Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Saat 21.30 üst komşu yine temizliğe başladı 2 saat sürüyor insan pazar akşamı kocası evde iken neden temizlik yapar ki yada bizim suçumuz ne ? Birde tak tuk sürekli ses geliyor

Valla gercekten rahatsiz edici bide pazar pazar cok ayip valla. Insan aksamdan sonra temizlik yapmamali bence. Konusmustun canm sen dmi anlamiyorsa sikayet et bence

Valla gercekten rahatsiz edici bide pazar pazar cok ayip valla. Insan aksamdan sonra temizlik yapmamali bence. Konusmustun canm sen dmi anlamiyorsa sikayet et bence
Ahh ahh ben bu kadınları anlamıyorum ne var temizlikde ne güzel pazar günğ kocsn evde git yanına iliş iki güzel sohbet edin film izleyin kanal zıplayın çay için ..

Sabah 10:30
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk kaşar peyniri
1 yemek kaşığı tulum peyniri
1 biber

Öğlen 14:00
2 dilim tam buğday ekmeği arası çiger sandviçi
1 kase yoğurt
Yarım portakal

Akşam 19:30
Salata
1 yumurta
5-6 parça çiğer
1 kase yoğurt

3 litre su içtim

Yarım saatte yürüyüş yaptım

Kısa süreli avm ye gittik yeğenimle , hala hamburger patates yiyelim dedi bir an aklımı çeliyordu ki yürü kız beni gebertecek bir takımım var yemiyoruz dedim ve yemedik :))))

Ne yeme içmesi

Zaten 1 günden fazla çekilmiyor cnm
Ben 1 gün yapıp 2.gün bırakmıştım
Beni hiç doyurmadı
Sonraki günler eksi daha az olur
200-300 gr içinde o kadar aç kalmaya değmez

Tamamen yararlı şeyler yemeklerim, sonra serum yedim, kortizon iğnesi yedim, ilaçlarımı içtim, kahve içtim filan böyle şeyler :))))

Normal şkilde de pek gitmiyo kilom bi denemek istiyorum 5 gün hazır spora da gidiyorken çok zorlanırsam normale dönerim artık

Hadi bakalım bol eksilerin olsun inşallah

Pazar menücüğü

10:00 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, ince bir dilim sucuk, domates salatalık, 1 tk tereyağı ve bal, 1,5 dilim çavdar ekmeği
13:00 sade türk kahvesi
18:00 120 gr kadar fırında pişirilmiş balık, bol renkli salata ve roka

2,5 litre su içildi
210 ip atlama =21 puan
40 dk tempolu yürüyüş*2=80
23 dk koşu*4=92
193 puan Pnrrr-12

Tavuk nugget kızartmamıydı sabah kahvaltınyapmamışın öğlen çok olmuş sabah yerine yemişin galiba :) afiyet olsun tatlım
canım aslında sütlü yulaf ezmesi yiyecektim. Akşama doğru anneme gittik ordada yulaflı bisküvi varmış paketten bir tane yedim canım istemedi yarın iyi bir eksi gelir inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Menülerin iyi gidiyor Pınarcım kilo durumun nasıl afiyet olsun canım
Yine simitli menü :) afiyet olsun canım
Dün ki menüm
Sabah 1 yumurta
1 dilim peynir
1 simit
Domates
Salatalık
Öğle
Salata
6 kofte
Akşam
Yoğurtlu kereviz
Patlıcan közleme
120 gr ızgara
1.5 lt su
Simit yarım olsaydı süper olurdu canım afiyet olsun

Şükürler olsun ki oyle zaten ablacim benim evim kocamdir zaten o gelince şenlenir misim yuzumde guller acarmis gozlerimin ici parlarmis herkes oyle diyo celal icinde evlendikten sonra cok farkli sana karsi daha anlayisli her hali hareketi degisti biz farkedebiliyoruz diyor kendi ailesi
T Toprakliyagmur benimde pahali esyada gozum yok kocam yanimda olsun sagligimiz yerinde olsun para ev araba bi sekilde zamanla kazanilir yeterki sukur ve sabrin olsun

Ahh ahh ben bu kadınları anlamıyorum ne var temizlikde ne güzel pazar günğ kocsn evde git yanına iliş iki güzel sohbet edin film izleyin kanal zıplayın çay için ..

Cok haklisin canim ama anlamayana gelde anlat iste

Afiyet olsun cnm yumurta ekmek ciger arasinda gecmis bütün menü :)
Bu arada senide spor listesine eklememi istersn spor bildirimine beni etiketle cnm

Hmm anladim cnm iyi yapmissin. Insallah bakalm cnm bende meraktaym :)

Menülerin iyi gidiyor Pınarcım kilo durumun nasıl afiyet olsun canım

Yine simitli menü :) afiyet olsun canım

Simit yarım olsaydı süper olurdu canım afiyet olsun

Sagol canim, düm tartilmistm sabittim bugun tartilmadim ama yarin insallah az da olsa eksi gelir diye umuyorm :)

Kızlar dün kendim evde içini hazırlayıp pide yaptırmıştım sıcak sıcak farketmedim sabah soğuktu bi baktım margarin kokuo eşim sordu margarin sürmüşler üstüne
Hemen kızardı yüzü aglıyor uyumuyor dua edin gecemiz güzel geçsin

Menüm çok az oldu canm farkındayım bende ama arkadaştaydım istediğim gibi bişi hazırlayamadım. Eee bide bendeki arkaşın evi sadece abır cubur var patates bulduğuma sükrettim. Kız cips yer yatar çöp gibi ve 30 yaşında yanı nasıl bir gen varda hala çok güzel çalısıyor. Senin menü güzel olmuş sadece akşam meyven olmamıs ki zaten sende demişsin. Normalde gece meyve yemek kan şekerini yükseltiği için ertesi gün biraz daha sılıntılı oluyor -1 ile başlanıyor nerdeyse. Karatay çok güzel anlatıyor bunun nedenini kitabında ama tabi cok yıllar okuyalı benimde.

Madem habire misafir geliyor azcık sen git onlardan önce baskın yap.

Senin tipini merak ediyorum bende 1.75 boyundayım 80 olsam yeter diyodum şimdi seni görünce 65 filan olmam lzm herald dedim. 1.80 boyda kilon çok öu gösteriyor kaç beden giyiyorsun
Benim bedenim çok göstermiyor. Kalcalarım var. Pant 42 beden oluyor öyle göbeğim abartılı yok elbise etek çözüm sağlıyor bana ama beni rahatsız ediyor. Mont , ceket, elbise 40 oluyor. Ben dümdüz bir karın istiyorum. Hiç basen istemiyprum benim yana basenlerim var bira 68 lere düştüğümdr bacaklarım aşık olmustum. Normalde kalın benim bacaklar düz kapaklarım bakardım çok beğenirdim. şimdi tabi kalınlaştı yine :)

Ama bahar resmen uykumda yedim yaaa yemiş kadar oldum. O tuzlu leblebinin tadını hala hatrlıyorum.

42 beden olmak istiyorum demekki 70 75 olmak şart
Hemen hemen o civarda olmalısın ama sıkılığına görede değişir. Mesela ben çok spor yaptığımda cok iyi görünüyordum 68 iken esneğem pant 38 esemeyenlerde 40 giyerdim ama bol olurdu 40 sonra sporu bırakınca uzun süre kilo almadım ama 38 e sığamaz 40 ı da dartar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…