- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.381
bebekler için sıkıntı bizim için ayrı sıkıntı ama sayılı gün çabuk gecer mantığı ile dayanacazguz üstelik bana kuruyemiş de yasak kuru incir kuru kayısı hurma fındık fıstık ceviz ben ne yiyecem bilmiyorum. Dediğin gibi kenara not alicam yediklerimiAynen öyle cnm diyette yoğurt beni çok doyuruyordu sabah yicem bilemiyorum normalde kahvaltıyı iyi yapıp akşamı ögleni hafif tutuodum şimdi tam tersi oldu. Bu süreçte tabi bide bebeğe kahvaltı olarak ne sıkıntısı daha çok akllımı meşgul edio . İnşallah tez zamanda geçer . Yediklerini bi kenara yaz cnm bu süreçte dokunan başka şeyler olalir
afiyet olsun canım .Menü.
Saat 12 sabah
2 dilim ekmek
Brokoli biber kavurması
8 zeytin
1tk bal
1 tk tahin pekmez
Akşam 18.00
Yarım pide
Salata
Su 3 lt spor yok
menüde spor da çok güzel canım afiyet olsunMenücüğümü yazayım hazır spordan gelmişken
08:30 1 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir, 6 adet zeytin, domates salatalık yeşillik, 1 yk tereyağı ve bal
13:30 salata ve yüzük çorbasının sadece suyu
18:30 6 adet yaprak sarması ( bizim sarmalar ince ve küçültür) ve yarım kase yoğurt
2 litre su, nane limon, maydonoz suyu, serum ve kortizon iğnesi
Spor olarak 110 tane ip atlama= 11 puan
30 dk koşu*3,5=105 puan
65 dk tempolu yürüyüş*2=130 puan
246 puanPnrrr-12
teyzesi bize kuruyemiş de yasak fındık fıstık ceviz bi süre onları da tüketme dikkat et dedi Dr peki dedik inşallah tez zamanda atlatirizBende cok istiyorm kapanmayi ama hep cok zor olurmus gbi geliyor ilerde insallah diyorm.. Allah nasip eder insallah
Ohh gelsin leslieler ozaman :)
Aynen cnm bende gecen gördm bu hafta yapicam kabakda aldm bugun pazardan Annem yapardi hep yagda pisirirdi cok begenirdm bakalm firinda nasl olcak
Sagol baharcim düne göre cok daha iyiyim ama hafif bogaz agrim burun akintim var.
Seninde basin agriyormus sanirm gecmis olsun canim daha iyimisin
Cok haklisin canimm bu hafta lami cimi yok herkez elinden geleni yapsinn :)
Insallah 1cilik gelsinnn
Ah canim cok gecmis olsun ya insallah tez zamanda biter alerjileri yavrunun üzme kendini cnm. Tabi zor alisinca peynir yogurt süt yumurta insana cok iyi geliyor hele diätte ama artk findik fistik ceviz yesillik kuru meyveler o zamana kadar idare etmen gerekcek canim umarim cok zorlanmazsin
bu hic olmadi
Ozaman gelsin haftaya birincilikkk
Senden iyisi yok poni
canım az geldi gerçekten bana da senin beynin doymuş sonra tokluk sinyali vermiş benim bir süredir tam tersi olan durumum afiyet olsun.Önce menümü yazayımda arkadaşta kalıyorum bgn geçmişi yapamazsam yarın yapıcam. Hava buzzzz gb istanbulda bu arada donduk bgn hep hasta olmasam iyi
Sabah(9.00)
2 haşlanmış yumurta
Baş parmak yarısı kadar peynir
Başparmak yarısı yani minicik bir lokma simit
1 orta boy haşlanmış patates
Öğlen( 14.00)
2 tane for biskuvi
Akşam
1 kase yogurt (naneli pul biberli)
1 kase salata ( marul biber ve havuçtan oluşuyor)
Sıvı 1 lt dukan birası + 1 lt su
Spor ( sabah 10 akşam 7 ) hep dışardaydım yüridüm ama alışveriş modu yürüdüm.
