- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.601
4 km gayet guzelmis disardami yuruyosun yoksa bant mi var
4 km gayet guzelmis disardami yuruyosun yoksa bant mi var
:))) bende ankaradayim hava buuzzz balkona bile cikasim gelmiyor nasil yurudun ki sen iyi cal yakmissindirdışarıda canım. ankaranın ayazında dona dona yürüyorum:))
aaa ne güzel nerdesin? senin küçük bebeğin var sanırım. çıkma çıkma çok ayaz:))) bende ankaradayim hava buuzzz balkona bile cikasim gelmiyor nasil yurudun ki sen iyi cal yakmissindir
geçmiş olsun cnm ayaklarını üşütmemeye çalışÜsütmüsüm sisligimin sebebi buymus su anda mide ve karın agrısı mahvediyor beni
Aman huyu iyi olsunda oğlan çocuğu heralde hareketli olur :)Benim esimin adı da Kerem. Kerem ler sanki biraz hareketli oluyorlar
Kahvaltın çok geçe kalmış cnm dışarı çıkasaksan bile kalkınca ağzına bişey atıver ki meto çalışmaya başlasınMenüm
14.00 ( dısarıdaydık)
1 dl den az beyaz peynir
Biraz tulum peyniri
Yuvarlak kesilip kızartılmıs 1 dl patates
2 zeytin
Çeyrek simit
Şekersiz çay
19.00
6 yk Kıymalı karnabahar
1 kase yogurt
Yeşil salata ( 1 tatlı k. Zeytinyağı vardı)
23.00
Şekersiz türk kahvesi
1.5 lt su
1 lt limonlu su
Başka takımın çok iyi olduğu ve sürekli onların 1.olduklarıNe söylendi abla?
ohhhh be çok güzel eksiGünaydın kızlar,
İlk bildirim benden gelsin o zaman.
Cuma: 81.2
Pazartesi : 80.4
Fark -800
Benim beklediğim gb değil ben 1 bekliyordum 200 gr içimde kalmışsporsuzluğun zararları işte. Biraz spor yapabilseydim çok güzel rakam gelecekti eminim. Ama tabı bunada şükür.
Olsun haftaya eksiyle başlıyalımda tuğçem zaten bugünden sonra daha çok giderGünaydın ilk bildirim benden gelsin.
Gece hiç uyuyamadım, yüzüm gözüm şiş karnım da bir o kadar şiş kof kofum görmeniz lazım... ama çok şükür -100
Cuma 62,8
Bugün 62,7
Fark -100
Güzelim az yedim demişin ama bence menülerin normaldikızlar kliom sabit
cuma 104,9
pazartesi 104,9
hafta sonu çok az yedim ama gram azalmamış
galibA az yerdiğim ara öğün yapmadığım için gitmiyor hafta sonu
ben kessin eksideyim dedim ama
bu arada tuvalete de çıkmadım bugün kahvaltı yapmadan tartıldım
Menü güzelde su yu artırmaya çalış cnmDünkü menum
Emziren ve süt ve yumurta diyeti yapan anne menüsü
Saat 11.00 kahvaltı
1küçük kozlenmis patlıcan 2 küçük yeşil biber den oluşan patlıcan salatası içinde 3 küçük doğranmış cerry domates te vardı yarısını yedim salatamin
1 salatalık
Yeşillik
3 zeytin
1 dilim tb
Saat 14.00 ara
Kahvaktidq kalan salatamin kalanı yedim yarım dilim tb
Saat 19.00 akşam
1 tabak bamya yemeği
3 küçük köfte
Salata
Su 2 litre olmadı spor yok
1 çk.zeytinyağı verebilirsin cnmHerkese Günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah dün kaç kez mesaj alintilauip yarım bırakıp çıktım hatırlamıyorum kızım dün iyi değildi sanırım ben de..ikimizinde ağlama günüydü saat 13.00 de sonra sürekli ağladı ama neye ağladı bilmiyorum bulamadım eşim de evde değildi çalışiyodu. Dün ilk kez kaka yapamadı. Sabah a katsi uyudu garibim inşallah bugün kakasini yapar rahatlwt
Oooo pınar haftaya eksiyle başladıysa cuma süper olacak demektirGünaydin güzel bir hafta olur insallah
Kilo bildirimim:
Cuma: 72.6
Güncel: 72.3
Fark -300
Güzel basladi hadi bakalm
Amannn yarabbim bu neanam anam eli maşalı kaptan istiyom dedim dedim gördüm maşayı:)))
terlik gelecek bana zağar birazdan. çünkü ben bu sabah 70,4 geldim. dün akşam karnabahar yediğim için sanırım.
