- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.341
Ben kuafördeyim dolpta pırasam var mis gibi gidince yicem eşime de siz kndi başınızın caresine bakın dedim bugünAkşama ne yemek yaptınız kızlar
Sizin akşam oldu bile :))
Bende sebze olarak patlıcan var onumu yapsam yoksa buzlukta tavuk göğsü var onumu karar vermedim
Valla her biri min 45 dakika olmak üzere dört saatin ikisi emerek geçti birazını yatarak emzirdim kestirdim biraz hattahalime sukrettim su an nasil dayandin ya ben fenalik gecirirdim 2 saat emse
Oh iyi bari abla bir de o çıkmamış çok şükürBende güzel bi haber aldım
Malum düğün için salon tutulmuştu, iptal edildi
Süre az olduğu için salonun tekrar verilmesi zordu
Yoksa baya bi para ödememiz gerekiyordu
Çok şükür verilmiş birilerine
Sadece 1000 euro kaporayla kurtulmuş olduk
Kuzum senin aklın merve ve zeynep e gitti bizim alerjimiz yok çok şükür hatta obur bir oğlum var herseyi yemeye çalışırBayıl inançlarım yoktur ama nazara inanırım. Alerjisine nazar da eklenmişse huzursuzlanmıştır bebiş.
Evet ev curcuna, akşama koşmaya gidecem diyorum arkamdan bağıranlar var biz de geleceğiz diye :)))
Kortizona bir kere fena yenildim bir daha yenilmem. Başarabilirsem ayak bilrğiöden dolayı koşup ip atlamayı planlıyorum.
Ilk olup 14 yaşından beri yalnız yaşayınca önce koca şimdi çocuk zor geldi be ablaKız millet 40 yaşında sonra çocuk yapıyor daha ne oldun sen :))
Valla eve geleli yarım saat oldu abla eşimi aradım açmıyor kesin anasının evinde uyuyakaldı dünden kurutulmuş yeşil fasulye vardı onu yeriz kardeşimleAkşama ne yemek yaptınız kızlar
Bende sebze olarak patlıcan var onumu yapsam yoksa buzlukta tavuk göğsü var onumu karar vermedim
Bende güzel bi haber aldım
Malum düğün için salon tutulmuştu, iptal edildi
Süre az olduğu için salonun tekrar verilmesi zordu
Yoksa baya bi para ödememiz gerekiyordu
Çok şükür verilmiş birilerine
Sadece 1000 euro kaporayla kurtulmuş olduk
Akşama ne yemek yaptınız kızlar
Kuzum senin aklın merve ve zeynep e gitti bizim alerjimiz yok çok şükür hatta obur bir oğlum var herseyi yemeye çalışır
Valla kuzum kafalar bir milyon seni çok iyi anlıyorumYazarken de dedim kendi kendime rakibemin bebesinin alerjisi yoktu diye. Kafa gitti hasta olunca karıştırdım :))) onun oburluğunu yerim ben
İnek sütü alerjisinin belirtisi kanlı mukuslu kakadırcanım kızım 5.5 aylık biz önce alerji bölümune gittik ordan bizi gastroenteroloji bölümüne sevk edildik şimdi bizi yine alerjiye gönderiuolar anlamadım yani kanlı mukuslu kaka var bizde deride belirti veren hiçbir reaksiyon ylk uyku sıfır sürekli ağlıyor uykusu geldiği için
Evin gelini olunca mecbur cnmBugun cok karman corman bi gun oldu kizlar 3 kere sofra kurduk kaldirdik mahvoldum cayiydi corbasiydi yildirdilar beni yaa smdide misafirlige gidiyoruz ne yedim ne ictim mal gibi oldum resmen amaan
Peki soya sütü yada laktozsuz süt kullanılsa olurmuİnek sütü alerjisinin belirtisi kanlı mukuslu kakadır
Senin hiçbir inek sütü katkılı birşey yemeyeceksin
Bebekten kesmek yetmez anne sütü alıyor galiba
Menulerin genelde hep guzel oluyor afiyet olsun ben begendimSabah 10:00
1 yumurta
1 kk peynir
1 yemek kaşığı tulum peyniri
2 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik
Biber
Ara 12 :00
1 bardak süt
Öğlen 14:00
2 köfte
1 fincan yoğurt
Akşam 19:00
1 tabak çiğer tava
1 bardak ayran
20:30
1 incir
1 ceviz
2 litre su
Gözn aydınnMerhabalar kızlar hepinize kolay gelsin nasılsınız eskilerden ben kimler var kimler yok bilmiyorum uzun zorlu bir süreç geçirdim ve geçirmeye devam ediyorum bu zorlu dönem içinde bir de hamile kaldım verdiğim kiloları geri aldım inşallah doğumdan sonra bomba gibi yanınıza dönmek istiyorum
Dedene çok gçmş olsn canmTünaydın hanımlar
Gece çok zor geçti oğlum dört gibi anca uyudu yavruma ne oluyor çözemedim inanınben uykusuz kalmaya razıyım da o ağlayınca dayanamıyorum.
