- 20 Aralık 2017
- 235
- 507
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.541
_____HEDEFLERRRRR _____
____________12-----19 OCAK ___________
mine006 69.4-1.1=68.3 %1.59
Cuma: 72.6
Güncel: 72.3
Fark -300
Güzel basladi hadi bakalm
Kaza olmuş annesiGünaydın herkese yine dosya yukleyemiyorum bı ara yine böyleydi sonra kendi kendine düzeldi bu eylemi hiçbir uygulama gerçekleştiremez diyor ki kk uygulamasından değil normal giriyorum çözemedim neyse kacirdinz espiriyi
Ben neden bu saatte ayaktayım kuzucuk üstünü islatmis ve üşümüş anne karnım ağrıyor diye çağırdı üstünü değiştirdik sıcak ılık su torbası koyduk uyuyor benimde uykum kaçtı yine
Benim koca spor olaylarından fazlası ile anlar canım on yaşından beri kulübe gitmiş profesyonel basket ve futbol oynamış uni ve lisede. Şimdi de vücut ağırlıklı çalışıyorEşin bu işlerden anlıyor mu yoksa hem onu ortak etmek hem destek almak amacıyşa mı canım. Bencede dinle bakalım. Zaten sporun kötüsü olsa 5 dk 5 dkdır.
Canım yarım simit pide bide 7 tanecıkte olsa yağlı çizi. Bizim gözümüze az geliyor ama bunlar hep kötü kalori 3 ü fazla olmuş 1 tanesi olda tamam erir zaten bişi kalmaz. Misafire koyunca yada aileye sofra kurınca bizde 1-2 kaçla kurtulursak kar gözüyle bakıyoruz ama sonra yavaşlatıyor o vermeler bizi maalesef
Öğlene yemiyeceğimi tahmin ediyordum oyüzden abla sabahı raz artırayım dedim karatay usulü olsun diye. Dışarda çorba içsem tavuk suyu kokuyor bulyon mu kullanıyolar yoksa yağlı sudan mı yapıyolar bilinmez mecbur salata yiyorum onunda yıkanmışlığından endise ediyorum.
Canım kan ilacı veriyor musun o da kakayı etkiliyorHerkese Günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah dün kaç kez mesaj alintilauip yarım bırakıp çıktım hatırlamıyorum kızım dün iyi değildi sanırım ben de..ikimizinde ağlama günüydü saat 13.00 de sonra sürekli ağladı ama neye ağladı bilmiyorum bulamadım eşim de evde değildi çalışiyodu. Dün ilk kez kaka yapamadı. Sabah a katsi uyudu garibim inşallah bugün kakasini yapar rahatlwt
Sağol canım. Denizde su bol olunca gidende bol oluyor :) sana doltor kortizolu neden verdi ki.başka bir tedavi yok mu. Çol geçmiş olsum canm
kızlar kliom sabit
cuma 104,9
pazartesi 104,9
hafta sonu çok az yedim ama gram azalmamış
galibA az yerdiğim ara öğün yapmadığım için gitmiyor hafta sonu
ben kessin eksideyim dedim ama
bu arada tuvalete de çıkmadım bugün kahvaltı yapmadan tartıldım
Günaydin güzel bir hafta olur insallah
Kilo bildirimim:
Cuma: 72.6
Güncel: 72.3
Fark -300
Güzel basladi hadi bakalm
Benim koca spor olaylarından fazlası ile anlar canım on yaşından beri kulübe gitmiş profesyonel basket ve futbol oynamış uni ve lisede. Şimdi de vücut ağırlıklı çalışıyorhatta evlendiğimiz altıncı gün beni spor salonuna yazdirmisligi var da karısı sevmez onu anlamıyor
Canim çok geçmiş olsunÜrtikerim ve alerjik astımım var. Geçen hafta kollarımda egzema çıkınca, ürtikerim tekrar hortlardı tüm vücut kabardım. Öksürüğümü de buhar dahil olmak üzere hiçbir şey azaltmıyor. Yangını söndürecek tek şey de maalesef kortizon. Geçen hafta 2-3 gün iğneyi vuruldum azalır gibi oldu, sonra tekrar hortladı. Başka yolumuz yok maalesef, bir süre kortizon iğnesine ve ilaçlarına katlanmak zorundayım.
