- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.561
Biraz erken tartıldım biraz da bünye durdu galiba canımneden öyle olduki
Kız süpersin maşallah darısı banaaCuma 86.3 kg
Bugun 85.4 kg
Fark 900 gr
Cok sukur bin sukur 85 leri gordum sonundasanirim regl bitme durumunda onun da etkisi var veeee en sonunda alyansim parmagima oluyooorrrr
Yok tatlım kan ilacı hiç vermedim dün ek gıda için tadım yapmıstim patates ve havuç ezmesi o mu etkiledi bilmiyorumCanım kan ilacı veriyor musun o da kakayı etkiliyor
Hoşgeldin mine çim merve ben seninle tanisamadik minik sincabim biraz bu ara fazla kucak kuşu alerji sıkıntımız da var iletişim kopuklugu oldu :)anam anam eli maşalı kaptan istiyom dedim dedim gördüm maşayı:)))
terlik gelecek bana zağar birazdan. çünkü ben bu sabah 70,4 geldim. dün akşam karnabahar yediğim için sanırım.
bol su ve az dikkatli beslenme ile toparlamaya çalışıcam. söz söz söz
dün ki menüm
sabah 10.00 iki yumurta ve beyaz peynir ile omlet
zeytin
çay
ara türk kahvesi
ara elma
akşam 17:30 karnabahar yemeği
5 ince yaprak sarma
su 2 litre
zeynep süper sonuç tebrik ederim canım bu arada benim de Alyans değil de tek taş oluyor parmağıma çok mutlu oluyorum takınca :)Cuma 86.3 kg
Bugun 85.4 kg
Fark 900 gr
Cok sukur bin sukur 85 leri gordum sonundasanirim regl bitme durumunda onun da etkisi var veeee en sonunda alyansim parmagima oluyooorrrr
tugcee canım bitsin şu alerjik hastalıklar ya jerkes iyilessin sana da büyük geçmiş olsun.Ürtikerim ve alerjik astımım var. Geçen hafta kollarımda egzema çıkınca, ürtikerim tekrar hortlardı tüm vücut kabardım. Öksürüğümü de buhar dahil olmak üzere hiçbir şey azaltmıyor. Yangını söndürecek tek şey de maalesef kortizon. Geçen hafta 2-3 gün iğneyi vuruldum azalır gibi oldu, sonra tekrar hortladı. Başka yolumuz yok maalesef, bir süre kortizon iğnesine ve ilaçlarına katlanmak zorundayım.
Zaten zamanında 103 kiloya çıkma sebebim de buydu. Bu sefer en az zararla atlatacağım inşallah.
Az yemek yersen içindekileri tutar beynin, sinyali yanlış anlar. O yüzden sabit kalmışsındır. Cumaya güzel bir eksi gelir ama bence ne dersin :)
Oooo süpersin tatlım, maşallah
Ahh karısı da bir alışsa, dünyanın en güzel aktivitesi olduğunu anlayacak ama ısrarla alışamıyor
Bedenine, ruhuna iyi gelecek tek şeydir spor. Seni de spor delisi yapacağım bir gün
cuma ya güzel bir eksi olur canım inşallahgünaydın hanımlar
Kilo bildirimi
Cuma 99,200
Bugün 99,300
Fark +100
çok güzel zeynep çimCuma 109.5
Pazartesi 108.9
Fark 600 inşallah bu hafta daha da gideer
Tesekkur ederim. Ben onu cok sukur 88 lerde takmaya baslamistim insallah sende en kisa zamanda alyansi takabilirsin cok moral bozucu bir durum cunkuzeynep süper sonuç tebrik ederim canım bu arada benim de Alyans değil de tek taş oluyor parmağıma çok mutlu oluyorum takınca :)
tugcee canım bitsin şu alerjik hastalıklar ya jerkes iyilessin sana da büyük geçmiş olsun.
cuma ya güzel bir eksi olur canım inşallah
çok güzel zeynep çim
Canim çok geçmiş olsun
Aticam bu gazi ödemi insallah . 1 litre su bitti bile simdiden. Oglende ya yururum ya leslie. Havaya bağlı.