Kendimi değerlendireyim :) Menümü düşününde çok az gb duruyor ama çok enteresandır ki o kadar şişkinim ve tokum ki. Diyet kafası diye bir şey var bence. Bir anda o mantığa bürünüyoruz gn hisediyorum. Sonra istediğimiz kiloya ulaşıncada o mantıktan çıkıyoruz gb hisediyorum. Aslında baya yanlış yapıyoruz
çok güzel görunuyor canım afiyet olsunSabah 10:00
1 yumurta
1 kk peynir
1 yemek kaşığı tulum peyniri
2 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik
Biber
Ara 12 :00
1 bardak süt
Öğlen 14:00
2 köfte
1 fincan yoğurt
Akşam 19:00
1 tabak çiğer tava
1 bardak ayran
20:30
1 incir
1 ceviz
2 litre su
Abla olmuyor ben Dr a sordum süt proteini de olmayacak maalesefPeki soya sütü yada laktozsuz süt kullanılsa olurmu
afiyet olsun canım güzel görunuyorEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti : 8.30
1 adet haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 yk pekmez
1 dilim beyaz ekmek ( benim ekmegim kuflenmis mecbur kaldim)
Ogle. 13.00
1 tabak pirasa yemegi
1 kase yogurt
Ara ogun. 16.00
1 adet elma
Aksam yemegi:18.30
1 tabak pirasa yemegi
1 bardak ayran
1 parmak dilim patates
1 parmak dilim bal kabagi(kizima tadim yaptiriyorum ona gostermek icin yiyorum )
1 cay bardagi cig fistik
Su. 2.5 lt
Spor: 2 mil leslie 3*30=90 puan
Pnrrr-12
afiyet olsun canım soda kurun e devam sanırım maşallah elden birakmiysun.Hayırlı akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 9:30
Ayran soda kürü
Kahvaltı
1 kase Keten tohumlu sütlü yulaf
Öğlen 13:30
Tam buğday ekmeğinden 1 küçük karışık tost, 2 b şekersiz siyah çay
Akşam 17:30
Yoğurtlu brokoli, 1elma, 5 badem
2 lt su
30 dk yürüyüşPnrrr-12
afiyet olsun ponicim menu de güzel spor daMenüm
12.30
3 tane kızarmş patates
1 kabak 1 yumurta ve peynirden omlet (pek güzel olmadı)
2 çk keçiboynuzu pekmezi
Domates biber
19.40
1 dolu tabak kıymalı pırasa
1 kase yoğurt
Su 1.5
Spor
10 dk eliptik 40
20 dk kondsyn bis 40
10 dk bant 30
50 dk aletli 150
Toplam 260Pnrrr-12
afiyet oldum pınar çim menu de spor da süperMenüm:
10:30 1hurma, 1yk zeytinyag
11:30 2tb ekmek, 1yumurta, 1ck bal, 1tk labne(peynirim kalmamis), 1tk kaymak, az sütlü kahve
15:15 1cb tarcinli süt, 2tavuk kanat
18:00 1levrek, bol Salata
20:30 2ceviz, 1kuru kayisi
2fincan adacayi
2fincan yesilcay
2lt Su
1lt tarcinli Su
5mil leslie + 200hoplama + 5dk karin egzersizi + 40dk n.t.yürüs = 279puan
Deme öyle kız ben oğlan büyüyünce az rahat ederim diyordumAy kuzeyde öyleydi ağzından cekemezdim tutar bırakmazdı
Öylede geçmiyor
Oda az değil abla ama o pislikleri düşününce sadaka sayılır
Haha dur daha bu iyi günlerin yürüyünce gör :)
Kardeşin sizde galiba gözün aydın
Ogle deki köfte yanına salata yada köfte miktarı fazla olabilirdi
Afiyet olsun canım
Maşallah
afiyet olsun poni
İyi geceler canım benim kız da yatali bir saat oldu ama iki kez uyandı bile emmek için çok şükür beni uyutmasada gece iyi emiyor yoksa onca ishale rağmen kilo alımı olmazdı. Allah rahatlik versin oglusunlaBen yatar kızlar inşallah oğlan uyur bu gece
Menü güzel cnm sadece ciğerin yanında salata daha iyi olurdu demir içinSabah 10:00
1 yumurta
1 kk peynir
1 yemek kaşığı tulum peyniri
2 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik
Biber
Ara 12 :00
1 bardak süt
Öğlen 14:00
2 köfte
1 fincan yoğurt
Akşam 19:00
1 tabak çiğer tava
1 bardak ayran
20:30
1 incir
1 ceviz
2 litre su