bol su ve az dikkatli beslenme ile toparlamaya çalışıcam. söz söz söz
dün ki menüm
sabah 10.00 iki yumurta ve beyaz peynir ile omlet
zeytin
çay
ara türk kahvesi
ara elma
akşam 17:30 karnabahar yemeği
5 ince yaprak sarma
su 2 litre
Ahhh fatma elinde ne güzel imkan var ama değerlendirmiyosunBenim koca spor olaylarından fazlası ile anlar canım on yaşından beri kulübe gitmiş profesyonel basket ve futbol oynamış uni ve lisede. Şimdi de vücut ağırlıklı çalışıyorhatta evlendiğimiz altıncı gün beni spor salonuna yazdirmisligi var da karısı sevmez onu anlamıyor
Fatma 1 haftada artı olmasa çok şaşıracam :)Kilo bildirimi
Cuma 68.7
Bugün 69.3
Fark +600
OleyyyyyyCuma 86.3 kg
Bugun 85.4 kg
Fark 900 gr
Cok sukur bin sukur 85 leri gordum sonundasanirim regl bitme durumunda onun da etkisi var veeee en sonunda alyansim parmagima oluyooorrrr
Öyle olması lazımBu haftaki 6. Liktan sonra herkesin tasin altina elini sokmasi gerekiyor ben bunu 84 lu rakamlarla kapatirim ve insallah bu hafta 1.ciligi alacagiz
Kuzum ne yapıyon ne ediyon hiç sesin çıkmıyokigünaydın hanımlar
Kilo bildirimi
Cuma 99,200
Bugün 99,300
Fark +100
Sen beynini böyle şartlamaya devam et bakalımBiraz erken tartıldım biraz da bünye durdu galiba canım
çok güzel zeynepcimCuma 109.5
Pazartesi 108.9
Fark 600 inşallah bu hafta daha da gideer
Bizde mutluluğunu paylaşıyoruz canikomBu arada 83 benim hamile kaldigim kilo ayrica bu ay hedefim. Insallah ay sonuna 83 u gorebilecegim ve dogumdan 6 ay sonra aldigim butun kilolari (25 kg) vermis olacagim. Beni motive eden sey buydu ve ben su an gercekten coook mutluyum
Spor srni çok etkiliyor mervecimKilo bildirimi ni unuttum halbuki kahvaltı için erken tartıldim ben bugun sabitim sasirmamak lazım sabah a karşı uyudum ve arada şu falan da içtim
Cuma 65.8
Bugün 65.8
Fark 0
Artık sende prztesi eksisine sevinmiyorum :))) cuma görelimTekrar günaydınnnn
Cuma:75.2
Ptesi:74.6
Fark:-600
Hala regl olmadım :)
Valla isteyip emek verdikten sonra gitmicek kilo yok bunu sende görüyoruz zaten tatlımKıZ
süper haftaya 63 ü görecem inşallah çünki bu hafta çok dikkatliyim abla dün sabah 65.0 ı görünce moralim bozulduydu. Gece yatmadan önce keten tohumu yiyip üstüne bir bardak su içip yattım yediklerimde dikkat ettim sabah tartıldım. 64.0 gördüm şaşırdım böyle dikkatli gidersem hedefi geçerim
Gibisi fazla güzelimGenelimi -leri görmüş gibiyiz. Sanki bu hafta 1. Liğe oynarız gb duruyor
Kuzum mutlaka üşütüyosundurKızlar bende söylemesi ayıp çok gaz var. Spor yaparken koşerken fln o gazların bağıraakta hareketini hisediyorum resmen bunlar şişkkinlik yapar mı? Ve spor yapmadan gaz çıkaramıyorum
Geçmiş olsun cnm da bi dr a git için rahat olsunKızlar ben aynı kilodayım. Aslında adet olacağım onun şişkinliği var bir de hafta sonu kötüydü benim için dün sabaha karşı yine tansiyonum 22/11 oldu. Halbuki makine ile yatiyorum. Doktora gitmeye korkuyorum artık bugün aptal gibi dolaştım. Okulda kalamadım izin aldım eve geldim. Biraz yatacağım. Bilemiyorum ne sebep oluyor aşırı stres olsa beden uykuda buluyor tansiyon beni gerçekten hiç moralim yok. Mide bulantı geçmek bilmiyor bir de baş ağrısı akşam kalkınca gelirim. Hepinizi öpüyorum.
