- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.361
Cok guzel menu canim afiyet olsunHayırlı akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 9:30
Ayran soda kürü
Kahvaltı
1 kase Keten tohumlu sütlü yulaf
Öğlen 13:30
Tam buğday ekmeğinden 1 küçük karışık tost, 2 b şekersiz siyah çay
Akşam 17:30
Yoğurtlu brokoli, 1elma, 5 badem
2 lt su
30 dk yürüyüşPnrrr-12
Senin adına sevindim ablaBende güzel bi haber aldım
Malum düğün için salon tutulmuştu, iptal edildi
Süre az olduğu için salonun tekrar verilmesi zordu
Yoksa baya bi para ödememiz gerekiyordu
Çok şükür verilmiş birilerine
Sadece 1000 euro kaporayla kurtulmuş olduk
Bu hafta sporda iddialiyim diyorsun. Menu de gayet guzel olmus afiyet bal olsunMenüm
12.30
3 tane kızarmş patates
1 kabak 1 yumurta ve peynirden omlet (pek güzel olmadı)
2 çk keçiboynuzu pekmezi
Domates biber
19.40
1 dolu tabak kıymalı pırasa
1 kase yoğurt
Su 1.5
Spor
10 dk eliptik 40
20 dk kondsyn bis 40
10 dk bant 30
50 dk aletli 150
Toplam 260Pnrrr-12
Sabah yarım portakal çeyrek ayva vardı bi deMenüm
12.30
3 tane kızarmş patates
2 çk keçiboynuzu pekmezi
Domates biber
19.40
1 kase yoğurt
Su 1.5
Spor
10 dk eliptik 40
20 dk kondsyn bis 40
10 dk bant 30
50 dk aletli 150
Toplam 260Pnrrr-12
Ablam zaten o minikler i düşünüp halimize elhamdülillah diyorum başka dert vermesin RabbimGüzelim biliyorum çok zor ama şartlara uyum sağlamaktan başka alternatifin yok
Üzülünce geçmiçekki
Bizim yeğenlerinde yumurta allerjisi vardı belli bi yaşa gelince geçti
Sizinkide geçecek inş.
Allah dermansız dert vermesin
Görüyosunuz tv de ne minikler nasıl hastalıklarla cebelleşiyolar
inşallah canım bizimkisi de öyle geçer bol bol wmisrmek gerekiyor bağışıklıgi artsin iyice diye benim kız da bunu yanlış algılayip geceleri atağa geçiyor sabah kadar bana mesai doğuyor :)Ay kuzum ya inan çok üzüldüm Allah şifa versin. Bi arkadaş aynı durumdaydı kendi diyet yaptı bebeğe ek gıda veremedi ama bir yaşında düğmeye basılmış gibi geçti hepsi inşallah sizin de kısa sürer
Aynen öyle cnm diyette yoğurt beni çok doyuruyordu sabah yicem bilemiyorum normalde kahvaltıyı iyi yapıp akşamı ögleni hafif tutuodum şimdi tam tersi oldu. Bu süreçte tabi bide bebeğe kahvaltı olarak ne sıkıntısı daha çok akllımı meşgul edio . İnşallah tez zamanda geçer . Yediklerini bi kenara yaz cnm bu süreçte dokunan başka şeyler olalirAbla muhakkak ser deriz Hayr çıkar ama üzülüyorum bu duruma zaten yoğurt ve peynir benim hayatımın nerdeyse herseyiydi. Şimdi yumurta kahvaltı da ne yenir kızım zaten huzursuz kahvaltı mi bile zorla hazırlıyordum şimdi vaktim ne yiyeceğimi düşünmekle geçecek va acken inanılmaz agresif oluyorum zeynep sanırım bu yüzden motivasyon olarak dağıldı. Yiyemedigim hersey gözümün önünden film seridi gibi geçiyor normal diyet olsa bu kadar zoruna gitmez ama sonunda insanın kızının sağlığı söz konusu olunca adapte olmak çok zor oluyor. Canın crkse ısırır bırakırsin ama dilin bile değmesi zarar
Ay kuzeyde öyleydi ağzından cekemezdim tutar bırakmazdıYarım saat çok iyi kuzum ya ben hesapladım dün gece toplam iki saatten fazla emdi iligim kemiğim kalmadı
Öylede geçmiyorDişi çıkınca da geçmedi bizimkinin büyüme atağı da geçirmedi anası sinir krizi geçirince geçecek inşallah
Kız o nasıl belirti Allah iyiliğini versin
Oda az değil abla ama o pislikleri düşününce sadaka sayılırBende güzel bi haber aldım
Malum düğün için salon tutulmuştu, iptal edildi
Süre az olduğu için salonun tekrar verilmesi zordu
Yoksa baya bi para ödememiz gerekiyordu
Çok şükür verilmiş birilerine
Sadece 1000 euro kaporayla kurtulmuş olduk
Haha dur daha bu iyi günlerin yürüyünce gör :)Yok abla çocuğuma lafım yok elhamdulillah hatta sakin bir bebek denebilir sıkıntı ben de yaş 32 olunca bir yerlerim alışkın olmayınca yemiyor anlayacağın
Kardeşin sizde galiba gözün aydınValla eve geleli yarım saat oldu abla eşimi aradım açmıyor kesin anasının evinde uyuyakaldı dünden kurutulmuş yeşil fasulye vardı onu yeriz kardeşimle
Ogle deki köfte yanına salata yada köfte miktarı fazla olabilirdiSabah 10:00
1 yumurta
