Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ağzınızın aadı olsun kocan bi karıcım derken gözleri parlasın daha fazla eiyaya ne gerek diye düşünüyorum tabi ben daha yeni gelin adayı olduğum için şuan biraz aşk sarhoşu olarak cevap vermiş olabilirim.

Ben rahat giyinmeyi seviyorum sanırım ondan kilo ile tesettürü yakıştırmıorum birde pardesü giyince yaşlı gibi hissediyorum kendimi kilodan dolayo yakışmıor gibi geliyor

Aynen de dediğin gibi cnm bende 1 bçk yıllık evliyim min düzeyde harcama yaptırdım eşime elhamdülillah çokda mutluyum şatavatlı pahalı eşyalarım yok ama gözümün içine bakan bir eşim var çok şükür

eyledi eylemcim yoğunluğun bittiğine göre nerdesin cnm
Dün hiç uğramamışın menüde yok
Kartlar yola çıkıp gelmesin :)))
Gelmesin kartlar geldim ancak sabahtan beri hiç kalkmadan yatiyorum. Dün de dersim vardi daha bitmeden annemler geldi. Bu sabah gittiler ben de ancak bugün gelebildim.

Mutlu enerji dolu haftasonları fit adaylarım

Ahh yarını iple çekiyorum. Çok merak ediyorum ne oldu bu hafta sonu. Fit adayı olmaya hazırız ablaa
Ne güzel demişssin. Bgn alışveriş merkezindeydim yine arkadaşım öğlen kahve pasta yedi ağleden sonra soslu makarna yedi akşamda pizza yedi bennnn salata :) dedim dayan ayca mutluluk yakın.

Menü ve spor harika cnm eşinde mi seninle aynı yemekleri yiyor ayrı yemek yapıyor musun

Sagol canim
Yiyor cok nadir ona ayri yemek yapiyorm mesela tavuk fazla sevmez bende cok severm ozamanlar falan ama sebze yemeklerine ikimizde bayiliyoruz o yüzden bana kolaylik oluyor. Sizde nasil cnm ayri yapiyormusun

Sagol canim
Yiyor cok nadir ona ayri yemek yapiyorm mesela tavuk fazla sevmez bende cok severm ozamanlar falan ama sebze yemeklerine ikimizde bayiliyoruz o yüzden bana kolaylik oluyor. Sizde nasil cnm ayri yapiyormusun
Eşim ne yapsam yer bu aralar zayıfladı hasta filan oldu onun için pilav makarna yapıyorum ona mesela bilerek dayanım yemim diye yumurtalı sütlü hamur işleri

Eşim ne yapsam yer bu aralar zayıfladı hasta filan oldu onun için pilav makarna yapıyorum ona mesela bilerek dayanım yemim diye yumurtalı sütlü hamur işleri

Gecmis olsun canim esler zayiflayinca cok kötu oluyor ya, benim esimde zayifladi bi ara migdeden hastaliklari oldu simdi kilo almak istiyor cok da iyi yer makarna sevmiyor pilav da cok aramiyor ama ekmegi bol bol yiyor pastalar cörekler yapmasam disardan alir ama yinede kilo alamiyor valla

Kaç kilo eşin cnm bnmki 83 du 78 olmuş 1.80 boyu

Hayırlı akşamlar kızlar
Menüm
Sabah aç karna 2 kuru incir, 1 bardak ılık su
Kahvaltı 9:30
Tam buğday ekmeğinden 1 küçük karışık tost, 1b bitki çay
Öğlen 14:30
1 çupra, bol salata
Akşam 17:30
1 yulaflı bisküvi, 1b sütlü kahve, 1 portakal
2 lt su
45 dk yürüyüş Pnrrr-12

EMZIREN ANNE MENUSU

Ogle. 11.00
6 parca tavuk nugget (kendim yaptim sadece yumurtaliydi benimkiler)
1 yumurta ile menemen (1 kase kadar)
1 dilim t.b ekmegi
2 yk pekmez
1 k.k peynir

Aksam yemegi:18.30
2 kepce tarhana corbasi
1 porsiyon izgara hamsi
Bol salata

1 turk kahvesi
Yarim sise soda

Su. 2.5 lt
Spor: 50 dk n.t yuruyus 50 puan
Pnrrr-12

Saat 21.30 üst komşu yine temizliğe başladı 2 saat sürüyor insan pazar akşamı kocası evde iken neden temizlik yapar ki yada bizim suçumuz ne ? Birde tak tuk sürekli ses geliyor

Biraz karbonlu olmus cnm ama aksam o menüyle doydunmu yada mantarlarin kocamanmiydi :) Afiyet olsun

Dün ki menüm
Sabah 1 yumurta
1 dilim peynir
1 simit
Domates
Salatalık
Öğle
Salata
6 kofte
Akşam
Yoğurtlu kereviz
Patlıcan közleme
120 gr ızgara
1.5 lt su

Canim kahvalti icin 1 simit cok 4 dilim ekmek yapiyor yarisini yeseydin keske, gerisi güzel bence afiyet olsun

Bugün kü menim
Kalkınca 15.30
3 bardak su
8 kofte
Salata
Başka bişey yemedim ama şimdi uyuyacağım. Midem çok bulanıyor.

Neden migden bulaniyorki gecmis olsun cnm. Menü tabiki yetersiz olmus

Canim aksami niye öle gecistirdin caninmi istemedi. Ama güzel menü afiyet olsun

Nugget yagda kizartmadin insalllah, onun disinda cok güzel menü canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…