Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Birde bir sorunumuz var; kızım 22 aylık yazmıştım. Bu aralar gece uykusunda cok zorluk yasıyoruz. Uyumak istemiyor o saat mutlaka gece 1-1.30 oluyor. 2 yaş sendromunu tüm belirtileriyle beraber yaşıyoruz. Pedagoglada görüstük fakat fayda etmedi pek fazla.

İnsalllaaaahhh minimum 77 ile bildirim yapacagım

Kolay gelsin
pedagog su süreçte size zaten pek yardımcı olamaz ben daha ziyade dil gelişim geriliği yada davranış bozukluğunda ise yaratacağını düşünüyorum diğer türlü çocuk çünkü her hali her haline uymuyor sen hislerini dinle
Gündüz uyku süresi ne kadar
Gündüz uykusuna kafaya yatıyor
Sabah kaçta kalkıyor
Siz kaçta yatıyorsunuz (ki durumunuzu hep takip eder artık)
Uykuya nasıl geçiyor pis pislami sallama ile mı vs
Bizde hala üç yaş oldu hep beraber uyku vakti der ışıklar kapanır öyle gideriz odasına illaki konuşacağı tutar zıplar hoplayim ama sen sessiz kalırsan oda sonunda uyku moduna giriyor uykuda ışık çok önemli biz bebeklikten beri sıfır ışıkla alistirdik

Günaydın herkese yine dosya yukleyemiyorum bı ara yine böyleydi sonra kendi kendine düzeldi bu eylemi hiçbir uygulama gerçekleştiremez diyor ki kk uygulamasından değil normal giriyorum çözemedim neyse kacirdinz espiriyi
Ben neden bu saatte ayaktayım kuzucuk üstünü islatmis ve üşümüş anne karnım ağrıyor diye çağırdı üstünü değiştirdik sıcak ılık su torbası koyduk uyuyor benimde uykum kaçtı yine

Eşin bu işlerden anlıyor mu yoksa hem onu ortak etmek hem destek almak amacıyşa mı canım. Bencede dinle bakalım. Zaten sporun kötüsü olsa 5 dk 5 dkdır.

Canım yarım simit pide bide 7 tanecıkte olsa yağlı çizi. Bizim gözümüze az geliyor ama bunlar hep kötü kalori 3 ü fazla olmuş 1 tanesi olda tamam erir zaten bişi kalmaz. Misafire koyunca yada aileye sofra kurınca bizde 1-2 kaçla kurtulursak kar gözüyle bakıyoruz ama sonra yavaşlatıyor o vermeler bizi maalesef

Öğlene yemiyeceğimi tahmin ediyordum oyüzden abla sabahı raz artırayım dedim karatay usulü olsun diye. Dışarda çorba içsem tavuk suyu kokuyor bulyon mu kullanıyolar yoksa yağlı sudan mı yapıyolar bilinmez mecbur salata yiyorum onunda yıkanmışlığından endise ediyorum.

Ne söylendi abla?

Aminnn. Cımadan beri biz montlarla kabanlarla dışardayız iliklerime kadar dondum dışardakileri düşünemiyorhm. Rabbim yardımcıları olsun. Çıkmadan 2-3 birşey atıştır ağzına yoksa o kadar yol zor olur. Kaş mı ektiriyorsun?

Günaydın kızlar,
İlk bildirim benden gelsin o zaman.

Cuma: 81.2
Pazartesi : 80.4
Fark -800

Benim beklediğim gb değil ben 1 bekliyordum 200 gr içimde kalmış sporsuzluğun zararları işte. Biraz spor yapabilseydim çok güzel rakam gelecekti eminim. Ama tabı bunada şükür.

dengesiz bir mide problemim var ya, bir an çok acıkıyorum, aradan 5 dk geçmeden hiçbir şey yiyesim gelmiyor. Kalabalıktan yemek masasına oturdum dün. Serum da kan şekerimi dengede tuttuğu için , sorun yaşamadım.

Ya ben hiç o hamburgeri yer de senin kalbine indirir miyim ablacım :)))

Allahım sen hedefe ulaşmamıza yardım et, bizlerin sağlıklı beslenme yolundan çıkmamıza engel ol, beynimize hep tok sinyalleri gitsin, midemiz guruldamasın, aklımız yemeklerde kalmasın. Amin
Kendi adıma muhteşem menülerim ve sporlarımla elimden geleni yapacağım...

