- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.661
geçmiş olsun cnm ayaklarını üşütmemeye çalış
Aman huyu iyi olsunda oğlan çocuğu heralde hareketli olur :)
Kahvaltın çok geçe kalmış cnm dışarı çıkasaksan bile kalkınca ağzına bişey atıver ki meto çalışmaya başlasın
Başka takımın çok iyi olduğu ve sürekli onların 1.oldukları
@tugcekrblt
Pnrrr-12
ohhhh be çok güzel eksi
genelde pazartesiden sonra daha fazla gider
-2 gelir büyük ihtimal
Olsun haftaya eksiyle başlıyalımda tuğçem zaten bugünden sonra daha çok gider
Güzelim az yedim demişin ama bence menülerin normaldi
Eğer ara öğün seni etkiliyorsa orasını bilemem
Menü güzelde su yu artırmaya çalış cnm
1 çk.zeytinyağı verebilirsin cnm
Oooo pınar haftaya eksiyle başladıysa cuma süper olacak demektir
Amannn yarabbim bu ne
+1 ben nerelere gidem
ne yap ne et hedefi tutturmaya çalış lütfennnnn
Ahhh fatma elinde ne güzel imkan var ama değerlendirmiyosun
Keşke benim eşimde beni desteklese
Fatma 1 haftada artı olmasa çok şaşıracam :)
Oleyyyyyy
süperrrrrr
aman zeynebim eksiye güvenme daha çok dikkat et bu hafta -2 yi yakalıyabilirsin belki sporu unutma
Öyle olması lazım
2 haftadır aşağılarda durmak hiç yakışmadı bize
Kuzum ne yapıyon ne ediyon hiç sesin çıkmıyoki
Haftasonun nasıl geçti
Sen beynini böyle şartlamaya devam et bakalım
çok güzel zeynepcim
demekki pideler olmasa dahada güzel olacakmış
Lütfen daha dikkatli ol hedefini tutturmaya çalış en azından
Iyi bi yüzde için senin daha fazla vermen gerekiyor
Bizde mutluluğunu paylaşıyoruz canikom
Artık güzümüzü önce 79 a sonra 75 e dikiyoruz
Spor srni çok etkiliyor mervecim
Artık sende prztesi eksisine sevinmiyorum :))) cuma görelim
Valla isteyip emek verdikten sonra gitmicek kilo yok bunu sende görüyoruz zaten tatlım
Gibisi fazla güzelim
Bu hafta 1.lik gelecek başka yolu yok
Biz bugünden sonra coşarız
Bende 3 günlük detoks yapıcam
Kuzum mutlaka üşütüyosundur
Suyu soğuk içme ayaklarını sıcak tut
Geçmiş olsun cnm da bi dr a git için rahat olsun
Mide bulantısı neden acaba
Umarım hedefi tuttutursun
Bak Bu hafta herkes çok azimli
ben olum orucu tutsam yine veremem heralde yuhh dedik bende okudugumda
Dayanamadim kızı giydirdim Dr a geldik sesi kalın eli yüzü de birazda sis gece falan rahatsız olur diye geldim bekliyoruz :) yanlız evde keyifsiz ağlamakli kızım hastanede çığlık çığlığa oyun oynuyor kahkaha lar atiyor evde bunalıma giriyor sanırım :)
ingilizce ponicim.ilkokulda olduğum için rahatım şükür.Branş ne canım
haklısın bahar.aynen öyle oldum.Tatlım 4-5 kayısıyı bir çay bardağı suda kaynatip püre yap içinedee bir tatlı kaşığı saf zeytin yağı kat zaten onun yiyeceği miniciktir oda yeter suyunda vermek istersen akşamdan ılık suya kayısıları Isla sabah suyundan ver içtiği kadar hem meyve püresi tadimi olur korkma kayısı alerjen değil hatta kayışlı elmalı evde purelerde iyi olur artık ona
Gecen ayda bı hafta gecikti ben yinede test yapiyimda aklım kalmasın yarın
,:)
Yere yatıp bisiklet çevir hayalien etkilisi
O yüzden sana izin yok dur kız daha listede birlikte yarışma haftaya listedeyim
Cok geçmiş olsun
Vaowwww
Neresindesiniz bugün ayrı bir soğuk valla çıktık ama araçla bile hatamı ettik dedik ki eskiden bende yururdum o ayazda
Kilocuklarimi listeye sakliyorum verirsem listeye göremem altı ayda 3.5 kgyu almalıyım:)
