Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin mine çim merve ben seninle tanisamadik minik sincabim biraz bu ara fazla kucak kuşu alerji sıkıntımız da var iletişim kopuklugu oldu :)

Cuma 86.3 kg
Bugun 85.4 kg
Fark 900 gr

Cok sukur bin sukur 85 leri gordum sonunda sanirim regl bitme durumunda onun da etkisi var veeee en sonunda alyansim parmagima oluyooorrrr
zeynep süper sonuç tebrik ederim canım bu arada benim de Alyans değil de tek taş oluyor parmağıma çok mutlu oluyorum takınca :)

tugcee canım bitsin şu alerjik hastalıklar ya jerkes iyilessin sana da büyük geçmiş olsun.

günaydın hanımlar
Kilo bildirimi

Cuma 99,200
Bugün 99,300
Fark +100
cuma ya güzel bir eksi olur canım inşallah

Cuma 109.5
Pazartesi 108.9
Fark 600 inşallah bu hafta daha da gideer
çok güzel zeynep çim

Tesekkur ederim. Ben onu cok sukur 88 lerde takmaya baslamistim insallah sende en kisa zamanda alyansi takabilirsin cok moral bozucu bir durum cunku

Canim çok geçmiş olsun

teşekkür ederim canım

Aticam bu gazi ödemi insallah . 1 litre su bitti bile simdiden. Oglende ya yururum ya leslie. Havaya bağlı.

bol hareket, bol su, ödem çayı, karnını da sıcak tut...ödem filan kalmaz Allahın izniyle

Bu haftaki 6. Liktan sonra herkesin tasin altina elini sokmasi gerekiyor ben bunu 84 lu rakamlarla kapatirim ve insallah bu hafta 1.ciligi alacagiz

aynen, bahanelerin arkasına sığınmadan çözüm üretip güzel sonuçlar alabilmeliyiz. yoksa takımın motivasyonu da bozuluyor. hadi bakalım hepimize bol eksili bir hafta olsun

günaydın hanımlar
Kilo bildirimi

Cuma 99,200
Bugün 99,300
Fark +100

günaydın tatlım, +100, cumaya -2100 olur. üzülme hemen su tüketimini artırıp kilo vermeye odaklanıyoruz, moral bozmak yok

Kız tugce beni spor delisi yap dile benden ne dilersen

ilk kural! ne kadar halsiz isteksiz halsiz hasta olsan da en az 45 dk hergün mutlaka düzenli hareket edeceksin.
vay totom ağrıyordu, vay gazım vardı, vay evi çok temizledim, yok misafir geldi gibi bahaneler yok.

ilk kuralı kabul ediyorsan bu yolda varım

Cuma 109.5
Pazartesi 108.9
Fark 600 inşallah bu hafta daha da gideer

Süpersin tatlım, tabii ki daha da gidecek. Bu hafta 1. biz olacağız inşallah :)

Bu arada 83 benim hamile kaldigim kilo ayrica bu ay hedefim. Insallah ay sonuna 83 u gorebilecegim ve dogumdan 6 ay sonra aldigim butun kilolari (25 kg) vermis olacagim. Beni motive eden sey buydu ve ben su an gercekten coook mutluyum

Tebrik ederim, ne güzel bir şey değil mi . Motivasyonu bozmadan hedefe ilerlemeye devam

Benimki geçmiyor sadece en aza indirgenebiliyor. İlaçsız kortizonsuz ne kadar süre dayanılırsa o kadar iyi bir gelişme benim için. Yakında en aza indirgeyeceğim inşallah :)

Sagol canim asil hedefe ulasmak icin daha yolum uzun motivasyonu kaybetmek yok . Insallah bu hafta herkesden guzel eksiler gelecek ben buna inaniyorum

Söylemiştim kilonda göre menulerin az diye vücudun depolamaya geçer çünkü bazal metabolizma hızını için yeterli oranı vermezsen o verdiğini stoklar diyet yapmak aç gexmeknddmdk değil takım olarak sadece perşembe daha az besleniyoruz
Geçmiş olsun canım kakadandir masaj yapsaydın bugünde katı gıdalar verme ek gıdaya gecmissiniz kayısı suyu verebilirsin iyi gelir oğlumun kronikti bebekken 8-9gundr bir yapardı 4aydir düzeldi sukur
Günaydin güzel bir hafta olur insallah

Kilo bildirimim:

Cuma: 72.6
Güncel: 72.3
Fark -300

Güzel basladi hadi bakalm
Oo Pınar hanım cumaya -1.5 mu diyoruz
harikasın pınarcım maşallahhh

bir de bana bak
cuma 69,4
ptesi 70,4

karnabaharı yedim şiştim
çok üzgünüm şu an
Takima yeni gelip artı çıkmak moralini bozmasın sebebi karnabaharda dediğimiz hafta içi ispanak kabak ve et tuketip eksiye ggecebilirsin vücudunun tepki verdiği gıdaları biliyorsun en azından canım