1 kk peynir
1 yemek kaşığı tulum peyniri
2 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik
Biber
Ara 12 :00
1 bardak süt
Öğlen 14:00
2 köfte
1 fincan yoğurt
Akşam 19:00
1 tabak çiğer tava
1 bardak ayran
20:30
1 incir
1 ceviz
2 litre su
Afiyet olsun canımEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti : 8.30
1 adet haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 yk pekmez
1 dilim beyaz ekmek ( benim ekmegim kuflenmis mecbur kaldim)
Ogle. 13.00
1 tabak pirasa yemegi
1 kase yogurt
Ara ogun. 16.00
1 adet elma
Aksam yemegi:18.30
1 tabak pirasa yemegi
1 bardak ayran
1 parmak dilim patates
1 parmak dilim bal kabagi(kizima tadim yaptiriyorum ona gostermek icin yiyorum )
1 cay bardagi cig fistik
Su. 2.5 lt
Spor: 2 mil leslie 3*30=90 puan
Pnrrr-12
MaşallahHayırlı akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 9:30
Ayran soda kürü
Kahvaltı
1 kase Keten tohumlu sütlü yulaf
Öğlen 13:30
Tam buğday ekmeğinden 1 küçük karışık tost, 2 b şekersiz siyah çay
Akşam 17:30
Yoğurtlu brokoli, 1elma, 5 badem
2 lt su
30 dk yürüyüşPnrrr-12
afiyet olsun poniMenüm
12.30
3 tane kızarmş patates
2 çk keçiboynuzu pekmezi
Domates biber
19.40
1 kase yoğurt
Su 1.5
Spor
10 dk eliptik 40
20 dk kondsyn bis 40
10 dk bant 30
50 dk aletli 150
Toplam 260Pnrrr-12
ben diyet yapıyorum zaten uzun zamandır ama belirtiler geçmedi kan da ara ara geliyor mukus sürekli var bebeğim de sadece anne sütü alıyorİnek sütü alerjisinin belirtisi kanlı mukuslu kakadır
Senin hiçbir inek sütü katkılı birşey yemeyeceksin
Bebekten kesmek yetmez anne sütü alıyor galiba
Afiyet olsun canım güzel menüMenücüğümü yazayım hazır spordan gelmişken
08:30 1 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir, 6 adet zeytin, domates salatalık yeşillik, 1 yk tereyağı ve bal
13:30 salata ve yüzük çorbasının sadece suyu
18:30 6 adet yaprak sarması ( bizim sarmalar ince ve küçültür) ve yarım kase yoğurt
2 litre su, nane limon, maydonoz suyu, serum ve kortizon iğnesi
Spor olarak 110 tane ip atlama= 11 puan
30 dk koşu*3,5=105 puan
65 dk tempolu yürüyüş*2=130 puan
246 puanPnrrr-12
Menünde çok büyük değişiklikler var canım çok iyi gidiyorsun afiyet olsunMenüm:
10:30 1hurma, 1yk zeytinyag
11:30 2tb ekmek, 1yumurta, 1ck bal, 1tk labne(peynirim kalmamis), 1tk kaymak, az sütlü kahve
15:15 1cb tarcinli süt, 2tavuk kanat
18:00 1levrek, bol Salata
20:30 2ceviz, 1kuru kayisi
2fincan adacayi
2fincan yesilcay
2lt Su
1lt tarcinli Su
5mil leslie + 200hoplama + 5dk karin egzersizi + 40dk n.t.yürüs = 279puan
Geçmiş olsun tatlımBaş ağrım geçemedi aksine artış var ben biraz uyuyup geleyim
Tarlı krizinede iyi geliyor canım ben tarçın çayı içtiğimde canım tatlı şeyleri çok fazla istemiyor. Bide bol suKizlar tarcin biliyorsunuz cok faydali diätte tok tutuyor ve bi cok seye daha iyi geliyor ben gecenlerde gördm youtubedn 5 bardak su + 1kabuk tarcin kaynatiliyor sonra gün icinde icildiginde tok tutuyor bugun yaptm gercktn faydasni gördm bi süre yapicam bakalm sizince aclik krizleri olanlar varsa tavsiye ederm
(Bunu kaynatmadan yapanlar vardir eminkm suyuna tarcin kabugnu atan ama kaynatinca cok güzel cikiyor tadi rengi daha etkili oluyor sanki)
Denicem cnm çok ihtiyacım vardı sağolKizlar tarcin biliyorsunuz cok faydali diätte tok tutuyor ve bi cok seye daha iyi geliyor ben gecenlerde gördm youtubedn 5 bardak su + 1kabuk tarcin kaynatiliyor sonra gün icinde icildiginde tok tutuyor bugun yaptm gercktn faydasni gördm bi süre yapicam bakalm sizince aclik krizleri olanlar varsa tavsiye ederm
(Bunu kaynatmadan yapanlar vardir eminkm suyuna tarcin kabugnu atan ama kaynatinca cok güzel cikiyor tadi rengi daha etkili oluyor sanki)
Ewet cnm cok etkili :) su zaten ilkbasta geliyorTarlı krizinede iyi geliyor canım ben tarçın çayı içtiğimde canım tatlı şeyleri çok fazla istemiyor. Bide bol su
Denicem cnm çok ihtiyacım vardı sağol
Kızlar merak ediyorum aranızda tesettürlü olanlar var mı ? Nasıl giyiniyorsunuz ben kilo vermeyi en çok tesettürüm için istiyorum kilo hoş durmuyor dikkat çekiyor diye peki ya sizde mi böyle düşünüyorsunuz?