Bu haftaki 6. Liktan sonra herkesin tasin altina elini sokmasi gerekiyor ben bunu 84 lu rakamlarla kapatirim ve insallah bu hafta 1.ciligi alacagiz
günaydın hanımlar
Kilo bildirimi
Cuma 99,200
Bugün 99,300
Fark +100
Kız tugce beni spor delisi yap dile benden ne dilersen
Cuma 109.5
Pazartesi 108.9
Fark 600 inşallah bu hafta daha da gideer
Bu arada 83 benim hamile kaldigim kilo ayrica bu ay hedefim. Insallah ay sonuna 83 u gorebilecegim ve dogumdan 6 ay sonra aldigim butun kilolari (25 kg) vermis olacagim. Beni motive eden sey buydu ve ben su an gercekten coook mutluyum
zeynep süper sonuç tebrik ederim canım bu arada benim de Alyans değil de tek taş oluyor parmağıma çok mutlu oluyorum takınca :)
tugcee canım bitsin şu alerjik hastalıklar ya jerkes iyilessin sana da büyük geçmiş olsun.
cuma ya güzel bir eksi olur canım inşallah
çok güzel zeynep çim
Sagol canim asil hedefe ulasmak icin daha yolum uzun motivasyonu kaybetmek yok . Insallah bu hafta herkesden guzel eksiler gelecek ben buna inaniyorumteşekkür ederim canım
bol hareket, bol su, ödem çayı, karnını da sıcak tut...ödem filan kalmaz Allahın izniyle
aynen, bahanelerin arkasına sığınmadan çözüm üretip güzel sonuçlar alabilmeliyiz. yoksa takımın motivasyonu da bozuluyor. hadi bakalım hepimize bol eksili bir hafta olsun
günaydın tatlım, +100, cumaya -2100 olur. üzülme hemen su tüketimini artırıp kilo vermeye odaklanıyoruz, moral bozmak yok
ilk kural! ne kadar halsiz isteksiz halsiz hasta olsan da en az 45 dk hergün mutlaka düzenli hareket edeceksin.
vay totom ağrıyordu, vay gazım vardı, vay evi çok temizledim, yok misafir geldi gibi bahaneler yok.
ilk kuralı kabul ediyorsan bu yolda varım
Süpersin tatlım, tabii ki daha da gidecek. Bu hafta 1. biz olacağız inşallah :)
Tebrik ederim, ne güzel bir şey değil mi . Motivasyonu bozmadan hedefe ilerlemeye devam
Benimki geçmiyor sadece en aza indirgenebiliyor. İlaçsız kortizonsuz ne kadar süre dayanılırsa o kadar iyi bir gelişme benim için. Yakında en aza indirgeyeceğim inşallah :)
Söylemiştim kilonda göre menulerin az diye vücudun depolamaya geçer çünkü bazal metabolizma hızını için yeterli oranı vermezsen o verdiğini stoklar diyet yapmak aç gexmeknddmdk değil takım olarak sadece perşembe daha az besleniyoruzkızlar kliom sabit
cuma 104,9
pazartesi 104,9
hafta sonu çok az yedim ama gram azalmamış
galibA az yerdiğim ara öğün yapmadığım için gitmiyor hafta sonu
ben kessin eksideyim dedim ama
bu arada tuvalete de çıkmadım bugün kahvaltı yapmadan tartıldım
Geçmiş olsun canım kakadandir masaj yapsaydın bugünde katı gıdalar verme ek gıdaya gecmissiniz kayısı suyu verebilirsin iyi gelir oğlumun kronikti bebekken 8-9gundr bir yapardı 4aydir düzeldi sukurHerkese Günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah dün kaç kez mesaj alintilauip yarım bırakıp çıktım hatırlamıyorum kızım dün iyi değildi sanırım ben de..ikimizinde ağlama günüydü saat 13.00 de sonra sürekli ağladı ama neye ağladı bilmiyorum bulamadım eşim de evde değildi çalışiyodu. Dün ilk kez kaka yapamadı. Sabah a katsi uyudu garibim inşallah bugün kakasini yapar rahatlwt
