- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.441
42 beden olmak istiyorum demekki 70 75 olmak şart
bebekler için sıkıntı bizim için ayrı sıkıntı ama sayılı gün çabuk gecer mantığı ile dayanacazguz üstelik bana kuruyemiş de yasak kuru incir kuru kayısı hurma fındık fıstık ceviz ben ne yiyecem bilmiyorum. Dediğin gibi kenara not alicam yediklerimi
afiyet olsun canım .
menüde spor da çok güzel canım afiyet olsun
teyzesi bize kuruyemiş de yasak fındık fıstık ceviz bi süre onları da tüketme dikkat et dedi Dr peki dedik inşallah tez zamanda atlatiriz
canım az geldi gerçekten bana da senin beynin doymuş sonra tokluk sinyali vermiş benim bir süredir tam tersi olan durumum afiyet olsun.
Menü güzel cnm sadece ciğerin yanında salata daha iyi olurdu demir için
Öğlen biraz az geldi bana
Bide kilona göre suyun az olmuş
Min.3 lt olması lazım
Ekmek olmadığı zaman 2 yumurta yiyebilirsin cnm
Akşamki kuruyemiş miktarı fazla geldi onun dışında güzel
Daha ne olsun harika :))
Dünde abartmadın dimi tatlım
Sağolasın cnm bende sevindim :))
Özellikle spor yapınca su daha fazla olması lazım cnm
Geç kalkmışın heralde sabah baya Geç olmuş
Omleti niye beğenmedinki ben sevmiştim kabaklı, önce biraz kavurmadınmı rendeleyip
Sabah güzelde artık cıssları kaldırsak
Spor niye yok cnm
Aman öyle güzelim biz bu kadarla kurtulduğumuza şükrettik yoksa 3-4 bin daha vermemiz gerekiyordu
tuğçe koşucam derken ayağını iyice sakatlamada
Hani kız 2 sarma yediydin :)))
Menü güzel olmuş canımcım
Ohhh 5 miller geri gelmiş
kız tavukla sütmü içtin :))
Menü güzel arada sabahki kurumeyleri değiştir
Taze meyvede yiyebilirsin
bende genelde suyuma koyarımda kaynatmayı denemedim
Baştan azaltırsan sonra takılır kalırsın ayçam
Sabah güzel aslında ama erken olduğu için öğlende yemek yada daha doğru dürüst bişey olabilirdi
Akşam az olmuş
Cok gecmis olsun, alerjen bebekler cok zor maalesef. Ek gıdaya yeni mi gectiniz? Ben kendi kızımda bu zamanlarında doktorun tavsiyesiyle sadece sebzelerin suyunu vs veriyordum. Tam 6 aylık olunca baslamıstım
Bas agrısı olunca diyorlarki bas parmagıyla işaret parmagı arasındaki bosluga sıkıca bastırmak gerek ama bende migren oldugu icin bende ise yaramadı :))
Tarcının o mis kokusu yetiyor tatlı krizlerinede öneriliyor ya elmanın üzerine tarcın döküp yemekte hemen kesiyor krizleri
Afiyet olsun. İki gğndür bende de inanılmaz bir sislik var diyetten mi acaba :))
Spor isini nasıl rayına oturtacagım bilmiyorum esasında ücretsiz faydalanabilecegimiz spor salonu var sitede gitmeyi cok istiyorum kızımla gitsem hic birsey yaptırmaz aksam esim geldikten yemek faslından sonra gitsem gec oluyor diye gitmiyorum bir baslasam bir yok bulsam bir daha bırakmam ama nasıl bilmiyorum :))
Gunaydın arkadaşlar,
Hayrolsun sabah sabah kabusla uyandım... kocaman bir tabak tuzlu leblebi fındık kaju fıstık çifte kavrılmuş fındık ... incir ... kayısı...kuru erik ... ayrı bir tabakta muzz gecenin saat gece 13.00. I bi yedim bi yedim yarınsa geldim dedim ki diyet yapıyorum yeme. Sonra dedim mis gbde kokuyor muz. Git gel git gel yemedim. Sonrada sıcradım kalktım. Beyin hücrelerime işlemis diyet
Sana destek yakın bir kişinin daha diyet yapması gibisi yok. Benimde annem diyette yanına gidicem şimdi telde kilo aldım dedimde canına okudu. İnsana hep destek biri lazım. Yanında olcak kaçamak yapmasını engellicek. Kriz geldiğinde tatlı krizi teş açılıp sakınleştircrk.