Leslie yapıcaz beraber :)ben hep yaparım cnm fırında mücver çok güzel oluyor
Ponim yer olarak biraz ters kalıyor havuza da ara verince biyel oldu yoksa ayda bir yada iki gidecektim bakalım regl olmaSam ptesi havuA gideceğim belki uğrarım
İsmini öğren Ayça yemeliyim onu :)
Günaydın pınar nasıl oldun
Oo Ayşe hayırlı olsun sevindim canım doğumdan sonra verirsin artık kiloları gözünüz aydın bak bizim @askrhpozitif de hamile
Şekerin ne durumda hamilelikte daha da dikkat ediyorsundur iyi düşün iyi olsun
Tatlım siz kvlerle kalmıyor musunuz niye extra eşya aldınız ki düğün borcu takı borcu bide eşya zor olmuş üst üste
Evinize çıkınca alırsınız birazda birikim yapar yada keyfi yapardınız ne biliyim
Benimkide öksürükten uyumadı uyutmadi benide basım ağrıyor sporu akşama erteledim bakalım
tugce bu ne ya bı kurtul hastanelerden kız daha yaşın kaç
bir uykuszu bunalımlı anne daha hepimiz ayniyiz canım çok o bunalımdan hemen
Tünaydın herkese hava kapalı olabilir bebekler uyutmamis olabilir ama bu hafta kaçarı Göçeri bahanesi yok çünkü 6.olmusuz
Acil telafi edilmeli herkes üstüne düşeni yapacaktır eminim ama iş sadece listedekiler düşmüyor denemedeyim
Freeyim
Bunların lüksü yok herkes birbirini etkiliyor unutmayalım bakınız dünkü lahana sarması hayır anlamadığım nasıl o kadar üst üste denk geldikomsusunuzda yemeklerimi paylaşıyorsun adresi verin kiraya geleceğim
Heyyy Allah'ım ciddi başlayıp sonunu yine cozuttum ne diyordum seyyy kem kummm
Bu hafta herkes üstüne düşeni yapsın annemdeyim
misafirim vardı
bebeler uyumadı
kocama küstüm
kaynanama bozugum
Tadımlık yedim
Biyerim düşecekti yemesem
Emziriyorum sütüm çekti
Yediğime değdi
Yokkkkkkkkkk
Verin bebeleri bu hafta kocalaraa herkes spora
Kızlar biraz Üzgünüm Dr muz aradı kızımın bağırsak iltihabı devam ediyormuş kan da pozitif çıkmış bizi alerji bölümune yönlendirdi. Tek tek test yapılıp hangi maddeler alerjen onlar tespit edilip sonra ona göre ilerlicez süt ve süt ürünleri devam tabiki yumurtada diyet e eklendi . Kızım zaten inanılmaz huzursuz uyku sıfır sürekli ağlama modunda
Buda bu haftaki sonucumuz
***9.TAKIM 552. Etap*** Etap Altıncısı
Pnrrr-20(73/72.6/0.4/%0.55)
asfarovski (69/68.7/0.3/%0.43)
melegimve ben (87.7/86.3/1.4/%1.60)
Zey-has (109.8/109.3/0.5/%0.46)
Mefkurem(85.1/84.8/0.3/%0.35)
mer_4260 (66.6/65.8/0.8/%1.20)
eyledi (94.1/92.6/1.5/%1.59)
tugcekrblt(63.3/62.8/0.5/%0.79)
Nilyyyaaannn(68.6/81.2/-12,6/%-0.35) 499.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 53’e bölündü extrem durum a/2
9.Takım ortalama : %0.735
Ben kuafördeyim dolpta pırasam var mis gibi gidince yicem eşime de siz kndi başınızın caresine bakın dedim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?