Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Az yediğin için wc şik bişi yoktur bağırsaklarında. Biraz daha bağırsak canlandırıcı seyler yersek olabilir mi diye düşünüyorum benimde hafta sonu sen gb oldu az olunca wc olmadı. Bgn biraz daha normal yemeğe dikkat edicem bakalım noşcak bide çiğ fındık ve badem eklicem yada ceviz

Yaaa be eşimin benle birlikte soor yapmasını çok isterim böyle bşr mutluluk yok. Eşinde eminim bunu iatiyodur. Zorla kendini biraz birlikte çok keyif alırsınız belki. Benim arkadaşlar öyle adam dağ bayır yürümeyi seviyor kız popişimi yerden kaldırmayayım düşüncesinde. Çok zorlanıyorlar. Adam bazen dert yanıyor yaaa ben istiyorum eşimle spor yapalıö yürümüyor bu diye. Tabi kızda üzülüyor bu duruma.

Cuma 86.3 kg
Bugun 85.4 kg
Fark 900 gr

Cok sukur bin sukur 85 leri gordum sonunda sanirim regl bitme durumunda onun da etkisi var veeee en sonunda alyansim parmagima oluyooorrrr
Helal olsun pazartesi rekoru sende galiba

Çok geçmiş olsun tuğcen yaaa. Keşke başka bir yol olsa ama uzun zamandır mğcadele ediyorsun bu durumla en azından bu sefer dediğin gibi en az zararla atlatırsın inş

bence de canım hafta sonu temizlikti çocuktu ara öğünlerimi hep atladım
daha dikkatli olmam gerekiyor

Keten tohumu yiyiyp su içmenin kerameti ne bizde yapalım mı 1 kilo gidiyorsa öyle :)

Kızlar bende söylemesi ayıp çok gaz var. Spor yaparken koşerken fln o gazların bağıraakta hareketini hisediyorum resmen bunlar şişkkinlik yapar mı? Ve spor yapmadan gaz çıkaramıyorum

Hoşgeldin mine çim merve ben seninle tanisamadik minik sincabim biraz bu ara fazla kucak kuşu alerji sıkıntımız da var iletişim kopuklugu oldu :)

hoşbulduk mervecim. çok teşekkür ederim. ne kadar bebeğin allah bağışlasın

Günaydınnnnnn

Bol eksili bi hafta olsun inş.

Cuma 84.8
Bugğn 84.6
Fark -200

Bakalım sizlerde ne var ne yok

maşallah kaptanıma. darısı bizlere

Bu arada 83 benim hamile kaldigim kilo ayrica bu ay hedefim. Insallah ay sonuna 83 u gorebilecegim ve dogumdan 6 ay sonra aldigim butun kilolari (25 kg) vermis olacagim. Beni motive eden sey buydu ve ben su an gercekten coook mutluyum
Bende 109 ile hamile kalmıştım 100 ü görsem çok sevincem
Bu patlican kebabini bi ara daha anlatmisdon hatirladim smdi hatta ben yapmistm sanki cok güzeldi bi ara gene yapayim :)
Canımm patlıcan kebabı bizim yörenin yemeği patlıcanları alacalı soyup kalın kalın daire şeklinde kesip biraz tuzlu suda beklet . kıymaya sarmısak Karabiber tuz ekle köfte şeklinde yap iki patlıcanın arasına koyup sıra sıra diz.. Patlıcanların arasına domates koyabilirsib sonra üzeribe yağlı su gezdir fırına at mükemmel oluyo

Hmm tamam 45 dakika kabul haftanın beş günü olsun ama iki gün tatil diye motive ederim kendimi ama ben spor yapınca acaip mutsuz oluyorum ya

Valla zihnimi okudun baharcim dediğin gibi ettim kendime galiba sopayı da girdim maalesef

Ödem çayını çarşamba perşembeye saklıyorum canım

Evet istiyor farkındayım ama birlikte salon olmuyor denedim çok demoralize oldum ben çünkü o çok profesyonel ben çok vasat oluyorum ve maalesef öğrenmeye açık biti değilim yanımda çok bilen biri olunca ama yürüyüşün her türlüsüne varım

nasıl oldu da senin o koccaman 800 unu görmedim tebrik ederim canım cuma günü takım bombalayacak desene :)

Günaydın ilk bildirim benden gelsin.
Gece hiç uyuyamadım, yüzüm gözüm şiş karnım da bir o kadar şiş kof kofum görmeniz lazım... ama çok şükür -100

Cuma 62,8
Bugün 62,7
Fark -100
canım seni de atlamisim Tebrikler o kadar kortizona rağmen eksi ile başladın haftaya

Kızlar ben aynı kilodayım. Aslında adet olacağım onun şişkinliği var bir de hafta sonu kötüydü benim için dün sabaha karşı yine tansiyonum 22/11 oldu. Halbuki makine ile yatiyorum. Doktora gitmeye korkuyorum artık bugün aptal gibi dolaştım. Okulda kalamadım izin aldım eve geldim. Biraz yatacağım. Bilemiyorum ne sebep oluyor aşırı stres olsa beden uykuda buluyor tansiyon beni gerçekten hiç moralim yok. Mide bulantı geçmek bilmiyor bir de baş ağrısı akşam kalkınca gelirim. Hepinizi öpüyorum.

Aynen doguma 108 kg ile girmistim ayy insallah banada nasip olsun alyans kucultturmek amiinm
Sagol canim benim iki haftadir iyi gidiyorum onemli olan cumaya guzel girmek bakalim ne olacak bu hafta
Gorursun insallah canim bak bisey kalmamis azicik daha sık disini hem sen iki hanelilere gec bak biz burda parti yapariz
cok gecmis olsun abla ama doktoru ihmal etme daha kotu olma sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…