Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok guzel menu canim afiyet olsun

Senin adına sevindim abla

Bu hafta sporda iddialiyim diyorsun. Menu de gayet guzel olmus afiyet bal olsun

Sabah yarım portakal çeyrek ayva vardı bi de

Ablam zaten o minikler i düşünüp halimize elhamdülillah diyorum başka dert vermesin Rabbim
inşallah canım bizimkisi de öyle geçer bol bol wmisrmek gerekiyor bağışıklıgi artsin iyice diye benim kız da bunu yanlış algılayip geceleri atağa geçiyor sabah kadar bana mesai doğuyor :)

Aynen öyle cnm diyette yoğurt beni çok doyuruyordu sabah yicem bilemiyorum normalde kahvaltıyı iyi yapıp akşamı ögleni hafif tutuodum şimdi tam tersi oldu. Bu süreçte tabi bide bebeğe kahvaltı olarak ne sıkıntısı daha çok akllımı meşgul edio . İnşallah tez zamanda geçer . Yediklerini bi kenara yaz cnm bu süreçte dokunan başka şeyler olalir

Yarım saat çok iyi kuzum ya ben hesapladım dün gece toplam iki saatten fazla emdi iligim kemiğim kalmadı
Ay kuzeyde öyleydi ağzından cekemezdim tutar bırakmazdı
Dişi çıkınca da geçmedi bizimkinin büyüme atağı da geçirmedi anası sinir krizi geçirince geçecek inşallah
Öylede geçmiyor
Kız o nasıl belirti Allah iyiliğini versin

Oda az değil abla ama o pislikleri düşününce sadaka sayılır
Yok abla çocuğuma lafım yok elhamdulillah hatta sakin bir bebek denebilir sıkıntı ben de yaş 32 olunca bir yerlerim alışkın olmayınca yemiyor anlayacağın
Haha dur daha bu iyi günlerin yürüyünce gör :)
Valla eve geleli yarım saat oldu abla eşimi aradım açmıyor kesin anasının evinde uyuyakaldı dünden kurutulmuş yeşil fasulye vardı onu yeriz kardeşimle
Kardeşin sizde galiba gözün aydın
Ogle deki köfte yanına salata yada köfte miktarı fazla olabilirdi
Afiyet olsun canım
Maşallah
afiyet olsun poni

Menücüğümü yazayım hazır spordan gelmişken

08:30 1 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir, 6 adet zeytin, domates salatalık yeşillik, 1 yk tereyağı ve bal
13:30 salata ve yüzük çorbasının sadece suyu
18:30 6 adet yaprak sarması ( bizim sarmalar ince ve küçültür) ve yarım kase yoğurt

2 litre su, nane limon, maydonoz suyu, serum ve kortizon iğnesi

Spor olarak 110 tane ip atlama= 11 puan
30 dk koşu*3,5=105 puan
65 dk tempolu yürüyüş*2=130 puan

246 puan Pnrrr-12

İnek sütü alerjisinin belirtisi kanlı mukuslu kakadır
Senin hiçbir inek sütü katkılı birşey yemeyeceksin
Bebekten kesmek yetmez anne sütü alıyor galiba
ben diyet yapıyorum zaten uzun zamandır ama belirtiler geçmedi kan da ara ara geliyor mukus sürekli var bebeğim de sadece anne sütü alıyor

Menüm:

10:30 1hurma, 1yk zeytinyag

11:30 2tb ekmek, 1yumurta, 1ck bal, 1tk labne(peynirim kalmamis), 1tk kaymak, az sütlü kahve

15:15 1cb tarcinli süt, 2tavuk kanat

18:00 1levrek, bol Salata

20:30 2ceviz, 1kuru kayisi

2fincan adacayi
2fincan yesilcay
2lt Su
1lt tarcinli Su
5mil leslie + 200hoplama + 5dk karin egzersizi + 40dk n.t.yürüs = 279puan

Kizlar tarcin biliyorsunuz cok faydali diätte tok tutuyor ve bi cok seye daha iyi geliyor ben gecenlerde gördm youtubedn 5 bardak su + 1kabuk tarcin kaynatiliyor sonra gün icinde icildiginde tok tutuyor bugun yaptm gercktn faydasni gördm bi süre yapicam bakalm sizince aclik krizleri olanlar varsa tavsiye ederm
(Bunu kaynatmadan yapanlar vardir eminkm suyuna tarcin kabugnu atan ama kaynatinca cok güzel cikiyor tadi rengi daha etkili oluyor sanki)

Afiyet olsun canım güzel menü
Menünde çok büyük değişiklikler var canım çok iyi gidiyorsun afiyet olsun
Baş ağrım geçemedi aksine artış var ben biraz uyuyup geleyim
Geçmiş olsun tatlım

Tarlı krizinede iyi geliyor canım ben tarçın çayı içtiğimde canım tatlı şeyleri çok fazla istemiyor. Bide bol su

Denicem cnm çok ihtiyacım vardı sağol

Bende cok istiyorm kapanmayi ama hep cok zor olurmus gbi geliyor ilerde insallah diyorm.. Allah nasip eder insallah

Leslie yapıcaz beraber :)ben hep yaparım cnm fırında mücver çok güzel oluyor

Ohh gelsin leslieler ozaman :)
Aynen cnm bende gecen gördm bu hafta yapicam kabakda aldm bugun pazardan Annem yapardi hep yagda pisirirdi cok begenirdm bakalm firinda nasl olcak

Sagol baharcim düne göre cok daha iyiyim ama hafif bogaz agrim burun akintim var.
Seninde basin agriyormus sanirm gecmis olsun canim daha iyimisin

Cok haklisin canimm bu hafta lami cimi yok herkez elinden geleni yapsinn :)

Insallah 1cilik gelsinnn

Ah canim cok gecmis olsun ya insallah tez zamanda biter alerjileri yavrunun üzme kendini cnm. Tabi zor alisinca peynir yogurt süt yumurta insana cok iyi geliyor hele diätte ama artk findik fistik ceviz yesillik kuru meyveler o zamana kadar idare etmen gerekcek canim umarim cok zorlanmazsin

bu hic olmadi

Ozaman gelsin haftaya birincilikkk

Ben kuafördeyim dolpta pırasam var mis gibi gidince yicem eşime de siz kndi başınızın caresine bakın dedim bugün

Senden iyisi yok poni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…