Ekmek olmadığı zaman 2 yumurta yiyebilirsin cnmEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti : 8.30
1 adet haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 yk pekmez
1 dilim beyaz ekmek ( benim ekmegim kuflenmis mecbur kaldim)
Ogle. 13.00
1 tabak pirasa yemegi
1 kase yogurt
Ara ogun. 16.00
1 adet elma
Aksam yemegi:18.30
1 tabak pirasa yemegi
1 bardak ayran
1 parmak dilim patates
1 parmak dilim bal kabagi(kizima tadim yaptiriyorum ona gostermek icin yiyorum )
1 cay bardagi cig fistik
Su. 2.5 lt
Spor: 2 mil leslie 3*30=90 puan
Pnrrr-12
Daha ne olsun harika :))Hayırlı akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 9:30
Ayran soda kürü
Kahvaltı
1 kase Keten tohumlu sütlü yulaf
Öğlen 13:30
Tam buğday ekmeğinden 1 küçük karışık tost, 2 b şekersiz siyah çay
Akşam 17:30
Yoğurtlu brokoli, 1elma, 5 badem
2 lt su
30 dk yürüyüşPnrrr-12
Sağolasın cnm bende sevindim :))Senin adına sevindim abla
Özellikle spor yapınca su daha fazla olması lazım cnmMenüm
12.30
3 tane kızarmş patates
1 kabak 1 yumurta ve peynirden omlet (pek güzel olmadı)
2 çk keçiboynuzu pekmezi
Domates biber
19.40
1 dolu tabak kıymalı pırasa
1 kase yoğurt
Su 1.5
Spor
10 dk eliptik 40
20 dk kondsyn bis 40
10 dk bant 30
50 dk aletli 150
Toplam 260Pnrrr-12
Sabah güzelde artık cıssları kaldırsakMenü.
Saat 12 sabah
2 dilim ekmek
Brokoli biber kavurması
8 zeytin
1tk bal
1 tk tahin pekmez
Akşam 18.00
Yarım pide
Salata
Su 3 lt spor yok
Aman öyle güzelim biz bu kadarla kurtulduğumuza şükrettik yoksa 3-4 bin daha vermemiz gerekiyorduOda az değil abla ama o pislikleri düşününce sadaka sayılır
tuğçe koşucam derken ayağını iyice sakatlamadaMenücüğümü yazayım hazır spordan gelmişken
08:30 1 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir, 6 adet zeytin, domates salatalık yeşillik, 1 yk tereyağı ve bal
13:30 salata ve yüzük çorbasının sadece suyu
18:30 6 adet yaprak sarması ( bizim sarmalar ince ve küçültür) ve yarım kase yoğurt
2 litre su, nane limon, maydonoz suyu, serum ve kortizon iğnesi
Spor olarak 110 tane ip atlama= 11 puan
30 dk koşu*3,5=105 puan
65 dk tempolu yürüyüş*2=130 puan
246 puanPnrrr-12
Ohhh 5 miller geri gelmişMenüm:
10:30 1hurma, 1yk zeytinyag
11:30 2tb ekmek, 1yumurta, 1ck bal, 1tk labne(peynirim kalmamis), 1tk kaymak, az sütlü kahve
15:15 1cb tarcinli süt, 2tavuk kanat
18:00 1levrek, bol Salata
20:30 2ceviz, 1kuru kayisi
2fincan adacayi
2fincan yesilcay
2lt Su
1lt tarcinli Su
5mil leslie + 200hoplama + 5dk karin egzersizi + 40dk n.t.yürüs = 279puan
bende genelde suyuma koyarımda kaynatmayı denemedimKizlar tarcin biliyorsunuz cok faydali diätte tok tutuyor ve bi cok seye daha iyi geliyor ben gecenlerde gördm youtubedn 5 bardak su + 1kabuk tarcin kaynatiliyor sonra gün icinde icildiginde tok tutuyor bugun yaptm gercktn faydasni gördm bi süre yapicam bakalm sizince aclik krizleri olanlar varsa tavsiye ederm
(Bunu kaynatmadan yapanlar vardir eminkm suyuna tarcin kabugnu atan ama kaynatinca cok güzel cikiyor tadi rengi daha etkili oluyor sanki)
Baştan azaltırsan sonra takılır kalırsın ayçamÖnce menümü yazayımda arkadaşta kalıyorum bgn geçmişi yapamazsam yarın yapıcam. Hava buzzzz gb istanbulda bu arada donduk bgn hep hasta olmasam iyi
Sabah(9.00)
2 haşlanmış yumurta
Öğlen( 14.00)
2 tane for biskuvi
Akşam
