- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.641
eski komşum.komşuluğu çoook iyiydi 55 yaşında falan.çok içime sindi.elhamdülillah tam istediğim gübi oldu.evime gelecek.Yenimi buldunuz bakıcıyı önceden tanıdığın birimi
Işin zor olacak biraz
Çok geçmiş olsun hocamKızlar ben aynı kilodayım. Aslında adet olacağım onun şişkinliği var bir de hafta sonu kötüydü benim için dün sabaha karşı yine tansiyonum 22/11 oldu. Halbuki makine ile yatiyorum. Doktora gitmeye korkuyorum artık bugün aptal gibi dolaştım. Okulda kalamadım izin aldım eve geldim. Biraz yatacağım. Bilemiyorum ne sebep oluyor aşırı stres olsa beden uykuda buluyor tansiyon beni gerçekten hiç moralim yok. Mide bulantı geçmek bilmiyor bir de baş ağrısı akşam kalkınca gelirim. Hepinizi öpüyorum.
Hadi güzelim göster kendini beni pişman etme
O enerjiyi aldım senden
Öncesinde spor yapıyomuydun yenimi başladın
Yeni başlıyosan 3 mil
Spor geçmişin varsa 5 mil (yandex de var)
hoşbulduk Fatmacım. Allah bağışlasın tosununu:)Hafta içi zühal abla paylaşmıştı canım bulup paylaşmaya çalışayım inşallah.
Bu arada hatırlayamadım hoş geldin dedim mi sanaFatma ben canım 32 yaşındayım 7 aylık bi tosunum var
mine006
nurse51
@Nilyyyaaannn
Ödem çayı
1.5 -2 lt suyun içine
2 y.elmanın kabuğu kalın doğranır
1 parça taze zencefil
3-4 tane karabiber
3-4 karanfil
1 ç.tarçın
Biraz saplarıyla maydonoz
1 limon dilimlenir
1-2 tane yaseminli y.çay deniyor ama hertürlüsü olur
5-10 dk kaynatılır
Akşamdan hazırlanırsa daha iyi
Gün içine yayarak içilir
Ananas yediğim zaman ben onun kabuklarınıda koyuyorum
Kiraz sapıda ilave edilebilir
Yok abla bu cuma kapanıyo. İnşaallah yarın 78i görücem hurma diyeti yapıyorm malum ümitliyimOkul kapanmadımı
Bu hafta kurtulcan artık 79 dan
Ekran görüntüsünü aldm abla. Hurmayı 3 gün yapıp buna başlayaym bari. Ton balığı yerine köfte değişimi yapaym bari. Ortalama kaç kg gidiyomş abla1. Ve 2. Gün :
Sabah: 2 yumurta / yeşil çay
Öğlen: ton balıklı salata /1 kase yogurt
Akşam: 1 kase çorca / 1 kase yogurt .
3. Ve 4. Günler
Sabah : meyve / 1 br süt veya yogurt .
Öğlen: 4 köfte kadar et / salata
Akşam: 2 but / salata .
Not : ögün araları mutlaka 5 saat olmalı .
Günde 1-2 fıncay yeşil çay .
Ve 3 lt su .
Aynen abla ben 76 ya yakın başladım şuan 64 yarın 63 ü görürüm diye düşünüyorum hiç kilo veremiyeceğim diye düşünüyordum bu kadar kilo vereceğimi hiç tahmin etmiyordum hep 69 da kalıyordum tekrar kilo alıyordum inşallah bu sefer tekrar kilo almam 60 ve 65 arası benim için iyi kendimi hafiflemiş hissediyorum etrafındakiler zayıflamışın nasıl zayıfladın diye sorunca daha çok mutlu oluyorum :)Valla isteyip emek verdikten sonra gitmicek kilo yok bunu sende görüyoruz zaten tatlım
Branş ne canımeski komşum.komşuluğu çoook iyiydi 55 yaşında falan.çok içime sindi.elhamdülillah tam istediğim gübi oldu.evime gelecek.
