- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.321
Gözün aydın canım ablan geliyormuş keyfini çıkar yeğenlerleBen de sabah doktor kontrolüne gittim, bur topu gibi 2 kortizon iğnem daha oldu, hatta birini vuruldum. Alerji ilaçlarım değişti, haftaya endoskopi yapılacak ama benim pek niyetim yok. Beni hasta psikolojisinden çıkarın yeter artık dedim :)))
Annem de sen zayıfladın hastalık hastası oldun, diyet yasak sana otur ne yemek yapıyorsam ondan az az ye diyor. Evet dedim zaten içli köfte, yaprak sarması, dolma tam bana göre kapıdan yuvarlanmakla kalmam hipoglisemiden de hiç çıkamam dedim.
Benim platonik aşkım sınavı kazanamamış, bu bahaneyle dün biraz sohbet ettik. Offf offf aşk işte
Aklım karışık, az keyifsizim ama geçecek inşallah. Şimdi ablamları bekliyoruz, uçakları rötar yapmış, az dinleneyim bari.
Ben de kapaliyim canım. Evde Allah ne verdiyse dışarıda pantolon kışın üzeri dizle bilek arası kaban yazın tunik ya da gömlek üzeri yelek giyiyorum. Kesinlikle kilo çok önemli kıyafet seçerken. Şükür ben hamilelik öncesi kıyafetlere girmeye başladım.Kızlar merak ediyorum aranızda tesettürlü olanlar var mı ? Nasıl giyiniyorsunuz ben kilo vermeyi en çok tesettürüm için istiyorum kilo hoş durmuyor dikkat çekiyor diye peki ya sizde mi böyle düşünüyorsunuz?
Yarım saat çok iyi kuzum ya ben hesapladım dün gece toplam iki saatten fazla emdi iligim kemiğim kalmadıTunaydin herkese. Keyifsiz bir hafta sonu basladi. Gece ustumu acmisim belimden soguk yemisim galiba acayip belim agriyor.uykusuzum kiz 2 saate bir uyandi durdu uyaninca da yarim saat memeden ayiramadim oyle oluncada benim uykum acildi filan. Havada kapali icim karardi niyeyse bi depresyon havasina girdim.
Ay seninkiler de küçükmüş senden benim de biri 22 biri 18 yaşında şimdi ama ben 32Aynen cnm biri 22 biri 11 yaşında ablaların canları
Dişi çıkınca da geçmedi bizimkinin büyüme atağı da geçirmedi anası sinir krizi geçirince geçecek inşallahYa bnm oğlanda 4 de kalktı kendi kendine ninni söyledi bagırdı filan sürekli uyandı dişdir diyor annem bi çıkaydı bu diş hayırlısı ile
Kız o nasıl belirti Allah iyiliğini versinGelmedi canım ama gelecek galiba ben regl olcaksam eğer hep aynı yerde akne çıkar yine firtlamis kendileri gelir bugün yarın
Maalesef ben de sana katılıyorum canım kıyafet sert kumaş oldukça daha pot duruyor ve kilolu duruyor bence maalesefDökümlü şeyler daha kilolu gösteriyor gibi geliyor bana elbise giymeyi çok istiyorum
Allah razı olsun canım geçecek inşallahOncelikle gözünüz aydın canım deden için çok sevindim bu cocuklar da ne var anladım uykuya inanılmaz bi direnç ama ben pert oldum artık
ben tesettürluyum canım pantolon üstü uzun gomlekler giyiyorum diz hizası sürekli spor giyinirim. Ve gerçekten kilo daha da fazlalikli gösteriyor kapalı iken sana katiliyorum. Maalesef insanlar daha çok eleştirel bakıyor kapalı olduğu için.
