- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.581
Az yediğin için wc şik bişi yoktur bağırsaklarında. Biraz daha bağırsak canlandırıcı seyler yersek olabilir mi diye düşünüyorum benimde hafta sonu sen gb oldu az olunca wc olmadı. Bgn biraz daha normal yemeğe dikkat edicem bakalım noşcak bide çiğ fındık ve badem eklicem yada cevizkızlar kliom sabit
cuma 104,9
pazartesi 104,9
hafta sonu çok az yedim ama gram azalmamış
galibA az yerdiğim ara öğün yapmadığım için gitmiyor hafta sonu
ben kessin eksideyim dedim ama
bu arada tuvalete de çıkmadım bugün kahvaltı yapmadan tartıldım
Benim koca spor olaylarından fazlası ile anlar canım on yaşından beri kulübe gitmiş profesyonel basket ve futbol oynamış uni ve lisede. Şimdi de vücut ağırlıklı çalışıyorhatta evlendiğimiz altıncı gün beni spor salonuna yazdirmisligi var da karısı sevmez onu anlamıyor
Helal olsun pazartesi rekoru sende galibaCuma 86.3 kg
Bugun 85.4 kg
Fark 900 gr
Cok sukur bin sukur 85 leri gordum sonundasanirim regl bitme durumunda onun da etkisi var veeee en sonunda alyansim parmagima oluyooorrrr
Çok geçmiş olsun tuğcen yaaa. Keşke başka bir yol olsa ama uzun zamandır mğcadele ediyorsun bu durumla en azından bu sefer dediğin gibi en az zararla atlatırsın inşÜrtikerim ve alerjik astımım var. Geçen hafta kollarımda egzema çıkınca, ürtikerim tekrar hortlardı tüm vücut kabardım. Öksürüğümü de buhar dahil olmak üzere hiçbir şey azaltmıyor. Yangını söndürecek tek şey de maalesef kortizon. Geçen hafta 2-3 gün iğneyi vuruldum azalır gibi oldu, sonra tekrar hortladı. Başka yolumuz yok maalesef, bir süre kortizon iğnesine ve ilaçlarına katlanmak zorundayım.
Zaten zamanında 103 kiloya çıkma sebebim de buydu. Bu sefer en az zararla atlatacağım inşallah.
Az yemek yersen içindekileri tutar beynin, sinyali yanlış anlar. O yüzden sabit kalmışsındır. Cumaya güzel bir eksi gelir ama bence ne dersin :)
Oooo süpersin tatlım, maşallah
Ahh karısı da bir alışsa, dünyanın en güzel aktivitesi olduğunu anlayacak ama ısrarla alışamıyor
Bedenine, ruhuna iyi gelecek tek şeydir spor. Seni de spor delisi yapacağım bir gün
Bencede. Ne yapıp edip alcazBu haftaki 6. Liktan sonra herkesin tasin altina elini sokmasi gerekiyor ben bunu 84 lu rakamlarla kapatirim ve insallah bu hafta 1.ciligi alacagiz
bence de canım hafta sonu temizlikti çocuktu ara öğünlerimi hep atladımAz yediğin için wc şik bişi yoktur bağırsaklarında. Biraz daha bağırsak canlandırıcı seyler yersek olabilir mi diye düşünüyorum benimde hafta sonu sen gb oldu az olunca wc olmadı. Bgn biraz daha normal yemeğe dikkat edicem bakalım noşcak bide çiğ fındık ve badem eklicem yada ceviz
Yaaa be eşimin benle birlikte soor yapmasını çok isterim böyle bşr mutluluk yok. Eşinde eminim bunu iatiyodur. Zorla kendini biraz birlikte çok keyif alırsınız belki. Benim arkadaşlar öyle adam dağ bayır yürümeyi seviyor kız popişimi yerden kaldırmayayım düşüncesinde. Çok zorlanıyorlar. Adam bazen dert yanıyor yaaa ben istiyorum eşimle spor yapalıö yürümüyor bu diye. Tabi kızda üzülüyor bu duruma.