zaten 1 de evde olucam
Boyun kaçtı canım?Aynen abla ben 76 ya yakın başladım şuan 64 yarın 63 ü görürüm diye düşünüyorum hiç kilo veremiyeceğim diye düşünüyordum bu kadar kilo vereceğimi hiç tahmin etmiyordum hep 69 da kalıyordum tekrar kilo alıyordum inşallah bu sefer tekrar kilo almam 60 ve 65 arası benim için iyi kendimi hafiflemiş hissediyorum etrafındakiler zayıflamışın nasıl zayıfladın diye sorunca daha çok mutlu oluyorum :)
Ohh iyi bari cnm tanıdığın olunca için rahat edereski komşum.komşuluğu çoook iyiydi 55 yaşında falan.çok içime sindi.elhamdülillah tam istediğim gübi oldu.evime gelecek.
zaten 1 de evde olucam
bende enerji aldım senden yaaa.
iyi ki geldim bura
Oooo başladın yaniiiYok abla bu cuma kapanıyo. İnşaallah yarın 78i görücem hurma diyeti yapıyorm malum ümitliyim
Harikasınnnnn bebeğimBende smdi 5 mil leslie yaptim 3 ledim valla :) hadi bakalim cumaya bomba gibi geliyoruzz.
Bugun bol Spor puanlari kaydrtmek istiyorum kizlarr
Yok detoksdan sonra yapmaEkran görüntüsünü aldm abla. Hurmayı 3 gün yapıp buna başlayaym bari. Ton balığı yerine köfte değişimi yapaym bari. Ortalama kaç kg gidiyomş abla
Işte bi noktaya gelip vazgeçince veremedik diyoruzAynen abla ben 76 ya yakın başladım şuan 64 yarın 63 ü görürüm diye düşünüyorum hiç kilo veremiyeceğim diye düşünüyordum bu kadar kilo vereceğimi hiç tahmin etmiyordum hep 69 da kalıyordum tekrar kilo alıyordum inşallah bu sefer tekrar kilo almam 60 ve 65 arası benim için iyi kendimi hafiflemiş hissediyorum etrafındakiler zayıflamışın nasıl zayıfladın diye sorunca daha çok mutlu oluyorum :)
1. Ve 2. Gün :
Sabah: 2 yumurta / yeşil çay
Öğlen: ton balıklı salata /1 kase yogurt
Akşam: 1 kase çorca / 1 kase yogurt .
3. Ve 4. Günler
Sabah : meyve / 1 br süt veya yogurt .
Öğlen: 4 köfte kadar et / salata
Akşam: 2 but / salata .
Not : ögün araları mutlaka 5 saat olmalı .
Günde 1-2 fıncay yeşil çay .
Ve 3 lt su .
2 hurmayı kıyamıyo kaptana bakOhh iyi bari cnm tanıdığın olunca için rahat eder
Canını emanet ediyosun sonuçta
Zamanla daha iyi kaynaşırız cnm
Bi süre sonra gönül bağı oluşuyor insan merak ediyor ne yapıyor ne ediyor diye
Sevincimizde üzüntümüzde ortak oluyor
Oooo başladın yaniii
Hurmalar büyükse 5 tane yeseydin :))
Harikasınnnnn bebeğim
Yok detoksdan sonra yapma
Yapıcaksan haftaya pazartesi başla belki bende eşlik edebilirim :)
Ton balığı yerine köfte yerine başka balık kullansan
Liste değiştirilmezse daha iyi olur
Bide orda 2 but denmiş ama yanlışmı ifade edildi bilmiyorum bence 1 but yada 2 incik yeterli
Giden kilo kişiye göre değişirki cnm
1 le 2.5 arasında gitmiş bazılarında
Işte bi noktaya gelip vazgeçince veremedik diyoruz
Burda pes etmeden devam ettiğimiz içinde hayallerimize kavuşuyoruz
Bende geçen sefer 68 i rüyamda görsem inanmazdım
123 nere 68 nere :))
Ama vazgeçmeyince olacağını biliyoruz artık
Geçen hafta boşluğuma geldi :))artık pek fırsat vermem