canan isede donuyormussun artık kıyafet sorununda olcak Miley çıtır pıtır giyinirken sen neremi ortsem diyeceksin son artin olsun bence çünkü bu menüler hiç örnek değil hatta demoralize sebebi
Bende 109 ile hamile kalmıştım 100 ü görsem çok sevincem
Canımm patlıcan kebabı bizim yörenin yemeği patlıcanları alacalı soyup kalın kalın daire şeklinde kesip biraz tuzlu suda beklet . kıymaya sarmısak Karabiber tuz ekle köfte şeklinde yap iki patlıcanın arasına koyup sıra sıra diz.. Patlıcanların arasına domates koyabilirsib sonra üzeribe yağlı su gezdir fırına at mükemmel oluyo
Ödem çayını çarşamba perşembeye saklıyorum canım
Aynen doguma 108 kg ile girmistimayy insallah banada nasip olsun alyans kucultturmek amiinm
Sagol canim benim iki haftadir iyi gidiyorum onemli olan cumaya guzel girmek bakalim ne olacak bu hafta
Gorursun insallah canim bak bisey kalmamis azicik daha sık disini hem sen iki hanelilere gec bak biz burda parti yapariz
cok gecmis olsun abla ama doktoru ihmal etme daha kotu olma sonra
geçmiş olsun cnm ayaklarını üşütmemeye çalış
Aman huyu iyi olsunda oğlan çocuğu heralde hareketli olur :)
Kahvaltın çok geçe kalmış cnm dışarı çıkasaksan bile kalkınca ağzına bişey atıver ki meto çalışmaya başlasın
Başka takımın çok iyi olduğu ve sürekli onların 1.oldukları
@tugcekrblt
Pnrrr-12
ohhhh be çok güzel eksi
genelde pazartesiden sonra daha fazla gider
-2 gelir büyük ihtimal
Olsun haftaya eksiyle başlıyalımda tuğçem zaten bugünden sonra daha çok gider
Güzelim az yedim demişin ama bence menülerin normaldi
Eğer ara öğün seni etkiliyorsa orasını bilemem
Menü güzelde su yu artırmaya çalış cnm
1 çk.zeytinyağı verebilirsin cnm
Oooo pınar haftaya eksiyle başladıysa cuma süper olacak demektir
Amannn yarabbim bu ne
+1 ben nerelere gidem
ne yap ne et hedefi tutturmaya çalış lütfennnnn
Ahhh fatma elinde ne güzel imkan var ama değerlendirmiyosun
Keşke benim eşimde beni desteklese
Fatma 1 haftada artı olmasa çok şaşıracam :)
Oleyyyyyy
süperrrrrr
aman zeynebim eksiye güvenme daha çok dikkat et bu hafta -2 yi yakalıyabilirsin belki sporu unutma
Öyle olması lazım
2 haftadır aşağılarda durmak hiç yakışmadı bize
Kuzum ne yapıyon ne ediyon hiç sesin çıkmıyoki
Haftasonun nasıl geçti
Sen beynini böyle şartlamaya devam et bakalım
çok güzel zeynepcim
demekki pideler olmasa dahada güzel olacakmış
Lütfen daha dikkatli ol hedefini tutturmaya çalış en azından
Iyi bi yüzde için senin daha fazla vermen gerekiyor
Bizde mutluluğunu paylaşıyoruz canikom
Artık güzümüzü önce 79 a sonra 75 e dikiyoruz
Spor srni çok etkiliyor mervecim
Artık sende prztesi eksisine sevinmiyorum :))) cuma görelim
Valla isteyip emek verdikten sonra gitmicek kilo yok bunu sende görüyoruz zaten tatlım
Gibisi fazla güzelim
Bu hafta 1.lik gelecek başka yolu yok
Biz bugünden sonra coşarız
Bende 3 günlük detoks yapıcam
Kuzum mutlaka üşütüyosundur
Suyu soğuk içme ayaklarını sıcak tut
Geçmiş olsun cnm da bi dr a git için rahat olsun
Geçen hafta boşluğuma geldi :))artık pek fırsat vermem
Işin zor ama imkansız değil tabi :))
Ben 2 kilo verirsem sen 3 verir yetişirsin
Bu hafta 1.olan kız 3.9 vermiş
Selamm herkesee.okulun son günleri çekilmiyor gerçektn çok yorgun hissediyorum kendimi
Cuma 79.8
Sabah 80
Okuldan gelince 79.4
Wc problemim varr bıktım şu 79dan yaa