Kim ne dedi hakkımızda? Şaka da olsa üzer bu söylenenler her ne ise. Aynen dediğin gibi bu yollar 200-300 le tükenmez, ama takım olarak aksiliğimiz hep üst üste geldi.

Bu hafta herkes çok çalışsın hadi bakayım... Listeden o simitler, mısırlar, diyet bisküviler, salamlar, sucuklar çıksın bakayım :)

Galeta kullanmiyorum ben esime hazir bir harc var ondan yaptim kendiminkini sadece yumurta ile yaptim baska birsey yoktu.
800 gr cok iyi canim cumaya 1.5 ustu olur gibi tebrikler

Günaydın ilk bildirim benden gelsin.
Gece hiç uyuyamadım, yüzüm gözüm şiş karnım da bir o kadar şiş kof kofum görmeniz lazım... ama çok şükür -100

Cuma 62,8
Bugün 62,7
Fark -100
Kortizon kullaniyirsun ona ragmen eksidesin. Cumaya ne eksiler gelir merak etme. Tebrikler

Günaydın ben senin muhteşem eksini görmemişim. Maşallah
Geç değil, cumaya kadar neler yaparsın neler....
Tebrik ederim

Kortizon kullaniyirsun ona ragmen eksidesin. Cumaya ne eksiler gelir merak etme. Tebrikler

Umarım eskisi gibi artıları görmem kortizon kullanırken. Bir süre daha kortizon kullanımına maalesef devam edeceğim. Artı görmeyeyim, karın ve midemdeki o şişlik olmasın başka bir şey istemiyorum. Su tüketimini biraz artırıp, spora hiç ara vermezsem inşallah üstesinden geleceğim bu sefer. Teşekkür ederim

Galeta kullanmiyorum ben esime hazir bir harc var ondan yaptim kendiminkini sadece yumurta ile yaptim baska birsey yoktu.
800 gr cok iyi canim cumaya 1.5 ustu olur gibi tebrikler
Benim hedef cumaya min 2 canım. Kaptanıma sözüm var o yüzden biraz daha çok cabalamam lazım. Spor eklesem olur inş.

Sağol canım. Denizde su bol olunca gidende bol oluyor :) sana doltor kortizolu neden verdi ki.başka bir tedavi yok mu. Çol geçmiş olsum canm

kızlar kliom sabit
cuma 104,9
pazartesi 104,9
hafta sonu çok az yedim ama gram azalmamış
galibA az yerdiğim ara öğün yapmadığım için gitmiyor hafta sonu
ben kessin eksideyim dedim ama
bu arada tuvalete de çıkmadım bugün kahvaltı yapmadan tartıldım

Dünkü menum
Emziren ve süt ve yumurta diyeti yapan anne menüsü
Saat 11.00 kahvaltı
1küçük kozlenmis patlıcan 2 küçük yeşil biber den oluşan patlıcan salatası içinde 3 küçük doğranmış cerry domates te vardı yarısını yedim salatamin
1 salatalık
Yeşillik
3 zeytin
1 dilim tb

Saat 14.00 ara
Kahvaktidq kalan salatamin kalanı yedim yarım dilim tb

Saat 19.00 akşam
1 tabak bamya yemeği
3 küçük köfte
Salata
Su 2 litre olmadı spor yok

Abla ton balığını salataya koymadım çünkü eşime sandviç yaparken çok canım çekti kendime de çakmasını yapmış gibi oldum en az zararla atlatmaya çalıştım. Salata malzemelerini çıkardım şimdi yikayacagim hepsini

Herkese Günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah dün kaç kez mesaj alintilauip yarım bırakıp çıktım hatırlamıyorum kızım dün iyi değildi sanırım ben de..ikimizinde ağlama günüydü saat 13.00 de sonra sürekli ağladı ama neye ağladı bilmiyorum bulamadım eşim de evde değildi çalışiyodu. Dün ilk kez kaka yapamadı. Sabah a katsi uyudu garibim inşallah bugün kakasini yapar rahatlwt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…