Işin zor ama imkansız değil tabi :))
Ben 2 kilo verirsem sen 3 verir yetişirsin
Bu hafta 1.olan kız 3.9 vermiş
Tatlım 4-5 kayısıyı bir çay bardağı suda kaynatip püre yap içinedee bir tatlı kaşığı saf zeytin yağı kat zaten onun yiyeceği miniciktir oda yeter suyunda vermek istersen akşamdan ılık suya kayısıları Isla sabah suyundan ver içtiği kadar hem meyve püresi tadimi olur korkma kayısı alerjen değil hatta kayışlı elmalı evde purelerde iyi olur artık onaevde kuru kayısı var nasıl hazırlanıp ona suyunu vermeliyim canım
güzel canım Tebrikler
Gecen ayda bı hafta gecikti ben yinede test yapiyimda aklım kalmasın yarınCok güzelmis adi abla kerem :)
Bu patlican kebabini bi ara daha anlatmisdon hatirladim smdi hatta ben yapmistm sanki cok güzeldi bi ara gene yapayim :)
Ewt corba yerine ara daha iyi olrdu ama corbadan icmek istedim aksama icsem cok oluyo o yüzden öglen iciym dedm onu farkettm bide benm aksamlari corba ictigimde cok geliyor sanki artik yemek salata yogurt yapcm tek. Corbayida cok seviyorm hele kisin ama artk öglenleri 1 kepce falan icerm arada :)
Hedefimi tuturcam insallah belki gecerm bile bu hafta cok umutluyumm
Ne söylendi abla valla sen sölemeden üzüldm bende ama biz güclü bi takimiz 1-2 haftadir herkezde bisiler var ama toparlicaz hatta bu hafta cok güzel bi sonuc gelicegine eminimm
Herkez elinden geleni yapsin kizlarrr
Oo cok güzel canim tbrk ederm :)
Alyansin oluyomus artk cok güzel bi duygudur. Bende evlendigimde kiloluydm zayiflayinca alyansm düsmeye baslsdi 80kilolarda falan 1 kere degisdirdk smdi gene hafif bol geliyo 65lerde 1kere dha degisdircez gbi
durmaz o durmaz sen öyle düsünme birazda ödem vardir belki zuhal ablanin ödem cayindanmi yapsan
süpermiss valla
Kiz ozaman sen bi ara 108 kilomuydun
Haftaya güzel baslamissin canimm hadi bakalm
Ne inatci reglin varmis benmki gbi gelmeyince bazen 10 gün gelmez :) ama eksi güzel tbrkler canim
,:)Ay hadi insallah olurmu olurrr :)
Yere yatıp bisiklet çevir hayaliKızlar bende söylemesi ayıp çok gaz var. Spor yaparken koşerken fln o gazların bağıraakta hareketini hisediyorum resmen bunlar şişkkinlik yapar mı? Ve spor yapmadan gaz çıkaramıyorum
O yüzden sana izin yok dur kız daha listede birlikte yarışma haftaya listedeyimValla zihnimi okudun baharcim dediğin gibi ettim kendime galibasopayı da girdim maalesef
Cok geçmiş olsunKızlar ben aynı kilodayım. Aslında adet olacağım onun şişkinliği var bir de hafta sonu kötüydü benim için dün sabaha karşı yine tansiyonum 22/11 oldu. Halbuki makine ile yatiyorum. Doktora gitmeye korkuyorum artık bugün aptal gibi dolaştım. Okulda kalamadım izin aldım eve geldim. Biraz yatacağım. Bilemiyorum ne sebep oluyor aşırı stres olsa beden uykuda buluyor tansiyon beni gerçekten hiç moralim yok. Mide bulantı geçmek bilmiyor bir de baş ağrısı akşam kalkınca gelirim. Hepinizi öpüyorum.