Kendimi değerlendireyim :) Menümü düşününde çok az gb duruyor ama çok enteresandır ki o kadar şişkinim ve tokum ki. Diyet kafası diye bir şey var bence. Bir anda o mantığa bürünüyoruz gn hisediyorum. Sonra istediğimiz kiloya ulaşıncada o mantıktan çıkıyoruz gb hisediyorum. Aslında baya yanlış yapıyoruz
saçınımı boyattın ne yaptırdınBen kuafördeyim dolpta pırasam var mis gibi gidince yicem eşime de siz kndi başınızın caresine bakın dedim bugün
evet cnm çok şükürOh iyi bari abla bir de o çıkmamış çok şükür
Atarlı tuğçe :)))özün aydın abla, süper olmuş valla keşke kaporayı da iade alsanız salon boş kalmadı, haksız kazanç bence
Off kötüymüş cnm ne yapalım başa gelen çekilecekAbla olmuyor ben Dr a sordum süt proteini de olmayacak maalesef
Kardeşler biraraya gelince yaramazlık yapmıcaksınız değilmi :))Deme öyle kız ben oğlan büyüyünce az rahat ederim diyordum
Bu konyada okuyan kardeşim canım yakın yurtta kalıyor bu hafta bende kaldı. Asıl uzak olan kardeşim gelecek hafta gelecek onu çok özledim ya aklıma düştü resmen
Sabah akşam güzelde öğlen yetersiz cnmMenü
Kahvaltı 10:30
2 dilim ekmek peynir zeytin kahvaltılık sos ile sandviç
Ara 15:00
1 kutu ayran
Ara 16:00
Filtre kahve
Akşam 18:30
Kuru yeşil fasulye bolca
Yoğurt
Kv den istemiştim onların bir çeşit içli köftesi 1adet ama baya küçük
Su 2 den fazla
1 saat tempolu yürüyüş 120 puan
1 saat normal tempo yürüyüş 60 puan
Toplam 180 puan
Hepsi güzel olmuş cnmda eşin çocuğa baksada biraz spor yapabilsenEmzirEn anne menüsü
Saat 11.00
2 y. Sucuklu yumurta eşimle yedik
4 zeytin
Yeşillik
Salatalık 3 cerry
1 dilim tb
Saat 14.30
1 kase tavuklu Şehriye çorbası
Saat 18.00 akşam
1 tabak bamya yemeği
3 anne köftesi
Salata
1 dilim tb ekmek
20.30
2 kuru kayısı (canım inanılmaz tatlı istedi onu bastırmak için di)
Su 2 litre spor hala yok maalesef
Tabiki sağlıksız olmuşBugunku karmakarisik menum
Sabah 10.30
3 yk menemen
3 dilim ekmek
2 catal peynir
12 cubuk patates peceteye sarip yagini emdirdim
Ara 15.30
4 kasik salata
4 kasik sulu manti cok canim cekti sooooon
2 kasik yogurt
Ara 18.30
6 7 tane cubuk kraker
2 tane cizi
3 br cay
Ara21.00
6 tane misir patlagi
1 madalina
2 br cay
22.30
1 az sekerli dibek kahvesi
2 lt oldu galiba kosturdugumla yoruldugumla insallah yakmisimdir yediklerimi ölüyorum uykusuzluktan smdide misafirlige geldik yatili yarinda burda buyrum var genc ve gelin olarak cogu is bana dusuyo perisan durumdayim iyiki colugum cocugum yok diyorum aciktimda hemen yaticam tam uyuyodum aklima geldiniz kk yaziyimda oyle yatiyim dedim herkese hayirli geceler kizlar
Hosgeldinn ablacimaynen bende cok severim ama kapuska yerine ben kaynatip icmeyi dusunuyorumm en guzeli bu sekil bidaha lahana dersek zuhal ablam bizi dunya turuna cikartip bi tur attirir gibime geliyor
Tekrar hoşgeldin minecim
Maşallah boyuna göre kilon fazla değilmiş zaten cnm
Kız nisana kadar 3-4 kilo ne olaki :))
Sen onu en geç 1 ay içinde verirsin
Heralde haftalık gr larla yetinmeyi düşünmüyosun
Ben senin çok azimli hırslı olduğunu düşünerek kabul ettim :)))
Oğlanla gelin derken benim oğlumla gelinimden bahsediyorum
Bu vesileyle yeni arkadaşlarada kendimi tanıtayım
45 yaşında 3 çocuk 2 torun var almanyada yaşıyorum
3 sene öncesinde 113 kiloyla takıma başlamıştım 1 sene sonra 68 le mezun oldum
Fakat yine akıllanmayıp bşrazını geri alıp bikaç ay önce tekrar başladım
Bu sefer hem verip hemde korumayı başarıcam inş.
