacak. Zamanla bağırsak florası düzelecek, alerjisi de geçecek zamanla Allah yardımcınız olsun

Ah cnm ben baştan beri diyorum sana senin kızı alerji bölümüne götür diye bizim oğlanda öyleydi elhamdülillah geçti hepsi
Canim biz zaten alerji bölümünden gastroya yönlendirilmistik önce alerji Dr una gittik bazı testleri orda yaptılar durum u sadece bu testlerle aciklayamayiz deyip gastroya yönlendirdiler. Sizin yumurta deri testi sonrası mi belirlendi bizim tamamen bağırsak iltihabı ve gizli kan pozitif sonucuna göre oldu biraz deneme yanılma olmuyor mu anlamadım.

Cnm bizde bebek direk tepki verdi tahlil yapmado gastro deneyerek ögren dedi testte çıkamayadabilirmiş inşallah iyi bi doktora denk gelip ssıkıntıyı çözersiniz

Bir iki uyudum mu resmen şişeyle veriyorum kuzum kesmiyor benim eşeği dün hastanede falan baya sevimli davrandı herkesin ilgisini çekti falan hayırlısı bilemedim nazar falan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…