Pınar çikolata sever misin bilmem ama burda yemekler diye grup oluşturmuşlardı orda bir çikolota tarifi vardı gecen sene ben onla yatıştırdım hep krizlerimi avakado - hurma - ceviz - kakao hic cikolatayi aratmuyor. Yeni lezsetler onemli heleki omur boyu dikkat edeceksek
Hem cok guzeldi hemde bebce baya saglikli duruyirdu. Bol tahillinsalata diye geciyor. Bende yebi gordum salata uzerine acilmis dukkan. Adına tekrar bakayımda yazayım
Yaaa düğün borcu çokk zorrr. Bende korkuyorum ondan o yüzden hiççç evi detaylı düzmeyi düşünmüyorum. Allah yardımcınız olsun canm
Selammm herkese. Bugün sabah çarşıya gittim bir sürü fotoğrafçı aradm şükür biri açıkmış okul için lazımdı vesikalık çektirdim. Ordan buranın meşhur hal denilen çarşısı var ordan hurma mantar filan aldım yarın 5 günlük hurma diyetine başlıyorum da
Ordan gelip kahvaltı yaptım komşum geldi eşi hastaymş onlara gidicez akşama, şimdi de kek yapıyorum giderken götürücem.
Mantarı fırında denemek istiyorum kaşarsız yapan var mı hiç??
Su yesilcay tarcinli kaynattigm sudan iciyorm valla :)) smdide 5mil leslie yapcam oh missNapıosunuz kızlaar sular içiliyor mu ? BeBn elime 3 ltlık damacanayı aldım oğlanı sallarken içiyorum :)
7 gün yapılıyomş canm 3 öğünde 1 kase yoğurt 7 hurma yeniliyo.günde 21 hurma yapıyoZormus canim senin isin bayainsallah tez zamanda gecer alerjileri yavrunun
Ewt abla bugunde 5mil yapcm birazdan insallah. Spor yapinca daha iyi hissediyorm kendimi bu hafta en az -1 kilo hedefliyorm. Önce süt kaynattim kendime 1 fincan sonra tavuklar aklima geldi o arada cb sütü iciym dedm tavuklari beklerken
Kuru kayisi aldm smdide hurma yerine onu yiyicem sabahlari biraz
Bide kaynatarak dene abla cok daha etkili geldi bana 15 gün yapilip ara verilmesi gerkiyomus 2 günü yapiyorm bugun. Resmen o cikolata dolabiki actigimda hep aklimda onlar olurdu smdi hic canm istemiyor :)
Kizz kacirma hic bi sekilde ayarla komsun falan yokmu güvenebilcen 1 saat bile kizini biraksan veya ne bilym aksamlari esin sorun cikarmiyorsa üsenme hic git bence ne güzel faydalan :)
Hahhaha delisin kizz sen
Cok severm cikolata onada bi bakaym merak ettim güzel bi karisima benziyor :)
O salatadan yemeliyimmm
Selamm cnm nasil bi diätmis o bende merak ettim smdi :) ben firinda mantar sade hic yapmadm ama kesin kasarsizda güzel olur
Kizmiyorum abla haklisiniz da kendimi torpilemeye calisiyorum yoksa bi anda duvar gbi carpiyor bana listeyi deniyecem abla sagolasinCanm yorumlara kızıyosn belki ama bi abla gibi gör bizi, bunlar bahane sadece. boyun uzun ama kilon çok fazla canım bu şekilde bu kilolarda oyalanmaktan başka birşy yapmıyosun kendine haftalık liste hazırla onun dışına çıkma bi dene istersen
7 gün yapılıyomş canm 3 öğünde 1 kase yoğurt 7 hurma yeniliyo.günde 21 hurma yapıyo
Huuu Huuu ben geldimm
Ne var Ne yok milletttt
Huuu Huuu ben geldimm
Ne var Ne yok milletttt
Hmm farkliymis aslinda hurmada sekerli olur ama demekki baska bisi yenmediginde etkili oluyor hadi bakalm nekadar gidicek :)
kuzum etrafa kulaklarını tıkasanaValla benim etrafında şu çeldirici insanlar olmasa 1 ayda atılır 4 kilo da destek yok herkes köstek. Inşallah sizlerle vericem
Yok 3 çocuk 2 torun şimdilik :))Maşallah maşallah. 45 yasta 3 torun. Erken kalkan yol alır ha. Kaç yıldır almanyadasin. Evlenip mi gittin. Ailen de mi orada. Aslen nerelisin
gaz değilde cnm tartıda şişlik yapıyor :))Sana da mi gaz yapiyo ben gibi
Ne ablası kızzz :)) adım ZühalAblacım ben sabah 6.45 uyanıp iki çocuk giydirip servise yetistiriyorum. Sonra ben kahvaltı edip ise. Hafta ici.cok detaylı.hazirlayamiyorum kahvaltımı. Ama haklısın. Domates salatalık maydanoz dereotu olmalı.ve de zeytin. Bu hafta daha dikkat ederim insallah.