VaowwwwOhhh 3 mil leslie mi yaptim geldim iyice gaza geldim ben tartida 85 i gorunce hadi kizlar bos durmak yok herkes bugun azda olsa spor yapsin lutfen
dışarıda canım. ankaranın ayazında dona dona yürüyorum:))
Neresindesiniz bugün ayrı bir soğuk valla çıktık ama araçla bile hatamı ettik dedik ki eskiden bende yururdum o ayazda:))) bende ankaradayim hava buuzzz balkona bile cikasim gelmiyor nasil yurudun ki sen iyi cal yakmissindir
Kilocuklarimi listeye sakliyorum verirsem listeye göremem altı ayda 3.5 kgyu almalıyım:)geçmiş olsun cnm ayaklarını üşütmemeye çalış
Aman huyu iyi olsunda oğlan çocuğu heralde hareketli olur :)
Kahvaltın çok geçe kalmış cnm dışarı çıkasaksan bile kalkınca ağzına bişey atıver ki meto çalışmaya başlasın
Başka takımın çok iyi olduğu ve sürekli onların 1.oldukları
@tugcekrblt
Pnrrr-12
ohhhh be çok güzel eksi
genelde pazartesiden sonra daha fazla gider
-2 gelir büyük ihtimal
Olsun haftaya eksiyle başlıyalımda tuğçem zaten bugünden sonra daha çok gider
Güzelim az yedim demişin ama bence menülerin normaldi
Eğer ara öğün seni etkiliyorsa orasını bilemem
Menü güzelde su yu artırmaya çalış cnm
1 çk.zeytinyağı verebilirsin cnm
Oooo pınar haftaya eksiyle başladıysa cuma süper olacak demektir
Amannn yarabbim bu ne
+1 ben nerelere gidem
ne yap ne et hedefi tutturmaya çalış lütfennnnn
Ahhh fatma elinde ne güzel imkan var ama değerlendirmiyosun
Keşke benim eşimde beni desteklese
Fatma 1 haftada artı olmasa çok şaşıracam :)
Oleyyyyyy
süperrrrrr
aman zeynebim eksiye güvenme daha çok dikkat et bu hafta -2 yi yakalıyabilirsin belki sporu unutma
Öyle olması lazım
2 haftadır aşağılarda durmak hiç yakışmadı bize
Kuzum ne yapıyon ne ediyon hiç sesin çıkmıyoki
Haftasonun nasıl geçti
Sen beynini böyle şartlamaya devam et bakalım
çok güzel zeynepcim
demekki pideler olmasa dahada güzel olacakmış
Lütfen daha dikkatli ol hedefini tutturmaya çalış en azından
Iyi bi yüzde için senin daha fazla vermen gerekiyor
Bizde mutluluğunu paylaşıyoruz canikom
Artık güzümüzü önce 79 a sonra 75 e dikiyoruz
Spor srni çok etkiliyor mervecim
Artık sende prztesi eksisine sevinmiyorum :))) cuma görelim
Valla isteyip emek verdikten sonra gitmicek kilo yok bunu sende görüyoruz zaten tatlım
Gibisi fazla güzelim
Bu hafta 1.lik gelecek başka yolu yok
Biz bugünden sonra coşarız
Bende 3 günlük detoks yapıcam
Kuzum mutlaka üşütüyosundur
Suyu soğuk içme ayaklarını sıcak tut
Geçmiş olsun cnm da bi dr a git için rahat olsun
Mide bulantısı neden acaba
Umarım hedefi tuttutursun
Bak Bu hafta herkes çok azimli
Selamm herkesee.okulun son günleri çekilmiyor gerçektn çok yorgun hissediyorum kendimi
Cuma 79.8
Sabah 80
Okuldan gelince 79.4
Wc problemim varr bıktım şu 79dan yaa
sabah tartışdum ama anca gelebildim kızlar
76.5
artı 500 yami
canan isede donuyormussun artık kıyafet sorununda olcak Miley çıtır pıtır giyinirken sen neremi ortsem diyeceksin son artin olsun bence çünkü bu menüler hiç örnek değil hatta demoralize sebebidünkü menüm
sabah 3 sigara nöreği
4 çeri
1 yım.haşlama
öğle 3 kaşık kapuska yoğurt
akiam 17.00 Kuşbakışı pide.(annemi dışarda yemeğe götürmek istedik.öncw köfteciye gittik ama park sıkı tısı oldu.yine pideciye geldik.keşke yarısonı barş yeseydim.)
evet.çok kötü.