Helal olsun pazartesi rekoru sende galiba
Çok geçmiş olsun tuğcen yaaa. Keşke başka bir yol olsa ama uzun zamandır mğcadele ediyorsun bu durumla en azından bu sefer dediğin gibi en az zararla atlatırsın inş
Keten tohumu yiyiyp su içmenin kerameti ne bizde yapalım mı 1 kilo gidiyorsa öyle :)KıZ
süper haftaya 63 ü görecem inşallah çünki bu hafta çok dikkatliyim abla dün sabah 65.0 ı görünce moralim bozulduydu. Gece yatmadan önce keten tohumu yiyip üstüne bir bardak su içip yattım yediklerimde dikkat ettim sabah tartıldım. 64.0 gördüm şaşırdım böyle dikkatli gidersem hedefi geçerim
Hoşgeldin mine çim merve ben seninle tanisamadik minik sincabim biraz bu ara fazla kucak kuşu alerji sıkıntımız da var iletişim kopuklugu oldu :)
Günaydınnnnnn
Bol eksili bi hafta olsun inş.
Cuma 84.8
Bugğn 84.6
Fark -200
Bakalım sizlerde ne var ne yok
Bende 109 ile hamile kalmıştım 100 ü görsem çok sevincemBu arada 83 benim hamile kaldigim kilo ayrica bu ay hedefim. Insallah ay sonuna 83 u gorebilecegim ve dogumdan 6 ay sonra aldigim butun kilolari (25 kg) vermis olacagim. Beni motive eden sey buydu ve ben su an gercekten coook mutluyum
Canımm patlıcan kebabı bizim yörenin yemeği patlıcanları alacalı soyup kalın kalın daire şeklinde kesip biraz tuzlu suda beklet . kıymaya sarmısak Karabiber tuz ekle köfte şeklinde yap iki patlıcanın arasına koyup sıra sıra diz.. Patlıcanların arasına domates koyabilirsib sonra üzeribe yağlı su gezdir fırına at mükemmel oluyoBu patlican kebabini bi ara daha anlatmisdon hatirladim smdi hatta ben yapmistm sanki cok güzeldi bi ara gene yapayim :)
Patates etkiler canım ondan olabilir azıcık zeytinyağı yardımcı olur sorunaYok tatlım kan ilacı hiç vermedim dün ek gıda için tadım yapmıstim patates ve havuç ezmesi o mu etkiledi bilmiyorum
Hmm tamam 45 dakika kabul haftanın beş günü olsun ama iki gün tatil diye motive ederim kendimiteşekkür ederim canım
bol hareket, bol su, ödem çayı, karnını da sıcak tut...ödem filan kalmaz Allahın izniyle
aynen, bahanelerin arkasına sığınmadan çözüm üretip güzel sonuçlar alabilmeliyiz. yoksa takımın motivasyonu da bozuluyor. hadi bakalım hepimize bol eksili bir hafta olsun
günaydın tatlım, +100, cumaya -2100 olur. üzülme hemen su tüketimini artırıp kilo vermeye odaklanıyoruz, moral bozmak yok
ilk kural! ne kadar halsiz isteksiz halsiz hasta olsan da en az 45 dk hergün mutlaka düzenli hareket edeceksin.
vay totom ağrıyordu, vay gazım vardı, vay evi çok temizledim, yok misafir geldi gibi bahaneler yok.
ilk kuralı kabul ediyorsan bu yolda varım
Süpersin tatlım, tabii ki daha da gidecek. Bu hafta 1. biz olacağız inşallah :)
Tebrik ederim, ne güzel bir şey değil mi . Motivasyonu bozmadan hedefe ilerlemeye devam
Benimki geçmiyor sadece en aza indirgenebiliyor. İlaçsız kortizonsuz ne kadar süre dayanılırsa o kadar iyi bir gelişme benim için. Yakında en aza indirgeyeceğim inşallah :)
Valla zihnimi okudun baharcim dediğin gibi ettim kendime galibaSöylemiştim kilonda göre menulerin az diye vücudun depolamaya geçer çünkü bazal metabolizma hızını için yeterli oranı vermezsen o verdiğini stoklar diyet yapmak aç gexmeknddmdk değil takım olarak sadece perşembe daha az besleniyoruz
Geçmiş olsun canım kakadandir masaj yapsaydın bugünde katı gıdalar verme ek gıdaya gecmissiniz kayısı suyu verebilirsin iyi gelir oğlumun kronikti bebekken 8-9gundr bir yapardı 4aydir düzeldi sukur
Oo Pınar hanım cumaya -1.5 mu diyoruz
Takima yeni gelip artı çıkmak moralini bozmasın sebebi karnabaharda dediğimiz hafta içi ispanak kabak ve et tuketip eksiye ggecebilirsin vücudunun tepki verdiği gıdaları biliyorsun en azından canım