Spor olarak da hafta ici öğlenleri yürürüm 4 5 km kadar
Bugün ip aldim.decathlondan. atlamak icin.
Leslie de yapmayı planlıyoru
sana şişlik yapıcak şeyleri tartıya yakın yemicen cnmInşallah bu hafta iyi olacak. Yalniz ben cislari yemiyorum ok de bir de gaz yapan ama sağlıklı şeylerden kaçarsan tartıda çok çıkmamak icin ne yiyecem. Kış günü malum. Brokoli karnabahar nohut lahana fasulye. Hepsi gazman yapıcı tartı düşmanı şeyler. Yanı recep ivedikin soda şişesini hoplattigi kadar olmasamda ben de baya gaz yapiyo bu kış sebzeler
Haftada bikaç gün yaşlı bi kadına refagat ediyom cnmNe iş yapıyorsun abla
Menü idare eder evet kaçamak yok ama hem öğlen hem akşam karbon olmuşValla sorma bugün hiç olmayacak şeyler oldu. 3 yıldır göremediğimiz bi arkadas ve ailesi supriz yapıp geldi. Haliyle elime tel vs alamadım.
Menüm
Sabah 9.30 iki yumurta
Çay
Acele ile dr gittim başka birşey yok
Saat 15.00
5 kaşık haşlanmış mercimek
1 lokma çakma cigkofte
2 kupa çay
Akşam 19.00
1 tabak nohut yemeğinin taneleri. Suyunu attım. 1 kaşık kavurma.
21.00 1 portakal 1 elma
19.09dan sonra yemem ama misafir olunca meyve yedim. ikramlardan hiç yemedim.
Spor 4 çocuk peşinde koşma. Ve dr çıkışı decathlonda gezinip ip alıp gelme:)))
Şu 2 litre. Az oldu farkındayım. 3den aşağı
diyet şişlik yapmaz aksine hafiflik hissedersin :))Afiyet olsun. İki gğndür bende de inanılmaz bir sislik var diyetten mi acaba :))
Eşinle konuşsana tatlım yoruldum kafamı dinlemek istiyorum deBenimde bitmek bilmeyen bir misafirim var yılbasından beri ne kadar artık istemiyorum desemde bir bakıyorum esim birilerini daha cagırmıs ya da aynı kisileri nedense biz hic gitmiyoruz ama hep geliyorlar. Artık kızımla birlikte cok yoruldum. Bugün biraz isyandaydım
Sabah yetersiz olmuş cnmMenüm;
Sabah
2 hindi füme arasına nane koyup sarıp yedim
2 bardak sekersiz cay
Ögle
1 kase tavuk suyu corba
1 etimek
Ara
Sekersiz türk kahvesi
Aksam
1 minik patlıcandan karnıyarık
1 etimek
Ucundan birazcık katmer ( annem yapmıstı kıramadımmm tatlı olanından degil )
Cacık
2 lr limonlu su
Başında rüya olduğunu yazmasan kalbime inecekti :))Gunaydın arkadaşlar,
Hayrolsun sabah sabah kabusla uyandım... kocaman bir tabak tuzlu leblebi fındık kaju fıstık çifte kavrılmuş fındık ... incir ... kayısı...kuru erik ... ayrı bir tabakta muzz gecenin saat gece 13.00. I bi yedim bi yedim yarınsa geldim dedim ki diyet yapıyorum yeme. Sonra dedim mis gbde kokuyor muz. Git gel git gel yemedim. Sonrada sıcradım kalktım. Beyin hücrelerime işlemis diyet
Bende bu konuda hep yalnızımSana destek yakın bir kişinin daha diyet yapması gibisi yok. Benimde annem diyette yanına gidicem şimdi telde kilo aldım dedimde canına okudu. İnsana hep destek biri lazım. Yanında olcak kaçamak yapmasını engellicek. Kriz geldiğinde tatlı krizi teş açılıp sakınleştircrk.
