- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.421
Ay canim ya nasıl bir bilinç altı bu böyle sesli güldüm sabah sabahGunaydın arkadaşlar,
Hayrolsun sabah sabah kabusla uyandım... kocaman bir tabak tuzlu leblebi fındık kaju fıstık çifte kavrılmuş fındık ... incir ... kayısı...kuru erik ... ayrı bir tabakta muzz gecenin saat gece 13.00. I bi yedim bi yedim yarınsa geldim dedim ki diyet yapıyorum yeme. Sonra dedim mis gbde kokuyor muz. Git gel git gel yemedim. Sonrada sıcradım kalktım. Beyin hücrelerime işlemis diyet
Ablacım hafta sonu kız ayağımın dininden ayrılmıyorMenü güzel cnm sadece ciğerin yanında salata daha iyi olurdu demir için
Öğlen biraz az geldi bana
Bide kilona göre suyun az olmuş
Min.3 lt olması lazım
Ekmek olmadığı zaman 2 yumurta yiyebilirsin cnm
Akşamki kuruyemiş miktarı fazla geldi onun dışında güzel
Daha ne olsun harika :))
Dünde abartmadın dimi tatlım
Sağolasın cnm bende sevindim :))
Özellikle spor yapınca su daha fazla olması lazım cnm
Geç kalkmışın heralde sabah baya Geç olmuş
Omleti niye beğenmedinki ben sevmiştim kabaklı, önce biraz kavurmadınmı rendeleyip
Sabah güzelde artık cıssları kaldırsak
Spor niye yok cnm
Aman öyle güzelim biz bu kadarla kurtulduğumuza şükrettik yoksa 3-4 bin daha vermemiz gerekiyordu
tuğçe koşucam derken ayağını iyice sakatlamada
Hani kız 2 sarma yediydin :)))
Menü güzel olmuş canımcım
Ohhh 5 miller geri gelmiş
kız tavukla sütmü içtin :))
Menü güzel arada sabahki kurumeyleri değiştir
Taze meyvede yiyebilirsin
bende genelde suyuma koyarımda kaynatmayı denemedim
Baştan azaltırsan sonra takılır kalırsın ayçam
Sabah güzel aslında ama erken olduğu için öğlende yemek yada daha doğru dürüst bişey olabilirdi
Akşam az olmuş
Rendledim abla da yumurtayla beğenmedim yoğurtlu daha güzelMenü güzel cnm sadece ciğerin yanında salata daha iyi olurdu demir için
Öğlen biraz az geldi bana
Bide kilona göre suyun az olmuş
Min.3 lt olması lazım
Ekmek olmadığı zaman 2 yumurta yiyebilirsin cnm
Akşamki kuruyemiş miktarı fazla geldi onun dışında güzel
Daha ne olsun harika :))
Dünde abartmadın dimi tatlım
Sağolasın cnm bende sevindim :))
Özellikle spor yapınca su daha fazla olması lazım cnm
Geç kalkmışın heralde sabah baya Geç olmuş
Omleti niye beğenmedinki ben sevmiştim kabaklı, önce biraz kavurmadınmı rendeleyip
Sabah güzelde artık cıssları kaldırsak
Spor niye yok cnm
Aman öyle güzelim biz bu kadarla kurtulduğumuza şükrettik yoksa 3-4 bin daha vermemiz gerekiyordu
tuğçe koşucam derken ayağını iyice sakatlamada
Hani kız 2 sarma yediydin :)))
Menü güzel olmuş canımcım
Ohhh 5 miller geri gelmiş
kız tavukla sütmü içtin :))
Menü güzel arada sabahki kurumeyleri değiştir
Taze meyvede yiyebilirsin
bende genelde suyuma koyarımda kaynatmayı denemedim
Baştan azaltırsan sonra takılır kalırsın ayçam
Sabah güzel aslında ama erken olduğu için öğlende yemek yada daha doğru dürüst bişey olabilirdi
Akşam az olmuş
Canm bu diyet listesi mi senceBugunku karmakarisik menum
Sabah 10.30
3 yk menemen
3 dilim ekmek
2 catal peynir
12 cubuk patates peceteye sarip yagini emdirdim
Ara 15.30
4 kasik salata
4 kasik sulu manti cok canim cekti sooooon
2 kasik yogurt
Ara 18.30