Oo Pınar hanım cumaya -1.5 mu diyoruzGünaydin güzel bir hafta olur insallah
Kilo bildirimim:
Cuma: 72.6
Güncel: 72.3
Fark -300
Güzel basladi hadi bakalm
Takima yeni gelip artı çıkmak moralini bozmasın sebebi karnabaharda dediğimiz hafta içi ispanak kabak ve et tuketip eksiye ggecebilirsin vücudunun tepki verdiği gıdaları biliyorsun en azından canımharikasın pınarcım maşallahhh
bir de bana bak
cuma 69,4
ptesi 70,4
karnabaharı yedim şiştim
çok üzgünüm şu an
heyttKilo bildirimi
Cuma 68.7
Bugün 69.3
Fark +600
vayyy superCuma 86.3 kg
Bugun 85.4 kg
Fark 900 gr
Tatlim ne yiyorsun ne içiyorsun spor var mı yok bilmiyoruz ki +nin sebebini bilsek free liste bu demek değilgünaydın hanımlar
Kilo bildirimi
Cuma 99,200
Bugün 99,300
Fark +100
Cok geçmiş olsun ben 25 aya kadar emzirdim 25aya kadar birlikte uyudum bence bebeğine göre değişse de her bebek anne sıcaklığı ister 26ayds hiç yadirgamadi kendi odasını yatağını çünkü aklı eriyordu her eşyasını birlikte aldık bebekken beşik dışında oda yapmadim bilerekEsasında benim kızımda dogdugu andan itibaren hiç ışıkla uyumadı asla gece ne gece lambası açtığımı bilirim ne ışığı açtığımı halada öyle. Hatta uyku düzeni cok güzeldi ve kendi kendine uyurdu ne pış pış ne ayakta sallama hiç birşey yapmazdık hep birlikte yataga girer o kendi yatagında döne döne uyurdu ögle uykularında da odasına bırakırdım o uyurdu mmasıyla daha sonra hastanede yatmak zorunda kaldı 15 aylıktı oradan cıktıgında travma kaldı üzerinde geceleri uyuyamamaya basladı, ayakta sallanmaya ve yanımızda yatmaya basladı cok korkmustu bu dönemde pedagoga basladık cok sükür o durumu atlattık fakat ayakta sallamaya ve yanımızda yatmaya devam ediyor. Son 1 haftadır yine uyumayı reddetmeye basladı hep oyun oynasın istiyor cıglıkla aglayarak.. Gündüz erken kaldırıyorum 12-1 arası öglen uyuyor ama gec yattıgı icin bu ara ikinci uykuya aksam kendi kendine dalıyor normalde gündüz uykusu sadece 1 defaydı
durdubdurdu tam arkanda duruyor bak sopaBiraz erken tartıldım biraz da bünye durdu galiba canım
Oo superrr rakamBu arada 83 benim hamile kaldigim kilo ayrica bu ay hedefim. Insallah ay sonuna 83 u gorebilecegim ve dogumdan 6 ay sonra aldigim butun kilolari (25 kg) vermis olacagim. Beni motive eden sey buydu ve ben su an gercekten coook mutluyum
cumaya güzel bir eksi gelirKilo bildirimi ni unuttum halbuki kahvaltı için erken tartıldim ben bugun sabitim sasirmamak lazım sabah a karşı uyudum ve arada şu falan da içtim
Cuma 65.8
Bugün 65.8
Fark 0
maşallah canım ne güzel vermişsinBu arada 83 benim hamile kaldigim kilo ayrica bu ay hedefim. Insallah ay sonuna 83 u gorebilecegim ve dogumdan 6 ay sonra aldigim butun kilolari (25 kg) vermis olacagim. Beni motive eden sey buydu ve ben su an gercekten coook mutluyum
evde kuru kayısı var nasıl hazırlanıp ona suyunu vermeliyim canımSöylemiştim kilonda göre menulerin az diye vücudun depolamaya geçer çünkü bazal metabolizma hızını için yeterli oranı vermezsen o verdiğini stoklar diyet yapmak aç gexmeknddmdk değil takım olarak sadece perşembe daha az besleniyoruz
