- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.341
kızlar öğleyin kızgın bir şekilde misafirim geliyor diye veryansın edip çıkmıştım ya hani..beni yanlış anlamadınız umarım ben misafiri çok severim..samimi arkadaşlarım akrabalarım eşim dostum çat gelebilirler..ama bu gelenlerin hepsi agır toptu ve ben onları 4 4 lük agırlamak istiyordum..o yüzden baya bi stres oldum..pc yi kapatır kapatmaz..hemen odaları gezip düzenledim ve süpürgeyi açtımmutfak oturma odası hol yatak odası süpürüp sehpaları sildim ..lavaboları dolaştım..kızımı giydirdim süslendim..kendim giyindim..kek çırptım..börek yaptım..buzluktan kurabiye çıkardım...böreği onlar gelince ancak fırına verdim..evim mis gibi oldu pastalarım da öyle..ve dua ettim kızım uyanmasın die...süper geçti..allahım yardım etti...atlattımm
Yok artık o kadarda deıl beaaa...Kendı dogum gunundede 1 dılım pasta ye yanı...Şimdiden mutlu az kcl bol zayıflamalı bı yas olsun senın ıcın..:) O kadar kasma kendını aılenıde uzme cnm dogum gununde ye ve dekı pnlara sadece ozel gunlerde yıyorum normal gunlerde yemıyorum :)
Cnmm yaaa cok kestırme ...Ben kadınlarda uzun sac cok sevıyorum benımde belımdeydı ucları cok fena oldu dıe kestırdım..4 parmak kadar sende oyle toparlat bı sekıl verdır bende ...
bende çok istiyorumm rihanna modeli omuzlarda uçları platin sarı dipleri siyah amaaa çekiniyorum benim saçlarımda düz belime kadar siyah..
ama bir gün mutlaka yağpacam aklımdaki modelii ölüp gitmeden :)
yine mi incindin fadime ablam yaaa =)) çok geçmiş olsun sende benim gibisin hiç sağlam kalamıyorsun. dikkat et.
tatlım yüzünün şekline göre kestir. mesela ben aslanbaşı kesimi çok seviyorum yıllardır vazgeçemediğim bir model. her kuaför güzel yapamıyor ama. eğer istanbuldaysan sana iyi bir kuaför tavsiye edebilirim. şişli de TRENDY KUAFÖR 6-7 senedir başka hiç bir yere adım atmadım insanları kaliteli edepli gerçekten. ama pahalı. helali hoş olsun değdi şimdiye kadar. gidersen yine adımı veririm sana yardımcı olurlar. tabi istanbuldaysan tatlım.
ya murşş bende ayakkabı hastasıyım nasıl bir şey o görmek istiyoruuuum =)
bu arada benim facebookm yok ama şişko kız kardeşimin var bende sizi ordan eklemek istiyorum kızlar yaa.
Bu arada bugünkü menüm;
sabah: 2 bardak ılık su. 2 sandviç ekmeği arası salam kaşar domates peynri zeytin biber amerikan salatası acılı ezme, sonra reçel sürdüm iki bardak şekersiz çay.:
öğlen: su ve meyve
akşam: su
bu sabahki yediğim beni yarında idare eder bence =) sizce ???
günaydın millet...hayırlı cumalar hepimizeee
çokk çokkk mutluyum.....tartıda gerilemeler..bedenimde küçülmeler yaşıyorum uzun zamadan sonra ilk defa....karata dieti seni seviyorummmm
umarım 75 e kadar bu şekilde hızlı veriri..sonra haftada 500 gra 1 kilo versemde olur...2012 yazına çok fit girebilirim o zaman
evetttt kızlarrr kilom...83.7
çok guzel masallah masallah sen okadar guzel kılo vermıssın kı senı gördukce allahım 59 ıstemıyorum 69 olsun razıyım dıyorum:)
Günaydın arkadaşlarrr....