Aynen abla ben 76 ya yakın başladım şuan 64 yarın 63 ü görürüm diye düşünüyorum hiç kilo veremiyeceğim diye düşünüyordum bu kadar kilo vereceğimi hiç tahmin etmiyordum hep 69 da kalıyordum tekrar kilo alıyordum inşallah bu sefer tekrar kilo almam 60 ve 65 arası benim için iyi kendimi hafiflemiş hissediyorum etrafındakiler zayıflamışın nasıl zayıfladın diye sorunca daha çok mutlu oluyorum :)
Tatlım 4-5 kayısıyı bir çay bardağı suda kaynatip püre yap içinedee bir tatlı kaşığı saf zeytin yağı kat zaten onun yiyeceği miniciktir oda yeter suyunda vermek istersen akşamdan ılık suya kayısıları Isla sabah suyundan ver içtiği kadar hem meyve püresi tadimi olur korkma kayısı alerjen değil hatta kayışlı elmalı evde purelerde iyi olur artık ona
Cok geçmiş olsun
Vaowwww
Neresindesiniz bugün ayrı bir soğuk valla çıktık ama araçla bile hatamı ettik dedik ki eskiden bende yururdum o ayazda
Kilocuklarimi listeye sakliyorum verirsem listeye göremem altı ayda 3.5 kgyu almalıyım:)
canan isede donuyormussun artık kıyafet sorununda olcak Miley çıtır pıtır giyinirken sen neremi ortsem diyeceksin son artin olsun bence çünkü bu menüler hiç örnek değil hatta demoralize sebebi
Tam gün mu olacak canım okulun nasıl olacak süt izni falanyok . başladım artık. cuma sömestr başlıyor.2.dönemde bakıcı bakacak.
Valla abla önümüzdeki iki hafta ful yoğun olacak bursada okuyan kardeşim gelecek yarıyıl tatili buradaki ile birlikte gideceğiz bir hafta minimum kalırız Emiri çok ozlediler sonra üç kardeş konyaya geleceğiz annem de gelir bizimle inşallah ben de korkuyorum cidden Allahtan annem de devam ediyor diyete tek umudum oOhhh şükür gözün aydın cnm
Haftasonu orayamı gidecen ne kadar kalıcan
Ayyy millet biyere gidiyom, biri gelecek deyince beni bi korku salıyor
Işte bizdeki durum tam tersiNe kadar güzel ya bnm eşimde nefret eder spordan o kadar zor gelir ki sevse beraber yapsak ne güzel olurdu ya
Hedefte sıkıntı yok. Ben zaten doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Mide bulantısı da tansiyonun yüksekliğinden benceGeçmiş olsun cnm da bi dr a git için rahat olsun
Yaaaa nasıl vermiş 3.9 sizce normal mi?? Ya ilk haftasıdır ödem atmıştır. Ya da ... gerçekten inanması zorGeçen hafta boşluğuma geldi :))artık pek fırsat vermem
Işin zor ama imkansız değil tabi :))
Ben 2 kilo verirsem sen 3 verir yetişirsin
Bu hafta 1.olan kız 3.9 vermiş
Çok geçmiş olsunKızlar bu arada dedem çıktı hastaneden çok şükür iyiymiş benim gelmeme izin vermediler soğuk diye zaten cumartesi geleceksin dediler ben de korktum gidemedim
Öğle iyi olmuş:))) bir de öyle düşün çünkü bir yerde kaçırırsan kaçırmaya devam ediyorsun. Topla ve geri dön kapuska ya. Bu menü yoksa çok zora sokar senidünkü menüm
sabah 3 sigara nöreği
4 çeri
1 yım.haşlama
öğle 3 kaşık kapuska yoğurt
akiam 17.00 Kuşbakışı pide.(annemi dışarda yemeğe götürmek istedik.öncw köfteciye gittik ama park sıkı tısı oldu.yine pideciye geldik.keşke yarısonı barş yeseydim.)
evet.çok kötü.
Bünyesi çok dengeli gibi bi de bana gülüyo yaTatlım 4-5 kayısıyı bir çay bardağı suda kaynatip püre yap içinedee bir tatlı kaşığı saf zeytin yağı kat zaten onun yiyeceği miniciktir oda yeter suyunda vermek istersen akşamdan ılık suya kayısıları Isla sabah suyundan ver içtiği kadar hem meyve püresi tadimi olur korkma kayısı alerjen değil hatta kayışlı elmalı evde purelerde iyi olur artık ona
Cok geçmiş olsun
Vaowwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?