Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay canim ya nasıl bir bilinç altı bu böyle sesli güldüm sabah sabah

Günaydınlarrrrr

Ben kalkalıda çok oldu :))
Gece 4 ten sonra uyudum 7.30 kalktım
Uykum var ama birazdan küçük görümceme kahvaltıya gidecez
Kahvemi içip hurmamı yedim
Çokda acıktım

Yeni kızlar yarın ara kontrol için tartı günü unutmayın
Cuma
Bugün
Fark
Şeklinde bildirim yapılacak

Ona göre herkes Bugün menülerine dikkat etsin
Pazar tuzaklarına düşmüyoruz
Yarında eksilerle haftaya başlıyoruz

eyledi eylemcim yoğunluğun bittiğine göre nerdesin cnm
Dün hiç uğramamışın menüde yok
Kartlar yola çıkıp gelmesin :)))

Selammm herkese. Bugün sabah çarşıya gittim bir sürü fotoğrafçı aradm şükür biri açıkmış okul için lazımdı vesikalık çektirdim. Ordan buranın meşhur hal denilen çarşısı var ordan hurma mantar filan aldım yarın 5 günlük hurma diyetine başlıyorum da
Ordan gelip kahvaltı yaptım komşum geldi eşi hastaymş onlara gidicez akşama, şimdi de kek yapıyorum giderken götürücem.
Mantarı fırında denemek istiyorum kaşarsız yapan var mı hiç??

Ablacım hafta sonu kız ayağımın dininden ayrılmıyor
Temizlikte beni bekliyor ama tüm evi mis gibi yaptım
Geç kalkınca da öğlen yemeği atlıyorum bazen

Rendledim abla da yumurtayla beğenmedim yoğurtlu daha güzel

Canm bu diyet listesi mi sence

ben diyet yapıyorum zaten uzun zamandır ama belirtiler geçmedi kan da ara ara geliyor mukus sürekli var bebeğim de sadece anne sütü alıyor
İnşallah geçer canım sıkıntınız
Test yapınca çıkıyor çünkü allerji aklına gelmeyen birşeye allerjik olabilir canım
Rabbim şifa versin

Evet abla saçımı boyattm ombre yaptırdım kendi saç rengimle dibi. Hamilek olursa o süreçte ve sonrasında yaptıramam diye şmdi yaptrdm beğendim gibi

İsyanda haklısın canım eşinle konuş sıra bizde bizim gitmemiz lazm de

Canm bende salona gidiyorum hemde arabayla 15 dk git 15 dk gel yarım saat yol gidiyorm salon için neden olanağını kullanmıyosun çok kızdım

Beğendim ben
He heee son kız daha geçen gun bu son dedim kaçıncı son bu
Akşam olmamış ay abla ya as eriyorum artık dolmaya bu ne ya herkeste dolma
Biz grup olarak gaz yaptığını düşündüğümüz şeyleri misal bakliyat hafta sonu tüketiyoruz brokoli karnabahar bende de aynı ama çarşambaya kadar tüketip tartıya son gün kala. Tuketmezsen sorun olmaz
Malesef canım bende de migren var sonunda midene vurur istifrar eder rahatlarim
Canim çocuk küçükse eşime şöyle senden habersiz olan yapmasın erkekler karışmaz böyle şeylere Manş bırak sen de
Afiyet olsun canım
Totoyu iyi ört Ayça :zD
ne çabuk geçiyor aboo

5cok degilmmi poni ya 3olsun:)

Miden açıkta kalmış ayça

Elti görümce aranız ne iyi ya abla kıskandım valla

Millet 7 gün yapıyor baharrr yorumlarda sonunu getiren göremedim ama

Tabiki degil abla diyetin d si yok demi masallah
Hizmet hormet etmekten yiliyorum oyle oluncada iste ne yedigimi bilmiyorum yorgunluktan genede minimuma indirmis halim bazen buna bile sukrediyorum onceki ben olsam sofrada hic birakmazdim
Canm yorumlara kızıyosn belki ama bi abla gibi gör bizi, bunlar bahane sadece. boyun uzun ama kilon çok fazla canım bu şekilde bu kilolarda oyalanmaktan başka birşy yapmıyosun kendine haftalık liste hazırla onun dışına çıkma bi dene istersen

Bana sormamışsın ama bende yanıtlayım.
176 boyum 70 kiloyum.
65 iken 40 giyerdim. Şimdi 42.
Kotta da mavi jeans giyiyorum. mavi 28 beden genelde modele gore degisiyo bazen.
42 beden olmak istiyorum demekki 70 75 olmak şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…