Geçmiş olsun canım kakadandir masaj yapsaydın bugünde katı gıdalar verme ek gıdaya gecmissiniz kayısı suyu verebilirsin iyi gelir oğlumun kronikti bebekken 8-9gundr bir yapardı 4aydir düzeldi sukur
Oo Pınar hanım cumaya -1.5 mu diyoruz
Takima yeni gelip artı çıkmak moralini bozmasın sebebi karnabaharda dediğimiz hafta içi ispanak kabak ve et tuketip eksiye ggecebilirsin vücudunun tepki verdiği gıdaları biliyorsun en azından canım
heyttbence sebebi senin beynin beynine iki haftadır yoruldum bıktım sinyali veriyorsun bide izin var aklinda ama şimdi izin demek sana kötülük demek
vayyy super
Tatlim ne yiyorsun ne içiyorsun spor var mı yok bilmiyoruz ki +nin sebebini bilsek free liste bu demek değil
Cok geçmiş olsun ben 25 aya kadar emzirdim 25aya kadar birlikte uyudum bence bebeğine göre değişse de her bebek anne sıcaklığı ister 26ayds hiç yadirgamadi kendi odasını yatağını çünkü aklı eriyordu her eşyasını birlikte aldık bebekken beşik dışında oda yapmadim bilerek
durdubdurdu tam arkanda duruyor bak sopa
Oo superrr rakam
cumaya güzel bir eksi gelir
güzel canım TebriklerTekrar günaydınnnn
Cuma:75.2
Ptesi:74.6
Fark:-600
Hala regl olmadım :)
süper haftaya 63 ü görecem inşallah çünki bu hafta çok dikkatliyim abla dün sabah 65.0 ı görünce moralim bozulduydu. Gece yatmadan önce keten tohumu yiyip üstüne bir bardak su içip yattım yediklerimde dikkat ettim sabah tartıldım. 64.0 gördüm şaşırdım böyle dikkatli gidersem hedefi geçerim_____HEDEFLERRRRR _____
____________12-----19 OCAK ___________
T Toprakliyagmur 109.3-1.6=107.7 %1.46
Pnrrr-12 72.6-1.1=71.5 %1.52
asfarovski 68.7-1.1=67.6 %1.60
melegimve ben 86.3-1.3=86 %1.51
Mefkurem 84.8-1.5=83.3 %1.77
M mer_4260 65.8-1=64.8 %1.52
@eyledi 92.6-1.4=91.2 %1.51
tugcetugcem 62.8-1=61.8 %1.59
@Nilyyyaaannn 81.2-2=79.2 %2.46
@mine006 69.4-1.1=68.3 %1.59
@Poni Bon 79.8-0.8=79
@Sweetyy83 64.2-0.7=63.5
@canan456 76-0.5=75.5
@KocasininNarTanesi 106.7-1=105.7
@GIRGIRINA 99.2-1=98.2
HEDEFLER MİNUMUMDURRRR!!!!!!!
Abla listedeyken bu kadar hırslı değildimvalla helal kuzum
Acaba mezun olmasamıydın :))
Olaylarda olunca sağolsunlar bizi yalnız bırakmadılar cnm
Geçmiş olsuna başka gelenlerde oluyor
Bebişimiz kerem oldu
Patlıcanları istediğin gibi doğra ben bu sefer küp küp doğradım tuzlu suda az beklet
Fırın tepsisine Fırın kağıdını koy Patlıcanları fırına ver 200 derece
Arada karıştır,bşraz yumuşayınca çıkar
Soğanlı Kıymalı salçalı sos hazırla yada sade domatesli bşraz sulu olsun çok değil ama
Baharat tuz vs.
Patlıcanlarada bşraz tuz at karıştır
Borcama koy üstünede sosu
Fırına ver iyice özleşsin
Misss, en sevdiğim yemeklerden
öyle olmuş cnm nşye simit simit olmuş
Sen bilirsin cnm
Hani 4 günlük bi liste vardı
Onu yapmak istemezmisin
Spor maşallah cnm süpersin
Kahvaltın geç olduğu için aramı yapsaydın acaba
Karbonlu çor.olduğu için 1 kepçe yetermiş gibi geldi yanına yoğurt
Diğerleri güzel
Suuuuu azzzzzz!!!!!!!