Bi ara yulaf kepeği pudingine taktıydın :))Pınar çikolata sever misin bilmem ama burda yemekler diye grup oluşturmuşlardı orda bir çikolota tarifi vardı gecen sene ben onla yatıştırdım hep krizlerimi avakado - hurma - ceviz - kakao hic cikolatayi aratmuyor. Yeni lezsetler onemli heleki omur boyu dikkat edeceksek
Ohhh biri bari tebrik etti :))Avakadolu menülere bayılıyorum :)))
Çok faydalı ya, tadı kötü olsa da tulum peyniri il süper oluyor :))))
Helal be yürü abla, nefsine yenilmeyenler kulubü
Özellikle gençlerden kilonun boydan az olması lazımSenin tipini merak ediyorum bende 1.75 boyundayım 80 olsam yeter diyodum şimdi seni görünce 65 filan olmam lzm herald dedim. 1.80 boyda kilon çok öu gösteriyor kaç beden giyiyorsun
kuzum zamanında hepimiz yaşadıkaynen gercekten baya masraf cikiyor ev duzmeyi birak kirada bile daha bi evim yok
Ayyy ben onu unuttum cnm yaaağol abla cuma fazla kaçamak olmadı inşallah haftaya cumaya 63 ü görürüm haftalık hedefleri ne zaman yazacaksın
Ben 170 boyundayım 68 kiloda 40 beden rahat oluyoduBana sormamışsın ama bende yanıtlayım.
176 boyum 70 kiloyum.
65 iken 40 giyerdim. Şimdi 42.
Kotta da mavi jeans giyiyorum. mavi 28 beden genelde modele gore degisiyo bazen.
Bence sadece prş.yap cnmSelammm herkese. Bugün sabah çarşıya gittim bir sürü fotoğrafçı aradm şükür biri açıkmış okul için lazımdı vesikalık çektirdim. Ordan buranın meşhur hal denilen çarşısı var ordan hurma mantar filan aldım yarın 5 günlük hurma diyetine başlıyorum da
Ordan gelip kahvaltı yaptım komşum geldi eşi hastaymş onlara gidicez akşama, şimdi de kek yapıyorum giderken götürücem.
Mantarı fırında denemek istiyorum kaşarsız yapan var mı hiç??
Güzel olmuştur tabiEvet abla saçımı boyattm ombre yaptırdım kendi saç rengimle dibi. Hamilek olursa o süreçte ve sonrasında yaptıramam diye şmdi yaptrdm beğendim gibi
dolma değil kızz yaprak sarmaAkşam olmamışay abla ya as eriyorum artık dolmaya bu ne ya herkeste dolma
Maşallah de kızz :))Elti görümce aranız ne iyi ya abla kıskandım valla
Harikasın bebeğimmmmBen 5 mil lesliemi yaptm suan yemek yiycemm rahatlamis hissediyorm kendmi
Sende ne var ne yok ablaa aksama ne var yemekte
Ne yeme içmesiHoşgeldinnnn
Yorgunluk hastalık yeme içme değişik bir pazar günü bende
Zaten 1 günden fazla çekilmiyor cnmPoni Bon ponimmm bu hurma diyeti zor gibi ya, herkes kesinlikle açlık hissetmiyorsun diyor ama bence 5 gün çok. 2-3 gün yeter, çok yetersiz beslenme çünkü, sonrasında karbonhidrata birazcık saldırsan kilo geri döner. Değil mi?
Harikasın bebeğimmmm
Bizde eve yeni geldik işte cnm
6 dan sonra oğlangile gidecez eltimgilde gelecek
Çocuğun ezanı okunacak
Valla öyle uykum varki gidene kadar yatayım diyorum
Ama yemekte yok bilemedim
Dünden patlıcan kebab yarım kalmıştı
Kıymalı sosunu hazırlayıp fırına sürmem lazım
Sen ne yaptın
Hoşgeldinnnn
Yorgunluk hastalık yeme içme değişik bir pazar günü bende
Poni Bon ponimmm bu hurma diyeti zor gibi ya, herkes kesinlikle açlık hissetmiyorsun diyor ama bence 5 gün çok. 2-3 gün yeter, çok yetersiz beslenme çünkü, sonrasında karbonhidrata birazcık saldırsan kilo geri döner. Değil mi?
