Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet bende kilo bildirimimi yapayım 58.6
Ayrıca adet öncesi 1,5 kilo fazla çıkıyorsak tartıda o zaman ben gerçekte 54.1 im çünkü 3 aydır tık yok bende

Yakısır cnm ama sıyahın ustune attırma once karamele boyat sonra sarı attır aralara tek sarı cok cırt duruyo denemeden bılemezsın...

murşcum günaydın, sana bir şey sorucam ben çizelgemi yendien yapmak istiyorum o örnek linkini bir daha atabilirmisin lütfen. silinmiş bende.

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Buyur cnm

bende öyle düşünüyorum zaten kahve gibi bi ernk yapıp üzerine boyansaa birazda kestirip güzel bi modele soksam diyorummm

böyle bir renk istiyorummm
[/IMG]

çok korkuyorum kötü olursa işe nasıl gelirim diyeee
siyah esmer biri gidiyo sarı biri geliyoo :)))

Son düzenleme:
eveeettt..dananın kuyruğunun kopma anı geldi..:18: ....+400 gr almışım.....diyecek bişey bulamıyorum kendime..bi dahaki hafta bu kilodan bi kilo aşağı olmazsa ben bu topiği bırakırım arkadaş....

murs cum benim geçen haftaki bildirimde kilom kaçmış canım.85. kaçtı emin olamadım..

cnmm 85,9 mus gecen hafta

Evt renk guzel dene ya ne kaybedersın en fazla 15 gun sarı gezersın 15 gun sonra gıt sıyaha boyat bende senın gıbıkara bıseydım bana yakıstı sanada yakısır ayrıca kaslarınıda actır mutlaka :)

kız senin önce sonraki fotoların yokmu koysana yüzünü sil merak ettim bizi gaza getirsin sabah 40 dakika yürüdüm yine hızı çogaltıp yürüdüm arsızım ben ama bu sefer hızı 9 a çıkarıp koştup 4 kez 1 er dakika yaptım nasıl terledim artık hep yapıcam ama emniyet kilidini yakama taktım .bugün kızım gelicek telefonuma biraz müzik yüklim hareketli oynak bişeler vakit çabuk geçiyo

mutlaka kara kaş sarı saç :))))
bend eöyle düşünüyorum çok çokta gider siyaha boyatırım diyeeee
ben bu akşam düşüniyimmm belki yarın boyatırmm

kılosu - de olan arkadaslarımı kutluyorum 200 gram 500 gram 1 kg ve ustu kılo verenler

kılo alanlar kendımde dahıl bırakmıyoruz ve pes etmıyoruz dımı unutmayalımkı eger suan dıyette olmasaydık eskı kılomuzdan daha yukarda olucaktık

LİONESEE canm nasıl kilo verdiğimi sormuşsun..ekmeği hiç yemiyorum...karatay dieti yapıyorum..ama benim boyum oldukça kısa ve kilo yüzdem o yüzden fazla oluyo ondna hızlı gitmiş olabilir..bir de meyva yemiyorum...karatay dietinde sadece günde 1 pors meyva var..bunun yanında sürekli bebişimi emziriyorum..emzirmek çok kalori yaktırıyormuş..bu yüzden bebeğime ek gıda başlayana kadar yani 2.5 ayım var benim baya bi yol katetmme lazım yolum çok uzuuuuuuuunnn çokkkkkk

Tamda adamına söyledin Fadime Abla foto çekilmekten o kadar çok nefret ediyorum ki anlatamam sana ,kasıyorum kendimi iğrenç bişey olup çıkıyorum

merhaba onay istiyorum

**10.TAKIM 223.ETAP**
sezilmel(60.3/59.8/0.5/%0.83)
tutku(61.5/62/-05/%-0.81)
ceyce(82.8/81,7/1.1/1,32%)
frangipani(73.0/72.7/0.3/0.41%)
cemre2010(59.3/59.3/0/0)
tata (60.6/ (bildirim yapmadı)
yaseminkadir (66.9/66.6/0.3/%0.44
mywish89 (72.9/72.5/0.4/%0.55)
ayçaece (67.9/67.9/0.0/%0.0)
tecnesyum(94/92/2.0/%2.13)yeni üye
tuna08(83.3/82.5/0.8/%0.96) yeni üye hedef 58
10.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI (%58 )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…