Eryamandayim ben sen neredesin. Aynen 6. Ayimiza az kaldi bebisiminaaa ne güzel nerdesin? senin küçük bebeğin var sanırım. çıkma çıkma çok ayaz
Süre ne kadar?
çok geçmiş olsun ya dinlen bol bol yüksek tansiyon sıkıntı dikkat et kendineKızlar ben aynı kilodayım. Aslında adet olacağım onun şişkinliği var bir de hafta sonu kötüydü benim için dün sabaha karşı yine tansiyonum 22/11 oldu. Halbuki makine ile yatiyorum. Doktora gitmeye korkuyorum artık bugün aptal gibi dolaştım. Okulda kalamadım izin aldım eve geldim. Biraz yatacağım. Bilemiyorum ne sebep oluyor aşırı stres olsa beden uykuda buluyor tansiyon beni gerçekten hiç moralim yok. Mide bulantı geçmek bilmiyor bir de baş ağrısı akşam kalkınca gelirim. Hepinizi öpüyorum.
ah ah biri benim yerime de spor yapsa nolur spor yüzünden kilo vermede duraklama var ama akşam yatmadan da olsa kesin yapıcamOhhh 3 mil leslie mi yaptim geldim iyice gaza geldim ben tartida 85 i gorunce hadi kizlar bos durmak yok herkes bugun azda olsa spor yapsin lutfen
ah ankaram buz buz bende angaradayim Batıkent te . Minik kuşum 5.5 aylık 6 ay demesine az kaldıdışarıda canım. ankaranın ayazında dona dona yürüyorum:))
ben dışarı ancak arabaya binmek için otopark a çıkıyorum yoksa oyy içim usudu düşününce bile:))) bende ankaradayim hava buuzzz balkona bile cikasim gelmiyor nasil yurudun ki sen iyi cal yakmissindir
abla nedense İnanılmaz şu icmeme istegi var bende.geçmiş olsun cnm ayaklarını üşütmemeye çalış
Aman huyu iyi olsunda oğlan çocuğu heralde hareketli olur :)
Kahvaltın çok geçe kalmış cnm dışarı çıkasaksan bile kalkınca ağzına bişey atıver ki meto çalışmaya başlasın
Başka takımın çok iyi olduğu ve sürekli onların 1.oldukları
@tugcekrblt
@Pnrrr-20
ohhhh be çok güzel eksi
genelde pazartesiden sonra daha fazla gider
-2 gelir büyük ihtimal
Olsun haftaya eksiyle başlıyalımda tuğçem zaten bugünden sonra daha çok gider
Güzelim az yedim demişin ama bence menülerin normaldi
Eğer ara öğün seni etkiliyorsa orasını bilemem
Menü güzelde su yu artırmaya çalış cnm
1 çk.zeytinyağı verebilirsin cnm
Oooo pınar haftaya eksiyle başladıysa cuma süper olacak demektir
Amannn yarabbim bu ne
+1 ben nerelere gidem
ne yap ne et hedefi tutturmaya çalış lütfennnnn
Ahhh fatma elinde ne güzel imkan var ama değerlendirmiyosun
Keşke benim eşimde beni desteklese
Fatma 1 haftada artı olmasa çok şaşıracam :)
Oleyyyyyy
süperrrrrr
aman zeynebim eksiye güvenme daha çok dikkat et bu hafta -2 yi yakalıyabilirsin belki sporu unutma
Öyle olması lazım
2 haftadır aşağılarda durmak hiç yakışmadı bize
Kuzum ne yapıyon ne ediyon hiç sesin çıkmıyoki
Haftasonun nasıl geçti
Sen beynini böyle şartlamaya devam et bakalım
çok güzel zeynepcim
demekki pideler olmasa dahada güzel olacakmış
Lütfen daha dikkatli ol hedefini tutturmaya çalış en azından
Iyi bi yüzde için senin daha fazla vermen gerekiyor
