Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gözün aydın canım ablan geliyormuş keyfini çıkar yeğenlerle
Kortizon sıkıntı ama seni yenemez tugce sana güveniyoruz

Ben de kapaliyim canım. Evde Allah ne verdiyse dışarıda pantolon kışın üzeri dizle bilek arası kaban yazın tunik ya da gömlek üzeri yelek giyiyorum. Kesinlikle kilo çok önemli kıyafet seçerken. Şükür ben hamilelik öncesi kıyafetlere girmeye başladım.

Bu arada soruyu yanlış anlamadım umarım

Yarım saat çok iyi kuzum ya ben hesapladım dün gece toplam iki saatten fazla emdi iligim kemiğim kalmadı

Allah razı olsun canım geçecek inşallah

Evet ya direniyor resmen bakalım kimin direnci kırılacak haftaya memlekete gideceğiz yine değişecek huyu suyu

Gönüller bir olsun ören gerisi olur gider sen rahat ol. Mesela biz evlenirken eşimle ikimizin de evi vardı oradaki eşyaları seçtik sadece perde yaptırdım evimiz için eksiğim çok ama umurumda değil Allah huzur versin

Güzelim biliyorum çok zor ama şartlara uyum sağlamaktan başka alternatifin yok
Üzülünce geçmiçekki
Bizim yeğenlerinde yumurta allerjisi vardı belli bi yaşa gelince geçti
Sizinkide geçecek inş.
Allah dermansız dert vermesin
Görüyosunuz tv de ne minikler nasıl hastalıklarla cebelleşiyolar

Dişi çıkınca da geçmedi bizimkinin büyüme atağı da geçirmedi anası sinir krizi geçirince geçecek inşallah
Sizin stresiniz çocuğuda geçer
Öncelikle siz sakin olacaksınız
Hep dikkat ediyorum sakin annelerin çocuklarıda sakin uyumlu oluyor

Bende güzel bi haber aldım
Malum düğün için salon tutulmuştu, iptal edildi
Süre az olduğu için salonun tekrar verilmesi zordu
Yoksa baya bi para ödememiz gerekiyordu
Çok şükür verilmiş birilerine
Sadece 1000 euro kaporayla kurtulmuş olduk

Bir iki uyudum mu resmen şişeyle veriyorum kuzum kesmiyor benim eşeği dün hastanede falan baya sevimli davrandı herkesin ilgisini çekti falan hayırlısı bilemedim nazar falan mi

Bayıl inançlarım yoktur ama nazara inanırım. Alerjisine nazar da eklenmişse huzursuzlanmıştır bebiş.

Gözün aydın canım ablan geliyormuş keyfini çıkar yeğenlerle
Kortizon sıkıntı ama seni yenemez tugce sana güveniyoruz

Evet ev curcuna, akşama koşmaya gidecem diyorum arkamdan bağıranlar var biz de geleceğiz diye :)))
Kortizona bir kere fena yenildim bir daha yenilmem. Başarabilirsem ayak bilrğiöden dolayı koşup ip atlamayı planlıyorum.

Ay kuzum ya inan çok üzüldüm Allah şifa versin. Bi arkadaş aynı durumdaydı kendi diyet yaptı bebeğe ek gıda veremedi ama bir yaşında düğmeye basılmış gibi geçti hepsi inşallah sizin de kısa sürer

Tencereleri boşalttım şimdi onları yıkayacam
Sonrada yemek koyuyum
Arkasından spor duş yapabilirsem benden iyisi yok :))
Akşamada gelen olmasın :))
Bugün işe de gidecem

Akşama ne yemek yaptınız kızlar
Sizin akşam oldu bile :))

Bende sebze olarak patlıcan var onumu yapsam yoksa buzlukta tavuk göğsü var onumu karar vermedim
Patlıcan yap istersen abla benimde dünden haşlanmış brokolim var akşama yoğurtla süper :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…