6 7 tane cubuk kraker
2 tane cizi
3 br cay
Ara21.00
6 tane misir patlagi
1 madalina
2 br cay
22.30
1 az sekerli dibek kahvesi
2 lt oldu galiba kosturdugumla yoruldugumla insallah yakmisimdir yediklerimi ölüyorum uykusuzluktan smdide misafirlige geldik yatili yarinda burda buyrum var genc ve gelin olarak cogu is bana dusuyo perisan durumdayim iyiki colugum cocugum yok diyorum aciktimda hemen yaticam tam uyuyodum aklima geldiniz kk yaziyimda oyle yatiyim dedim herkese hayirli geceler kizlar
İnşallah geçer canım sıkıntınızben diyet yapıyorum zaten uzun zamandır ama belirtiler geçmedi kan da ara ara geliyor mukus sürekli var bebeğim de sadece anne sütü alıyor
Evet abla saçımı boyattm ombre yaptırdım kendi saç rengimle dibi. Hamilek olursa o süreçte ve sonrasında yaptıramam diye şmdi yaptrdm beğendim gibisaçınımı boyattın ne yaptırdın
evet cnm çok şükür
Atarlı tuğçe :)))
Bunların başka bi salonu daha varmış
Ordaki düğünü bu salona almışlar
Birazda zararları oluyomuş
Adamda söz vermiş bidahaki düğünde hem daha uyguna hemde daha güzelini yapıcam demiş
Tabiki degil abla diyetin d si yok demi masallahCanm bu diyet listesi mi sence
İsyanda haklısın canım eşinle konuş sıra bizde bizim gitmemiz lazm deBenimde bitmek bilmeyen bir misafirim var yılbasından beri ne kadar artık istemiyorum desemde bir bakıyorum esim birilerini daha cagırmıs ya da aynı kisileri nedense biz hic gitmiyoruz ama hep geliyorlar. Artık kızımla birlikte cok yoruldum. Bugün biraz isyandaydım
Canm bende salona gidiyorum hemde arabayla 15 dk git 15 dk gel yarım saat yol gidiyorm salon için neden olanağını kullanmıyosun çok kızdımCok gecmis olsun, alerjen bebekler cok zor maalesef. Ek gıdaya yeni mi gectiniz? Ben kendi kızımda bu zamanlarında doktorun tavsiyesiyle sadece sebzelerin suyunu vs veriyordum. Tam 6 aylık olunca baslamıstım
Bas agrısı olunca diyorlarki bas parmagıyla işaret parmagı arasındaki bosluga sıkıca bastırmak gerek ama bende migren oldugu icin bende ise yaramadı :))
Tarcının o mis kokusu yetiyor tatlı krizlerinede öneriliyor ya elmanın üzerine tarcın döküp yemekte hemen kesiyor krizleri
Afiyet olsun. İki gğndür bende de inanılmaz bir sislik var diyetten mi acaba :))
Spor isini nasıl rayına oturtacagım bilmiyorum esasında ücretsiz faydalanabilecegimiz spor salonu var sitede gitmeyi cok istiyorum kızımla gitsem hic birsey yaptırmaz aksam esim geldikten yemek faslından sonra gitsem gec oluyor diye gitmiyorum bir baslasam bir yok bulsam bir daha bırakmam ama nasıl bilmiyorum :))
Beğendim benMenü
Kahvaltı 10:30
2 dilim ekmek peynir zeytin kahvaltılık sos ile sandviç
Ara 15:00
1 kutu ayran
Ara 16:00
Filtre kahve
Akşam 18:30
Kuru yeşil fasulye bolca
Yoğurt
Kv den istemiştim onların bir çeşit içli köftesi 1adet ama baya küçük
Su 2 den fazla
1 saat tempolu yürüyüş 120 puan
1 saat normal tempo yürüyüş 60 puan
Toplam 180 puan
He heee son kız daha geçen gun bu son dedim kaçıncı son buBugunku karmakarisik menum
Sabah 10.30
3 yk menemen
3 dilim ekmek
2 catal peynir
12 cubuk patates peceteye sarip yagini emdirdim
Ara 15.30
4 kasik salata
4 kasik sulu manti cok canim cekti sooooon
2 kasik yogurt
Ara 18.30