Zaten zamanında 103 kiloya çıkma sebebim de buydu. Bu sefer en az zararla atlatacağım inşallah.
Az yemek yersen içindekileri tutar beynin, sinyali yanlış anlar. O yüzden sabit kalmışsındır. Cumaya güzel bir eksi gelir ama bence ne dersin :)
Oooo süpersin tatlım, maşallah
Ahh karısı da bir alışsa, dünyanın en güzel aktivitesi olduğunu anlayacak ama ısrarla alışamıyor
Bedenine, ruhuna iyi gelecek tek şeydir spor. Seni de spor delisi yapacağım bir gün
harikasın pınarcım maşallahhh
bir de bana bak
cuma 69,4
ptesi 70,4
karnabaharı yedim şiştim
çok üzgünüm şu an
Cuma 86.3 kg
Bugun 85.4 kg
Fark 900 gr
Cok sukur bin sukur 85 leri gordum sonundasanirim regl bitme durumunda onun da etkisi var veeee en sonunda alyansim parmagima oluyooorrrr
Kilo bildirimi
Cuma 68.7
Bugün 69.3
Fark +600
Bu haftaki 6. Liktan sonra herkesin tasin altina elini sokmasi gerekiyor ben bunu 84 lu rakamlarla kapatirim ve insallah bu hafta 1.ciligi alacagizVayyy süpersin, bu cuma takımca coşar mıyız ne dersin
süper olur canım inşallah adet sonrası da eksiler artar inşallahÜrtikerim ve alerjik astımım var. Geçen hafta kollarımda egzema çıkınca, ürtikerim tekrar hortlardı tüm vücut kabardım. Öksürüğümü de buhar dahil olmak üzere hiçbir şey azaltmıyor. Yangını söndürecek tek şey de maalesef kortizon. Geçen hafta 2-3 gün iğneyi vuruldum azalır gibi oldu, sonra tekrar hortladı. Başka yolumuz yok maalesef, bir süre kortizon iğnesine ve ilaçlarına katlanmak zorundayım.
Zaten zamanında 103 kiloya çıkma sebebim de buydu. Bu sefer en az zararla atlatacağım inşallah.
Az yemek yersen içindekileri tutar beynin, sinyali yanlış anlar. O yüzden sabit kalmışsındır. Cumaya güzel bir eksi gelir ama bence ne dersin :)
Ahh karısı da bir alışsa, dünyanın en güzel aktivitesi olduğunu anlayacak ama ısrarla alışamıyor
Bedenine, ruhuna iyi gelecek tek şeydir spor. Seni de spor delisi yapacağım bir gün
Kolay gelsin
pedagog su süreçte size zaten pek yardımcı olamaz ben daha ziyade dil gelişim geriliği yada davranış bozukluğunda ise yaratacağını düşünüyorum diğer türlü çocuk çünkü her hali her haline uymuyor sen hislerini dinle
Gündüz uyku süresi ne kadar
Gündüz uykusuna kafaya yatıyor
Sabah kaçta kalkıyor
Siz kaçta yatıyorsunuz (ki durumunuzu hep takip eder artık)
Uykuya nasıl geçiyor pis pislami sallama ile mı vs
Bizde hala üç yaş oldu hep beraber uyku vakti der ışıklar kapanır öyle gideriz odasına illaki konuşacağı tutar zıplar hoplayim ama sen sessiz kalırsan oda sonunda uyku moduna giriyor uykuda ışık çok önemli biz bebeklikten beri sıfır ışıkla alistirdik
Kız tugce beni spor delisi yap dile benden ne dilersenÜrtikerim ve alerjik astımım var. Geçen hafta kollarımda egzema çıkınca, ürtikerim tekrar hortlardı tüm vücut kabardım. Öksürüğümü de buhar dahil olmak üzere hiçbir şey azaltmıyor. Yangını söndürecek tek şey de maalesef kortizon. Geçen hafta 2-3 gün iğneyi vuruldum azalır gibi oldu, sonra tekrar hortladı. Başka yolumuz yok maalesef, bir süre kortizon iğnesine ve ilaçlarına katlanmak zorundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?