1 simit nerden çıktı eylem
Valla kilo vermek isteyen birine hiç yakıştıramadım şahsen
Diğerleri güzel
Yemeyip Yemeyip birden yersen olmazki cnm
Gitmedinmi dr a
valla helal kuzum
Acaba mezun olmasamıydın :))
Kendim yaptım derken galeta yokmuydu tavuklarda
Nuggatlarla beraber yeşillik salata güzel giderdi
Sabah baya dolu olmuş
Akşamda 1 kp.çorba yeterli
Insanlar niye bu kadar düşüncesiz oluyolar anlamıyorum
Akşama ekmek olmaması güzel cnm
Beğendim ben
Içinde bisürü bitki var bilmiyorumki faydası varmı :))
Ben tarçını çok sevdiğim için bunuda seviyorum
Ama çoğunlukla suyla yapıyorum sütle çok nadir
hamburgeri okuyunca ellerim titredi birden :))
Öğlen kahvenin yanına belki kuruyemiş vs.olabilirdi, kahvaltıyı erken yapmışın
Gerisi harikaaaa
Sen bi zayıfla hele
O celal sana tekrar aşık olacak :))
Off cnm yaa üzüldümbidaha tembihlemeyi unutmayın bari
Ne kadar çok eşya kadına o kadar eziyet
Az olsun öz olsun cnm
Ekmek olduğu için 1 yumurta yeterdi dicektim ama öğlen yememişin
Menü güzel cnm
Bakalım yarın tartı Ne diyecek
Ohhh maşallah spor planları yapılmış :)
Bugün genelde kahvaltılar geç zaten
Kuzum niye ton balığını salataya koymadınki
Sabah akşam ve son ara güzel cnm
_____HEDEFLERRRRR _____
____________12-----19 OCAK ___________
T Toprakliyagmur 109.3-1.6=107.7 %1.46
Pnrrr-12 72.6-1.1=71.5 %1.52
asfarovski 68.7-1.1=67.6 %1.60
melegimve ben 86.3-1.3=86 %1.51
Mefkurem 84.8-1.5=83.3 %1.77
M mer_4260 65.8-1=64.8 %1.52
@eyledi 92.6-1.4=91.2 %1.51
tugcetugcem 62.8-1=61.8 %1.59
@Nilyyyaaannn 81.2-2=79.2 %2.46
@mine006 69.4-1.1=68.3 %1.59
@Poni Bon 79.8-0.8=79
@Sweetyy83 64.2-0.7=63.5
@canan456 76-0.5=75.5
@KocasininNarTanesi 106.7-1=105.7
@GIRGIRINA 99.2-1=98.2
HEDEFLER MİNUMUMDURRRR!!!!!!!
Yarın lütfen kimse artı olmasın
Bugün şaka olarak takımla ilgili bişey söylendi
Hem çok üzüldüm, hemde utandım
Bu hafta ve herzaman elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacam
Umarım herkesde öyle yapar
Boşa kürek sallamıyalım canlar
Yoksa Bu yollar 200-300 le tükenmez
Herkese iyi geceler bol eksiler
Cuma 86.3 kg
Bugun 85.4 kg
Fark 900 gr
Biraz erken tartıldım biraz da bünye durdu galiba canım
Bu arada 83 benim hamile kaldigim kilo ayrica bu ay hedefim. Insallah ay sonuna 83 u gorebilecegim ve dogumdan 6 ay sonra aldigim butun kilolari (25 kg) vermis olacagim. Beni motive eden sey buydu ve ben su an gercekten coook mutluyum
Günaydınnnnnn
Bol eksili bi hafta olsun inş.
Cuma 84.8
Bugğn 84.6
Fark -200
Bakalım sizlerde ne var ne yok
Tekrar günaydınnnn
Cuma:75.2
Ptesi:74.6
Fark:-600
Hala regl olmadım :)
Söylemiştim kilonda göre menulerin az diye vücudun depolamaya geçer çünkü bazal metabolizma hızını için yeterli oranı vermezsen o verdiğini stoklar diyet yapmak aç gexmeknddmdk değil takım olarak sadece perşembe daha az besleniyoruz
Geçmiş olsun canım kakadandir masaj yapsaydın bugünde katı gıdalar verme ek gıdaya gecmissiniz kayısı suyu verebilirsin iyi gelir oğlumun kronikti bebekken 8-9gundr bir yapardı 4aydir düzeldi sukur
Oo Pınar hanım cumaya -1.5 mu diyoruz
Takima yeni gelip artı çıkmak moralini bozmasın sebebi karnabaharda dediğimiz hafta içi ispanak kabak ve et tuketip eksiye ggecebilirsin vücudunun tepki verdiği gıdaları biliyorsun en azından canım
heyttbence sebebi senin beynin beynine iki haftadır yoruldum bıktım sinyali veriyorsun bide izin var aklinda ama şimdi izin demek sana kötülük demek
vayyy super
Tatlim ne yiyorsun ne içiyorsun spor var mı yok bilmiyoruz ki +nin sebebini bilsek free liste bu demek değil
Cok geçmiş olsun ben 25 aya kadar emzirdim 25aya kadar birlikte uyudum bence bebeğine göre değişse de her bebek anne sıcaklığı ister 26ayds hiç yadirgamadi kendi odasını yatağını çünkü aklı eriyordu her eşyasını birlikte aldık bebekken beşik dışında oda yapmadim bilerek
durdubdurdu tam arkanda duruyor bak sopa
Oo superrr rakam
cumaya güzel bir eksi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?