6 7 tane cubuk kraker
2 tane cizi
3 br cay
Ara21.00
6 tane misir patlagi
1 madalina
2 br cay
22.30
1 az sekerli dibek kahvesi
2 lt oldu galiba kosturdugumla yoruldugumla insallah yakmisimdir yediklerimi ölüyorum uykusuzluktan smdide misafirlige geldik yatili yarinda burda buyrum var genc ve gelin olarak cogu is bana dusuyo perisan durumdayim iyiki colugum cocugum yok diyorum aciktimda hemen yaticam tam uyuyodum aklima geldiniz kk yaziyimda oyle yatiyim dedim herkese hayirli geceler kizlar
Akşam olmamışBenim menüm
5.00
2 dil.tb ekm
Peynir
5-6 zeytin
14.00
2 yumurtadan omlet
1 taneden az avakado
Peynir
18.30 civarı
3 mercimek köfte
2 sarma
Bol salata
Akşam eltim çağırmıştı
Sofrayı görünce Allahhhh didim
Kaynımın doğum günü varmış biz unutmuştuk
Kaç çeşit börekler poğaçalar pastalar vardı
Tabiki biraz ye diye israr ettiler
Çok şükür nefsime yenilmeyip atlattım
Biz grup olarak gaz yaptığını düşündüğümüz şeyleri misal bakliyat hafta sonu tüketiyoruz brokoli karnabahar bende de aynı ama çarşambaya kadar tüketip tartıya son gün kala. Tuketmezsen sorun olmazAnam alıntıla alıntıla bitmedi masallah ne aktif grup
Ya çok canim çekti ama ben gazman gibiyim.1 tabak lahana yesem 1 kilo artı çıkarım gazdan dolayı. Neyse geçer belki bu lahana isteği.
Valla benim etrafında şu çeldirici insanlar olmasa 1 ayda atılır 4 kilo da destek yok herkes köstek. Inşallah sizlerle vericem
Maşallah maşallah. 45 yasta 3 torun. Erken kalkan yol alır ha. Kaç yıldır almanyadasin. Evlenip mi gittin. Ailen de mi orada. Aslen nerelisin.
Sana da mi gaz yapiyo ben gibi
Çok begendim menünü
Ablacım ben sabah 6.45 uyanıp iki çocuk giydirip servise yetistiriyorum. Sonra ben kahvaltı edip ise. Hafta ici.cok detaylı.hazirlayamiyorum kahvaltımı. Ama haklısın. Domates salatalık maydanoz dereotu olmalı.ve de zeytin. Bu hafta daha dikkat ederim insallah.
Spor olarak da hafta ici öğlenleri yürürüm 4 5 km kadar
Bugün ip aldim.decathlondan. atlamak icin.
Leslie de yapmayı planlıyorum.
Inşallah bu hafta iyi olacak. Yalniz ben cislari yemiyorum ok de bir de gaz yapan ama sağlıklı şeylerden kaçarsan tartıda çok çıkmamak icin ne yiyecem. Kış günü malum. Brokoli karnabahar nohut lahana fasulye. Hepsi gazman yapıcı tartı düşmanı şeyler. Yanı recep ivedikin soda şişesini hoplattigi kadar olmasamda ben de baya gaz yapiyo bu kış sebzeleri
Vursun vursun eli masalı kaptan istiyorum dedim tam yerine düşmüşüm
Hosbulduk canim
Ayca merhabaaa hosbuldumm. Ben size foto atayım. Fotoyu görünce gruptan atmayın ama. O amaaan ye diyenler gibi
Ip aldum.bugun yarın ariycam inşallah
Ben de eşimi diyete sokabilsem de böyle diyet konuşsa. Isı gücü tulumba un helvası kuruyemiş
Hosbulduk canim. Inşallah
Sağlıkla al kucagina bebeğini inşallah canim allah tamamina erdirsin
Geçmiş olsun canim acil şifalar diliyorum
]
Hosbulduk canim. Allah bagislasin. Vericez vericez bu belaları inşallah
Allah kolaylık versin gönlüne göre versin canim. Kendi evine de cikarsin insallah hayirlisiyla. Hosbuldumm bu arada
Geçmiş olsun canim. Genelde 2 yasta geçiyor kendiliğinden. Benim arkadaşlarımın bebeklerinde vardi. Şimdi geçti. Süt yoğurt peynir herşeyi yiyorlar şimdi çocuklar.