Bizde mutluluğunu paylaşıyoruz canikom
Artık güzümüzü önce 79 a sonra 75 e dikiyoruz
Spor srni çok etkiliyor mervecim
Artık sende prztesi eksisine sevinmiyorum :))) cuma görelim
Valla isteyip emek verdikten sonra gitmicek kilo yok bunu sende görüyoruz zaten tatlım
Gibisi fazla güzelim
Bu hafta 1.lik gelecek başka yolu yok
Biz bugünden sonra coşarız
Bende 3 günlük detoks yapıcam
Kuzum mutlaka üşütüyosundur
Suyu soğuk içme ayaklarını sıcak tut
Geçmiş olsun cnm da bi dr a git için rahat olsun
Mide bulantısı neden acaba
Umarım hedefi tuttutursun
Bak Bu hafta herkes çok azimli
geçmiş olsun cnm ayaklarını üşütmemeye çalış
Amannn yarabbim bu ne
+1 ben nerelere gidem
ne yap ne et hedefi tutturmaya çalış lütfennnnn
Eryamandayim ben sen neredesin. Aynen 6. Ayimiza az kaldi bebisimin
gör ablam beni cuma günüSüre ne kadar?
Ben seni cuma günü göreyim
Tatlım sadece keten tohumuyla bitmiyor yediklerimize dikkat edecez keten tohumunun sindirim sistemini düzenlemesinde zayıflatmaya kadar sayısız yararı var diyetisyenlerde öneriyor bir dene belki güzel sonuç alırsınKeten tohumu yiyiyp su içmenin kerameti ne bizde yapalım mı 1 kilo gidiyorsa öyle :)
Yaa kötü niyetli söylenmedi ama kaptan olarak üzüldüm yinedeMefkurem onu diyen halt etmis nerdeyse 2 aydir takimdayim bu son 2 hafta haric hep ilk 3 de idik. Birakirmiyim abla bu kilolar cok onemli benim icin bi an once 83 u gormk istiyorum
Hadi güzelim göster kendini beni pişman etmegör ablam beni cuma günü
süre 50 dakika. daha tempolu olurum inşallah çarşamba. yarın öğlen yürüyemem ama yarın da akşam leslie yaparım . hangi leslie daha iyi. bi sürü çeşidi var
Tstlım niye ayıp olsunsabaha kahvaltıya ayrı misafir akşamına ayrı misafir geldi çocuk ziyareti ameliyat geçmiş olsunu derken ev boş kalmıyor 2 çocukla hazırlık yapmaya çalışıyom evi temizlemeye çalışıyom aman diyom 2 çocukluyum hazır koysamd aolur ikramlık sonra diyom ayıp olur öle dolu dolu yoğun geçiyor günler iki gündür menü paylaşmıyorum hakkaten hesap vermeyince kaçamkta oluyor ne yalan ama cumaya tölere edeceğim nasipse
Gozum ustunde zaten ablaYaa kötü niyetli söylenmedi ama kaptan olarak üzüldüm yinede
Sonuçta takımın başarısı yada başarıslığı kaptanın sorumluluğunda
Ben sana güveniyorum zeynebim bu haftada çok güzel olacak
Hem daha beni geçecen
Tabi geçebilirsen
Hafta içi zühal abla paylaşmıştı canım bulup paylaşmaya çalışayım inşallah.canım ödem çayı nasıl oluyor?
Geçen hafta boşluğuma geldi :))artık pek fırsat vermemGozum ustunde zaten ablayani sende ver tabi ama benim daha fazla vermem lazim. Arayi kapadim bi iki haftaya gecebilirim belki
Benim mesajlara dalarsan çıkamazsın :))Hafta içi zühal abla paylaşmıştı canım bulup paylaşmaya çalışayım inşallah.
Bu arada hatırlayamadım hoş geldin dedim mi sanaFatma ben canım 32 yaşındayım 7 aylık bi tosunum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?