Kilo bildirimi

Cuma 68.7
Bugün 69.3
Fark +600
heytt bence sebebi senin beynin beynine iki haftadır yoruldum bıktım sinyali veriyorsun bide izin var aklinda ama şimdi izin demek sana kötülük demek

Cuma 86.3 kg
Bugun 85.4 kg
Fark 900 gr

Cok sukur bin sukur 85 leri gordum sonunda sanirim regl bitme durumunda onun da etkisi var veeee en sonunda alyansim parmagima oluyooorrrr
vayyy super

günaydın hanımlar
Kilo bildirimi

Cuma 99,200
Bugün 99,300
Fark +100
Tatlim ne yiyorsun ne içiyorsun spor var mı yok bilmiyoruz ki +nin sebebini bilsek free liste bu demek değil
Cok geçmiş olsun ben 25 aya kadar emzirdim 25aya kadar birlikte uyudum bence bebeğine göre değişse de her bebek anne sıcaklığı ister 26ayds hiç yadirgamadi kendi odasını yatağını çünkü aklı eriyordu her eşyasını birlikte aldık bebekken beşik dışında oda yapmadim bilerek
Biraz erken tartıldım biraz da bünye durdu galiba canım
durdubdurdu tam arkanda duruyor bak sopa

Bu arada 83 benim hamile kaldigim kilo ayrica bu ay hedefim. Insallah ay sonuna 83 u gorebilecegim ve dogumdan 6 ay sonra aldigim butun kilolari (25 kg) vermis olacagim. Beni motive eden sey buydu ve ben su an gercekten coook mutluyum
Oo superrr rakam
Kilo bildirimi ni unuttum halbuki kahvaltı için erken tartıldim ben bugun sabitim sasirmamak lazım sabah a karşı uyudum ve arada şu falan da içtim
Cuma 65.8
Bugün 65.8
Fark 0
cumaya güzel bir eksi gelir

maşallah canım ne güzel vermişsin

evde kuru kayısı var nasıl hazırlanıp ona suyunu vermeliyim canım

Tekrar günaydınnnn
Cuma:75.2
Ptesi:74.6
Fark:-600
Hala regl olmadım :)
güzel canım Tebrikler

KıZ
süper haftaya 63 ü görecem inşallah çünki bu hafta çok dikkatliyim abla dün sabah 65.0 ı görünce moralim bozulduydu. Gece yatmadan önce keten tohumu yiyip üstüne bir bardak su içip yattım yediklerimde dikkat ettim sabah tartıldım. 64.0 gördüm şaşırdım böyle dikkatli gidersem hedefi geçerim

valla helal kuzum
Acaba mezun olmasamıydın :))
Abla listedeyken bu kadar hırslı değildim ama her hafta yine iyi gidiyordu ben bu haftadan sonra bir hafta kilo verecem bir hafta sabit kalacam o şekilde benim için daha iyi abla yada max haftada 500 gr verirsem yeter

Cok güzelmis adi abla kerem :)
Bu patlican kebabini bi ara daha anlatmisdon hatirladim smdi hatta ben yapmistm sanki cok güzeldi bi ara gene yapayim :)

Ewt corba yerine ara daha iyi olrdu ama corbadan icmek istedim aksama icsem cok oluyo o yüzden öglen iciym dedm onu farkettm bide benm aksamlari corba ictigimde cok geliyor sanki artik yemek salata yogurt yapcm tek. Corbayida cok seviyorm hele kisin ama artk öglenleri 1 kepce falan icerm arada :)

Hedefimi tuturcam insallah belki gecerm bile bu hafta cok umutluyumm

Ne söylendi abla valla sen sölemeden üzüldm bende ama biz güclü bi takimiz 1-2 haftadir herkezde bisiler var ama toparlicaz hatta bu hafta cok güzel bi sonuc gelicegine eminimm
Herkez elinden geleni yapsin kizlarrr

Cuma 86.3 kg
Bugun 85.4 kg
Fark 900 gr

Oo cok güzel canim tbrk ederm :)
Alyansin oluyomus artk cok güzel bi duygudur. Bende evlendigimde kiloluydm zayiflayinca alyansm düsmeye baslsdi 80kilolarda falan 1 kere degisdirdk smdi gene hafif bol geliyo 65lerde 1kere dha degisdircez gbi

Biraz erken tartıldım biraz da bünye durdu galiba canım

durmaz o durmaz sen öyle düsünme birazda ödem vardir belki zuhal ablanin ödem cayindanmi yapsan

süpermiss valla
Kiz ozaman sen bi ara 108 kilomuydun

Günaydınnnnnn

Bol eksili bi hafta olsun inş.

Cuma 84.8
Bugğn 84.6
Fark -200

Bakalım sizlerde ne var ne yok

Haftaya güzel baslamissin canimm hadi bakalm

Tekrar günaydınnnn
Cuma:75.2
Ptesi:74.6
Fark:-600
Hala regl olmadım :)

Ne inatci reglin varmis benmki gbi gelmeyince bazen 10 gün gelmez :) ama eksi güzel tbrkler canim

Ay hadi insallah olurmu olurrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…