Ne iş yapıyorsun abla
Peynir altı suyu diye bi madde var büsküvi kraker vs ambalajlı gıdaların içinde. O da yapiyo. Emziren anne yerse bebekte mukus ve kan yapiyo.. Onları da yeme canim
Bu kadar şeyle nasıl ayakta duruyorsun. Patates olmamış bence. Akşamın çok hafif. Ben bunla yatsam uyuyamam açlıktan
Valla sorma bugün hiç olmayacak şeyler oldu. 3 yıldır göremediğimiz bi arkadas ve ailesi supriz yapıp geldi. Haliyle elime tel vs alamadım.
Menüm
Sabah 9.30 iki yumurta
Çay
Acele ile dr gittim başka birşey yok
Saat 15.00
5 kaşık haşlanmış mercimek
1 lokma çakma cigkofte
2 kupa çay
Akşam 19.00
1 tabak nohut yemeğinin taneleri. Suyunu attım. 1 kaşık kavurma.
21.00 1 portakal 1 elma
19.09dan sonra yemem ama misafir olunca meyve yedim. ikramlardan hiç yemedim.
Spor 4 çocuk peşinde koşma. Ve dr çıkışı decathlonda gezinip ip alıp gelme:)))
Şu 2 litre. Az oldu farkındayım. 3den aşağı inmemeliyim.
Malesef canım bende de migren var sonunda midene vurur istifrar eder rahatlarimCok gecmis olsun, alerjen bebekler cok zor maalesef. Ek gıdaya yeni mi gectiniz? Ben kendi kızımda bu zamanlarında doktorun tavsiyesiyle sadece sebzelerin suyunu vs veriyordum. Tam 6 aylık olunca baslamıstım
Bas agrısı olunca diyorlarki bas parmagıyla işaret parmagı arasındaki bosluga sıkıca bastırmak gerek ama bende migren oldugu icin bende ise yaramadı :))
Tarcının o mis kokusu yetiyor tatlı krizlerinede öneriliyor ya elmanın üzerine tarcın döküp yemekte hemen kesiyor krizleri
Afiyet olsun. İki gğndür bende de inanılmaz bir sislik var diyetten mi acaba :))
Spor isini nasıl rayına oturtacagım bilmiyorum esasında ücretsiz faydalanabilecegimiz spor salonu var sitede gitmeyi cok istiyorum kızımla gitsem hic birsey yaptırmaz aksam esim geldikten yemek faslından sonra gitsem gec oluyor diye gitmiyorum bir baslasam bir yok bulsam bir daha bırakmam ama nasıl bilmiyorum :))
Canim çocuk küçükse eşime şöyle senden habersiz olan yapmasın erkekler karışmaz böyle şeylere Manş bırak sen deBenimde bitmek bilmeyen bir misafirim var yılbasından beri ne kadar artık istemiyorum desemde bir bakıyorum esim birilerini daha cagırmıs ya da aynı kisileri nedense biz hic gitmiyoruz ama hep geliyorlar. Artık kızımla birlikte cok yoruldum. Bugün biraz isyandaydım
Afiyet olsun canımMenüm;
Sabah
2 hindi füme arasına nane koyup sarıp yedim
2 bardak sekersiz cay
Ögle
1 kase tavuk suyu corba
1 etimek
Ara
Sekersiz türk kahvesi
Aksam
1 minik patlıcandan karnıyarık
1 etimek
Ucundan birazcık katmer ( annem yapmıstı kıramadımmm tatlı olanından degil )
Cacık
2 lr limonlu su
Totoyu iyi ört Ayça :zDGunaydın arkadaşlar,
Hayrolsun sabah sabah kabusla uyandım... kocaman bir tabak tuzlu leblebi fındık kaju fıstık çifte kavrılmuş fındık ... incir ... kayısı...kuru erik ... ayrı bir tabakta muzz gecenin saat gece 13.00. I bi yedim bi yedim yarınsa geldim dedim ki diyet yapıyorum yeme. Sonra dedim mis gbde kokuyor muz. Git gel git gel yemedim. Sonrada sıcradım kalktım. Beyin hücrelerime işlemis diyet
