Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oh iyi bari abla bir de o çıkmamış çok şükür

Kuzum senin aklın merve ve zeynep e gitti bizim alerjimiz yok çok şükür hatta obur bir oğlum var herseyi yemeye çalışır

Kız millet 40 yaşında sonra çocuk yapıyor daha ne oldun sen :))
Ilk olup 14 yaşından beri yalnız yaşayınca önce koca şimdi çocuk zor geldi be abla valla alışmışım yatmaya keyfime ben gözüm acılmadan bi tane daha yapmalıyım hemen değilse bir daha bu kadar cesaret edemem gibi geliyor

Akşama ne yemek yaptınız kızlar
Sizin akşam oldu bile :))

Bende sebze olarak patlıcan var onumu yapsam yoksa buzlukta tavuk göğsü var onumu karar vermedim
Valla eve geleli yarım saat oldu abla eşimi aradım açmıyor kesin anasının evinde uyuyakaldı dünden kurutulmuş yeşil fasulye vardı onu yeriz kardeşimle

Gözün aydın abla, süper olmuş valla keşke kaporayı da iade alsanız salon boş kalmadı, haksız kazanç bence

Akşama ne yemek yaptınız kızlar
Sizin akşam oldu bile :))

Bende sebze olarak patlıcan var onumu yapsam yoksa buzlukta tavuk göğsü var onumu karar vermedim

Yaprak sarması anne elinden , uzaktan gelen kızına :))))biz de faydalandık tabiiki ama benim midem çok kötü 2 tane alıp bıraktım

Kuzum senin aklın merve ve zeynep e gitti bizim alerjimiz yok çok şükür hatta obur bir oğlum var herseyi yemeye çalışır

Yazarken de dedim kendi kendime rakibemin bebesinin alerjisi yoktu diye. Kafa gitti hasta olunca karıştırdım :))) onun oburluğunu yerim ben

Yazarken de dedim kendi kendime rakibemin bebesinin alerjisi yoktu diye. Kafa gitti hasta olunca karıştırdım :))) onun oburluğunu yerim ben
Valla kuzum kafalar bir milyon seni çok iyi anlıyorum

Hem bugün koşmasam da bir saat aşırı tempolu bir saat de normalden yine hızlı yürüdüm kendimi zayıflamış hissediyorum aç tavuk kendini buğday ambarinda zanneder misali

Bugün mağazada iki kız kilomu tahmin etmeye çalıştı ennn fazla 65 dediler mutlu oldum sanki

Yemek yapmama gerek kalmadı :))
Tam patlıcanları fırına koydum kıymayı saldırıyodumki eltim arayıp çağırdı
Hazırlandım oraya gidecez
Akşam belki direk işe geçerim
Gece bakmaya çalışırım yoksa sabah görüşürük :))

Bugun cok karman corman bi gun oldu kizlar 3 kere sofra kurduk kaldirdik mahvoldum cayiydi corbasiydi yildirdilar beni yaa smdide misafirlige gidiyoruz ne yedim ne ictim mal gibi oldum resmen amaan

İnek sütü alerjisinin belirtisi kanlı mukuslu kakadır
Senin hiçbir inek sütü katkılı birşey yemeyeceksin
Bebekten kesmek yetmez anne sütü alıyor galiba

Sabah 10:00
1 yumurta
1 kk peynir
1 yemek kaşığı tulum peyniri
2 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik
Biber
Ara 12 :00
1 bardak süt
Öğlen 14:00
2 köfte
1 fincan yoğurt
Akşam 19:00
1 tabak çiğer tava
1 bardak ayran
20:30
1 incir
1 ceviz
2 litre su

İnek sütü alerjisinin belirtisi kanlı mukuslu kakadır
Senin hiçbir inek sütü katkılı birşey yemeyeceksin
Bebekten kesmek yetmez anne sütü alıyor galiba
Peki soya sütü yada laktozsuz süt kullanılsa olurmu

Menulerin genelde hep guzel oluyor afiyet olsun ben begendim

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti : 8.30
1 adet haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 yk pekmez
1 dilim beyaz ekmek ( benim ekmegim kuflenmis mecbur kaldim)

Ogle. 13.00
1 tabak pirasa yemegi
1 kase yogurt

Ara ogun. 16.00
1 adet elma

Aksam yemegi:18.30
1 tabak pirasa yemegi
1 bardak ayran
1 parmak dilim patates
1 parmak dilim bal kabagi(kizima tadim yaptiriyorum ona gostermek icin yiyorum )

1 cay bardagi cig fistik

Su. 2.5 lt
Spor: 2 mil leslie 3*30=90 puan
@Pnrrr-20

Hayırlı akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 9:30
Ayran soda kürü
Kahvaltı
1 kase Keten tohumlu sütlü yulaf
Öğlen 13:30
Tam buğday ekmeğinden 1 küçük karışık tost, 2 b şekersiz siyah çay
Akşam 17:30
Yoğurtlu brokoli, 1elma, 5 badem
2 lt su
30 dk yürüyüş @Pnrrr-20

Gözn aydınn

Dedene çok gçmş olsn canm
Annen zayıf mı tuğçe hem bn sana platınik aşık konsnd a kızıyorm bi adım at artık
Bnde tesettürlüyüm canım. Boru paça pantolon ve salaş tunikler tecih ediyorm. Belim kalın olmasa etekte giyicm ama olmuyo. Araboy denilen kaşelerden giyiyorum kışın.
Anında eşimle sinemaya yemeğe gidicez plan bile yaptık :)
Ohh bzde gidecektik sözde hastalktan kurtulamadık. İyi seyrler bol eğlencelerrr
Geçmiş olsun canım
Anne yemeklerine ben karşı koyamıyorum sana helal olsun

Güzel menü canım afiyet olsun
Güzel menü afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…