Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün menü yazmayanlar

mine006

_____ HEDEFLERRRRR _____

____________12-----19 OCAK ___________

mine006 69.4-1.1=68.3 %1.59

HEDEFLER MİNUMUMDURRRR!!!!!!!

anam anam eli maşalı kaptan istiyom dedim dedim gördüm maşayı:)))

terlik gelecek bana zağar birazdan. çünkü ben bu sabah 70,4 geldim. dün akşam karnabahar yediğim için sanırım.

bol su ve az dikkatli beslenme ile toparlamaya çalışıcam. söz söz söz

dün ki menüm

sabah 10.00 iki yumurta ve beyaz peynir ile omlet
zeytin
çay

ara türk kahvesi

ara elma

akşam 17:30 karnabahar yemeği
5 ince yaprak sarma

su 2 litre

Kaza olmuş annesi

Benim koca spor olaylarından fazlası ile anlar canım on yaşından beri kulübe gitmiş profesyonel basket ve futbol oynamış uni ve lisede. Şimdi de vücut ağırlıklı çalışıyor hatta evlendiğimiz altıncı gün beni spor salonuna yazdirmisligi var da karısı sevmez onu anlamıyor

Canım kan ilacı veriyor musun o da kakayı etkiliyor

Günaydın kızlar .
Zor bi geceydi geçti gitti şükür
Menü yazayım tartılmadım daha kahvaltıda yapmadım lavabo bekliyorum.
Menü emziren ve süt diyeti yumurta diyeti yapan annr
12.00
5 zeytin
Yarım patates az yagda rendeleyip pişirdim
Yeşillik
1 dilim ekmek
Ara
Yarım armut
Akşam
Çeyrek pide
Bol yeşillikli salata
Karbıbahar haşlaması
Su 4 lt leslie 2 90 p Pnrrr-12

Sağol canım. Denizde su bol olunca gidende bol oluyor :) sana doltor kortizolu neden verdi ki.başka bir tedavi yok mu. Çol geçmiş olsum canm

Ürtikerim ve alerjik astımım var. Geçen hafta kollarımda egzema çıkınca, ürtikerim tekrar hortlardı tüm vücut kabardım. Öksürüğümü de buhar dahil olmak üzere hiçbir şey azaltmıyor. Yangını söndürecek tek şey de maalesef kortizon. Geçen hafta 2-3 gün iğneyi vuruldum azalır gibi oldu, sonra tekrar hortladı. Başka yolumuz yok maalesef, bir süre kortizon iğnesine ve ilaçlarına katlanmak zorundayım.

Zaten zamanında 103 kiloya çıkma sebebim de buydu. Bu sefer en az zararla atlatacağım inşallah.

Az yemek yersen içindekileri tutar beynin, sinyali yanlış anlar. O yüzden sabit kalmışsındır. Cumaya güzel bir eksi gelir ama bence ne dersin :)

Günaydin güzel bir hafta olur insallah

Kilo bildirimim:

Cuma: 72.6
Güncel: 72.3
Fark -300

Güzel basladi hadi bakalm

Oooo süpersin tatlım, maşallah

Ahh karısı da bir alışsa, dünyanın en güzel aktivitesi olduğunu anlayacak ama ısrarla alışamıyor
Bedenine, ruhuna iyi gelecek tek şeydir spor. Seni de spor delisi yapacağım bir gün

Canim çok geçmiş olsun

süper olur canım inşallah adet sonrası da eksiler artar inşallah

Esasında benim kızımda dogdugu andan itibaren hiç ışıkla uyumadı asla gece ne gece lambası açtığımı bilirim ne ışığı açtığımı halada öyle. Hatta uyku düzeni cok güzeldi ve kendi kendine uyurdu ne pış pış ne ayakta sallama hiç birşey yapmazdık hep birlikte yataga girer o kendi yatagında döne döne uyurdu ögle uykularında da odasına bırakırdım o uyurdu mmasıyla daha sonra hastanede yatmak zorunda kaldı 15 aylıktı oradan cıktıgında travma kaldı üzerinde geceleri uyuyamamaya basladı, ayakta sallanmaya ve yanımızda yatmaya basladı cok korkmustu bu dönemde pedagoga basladık cok sükür o durumu atlattık fakat ayakta sallamaya ve yanımızda yatmaya devam ediyor. Son 1 haftadır yine uyumayı reddetmeye basladı hep oyun oynasın istiyor cıglıkla aglayarak.. Gündüz erken kaldırıyorum 12-1 arası öglen uyuyor ama gec yattıgı icin bu ara ikinci uykuya aksam kendi kendine dalıyor normalde gündüz uykusu sadece 1 defaydı

Kız tugce beni spor delisi yap dile benden ne dilersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…