Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O dili zaten tüm hayat enerjimi almaya yetiyor

Cok gecmis olsun, alerjen bebekler cok zor maalesef. Ek gıdaya yeni mi gectiniz? Ben kendi kızımda bu zamanlarında doktorun tavsiyesiyle sadece sebzelerin suyunu vs veriyordum. Tam 6 aylık olunca baslamıstım

Baş ağrım geçemedi aksine artış var ben biraz uyuyup geleyim

Bas agrısı olunca diyorlarki bas parmagıyla işaret parmagı arasındaki bosluga sıkıca bastırmak gerek ama bende migren oldugu icin bende ise yaramadı :))

Tarcının o mis kokusu yetiyor tatlı krizlerinede öneriliyor ya elmanın üzerine tarcın döküp yemekte hemen kesiyor krizleri

Afiyet olsun. İki gğndür bende de inanılmaz bir sislik var diyetten mi acaba :))

Spor isini nasıl rayına oturtacagım bilmiyorum esasında ücretsiz faydalanabilecegimiz spor salonu var sitede gitmeyi cok istiyorum kızımla gitsem hic birsey yaptırmaz aksam esim geldikten yemek faslından sonra gitsem gec oluyor diye gitmiyorum bir baslasam bir yok bulsam bir daha bırakmam ama nasıl bilmiyorum :))

Benimde bitmek bilmeyen bir misafirim var yılbasından beri ne kadar artık istemiyorum desemde bir bakıyorum esim birilerini daha cagırmıs ya da aynı kisileri nedense biz hic gitmiyoruz ama hep geliyorlar. Artık kızımla birlikte cok yoruldum. Bugün biraz isyandaydım

Menüm;

Sabah

2 hindi füme arasına nane koyup sarıp yedim
2 bardak sekersiz cay

Ögle
1 kase tavuk suyu corba
1 etimek

Ara
Sekersiz türk kahvesi

Aksam
1 minik patlıcandan karnıyarık
1 etimek
Ucundan birazcık katmer ( annem yapmıstı kıramadımmm tatlı olanından degil )
Cacık

2 lr limonlu su

Canım afiyet olsun menünü cok sevdim Takipteyim

Gunaydın arkadaşlar,
Hayrolsun sabah sabah kabusla uyandım... kocaman bir tabak tuzlu leblebi fındık kaju fıstık çifte kavrılmuş fındık ... incir ... kayısı...kuru erik ... ayrı bir tabakta muzz gecenin saat gece 13.00. I bi yedim bi yedim yarınsa geldim dedim ki diyet yapıyorum yeme. Sonra dedim mis gbde kokuyor muz. Git gel git gel yemedim. Sonrada sıcradım kalktım. Beyin hücrelerime işlemis diyet

Kız kardeşim de diyette 10 kilo verdi diyetisyene gidiyor 1 bçk ayda . normalde yemek konuşur şunu bunu yaparız derdik şimdi diyet konuşup beraber spor yapmayı düüşünüyoruzz
Sana destek yakın bir kişinin daha diyet yapması gibisi yok. Benimde annem diyette yanına gidicem şimdi telde kilo aldım dedimde canına okudu. İnsana hep destek biri lazım. Yanında olcak kaçamak yapmasını engellicek. Kriz geldiğinde tatlı krizi teş açılıp sakınleştircrk.

Pınar çikolata sever misin bilmem ama burda yemekler diye grup oluşturmuşlardı orda bir çikolota tarifi vardı gecen sene ben onla yatıştırdım hep krizlerimi avakado - hurma - ceviz - kakao hic cikolatayi aratmuyor. Yeni lezsetler onemli heleki omur boyu dikkat edeceksek

Oo cok güzelmis ismi neydi bu salatanin :) aşure gbi icinde yok yok :)
Hem cok guzeldi hemde bebce baya saglikli duruyirdu. Bol tahillinsalata diye geciyor. Bende yebi gordum salata uzerine acilmis dukkan. Adına tekrar bakayımda yazayım

Yaaa düğün borcu çokk zorrr. Bende korkuyorum ondan o yüzden hiççç evi detaylı düzmeyi düşünmüyorum. Allah yardımcınız olsun canm

Atar ki ne atar :)))
Dinmedi zamburum bu hafta, hayır olsun inşallah :)))
Başka salondaki düğünü buraya aldılarsa tamamdır ya, hayırlısı olsun abla. Giden kapora ücreti olsun. O kadar şey yaşadınız

Avakadolu menülere bayılıyorum :)))
Çok faydalı ya, tadı kötü olsa da tulum peyniri il süper oluyor :))))
Helal be yürü abla, nefsine yenilmeyenler kulubü

Teşekkür ederim canım
İp atlamayı haftada 3-4 güne çıkarmayı planlıyorum ama ayak bileğimden ve dizimden dolayı 3-5 atlayıp bırakıyorum. Dün gideri vardı bayağı da zorlamayayım dedim

Senin tipini merak ediyorum bende 1.75 boyundayım 80 olsam yeter diyodum şimdi seni görünce 65 filan olmam lzm herald dedim. 1.80 boyda kilon çok öu gösteriyor kaç beden giyiyorsun

Sağol abla cuma fazla kaçamak olmadı inşallah haftaya cumaya 63 ü görürüm haftalık hedefleri ne zaman yazacaksın :)
Canım afiyet olsun menünü cok sevdim Takipteyim
Sağol canım

cuma için çok güzel menü afiyet olsun canım
Güzel menü afiyet olsun tatlım
Maşallah canım iradeliymişin ben olsam katmere dayanamaz hepsini yerdim :) o yüzden evde hamur işi yasak :)

Senin tipini merak ediyorum bende 1.75 boyundayım 80 olsam yeter diyodum şimdi seni görünce 65 filan olmam lzm herald dedim. 1.80 boyda kilon çok öu gösteriyor kaç beden giyiyorsun

Bana sormamışsın ama bende yanıtlayım.
176 boyum 70 kiloyum.
65 iken 40 giyerdim. Şimdi 42.
Kotta da mavi jeans giyiyorum. mavi 28 beden genelde modele gore degisiyo bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…