ne çabuk geçiyor abooGünaydınlarrrrr
Ben kalkalıda çok oldu :))
Gece 4 ten sonra uyudum 7.30 kalktım
Uykum var ama birazdan küçük görümceme kahvaltıya gidecez
Kahvemi içip hurmamı yedim
Çokda acıktım
Yeni kızlar yarın ara kontrol için tartı günü unutmayın
Cuma
Bugün
Fark
Şeklinde bildirim yapılacak
Ona göre herkes Bugün menülerine dikkat etsin
Pazar tuzaklarına düşmüyoruz
Yarında eksilerle haftaya başlıyoruz
5cok degilmmi poni ya 3olsun:)Selammm herkese. Bugün sabah çarşıya gittim bir sürü fotoğrafçı aradm şükür biri açıkmış okul için lazımdı vesikalık çektirdim. Ordan buranın meşhur hal denilen çarşısı var ordan hurma mantar filan aldım yarın 5 günlük hurma diyetine başlıyorum da
Ordan gelip kahvaltı yaptım komşum geldi eşi hastaymş onlara gidicez akşama, şimdi de kek yapıyorum giderken götürücem.
Mantarı fırında denemek istiyorum kaşarsız yapan var mı hiç??
Miden açıkta kalmış ayçaGunaydın arkadaşlar,
Elti görümce aranız ne iyi ya abla kıskandım vallaGünaydınlarrrrr
Ben kalkalıda çok oldu :))
Gece 4 ten sonra uyudum 7.30 kalktım
Uykum var ama birazdan küçük görümceme kahvaltıya gidecez
Kahvemi içip hurmamı yedim
Çokda acıktım
Yeni kızlar yarın ara kontrol için tartı günü unutmayın
Cuma
Bugün
Fark
Şeklinde bildirim yapılacak
Ona göre herkes Bugün menülerine dikkat etsin
Pazar tuzaklarına düşmüyoruz
Yarında eksilerle haftaya başlıyoruz
Millet 7 gün yapıyor baharrr yorumlarda sonunu getiren göremedim amaBeğendim ben
He heee son kız daha geçen gun bu son dedim kaçıncı son bu
Akşam olmamışay abla ya as eriyorum artık dolmaya bu ne ya herkeste dolma
Biz grup olarak gaz yaptığını düşündüğümüz şeyleri misal bakliyat hafta sonu tüketiyoruz brokoli karnabahar bende de aynı ama çarşambaya kadar tüketip tartıya son gün kala. Tuketmezsen sorun olmaz
Malesef canım bende de migren var sonunda midene vurur istifrar eder rahatlarim
Canim çocuk küçükse eşime şöyle senden habersiz olan yapmasın erkekler karışmaz böyle şeylere Manş bırak sen de
Afiyet olsun canım
Totoyu iyi ört Ayça :zD
ne çabuk geçiyor aboo
5cok degilmmi poni ya 3olsun:)
Canm yorumlara kızıyosn belki ama bi abla gibi gör bizi, bunlar bahane sadece. boyun uzun ama kilon çok fazla canım bu şekilde bu kilolarda oyalanmaktan başka birşy yapmıyosun kendine haftalık liste hazırla onun dışına çıkma bi dene istersenTabiki degil abla diyetin d si yok demi masallah
Hizmet hormet etmekten yiliyorum oyle oluncada iste ne yedigimi bilmiyorum yorgunluktan genede minimuma indirmis halim bazen buna bile sukrediyorum onceki ben olsam sofrada hic birakmazdim
42 beden olmak istiyorum demekki 70 75 olmak şartBana sormamışsın ama bende yanıtlayım.
176 boyum 70 kiloyum.
65 iken 40 giyerdim. Şimdi 42.
Kotta da mavi jeans giyiyorum. mavi 28 beden genelde modele gore degisiyo bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?