Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yenimi buldunuz bakıcıyı önceden tanıdığın birimi
Işin zor olacak biraz
eski komşum.komşuluğu çoook iyiydi 55 yaşında falan.çok içime sindi.elhamdülillah tam istediğim gübi oldu.evime gelecek.
zaten 1 de evde olucam

Çok geçmiş olsun hocam

Hadi güzelim göster kendini beni pişman etme
O enerjiyi aldım senden

Öncesinde spor yapıyomuydun yenimi başladın
Yeni başlıyosan 3 mil
Spor geçmişin varsa 5 mil (yandex de var)

bende enerji aldım senden yaaa.
iyi ki geldim buraya

@MiuLego teşekkürler tekrar:)

spor olarak hep yürüdüm. daha başka imkanım olmadı malesef. çalışıyorum ve iki çocuk malum. öğlen arası yürüyorum.

Hafta içi zühal abla paylaşmıştı canım bulup paylaşmaya çalışayım inşallah.

Bu arada hatırlayamadım hoş geldin dedim mi sana Fatma ben canım 32 yaşındayım 7 aylık bi tosunum var
hoşbulduk Fatmacım. Allah bağışlasın tosununu:)

yarın deniyorum ok. teşekkürler:)

Ekran görüntüsünü aldm abla. Hurmayı 3 gün yapıp buna başlayaym bari. Ton balığı yerine köfte değişimi yapaym bari. Ortalama kaç kg gidiyomş abla

Valla isteyip emek verdikten sonra gitmicek kilo yok bunu sende görüyoruz zaten tatlım
Aynen abla ben 76 ya yakın başladım şuan 64 yarın 63 ü görürüm diye düşünüyorum hiç kilo veremiyeceğim diye düşünüyordum bu kadar kilo vereceğimi hiç tahmin etmiyordum hep 69 da kalıyordum tekrar kilo alıyordum inşallah bu sefer tekrar kilo almam 60 ve 65 arası benim için iyi kendimi hafiflemiş hissediyorum etrafındakiler zayıflamışın nasıl zayıfladın diye sorunca daha çok mutlu oluyorum :)

Boyun kaçtı canım?

eski komşum.komşuluğu çoook iyiydi 55 yaşında falan.çok içime sindi.elhamdülillah tam istediğim gübi oldu.evime gelecek.
zaten 1 de evde olucam
Ohh iyi bari cnm tanıdığın olunca için rahat eder
Canını emanet ediyosun sonuçta

bende enerji aldım senden yaaa.
iyi ki geldim bura

Zamanla daha iyi kaynaşırız cnm
Bi süre sonra gönül bağı oluşuyor insan merak ediyor ne yapıyor ne ediyor diye
Sevincimizde üzüntümüzde ortak oluyor

Yok abla bu cuma kapanıyo. İnşaallah yarın 78i görücem hurma diyeti yapıyorm malum ümitliyim
Oooo başladın yaniii
Hurmalar büyükse 5 tane yeseydin :))

Bende smdi 5 mil leslie yaptim 3 ledim valla :) hadi bakalim cumaya bomba gibi geliyoruzz.

Bugun bol Spor puanlari kaydrtmek istiyorum kizlarr
Harikasınnnnn bebeğim

Ekran görüntüsünü aldm abla. Hurmayı 3 gün yapıp buna başlayaym bari. Ton balığı yerine köfte değişimi yapaym bari. Ortalama kaç kg gidiyomş abla
Yok detoksdan sonra yapma
Yapıcaksan haftaya pazartesi başla belki bende eşlik edebilirim :)
Ton balığı yerine köfte yerine başka balık kullansan
Liste değiştirilmezse daha iyi olur
Bide orda 2 but denmiş ama yanlışmı ifade edildi bilmiyorum bence 1 but yada 2 incik yeterli

Giden kilo kişiye göre değişirki cnm
1 le 2.5 arasında gitmiş bazılarında

Işte bi noktaya gelip vazgeçince veremedik diyoruz
Burda pes etmeden devam ettiğimiz içinde hayallerimize kavuşuyoruz
Bende geçen sefer 68 i rüyamda görsem inanmazdım
123 nere 68 nere :))
Ama vazgeçmeyince olacağını biliyoruz artık

