- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.681
Taze hurmayla etkisi aynımı olur acaba2 hurmayı kıyamıyo kaptana bak
Yaş hurma aldım bn hem daha çok seviyorum hem kalorisi daha düşük diye küçük boy 6 tane yiyorm sağlam açım amaa
Bi de balık sevmiyorum hiçç yiyemiyorum çok nadir güzel bi palamut denk gelirse
Ben kurusunu seviyorum hatta o kadar çokki 15-20 tane yiyebilirim :))
Keşke aç durarak verilse ama verilmiyor3.9 nedir yaaa ac durmus galiba nasil verilir soktayim
Menüleri normaldi sadece 1 gün süt detoksu yapmış
Bikaç haftadır kilo verememiş birden gitmiş demekki
Niye gittin cnm hayırdırMerhaba kizlar sabah hastaneye gittim dahiliye ve ortopediden randevum vardi yarim saat uyuyakalmisim 15 dk icinde hazirlanip ciktim tartilamadim cok uzgunum aceleden aklimdan cikmis otobuste kk ne girince aklima geldi
Bildirimi yarın unutma
Sana 2 hafta kilo vermeyi yasaklıyorum o zaman :))Kilocuklarimi listeye sakliyorum verirsem listeye göremem altı ayda 3.5 kgyu almalıyım:)
prş.yapabilirsin cnmCUMADAN ÖNCE DENEYECEĞİM MUTLAKA
Senin kız sokakcı olacak o zaman :))Dayanamadim kızı giydirdim Dr a geldik sesi kalın eli yüzü de birazda sis gece falan rahatsız olur diye geldim bekliyoruz :) yanlız evde keyifsiz ağlamakli kızım hastanede çığlık çığlığa oyun oynuyor kahkaha lar atiyor evde bunalıma giriyor sanırım :)
Yok 85 kilo 81 e düşmüşGüncel kilosu kaç bazen cok kilolu kişiler verebiliyor TLC de ağır yaşamlar var ya oradaki obezler verebiliyor ama kilolu kategorisinde olanları bilemedim
ahhhh o olmayan kıyafetler benimde canımı yakıyorhaklısın bahar.aynen öyle oldum.
1 dolap kıyafet.ama okulda giyilecek olanı 2 takım.menülerim demotive ediyor .Üzgünüm bundan sonra farklı olacak .evet.her pazt tekrar başlıyor gibiyim.ama kendimden ümidi kesmek istemiyor
Haftaya planımız hazırrr :))Süper olur abla bende okudum biraz önce hatta favorilere kaydettim yapalm valla :)
Şeker testi falanmı yaptırdın cnm neden içtinki şekerli suyuMenüm
Sabah 8.30
Şekersiz Türk Kahvesi
10.00
Çeyrekten biraz daha az simit arası peynir
1 yeşil elma
14.00
3 yk karnabahar
14.40
Koca bardak şekerli su
17.30
1 kase yogurt
1 tavuk but
Saat 8de de yogurt yicem
1.5 lt su (şimdilik)
Suyun az menün yetersiz geldi
Yüksek yumurta ne kızzz :))Menü emziren süt yüksek yumurta diyeti yapan anne
Sabah 9.
1 dilim ekmek
2 tk tahin pekmez
3 zytin
Öglen 12.30
1 palamut
1 dilim ekmek
Yeşillik
Akşam
1 tabak bezelye sulusu
Birazdan 5 tane fındık 1 ceviz yicem çayla.
4 lt au spor yok dip köşe temizlik yaptım .
Kuzum kahvaltı için biber kavurması, yumurtasız menemen falan yapsana
Ama sen her şartta takımını aklından çıkarmıcan dimi tatlıcımValla abla önümüzdeki iki hafta ful yoğun olacak bursada okuyan kardeşim gelecek yarıyıl tatili buradaki ile birlikte gideceğiz bir hafta minimum kalırız Emiri çok ozlediler sonra üç kardeş konyaya geleceğiz annem de gelir bizimle inşallah ben de korkuyorum cidden Allahtan annem de devam ediyor diyete tek umudum o
Allah razı olsun ablam inşallah iyi olacak dedem kışları iyice zor oluyor onlar için
Yememek kilo verdirmezki cnmHedefte sıkıntı yok. Ben zaten doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Mide bulantısı da tansiyonun yüksekliğinden bence
Meton durur iyice
Sağlıklı yeterli beslenmen lazım
Yok ilk haftası değil Ama bikaç haftadır kilo verememişYaaaa nasıl vermiş 3.9 sizce normal mi?? Ya ilk haftasıdır ödem atmıştır. Ya da ... gerçekten inanması zor
Bizde de öyle çok güzel kilolar veren olmuştu
Birazda meto meselesi
Ben su iç demekten yoruldum :)) suyuna limon nane dilimleri koysana cnm y.elmada olur hem mide bulantına iyi gelirMenümü yazıyorum
Sabah 09.00
1 yumurta
Domates salatalık
Öğle 12.00
Yumurtalı hardal otu
Ebegümeci
Fırında kabak mücver yarim dilim
Akşam 19.00
6 yk barbunya
Yogurt
1.5 lt su
Tansiyon için sarımsaklı yoğurt ye