heyttbence sebebi senin beynin beynine iki haftadır yoruldum bıktım sinyali veriyorsun bide izin var aklinda ama şimdi izin demek sana kötülük demek
vayyy super
Tatlim ne yiyorsun ne içiyorsun spor var mı yok bilmiyoruz ki +nin sebebini bilsek free liste bu demek değil
Cok geçmiş olsun ben 25 aya kadar emzirdim 25aya kadar birlikte uyudum bence bebeğine göre değişse de her bebek anne sıcaklığı ister 26ayds hiç yadirgamadi kendi odasını yatağını çünkü aklı eriyordu her eşyasını birlikte aldık bebekken beşik dışında oda yapmadim bilerek
durdubdurdu tam arkanda duruyor bak sopa
Oo superrr rakam
cumaya güzel bir eksi gelir
Ödem çayını çarşamba perşembeye saklıyorum canımCok güzelmis adi abla kerem :)
Bu patlican kebabini bi ara daha anlatmisdon hatirladim smdi hatta ben yapmistm sanki cok güzeldi bi ara gene yapayim :)
Ewt corba yerine ara daha iyi olrdu ama corbadan icmek istedim aksama icsem cok oluyo o yüzden öglen iciym dedm onu farkettm bide benm aksamlari corba ictigimde cok geliyor sanki artik yemek salata yogurt yapcm tek. Corbayida cok seviyorm hele kisin ama artk öglenleri 1 kepce falan icerm arada :)
Hedefimi tuturcam insallah belki gecerm bile bu hafta cok umutluyumm
Ne söylendi abla valla sen sölemeden üzüldm bende ama biz güclü bi takimiz 1-2 haftadir herkezde bisiler var ama toparlicaz hatta bu hafta cok güzel bi sonuc gelicegine eminimm
Herkez elinden geleni yapsin kizlarrr
Oo cok güzel canim tbrk ederm :)
Alyansin oluyomus artk cok güzel bi duygudur. Bende evlendigimde kiloluydm zayiflayinca alyansm düsmeye baslsdi 80kilolarda falan 1 kere degisdirdk smdi gene hafif bol geliyo 65lerde 1kere dha degisdircez gbi
durmaz o durmaz sen öyle düsünme birazda ödem vardir belki zuhal ablanin ödem cayindanmi yapsan
süpermiss valla
Kiz ozaman sen bi ara 108 kilomuydun
Haftaya güzel baslamissin canimm hadi bakalm
Ne inatci reglin varmis benmki gbi gelmeyince bazen 10 gün gelmez :) ama eksi güzel tbrkler canim
Evet istiyor farkındayım ama birlikte salon olmuyor denedim çok demoralize oldum ben çünkü o çok profesyonel ben çok vasat oluyorum ve maalesef öğrenmeye açık biti değilim yanımda çok bilen biri oluncaAz yediğin için wc şik bişi yoktur bağırsaklarında. Biraz daha bağırsak canlandırıcı seyler yersek olabilir mi diye düşünüyorum benimde hafta sonu sen gb oldu az olunca wc olmadı. Bgn biraz daha normal yemeğe dikkat edicem bakalım noşcak bide çiğ fındık ve badem eklicem yada ceviz
Yaaa be eşimin benle birlikte soor yapmasını çok isterim böyle bşr mutluluk yok. Eşinde eminim bunu iatiyodur. Zorla kendini biraz birlikte çok keyif alırsınız belki. Benim arkadaşlar öyle adam dağ bayır yürümeyi seviyor kız popişimi yerden kaldırmayayım düşüncesinde. Çok zorlanıyorlar. Adam bazen dert yanıyor yaaa ben istiyorum eşimle spor yapalıö yürümüyor bu diye. Tabi kızda üzülüyor bu duruma.
Çok geçmiş olsun tuğcen yaaa. Keşke başka bir yol olsa ama uzun zamandır mğcadele ediyorsun bu durumla en azından bu sefer dediğin gibi en az zararla atlatırsın inş
nasıl oldu da senin o koccaman 800 unu görmedim tebrik ederim canım cuma günü takım bombalayacak desene :)Günaydın kızlar,
İlk bildirim benden gelsin o zaman.
Cuma: 81.2
Pazartesi : 80.4
Fark -800
Benim beklediğim gb değil ben 1 bekliyordum 200 gr içimde kalmışsporsuzluğun zararları işte. Biraz spor yapabilseydim çok güzel rakam gelecekti eminim. Ama tabı bunada şükür.
canım seni de atlamisim Tebrikler o kadar kortizona rağmen eksi ile başladın haftayaGünaydın ilk bildirim benden gelsin.