Tabiki sizlerin desteğiyle :))
Lahana bana yaramadığı için salatasını bile yemiyorum
Çok begendim menünüMenüm
Sabah
1 dl köy peyniri
3 zeytin
Nane roka maydonoz dere otu
Ara
Türk kahvesi
Öglen
4 yk yesil mercimek
1 kase yogurt
Akşam
1 tavuk but
4 yk bulgur pilavı
Salata
2 lt su
Henüz spora baslayamadım
Su an cok acıım :)
Ablacım ben sabah 6.45 uyanıp iki çocuk giydirip servise yetistiriyorum. Sonra ben kahvaltı edip ise. Hafta ici.cok detaylı.hazirlayamiyorum kahvaltımı. Ama haklısın. Domates salatalık maydanoz dereotu olmalı.ve de zeytin. Bu hafta daha dikkat ederim insallah.Menün genel hatlarıyla çok güzel cnm
Sadece sabahı bşraz çeşitlendirebilirsin zeytin yeşillik falan
Ekmek yemşyosan kuruyemişde ekliyebilirsin
Bitter arada olabilir
Akşamda bugünlük pilav olabilir
Çorbada yediğin için 2 dil.ekm yemiş olmuşun
Senin sporla aran nasıl
Kendi mesajlarımıda okuduğuma göre yatabilirim artık
mine006 minecim haftaya cuma bizim listede yer alacaksın
Heralde açılışı güzel yaparsın tatlım :))
Haftaya hedefimiz 1.lik
Aslında deneme süresinde tanımadığım birini listeye direk pek almam
Riske girmiş oldum
İlk sayfada min.5 mesaj yazsada elimizden geldiği kadar burda olup birbirimize destek olmaya çalışıyoruz
Bi süre sonra zaten gönül bağı oluşuyor
Buda başarıyı getiriyor
Hadi bakalım sabaha kadar Bi sürü kalori yakın
Iyi gecelerrrr tatlı rüyalar
Vursun vursun eli masalı kaptan istiyorum dedim tam yerine düşmüşümbegendum
Vuhuuuu sopayı yemissin zaten ama ödül olayını öğünde bırakmaliyiz tatlım sen akşama kadar ödül vermişsin
Görmüş bile görmez mi
bence iyi akşam ki kuruyemiste olmasa süpermiş Zuhal gormesin
Hosgeldin canım hedefine pek birşey kalmamış kız nisana kadar 4 kgu ne yaptın haftada 200g mı vercen valla furur seni
Hosbulduk canimhoşgeldin mine
ayy ben de ne zamandır yapamıyorum.annemşn yanında olunca beraber yaptık. zulada ypktu yani :)
Hogeldin canm aramıza. Dinleme sen cevreni hep böyle derler.bende ayca. 30 yaşındayım. Bende uzun boyluyum 1.80 hedef 65 bendede
Ip aldum.bugun yarın ariycam inşallahAramıza hoşgeldin Minecim... Burada mutlu mesut ara sıra terlik yiyerek fit hatun olma yolunda ilerliyoruz
Etimek evde hep var diye ondan yedim ama bu hafta wasa alayım da biraz talaş yiyeyim:))) bizim bankada wasanın lakabı talaş :))))
Olmayacak birşey ondan ben farklı bir alternatif gösterdim
Ay süper terlik samimiyet gösterisi. anac bir obje terlik
Mefkurem sportif kişiliğimi elimden almak istiyorlar seve seve veririm tacımı sizlere yeterli takımca daha çok spor yapalım... Siz bana yetişene kadar tacım bana çok yakışıyor
Ben de eşimi diyete sokabilsem de böyle diyet konuşsa. Isı gücü tulumba un helvası kuruyemişKız kardeşim de diyette 10 kilo verdi diyetisyene gidiyor 1 bçk ayda . normalde yemek konuşur şunu bunu yaparız derdik şimdi diyet konuşup beraber spor yapmayı düüşünüyoruzz
Cok zor durum Allah sifa versin canim insallah iyi haberler alirsiniz
sorma ya yakilirmi hic of of, sagol canim
Selam mine hosgeldin aramiza bende 24 yasindaym ismim pinar evliyim cocuk yok daha :)