Pnrrr-12
Pınar haftaya belki bunu yaparız heee
Ne dersin
Emzirmeyenler katılabilir bize

2 hurmayı kıyamıyo kaptana bak
Yaş hurma aldım bn hem daha çok seviyorum hem kalorisi daha düşük diye küçük boy 6 tane yiyorm sağlam açım amaa
Bi de balık sevmiyorum hiçç yiyemiyorum çok nadir güzel bi palamut denk gelirse

Geçen hafta boşluğuma geldi :))artık pek fırsat vermem

Işin zor ama imkansız değil tabi :))
Ben 2 kilo verirsem sen 3 verir yetişirsin

Bu hafta 1.olan kız 3.9 vermiş
3.9 nedir yaaa ac durmus galiba nasil verilir soktayim

Merhaba kizlar sabah hastaneye gittim dahiliye ve ortopediden randevum vardi yarim saat uyuyakalmisim 15 dk icinde hazirlanip ciktim tartilamadim cok uzgunum aceleden aklimdan cikmis otobuste kk ne girince aklima geldi

evde kuru kayısı var nasıl hazırlanıp ona suyunu vermeliyim canım

güzel canım Tebrikler
Tatlım 4-5 kayısıyı bir çay bardağı suda kaynatip püre yap içinedee bir tatlı kaşığı saf zeytin yağı kat zaten onun yiyeceği miniciktir oda yeter suyunda vermek istersen akşamdan ılık suya kayısıları Isla sabah suyundan ver içtiği kadar hem meyve püresi tadimi olur korkma kayısı alerjen değil hatta kayışlı elmalı evde purelerde iyi olur artık ona
Gecen ayda bı hafta gecikti ben yinede test yapiyimda aklım kalmasın yarın
Ay hadi insallah olurmu olurrr :)
,:)
Kızlar bende söylemesi ayıp çok gaz var. Spor yaparken koşerken fln o gazların bağıraakta hareketini hisediyorum resmen bunlar şişkkinlik yapar mı? Ve spor yapmadan gaz çıkaramıyorum
Yere yatıp bisiklet çevir hayali en etkilisi
Valla zihnimi okudun baharcim dediğin gibi ettim kendime galiba sopayı da girdim maalesef
O yüzden sana izin yok dur kız daha listede birlikte yarışma haftaya listedeyim
Cok geçmiş olsun
Ohhh 3 mil leslie mi yaptim geldim iyice gaza geldim ben tartida 85 i gorunce hadi kizlar bos durmak yok herkes bugun azda olsa spor yapsin lutfen
Vaowwww
dışarıda canım. ankaranın ayazında dona dona yürüyorum:))

:))) bende ankaradayim hava buuzzz balkona bile cikasim gelmiyor nasil yurudun ki sen iyi cal yakmissindir
Neresindesiniz bugün ayrı bir soğuk valla çıktık ama araçla bile hatamı ettik dedik ki eskiden bende yururdum o ayazda
Kilocuklarimi listeye sakliyorum verirsem listeye göremem altı ayda 3.5 kgyu almalıyım:)
Selamm herkesee.okulun son günleri çekilmiyor gerçektn çok yorgun hissediyorum kendimi
Cuma 79.8
Sabah 80
Okuldan gelince 79.4
Wc problemim varr bıktım şu 79dan yaa

sabah tartışdum ama anca gelebildim kızlar
76.5
artı 500 yami

canan isede donuyormussun artık kıyafet sorununda olcak Miley çıtır pıtır giyinirken sen neremi ortsem diyeceksin son artin olsun bence çünkü bu menüler hiç örnek değil hatta demoralize sebebi

Eryamandayim ben sen ne taraftasin. Cok soguk gercekten ben cesaret edemedim cikmaya bi ara balkona cikayim dedim onda bile 2 dk duramadim

çok saol canım hemen yapıcam hala ses seda yok çünki kakada

CUMADAN ÖNCE DENEYECEĞİM MUTLAKA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…