Merhaba kizlar sabah hastaneye gittim dahiliye ve ortopediden randevum vardi yarim saat uyuyakalmisim 15 dk icinde hazirlanip ciktim tartilamadim cok uzgunum aceleden aklimdan cikmis otobuste kk ne girince aklima geldi
Eryamandayim ben sen ne taraftasin. Cok soguk gercekten ben cesaret edemedim cikmaya bi ara balkona cikayim dedim onda bile 2 dk duramadimTatlım 4-5 kayısıyı bir çay bardağı suda kaynatip püre yap içinedee bir tatlı kaşığı saf zeytin yağı kat zaten onun yiyeceği miniciktir oda yeter suyunda vermek istersen akşamdan ılık suya kayısıları Isla sabah suyundan ver içtiği kadar hem meyve püresi tadimi olur korkma kayısı alerjen değil hatta kayışlı elmalı evde purelerde iyi olur artık ona
Gecen ayda bı hafta gecikti ben yinede test yapiyimda aklım kalmasın yarın
,:)
Yere yatıp bisiklet çevir hayalien etkilisi
O yüzden sana izin yok dur kız daha listede birlikte yarışma haftaya listedeyim
Cok geçmiş olsun
Vaowwww
Neresindesiniz bugün ayrı bir soğuk valla çıktık ama araçla bile hatamı ettik dedik ki eskiden bende yururdum o ayazda
Kilocuklarimi listeye sakliyorum verirsem listeye göremem altı ayda 3.5 kgyu almalıyım:)
canan isede donuyormussun artık kıyafet sorununda olcak Miley çıtır pıtır giyinirken sen neremi ortsem diyeceksin son artin olsun bence çünkü bu menüler hiç örnek değil hatta demoralize sebebi
ben olum orucu tutsam yine veremem heralde yuhh dedik bende okudugumda3.9 nedir yaaa ac durmus galiba nasil verilir soktayim
çok saol canım hemen yapıcam hala ses seda yok çünki kakadaTatlım 4-5 kayısıyı bir çay bardağı suda kaynatip püre yap içinedee bir tatlı kaşığı saf zeytin yağı kat zaten onun yiyeceği miniciktir oda yeter suyunda vermek istersen akşamdan ılık suya kayısıları Isla sabah suyundan ver içtiği kadar hem meyve püresi tadimi olur korkma kayısı alerjen değil hatta kayışlı elmalı evde purelerde iyi olur artık ona
Gecen ayda bı hafta gecikti ben yinede test yapiyimda aklım kalmasın yarın
,:)
Yere yatıp bisiklet çevir hayalien etkilisi
O yüzden sana izin yok dur kız daha listede birlikte yarışma haftaya listedeyim
Cok geçmiş olsun
Vaowwww
Neresindesiniz bugün ayrı bir soğuk valla çıktık ama araçla bile hatamı ettik dedik ki eskiden bende yururdum o ayazda
Kilocuklarimi listeye sakliyorum verirsem listeye göremem altı ayda 3.5 kgyu almalıyım:)
canan isede donuyormussun artık kıyafet sorununda olcak Miley çıtır pıtır giyinirken sen neremi ortsem diyeceksin son artin olsun bence çünkü bu menüler hiç örnek değil hatta demoralize sebebi
CUMADAN ÖNCE DENEYECEĞİM MUTLAKAmine006
nurse51
@Nilyyyaaannn
Ödem çayı
1.5 -2 lt suyun içine
2 y.elmanın kabuğu kalın doğranır
1 parça taze zencefil
3-4 tane karabiber
3-4 karanfil
1 ç.tarçın
Biraz saplarıyla maydonoz
1 limon dilimlenir
1-2 tane yaseminli y.çay deniyor ama hertürlüsü olur
5-10 dk kaynatılır
Akşamdan hazırlanırsa daha iyi
Gün içine yayarak içilir
Ananas yediğim zaman ben onun kabuklarınıda koyuyorum
Kiraz sapıda ilave edilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?