Senin hedefine baya az varmis cnm 1 ay bilemedin 1bucuk aya mezun olursun :)
Sağlıkla al kucagina bebeğini inşallah canim allah tamamina erdirsinMerhabalar kızlar hepinize kolay gelsin nasılsınız eskilerden ben kimler var kimler yok bilmiyorum uzun zorlu bir süreç geçirdim ve geçirmeye devam ediyorum bu zorlu dönem içinde bir de hamile kaldım verdiğim kiloları geri aldım inşallah doğumdan sonra bomba gibi yanınıza dönmek istiyorum
Geçmiş olsun canim acil şifalar diliyorumBen de sabah doktor kontrolüne gittim, bur topu gibi 2 kortizon iğnem daha oldu, hatta birini vuruldum. Alerji ilaçlarım değişti, haftaya endoskopi yapılacak ama benim pek niyetim yok. Beni hasta psikolojisinden çıkarın yeter artık dedim :)))
Annem de sen zayıfladın hastalık hastası oldun, diyet yasak sana otur ne yemek yapıyorsam ondan az az ye diyor. Evet dedim zaten içli köfte, yaprak sarması, dolma tam bana
Hoşgeldin canım aramıza ben fatma
15 aylık kızım var çalışıyorum hemşireyim
Kiloyla başım dertte
Allah kolaylık versin gönlüne göre versin canim. Kendi evine de cikarsin insallah hayirlisiyla. Hosbuldumm bu aradamine006 hosgeldin ablacim ben irem evliyim 22 yasindayim kilolarimdan ufukta bebis daha gorunemiyor bile ayri evim yok kayinlarla yasiyorum esim sehirdisinda diger yeni gelen arkadaslarimda hos gelmislerr insallah biran once siyriliriz kilolarimizdan
Geçmiş olsun canim. Genelde 2 yasta geçiyor kendiliğinden. Benim arkadaşlarımın bebeklerinde vardi. Şimdi geçti. Süt yoğurt peynir herşeyi yiyorlar şimdi çocuklar.canım kızım 5.5 aylık biz önce alerji bölümune gittik ordan bizi gastroenteroloji bölümüne sevk edildik şimdi bizi yine alerjiye gönderiuolar anlamadım yani kanlı mukuslu kaka var bizde deride belirti veren hiçbir reaksiyon ylk uyku sıfır sürekli ağlıyor uykusu geldiği için
Ne iş yapıyorsun ablaTencereleri boşalttım şimdi onları yıkayacam
Sonrada yemek koyuyum
Arkasından spor duş yapabilirsem benden iyisi yok :))
Akşamada gelen olmasın :))
Bugün işe de gidecem
Peynir altı suyu diye bi madde var büsküvi kraker vs ambalajlı gıdaların içinde. O da yapiyo. Emziren anne yerse bebekte mukus ve kan yapiyo.. Onları da yeme canimben diyet yapıyorum zaten uzun zamandır ama belirtiler geçmedi kan da ara ara geliyor mukus sürekli var bebeğim de sadece anne sütü alıyor
Önce menümü yazayımda arkadaşta kalıyorum bgn geçmişi yapamazsam yarın yapıcam. Hava buzzzz gb istanbulda bu arada donduk bgn hep hasta olmasam iyi
Sabah(9.00)
2 haşlanmış yumurta
Öğlen( 14.00)
2 tane for biskuvi
Akşam
Yok valla hareketli bir çocukla yürüyünce işin zor şimdi birde benimki kaynanam gibi sürekli laf yetiştiriyor geçen kurabiye pisirdik yüz kere kalkıp baktım onbeş dk da pişecek şey yok anne pisti o pisti yakacaksin diyor bide herşeyin içinde acayip mutfak merakı var zaten çocuklardaDeme öyle kız ben oğlan büyüyünce az rahat ederim diyordum
Bu konyada okuyan kardeşim canım yakın yurtta kalıyor bu hafta bende kaldı. Asıl uzak olan kardeşim gelecek hafta gelecek onu çok özledim ya aklıma düştü resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?