kuzum etrafa kulaklarını tıkasana
Beden senin keyif senin
Önemli olan senin ne istediğin
Bu hafta görecez bakalım performansını :))
Yok 3 çocuk 2 torun şimdilik :))
Evlenerek geldim cnm yaklaşık 30 senedir burdayım
Aslen konyalıyım annemler orda oturuyor
Eşimin ailesi burda
gaz değilde cnm tartıda şişlik yapıyor :))
Ne ablası kızzz :)) adım Zühal
Kilon fazla olmadığı için ip de çok etkili olur
sana şişlik yapıcak şeyleri tartıya yakın yemicen cnm
Mesela bana bulgur bakliyat lahana karnıbahar yaramaz
Bakliyat bulguru haftasonu tüketmeye çalış
Diğer günlerde başka sebzelerden et türlerinden yiyebilirsin
Kabak pırasa kesin eksi getirir tabiki ekmeksiz :))
Haftada bikaç gün yaşlı bi kadına refagat ediyom cnm
Menü idare eder evet kaçamak yok ama hem öğlen hem akşam karbon olmuş
Bide geç vakit 1 meyve yeterdi 2 fazla
diyet şişlik yapmaz aksine hafiflik hissedersin :))
Ya üşüttün yada şişlik yapıcak bişeyler yedin
Eşinle konuşsana tatlım yoruldum kafamı dinlemek istiyorum de
Hem çocuklu kadınsın sana sormadan kimseyi çağırmasın
Sabah yetersiz olmuş cnm
Menünde hiç salata yeşillik tarzı yok
Başında rüya olduğunu yazmasan kalbime inecekti :))
Bende bu konuda hep yalnızım
Bi ara yulaf kepeği pudingine taktıydın :))
Ohhh biri bari tebrik etti :))
Oysa masada hep sizi düşünmüştüm :)
Özellikle gençlerden kilonun boydan az olması lazım
Bence bi kadın 38 beden olması gerekir
Kısa boylular 36 yıda kaldırır
kuzum zamanında hepimiz yaşadık
Zamanla inş.herşeyiniz olur
Ayyy ben onu unuttum cnm yaa
Akşam yaparım
Ben 170 boyundayım 68 kiloda 40 beden rahat oluyodu
38 biraz sıkıyodu
O yüzden bu sefer 65 e düşecem :))
Bence sadece prş.yap cnm
Güzel olmuştur tabi
Benim diplerim çıkınca saçımı taramak bile içimden gelmiyor
dolma değil kızz yaprak sarma
Hem dikkatini çekerim 10 tane değil 2 denecik :))en son ne zaman yedim hatırlamıyorum
Heralde bayramda
Maşallah de kızz :))
Çok şükür bi problrmimiz yok cnm
Normal şkilde de pek gitmiyo kilom bi denemek istiyorum 5 gün hazır spora da gidiyorken çok zorlanırsam normale dönerim artıkNe yeme içmesi
Zaten 1 günden fazla çekilmiyor cnm
Ben 1 gün yapıp 2.gün bırakmıştım
Beni hiç doyurmadı
Sonraki günler eksi daha az olur
200-300 gr içinde o kadar aç kalmaya değmez
Menü ve spor harika cnm eşinde mi seninle aynı yemekleri yiyor ayrı yemek yapıyor musunMenüm:
10:30 2 kuru kayisi, 1tk zeytinyag
11:45 2tb ekmek, 1yumurta, 1kk peynir, az salca, 3zeytin, domates salatalik biber rokka
14:00 1 az sütlü kahve
15:15 2kepce yesil mercimek corbasi
18:00 8yk pirasa yemegi, 3yk yogurt, Salata
20:00 1 türk kahvesi, 2 ceviz, 1 kuru kayisi
2 fincan yesilcay
2fincan adacayi
2 lt Su
1lt tarcinli Su
5mil leslie + 200 hoplama+ 5dk karin egzersizi = 239puan
Ben kapalı değilim ama etek hiymeyi cok severim yada pant üstü bol seyleri aslında bazen diyorum kafamda bi bas ortum eksik diye bende etek bel bolgen ince ise cok zayıf gösteriyor kot, badi fln daha çok gösyeriyor kilolaoarı pardesüler cok cok daha yakısıyo kiloları gizlemedeKızlar merak ediyorum aranızda tesettürlü olanlar var mı ? Nasıl giyiniyorsunuz ben kilo vermeyi en çok tesettürüm için istiyorum kilo hoş durmuyor dikkat çekiyor diye peki ya sizde mi böyle düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?