Dedemden iyi haberi gelince kardeşimle dışarı çıktık hem yol kısmı yürüyüş hem de biraz gezme tozma olsun dedik
Annen zayıf mı tuğçe hem bn sana platınik aşık konsnd a kızıyorm bi adım at artıkBen de sabah doktor kontrolüne gittim, bur topu gibi 2 kortizon iğnem daha oldu, hatta birini vuruldum. Alerji ilaçlarım değişti, haftaya endoskopi yapılacak ama benim pek niyetim yok. Beni hasta psikolojisinden çıkarın yeter artık dedim :)))
Annem de sen zayıfladın hastalık hastası oldun, diyet yasak sana otur ne yemek yapıyorsam ondan az az ye diyor. Evet dedim zaten içli köfte, yaprak sarması, dolma tam bana göre kapıdan yuvarlanmakla kalmam hipoglisemiden de hiç çıkamam dedim.
Benim platonik aşkım sınavı kazanamamış, bu bahaneyle dün biraz sohbet ettik. Offf offf aşk işte
Aklım karışık, az keyifsizim ama geçecek inşallah. Şimdi ablamları bekliyoruz, uçakları rötar yapmış, az dinleneyim bari.
Bnde tesettürlüyüm canım. Boru paça pantolon ve salaş tunikler tecih ediyorm. Belim kalın olmasa etekte giyicm ama olmuyo. Araboy denilen kaşelerden giyiyorum kışın.Kızlar merak ediyorum aranızda tesettürlü olanlar var mı ? Nasıl giyiniyorsunuz ben kilo vermeyi en çok tesettürüm için istiyorum kilo hoş durmuyor dikkat çekiyor diye peki ya sizde mi böyle düşünüyorsunuz?
Ohh bzde gidecektik sözde hastalktan kurtulamadık. İyi seyrler bol eğlencelerrrAnında eşimle sinemaya yemeğe gidicez plan bile yaptık :)
Geçmiş olsun canımKızlar biraz Üzgünüm Dr muz aradı kızımın bağırsak iltihabı devam ediyormuş kan da pozitif çıkmış bizi alerji bölümune yönlendirdi. Tek tek test yapılıp hangi maddeler alerjen onlar tespit edilip sonra ona göre ilerlicez süt ve süt ürünleri devam tabiki yumurtada diyet e eklendi . Kızım zaten inanılmaz huzursuz uyku sıfır sürekli ağlama modunda
Anne yemeklerine ben karşı koyamıyorum sana helal olsunBu şnet alerji kaşıntı öldürüyor beni hiç sorma. Bir süre rahattım ne güzel sonra niye gündeme geldiyse yine. Kortizonu yememe rağmen uyuz uyuz oramı buramı kaşıyorum deli gibi. İllaki yine düzelecek inanıyorum ben :))))
Sana da mutlu enerji dolu haftasonları ablacımmmm :)))
Haha sesli güldümmmm... Sarmamı dediniz her ondan bizde de var. Ablam istemiş annem yapmış, yazık zaten çok sık gelemiyor özlemiş annesinin sarmasıno... Dur bakimmm hmmm ben de özlemişimmmm.... Bi koşarım sarma filan kalmaz içimde
Antim kuntin tarifleri yapma diyor ama, yoksa tabiiki sağlıksız yemek ye demiyor. Ana yüreği işte, el vermiyor yüreği kendi dolma sarma yerlen evladınon haşlanmış karnıbahar yemesine
Tamam bu kadar acıtasyon yeter, anlaştık biz annemle az önce karışmicak yememe içmeme :)))
Yüz yüze görmüyoruz ki hiç bana karşı bir duygusu olup olmadığını bilmiyorum, anlamam çok mümkün değil. Ama dediğim gibi o platonik bence platonik kalacak
Üzme kendini kuzum, bak detaylı test yapılacak, neye alerjisi olduğu belli olunca hayat daha kolay olacak. Zamanla bağırsak florası düzelecek, alerjisi de geçecek zamanlaAllah yardımcınız olsun
Güzel menü canım afiyet olsunSabah 10:00
1 yumurta
1 kk peynir
1 yemek kaşığı tulum peyniri
2 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik
Biber
Ara 12 :00
1 bardak süt
Öğlen 14:00
2 köfte
1 fincan yoğurt
Akşam 19:00
1 tabak çiğer tava
1 bardak ayran
20:30
1 incir
1 ceviz
2 litre su
Güzel menü afiyet olsun canımEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti : 8.30
1 adet haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 yk pekmez
1 dilim beyaz ekmek ( benim ekmegim kuflenmis mecbur kaldim)
Ogle. 13.00
1 tabak pirasa yemegi
1 kase yogurt
Ara ogun. 16.00
1 adet elma
Aksam yemegi:18.30
1 tabak pirasa yemegi
1 bardak ayran
1 parmak dilim patates
1 parmak dilim bal kabagi(kizima tadim yaptiriyorum ona gostermek icin yiyorum )
1 cay bardagi cig fistik
Su. 2.5 lt
Spor: 2 mil leslie 3*30=90 puan
@Pnrrr-20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?