Gece hiç uyuyamadım, yüzüm gözüm şiş karnım da bir o kadar şiş kof kofum görmeniz lazım... ama çok şükür -100
Cuma 62,8
Bugün 62,7
Fark -100
Hmm geçmiş olsun canım gaz gerçekten büyük sıkıntıKızlar bende söylemesi ayıp çok gaz var. Spor yaparken koşerken fln o gazların bağıraakta hareketini hisediyorum resmen bunlar şişkkinlik yapar mı? Ve spor yapmadan gaz çıkaramıyorum
Aynen doguma 108 kg ile girmistimCok güzelmis adi abla kerem :)
Bu patlican kebabini bi ara daha anlatmisdon hatirladim smdi hatta ben yapmistm sanki cok güzeldi bi ara gene yapayim :)
Ewt corba yerine ara daha iyi olrdu ama corbadan icmek istedim aksama icsem cok oluyo o yüzden öglen iciym dedm onu farkettm bide benm aksamlari corba ictigimde cok geliyor sanki artik yemek salata yogurt yapcm tek. Corbayida cok seviyorm hele kisin ama artk öglenleri 1 kepce falan icerm arada :)
Hedefimi tuturcam insallah belki gecerm bile bu hafta cok umutluyumm
Ne söylendi abla valla sen sölemeden üzüldm bende ama biz güclü bi takimiz 1-2 haftadir herkezde bisiler var ama toparlicaz hatta bu hafta cok güzel bi sonuc gelicegine eminimm
Herkez elinden geleni yapsin kizlarrr
Oo cok güzel canim tbrk ederm :)
Alyansin oluyomus artk cok güzel bi duygudur. Bende evlendigimde kiloluydm zayiflayinca alyansm düsmeye baslsdi 80kilolarda falan 1 kere degisdirdk smdi gene hafif bol geliyo 65lerde 1kere dha degisdircez gbi
durmaz o durmaz sen öyle düsünme birazda ödem vardir belki zuhal ablanin ödem cayindanmi yapsan
süpermiss valla
Kiz ozaman sen bi ara 108 kilomuydun
Haftaya güzel baslamissin canimm hadi bakalm
Ne inatci reglin varmis benmki gbi gelmeyince bazen 10 gün gelmez :) ama eksi güzel tbrkler canim
Sagol canim benim iki haftadir iyi gidiyorum onemli olan cumaya guzel girmek bakalim ne olacak bu haftaAz yediğin için wc şik bişi yoktur bağırsaklarında. Biraz daha bağırsak canlandırıcı seyler yersek olabilir mi diye düşünüyorum benimde hafta sonu sen gb oldu az olunca wc olmadı. Bgn biraz daha normal yemeğe dikkat edicem bakalım noşcak bide çiğ fındık ve badem eklicem yada ceviz
Gorursun insallah canim bak bisey kalmamis azicik daha sık disini hem sen iki hanelilere gec bak biz burda parti yaparizBende 109 ile hamile kalmıştım 100 ü görsem çok sevincem
Canımm patlıcan kebabı bizim yörenin yemeği patlıcanları alacalı soyup kalın kalın daire şeklinde kesip biraz tuzlu suda beklet . kıymaya sarmısak Karabiber tuz ekle köfte şeklinde yap iki patlıcanın arasına koyup sıra sıra diz.. Patlıcanların arasına domates koyabilirsib sonra üzeribe yağlı su gezdir fırına at mükemmel oluyo
cok gecmis olsun abla ama doktoru ihmal etme daha kotu olma sonraKızlar ben aynı kilodayım. Aslında adet olacağım onun şişkinliği var bir de hafta sonu kötüydü benim için dün sabaha karşı yine tansiyonum 22/11 oldu. Halbuki makine ile yatiyorum. Doktora gitmeye korkuyorum artık bugün aptal gibi dolaştım. Okulda kalamadım izin aldım eve geldim. Biraz yatacağım. Bilemiyorum ne sebep oluyor aşırı stres olsa beden uykuda buluyor tansiyon beni gerçekten hiç moralim yok. Mide bulantı geçmek bilmiyor bir de baş ağrısı akşam kalkınca gelirim. Hepinizi öpüyorum.
canım ödem çayı nasıl oluyor?Ödem çayını çarşamba perşembeye saklıyorum canım
Ohhh 3 mil leslie mi yaptim geldim iyice gaza geldim ben tartida 85 i gorunce hadi kizlar bos durmak yok herkes bugun azda olsa spor yapsin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?