- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.361
dün annemdeydim kardeşimle konuşuyodumdaaa
ben uzun zamandır saçlarımda değişiklik istiyrum amacesaret edemiyorumm..
dün şöyle düşündüm saçlarımı sarı boyatsam bana yakışmazmıııııı
murchh sen beni gördün sence kötü olurmuyumm
murşcum günaydın, sana bir şey sorucam ben çizelgemi yendien yapmak istiyorum o örnek linkini bir daha atabilirmisin lütfen. silinmiş bende.
Yakısır cnm ama sıyahın ustune attırma once karamele boyat sonra sarı attır aralara tek sarı cok cırt duruyo denemeden bılemezsın...
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Buyur cnm
murs cum benim geçen haftaki bildirimde kilom kaçmış canım.85. kaçtı emin olamadım..
bende öyle düşünüyorum zaten kahve gibi bi ernk yapıp üzerine boyansaa birazda kestirip güzel bi modele soksam diyorummm
böyle bir renk istiyorummm
[/IMG]
çok korkuyorum kötü olursa işe nasıl gelirim diyeee
siyah esmer biri gidiyo sarı biri geliyoo :)))
ayyyy Fadime Abla bende 2 sene önce 20 lik dişlerimin hepsini çektirdim 2 hafta arayla benim damağımda yer olmadığı için çıkamıyorlardı ve sürekli ön dişlerimi iktiriyorlardı bu sefer ön dişlerim yamulmaya başladı bende çektirdim hemde damağım yarılarak ama Allahtan doktorum taşşşşşş gibiydi yoksa bu acı çekilmezdi
Yakısır cnm ama sıyahın ustune attırma once karamele boyat sonra sarı attır aralara tek sarı cok cırt duruyo denemeden bılemezsın...
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Buyur cnm
cnmm 85,9 mus gecen hafta
Evt renk guzel dene ya ne kaybedersın en fazla 15 gun sarı gezersın 15 gun sonra gıt sıyaha boyat bende senın gıbıkara bıseydım bana yakıstı sanada yakısır ayrıca kaslarınıda actır mutlaka :)
hayır canım sen bende kli diilsin..merve ve mursh var bende henüz..mervenin dün eklediği arklarından bebek olanmısın cnm sen fotoda..dalgalı saçlı
105.8 cıktım malesef.bu hafta kılo alanlara spor cezası vardı cezama razıyım(((((
merve bu akşam 100 mekik, 100 bacak hareketi, 50 kol hareketi cezası çekmelisin diye düşünüyorum.
bir daha ki hafta seni sıkı takip edicem arkadaşım.
hyr cnm beni ekleyen yok hiç burdannurkelebek ben de eklemiş olabilrim seni. profilde iki şişko kız olan adres benim kardeşimin.
hyr cnm beni ekleyen yok hiç burdan( dur ben bakayım ekleyeyim seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?