Gönüller bir olsun ören gerisi olur gider sen rahat ol. Mesela biz evlenirken eşimle ikimizin de evi vardı oradaki eşyaları seçtik sadece perde yaptırdım evimiz için eksiğim çok ama umurumda değil Allah huzur versin@nanekekik abla biz dugunu yapmadan 6 ay once kayinvalidegil gecekondudan apartmana gecmislerdi kayinbabam kredi cekip ev almisti salon bos kaldi esimde napalim eve 5 kurus faydam olmadi koltuk ve masa takimlarimi ben aliyim dedi gittik esimle kaynanamla begendik dugunden once almistik gelene de ayip olmasin bi koltuklari bile yok demesinler dedi bide tabi yatak odasi takimizda var onuda benim ailem adlari batasicalar almadilar esim aldi oylelikle iyi kotu aldik işte bizim ev almaya daha cok var tayini kayseriye ciksa 1 yil daha burda durup hic degilse beyaz esyami aldiriyim diye dusunuyorum ufak tefek ceyizden ve yatak odasi takimimizdan baska hicbiseyimiz yok
Yarım saat çok iyi kuzum ya ben hesapladım dün gece toplam iki saatten fazla emdi iligim kemiğim kalmadı
Güzelim biliyorum çok zor ama şartlara uyum sağlamaktan başka alternatifin yokbla muhakkak ser deriz Hayr çıkar ama üzülüyorum bu duruma zaten yoğurt ve peynir benim hayatımın nerdeyse herseyiydi. Şimdi yumurta kahvaltı da ne yenir kızım zaten huzursuz kahvaltı mi bile zorla hazırlıyordum şimdi vaktim ne yiyeceğimi düşünmekle geçecek va acken inanılmaz agresif oluyorum zeynep sanırım bu yüzden motivasyon olarak dağıldı. Yiyemedigim hersey gözümün önünden film seridi gibi geçiyor normal diyet olsa bu kadar zoruna gitmez ama sonunda insanın kızının sağlığı söz konusu olunca adapte olmak çok zor oluyor. Canın crkse ısırır bırakırsin ama dilin bile değmesi zarar
Sizin stresiniz çocuğuda geçerDişi çıkınca da geçmedi bizimkinin büyüme atağı da geçirmedi anası sinir krizi geçirince geçecek inşallah
Bir iki uyudum mu resmen şişeyle veriyorum kuzum kesmiyor benim eşeğidün hastanede falan baya sevimli davrandı herkesin ilgisini çekti falan hayırlısı bilemedim nazar falan mi
Gözün aydın canım ablan geliyormuş keyfini çıkar yeğenlerle
Kortizon sıkıntı ama seni yenemez tugce sana güveniyoruz
Yok abla çocuğuma lafım yok elhamdulillah hatta sakin bir bebek denebilir sıkıntı ben de yaş 32 olunca bir yerlerim alışkın olmayınca yemiyor anlayacağınKuzum çocuklar robot değilki hep aynı olsunlar
Büyürken hep olacak bunlar çok normal
Ay kuzum ya inan çok üzüldüm Allah şifa versin. Bi arkadaş aynı durumdaydı kendi diyet yaptı bebeğe ek gıda veremedi ama bir yaşında düğmeye basılmış gibi geçti hepsi inşallah sizin de kısa sürerKızlar biraz Üzgünüm Dr muz aradı kızımın bağırsak iltihabı devam ediyormuş kan da pozitif çıkmış bizi alerji bölümune yönlendirdi. Tek tek test yapılıp hangi maddeler alerjen onlar tespit edilip sonra ona göre ilerlicez süt ve süt ürünleri devam tabiki yumurtada diyet e eklendi . Kızım zaten inanılmaz huzursuz uyku sıfır sürekli ağlama modunda
Kız millet 40 yaşında sonra çocuk yapıyor daha ne oldun sen :))Yok abla çocuğuma lafım yok elhamdulillah hatta sakin bir bebek denebilir sıkıntı ben de yaş 32 olunca bir yerlerim alışkın olmayınca yemiyor anlayacağın
Patlıcan yap istersen abla benimde dünden haşlanmış brokolim var akşama yoğurtla süper :)Akşama ne yemek yaptınız kızlar
Sizin akşam oldu bile :))
Bende sebze olarak patlıcan var onumu yapsam yoksa buzlukta tavuk göğsü var onumu karar vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?