atom karınca gibi 1 saatte yetiştirdin aferin sanaaaa
yap valla arada bir değişiklik iyi oluyo zaten anneannem hep der bir kadını gösteren saç ve kaştır diye
en guzelıde bu olsa gerek hoşlandıgın cocugun yanından onu tınlamadan gecıp gıtmek:))) önce 58e ın sonra yavastan 56yada ınersın cunku dıyet bırakıldıgı zaman koruma dıyetı felan oluyor kıloyu oturtmak 1 yılını alır nerdeyse sureklı kontrollu yemek durumunda kalıcaz allahım o gunlerı göstersınde bana:))
nur senin adın neydi canım...ekleşmiştik değilmi facede? ...malum bendeki balık hafıza...
ben kaçtım öglen yemegi hazırlıcam eşim ikizler ben hepimize yemek yapıcam sonra gidip dişimi çektircem agzımda diş kalmadı 20 lik dişlerimi hep çektirdim bir işe yaramıyolar hemen çürüyorlar
bence sevinmelisin...haftada 1 kilo vermek en normali zaten...birde haftada 1 kilo alanlar var ki o konuyada yarın değinecem..:18:
çok sağol cnm :) ama bugün regl olmam lazım bi şişkinlik var ve tartı beni +100 gösterdi o kadar dikkat etmeme rağmen :84::84:
hepiniz sağolun sizlerde öyle :)
günaydın millet...hayırlı cumalar hepimizeee
çokk çokkk mutluyum.....tartıda gerilemeler..bedenimde küçülmeler yaşıyorum uzun zamadan sonra ilk defa....karata dieti seni seviyorummmm
umarım 75 e kadar bu şekilde hızlı veriri..sonra haftada 500 gra 1 kilo versemde olur...2012 yazına çok fit girebilirim o zaman
evetttt kızlarrr kilom...83.7
kızlar dişimi çektim yürüyüşümü yaptım geldim inşallah yarın eksi gösterir tartı amin 2 lt suyumda bitti saat 6 da akşam yemegimi yiyorum hep aynı saate olmasına dikkat edicem .kolumu aile hekimine gösterdim ne güldü ne cesaret okadar hızda koşmak dedi güldü alay etti .büsürü krem verdi sür dedi iz kalırsa gel başka ilaç vercem dedi[/QUOTE
Kantoron yağı yaralara ,tahrişlere falan çok iyi geliyo aklınızda bulunsun
ayyyy Fadime Abla bende 2 sene önce 20 lik dişlerimin hepsini çektirdim 2 hafta arayla benim damağımda yer olmadığı için çıkamıyorlardı ve sürekli ön dişlerimi iktiriyorlardı bu sefer ön dişlerim yamulmaya başladı bende çektirdim hemde damağım yarılarak ama Allahtan doktorum taşşşşşş gibiydi yoksa bu acı çekilmezdi
kızlar dişimi çektim yürüyüşümü yaptım geldim inşallah yarın eksi gösterir tartı amin 2 lt suyumda bitti saat 6 da akşam yemegimi yiyorum hep aynı saate olmasına dikkat edicem .kolumu aile hekimine gösterdim ne güldü ne cesaret okadar hızda koşmak dedi güldü alay etti .büsürü krem verdi sür dedi iz kalırsa gel başka ilaç vercem dedi[/QUOTE
Kantoron yağı yaralara ,tahrişlere falan çok iyi geliyo aklınızda bulunsun
kantoron yagım vardı ünüversitedeki kızıma verdim evinde bulunsun lazım olur diye eve almam lazım çok işe yarıyo sagol canım
teşekkürler hoppidicik. daha fazla vermek isterdim ama bu kadar oldu. akşamları yemek yemememe rağmen bu hafta kilo verimi yavaşladı bende nedense.
regl için demiştim ya 1,5 kilo fazla çıkarsın. regl bitince bak nasıl değişicek. sıkma canınıç bol su iç. toksitleri at.
ay nurkelebek inanamyorum harikaasın. ay ben 1 kilo verdim içim içimi yedi şimdi. nasıl başardın lütfen söyelrmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?