Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın arkadaşlarrr....

atom karınca gibi 1 saatte yetiştirdin aferin sanaaaa

günaydın kızlar bu haftaki kilom 54.1 ........
bu aralar bende bi iştah patlaması var anlatamam ne olursa yiyorum biri beni durdursun

tmm cnm 1 dilimcik yiyeyim bari hatta en iyisi istediğim kiloya indiğimdeki ödülümü yani pasta yerine çikolatalı suflemi şimdiden yiyeyimde gözüm doysun ,4,5 senedir saçlarım hep uzun sıkıldım artık valla yıkaması,kurutması,şekil vermesi ayrı bir dert bazen diyorum omuz hizasına getireyim bazende diyorum azcık uçlarından aldırayım sadece diye önümüzdeki hafta kesin gidicem kuaföre ama karar veremiyorum işte

bende çok istiyorumm rihanna modeli omuzlarda uçları platin sarı dipleri siyah amaaa çekiniyorum benim saçlarımda düz belime kadar siyah..
ama bir gün mutlaka yağpacam aklımdaki modelii ölüp gitmeden :)

yap valla arada bir değişiklik iyi oluyo zaten anneannem hep der bir kadını gösteren saç ve kaştır diye

yok cnm İstanbul'da değilim İzmirdeyim

günaydın millet...hayırlı cumalar hepimizeee
çokk çokkk mutluyum.....tartıda gerilemeler..bedenimde küçülmeler yaşıyorum uzun zamadan sonra ilk defa....karata dieti seni seviyorummmm
umarım 75 e kadar bu şekilde hızlı veriri..sonra haftada 500 gra 1 kilo versemde olur...2012 yazına çok fit girebilirim o zaman
evetttt kızlarrr kilom...83.7

3 kilomu verdinnnnnn

çok guzel masallah masallah sen okadar guzel kılo vermıssın kı senı gördukce allahım 59 ıstemıyorum 69 olsun razıyım dıyorum:)

inş istediğin kiloya ulaşabilirsin,kilo özellikle bana hiç yakışmıyor vücudum 3 doğum yapmış gibiydi ve aldığım hiçbir kıyafeti kendime yakıştıramıyordum çok zorlandım çok göz yaşı döktüm ama başarmama az kaldı, inş herkes istediği kiloya iner

yap valla arada bir değişiklik iyi oluyo zaten anneannem hep der bir kadını gösteren saç ve kaştır diye

dün annemdeydim kardeşimle konuşuyodumdaaa
ben uzun zamandır saçlarımda değişiklik istiyrum amacesaret edemiyorumm..
dün şöyle düşündüm saçlarımı sarı boyatsam bana yakışmazmıııııı
murchh sen beni gördün sence kötü olurmuyumm

evet cnm haklısın koruma altına almam lazım istediğim hedefe ulaşınca zaten hemen kekler,börekler falan yemeyi düşünmüyorum yavaş yavaş yediklerimi artırmayı düşünüyorum ki hem bir anda kilo almayayım hemde zayıflamaya devam etmeyeyim diye

ben kaçtım öglen yemegi hazırlıcam eşim ikizler ben hepimize yemek yapıcam sonra gidip dişimi çektircem agzımda diş kalmadı 20 lik dişlerimi hep çektirdim bir işe yaramıyolar hemen çürüyorlar

ayyyy Fadime Abla bende 2 sene önce 20 lik dişlerimin hepsini çektirdim 2 hafta arayla benim damağımda yer olmadığı için çıkamıyorlardı ve sürekli ön dişlerimi iktiriyorlardı bu sefer ön dişlerim yamulmaya başladı bende çektirdim hemde damağım yarılarak ama Allahtan doktorum taşşşşşş gibiydi yoksa bu acı çekilmezdi

bence sevinmelisin...haftada 1 kilo vermek en normali zaten...birde haftada 1 kilo alanlar var ki o konuyada yarın değinecem..:18:

teşekkürler hoppidicik. daha fazla vermek isterdim ama bu kadar oldu. akşamları yemek yemememe rağmen bu hafta kilo verimi yavaşladı bende nedense.

çok sağol cnm :) ama bugün regl olmam lazım bi şişkinlik var ve tartı beni +100 gösterdi o kadar dikkat etmeme rağmen :84::84:

hepiniz sağolun sizlerde öyle :)

regl için demiştim ya 1,5 kilo fazla çıkarsın. regl bitince bak nasıl değişicek. sıkma canınıç bol su iç. toksitleri at.

ay nurkelebek inanamyorum harikaasın. ay ben 1 kilo verdim içim içimi yedi şimdi. nasıl başardın lütfen söyelrmisin?

murşcum günaydın, sana bir şey sorucam ben çizelgemi yendien yapmak istiyorum o örnek linkini bir daha atabilirmisin lütfen. silinmiş bende.

günaydın kızlar bekledigim kiloyu verememişim kilom
geçen hafta 98
bu hafta 97.2 ama 4 gün oldu tam diyet yapalı sporda 4 gündür düzenli yapıyorum

dün dişçi daha tam uyuşmadan çekti pis dr nasıl acı çektim .benim dr öküz gibiydi

çok sağol cnm :) ben bunu bilmiyodum :) tamda sinirlendim bırakcam artık diyeti diyodum ama yok azim azimdir gidiceksiniz kilolar nihahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…