Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahh kıskandım şimdi herkesler spor yapmış yarından itibaren 4 mil leslie ye başlıcamm

Kuzucum miktarlar az olsada akşam hep pattis hem sarma ikiside karbon
Neyseki sebze çorbası varmış

Sporu süre olarak yazar puannı hesaplarsan pınarı etiket yap spor listesine eklesin seni
Puanlar ilk sayfada yazıyor

ekim2009 ekim hanımcım az kaldı, sanada küsecem
küstün müüüüü küsme yaradanına kurban olduğuuummm küsmeeee eşim pc me ambargo koydu boyun düzleşmesi kamburluk hep pc ye yapışıp kalıyorum diye olmuş diyor haklı da olabilir gerçi de leptabıma (onun aslın da benim ki bozuldu ya) el koyması ağır olduydu yaaa
bu gün geri eve getirdi kendi işiyle ilgili kayıtlı şeylere evde bakacak yaa o uyudu ben damladım

benim ilaçlar sonun da bitti regl de bitti gibi ama fazlalıklar hala gitmedi Mefkurem sen 7 lere doğru inerken ben yukarılara çıkıyorum bacım sen beni bekleme gaz pedalını kökle gitsin

O pc yi düşününceye kadar seni köle izaura olarak kullanmaktan vazgeçsin
sanki 24 saat başındasın
Gelirsen küsmem
benim ilaçlar sonun da bitti regl de bitti gibi ama fazlalıklar hala gitmedi Mefkurem sen 7 lere doğru inerken ben yukarılara çıkıyorum bacım sen beni bekleme gaz pedalını kökle gitsin
Gelmezsen olacağı o işte

Adı:sema

Yaşı:27

Evli/bekar:evli

Çocuk/yaşları:1, yasi 1

Emziriyormusun:hayir

Meslek:att

Şu anda çalışıyomusun:hayir

Boy:173
Kilo:92
Hedef:72

Daha önce başka takımda yarıştımı: hayir yeni uye

Kilo alma nedeniniz :hamilelik

kendimden kisaca bahsedersem cok kilo vermeye caliamis basarili diyetler yapip tekrar basa donmus birisiyim doguma giderkenki kilodayim oysaki dogumdan sonra yarisini vermistim iste bu yuzden cok istiyorum tekrar hayati basa almayi saglikli bedenime kavusmayi ama insulin direnci cikti ve tsh sorunum var malesef buu kadar :)

Eryamandayim ben sen ne taraftasin. Cok soguk gercekten ben cesaret edemedim cikmaya bi ara balkona cikayim dedim onda bile 2 dk duramadim
Elvankentteyim canım bende

Evde canı sıkılmış bizde çıkmazdik ama eşim erken gelir benim 1_2gibi evde olur oğlumda uyumaligim babasını görünce gezmeye gidelim dedi (onun gezme anlayışı avmlerin oyun yerleri bu ara ona sardı para istiyor sipam bide evden çıkarken yeni nesil çok şanssız bı yaz gelsede kurtulsak avmden )
Canin tatlı istediği için içtin galiba suyu çünkü üzgünüm demişsin başka açıklama yok
Öğle o kadar az ve yetersiz ki şekerinde düşmüş olabilir bilemedim
Bünyesi çok dengeli gibi bi de bana gülüyo ya
Ben aradaki miktarın nereye gittiğine güldüm
Begendim
Anne olmak manyakça birşey valla ailecek halay çekmediğimiz kalıyordu anneannesi hergun arayıp soruyordu
Poni bu yaşlar kuru gibi tek tüketiliyor mu bide yaş dediğin Trabzon hurması mı minik derken nasıl minik tartiyi çok merak ettim
Begendim
bak bugün çok güzel

Yaaa onu nasıl yapıyolar bence o kız bir önceki hafta 2 kilo almıştır. Yada söylemiyor söylemiyor bi anda söylüyorlar
Kiz seydanin 50 kgda 4kg verdiğini nasıl unuttunuz oluyor hemde nasıl sağlıklı yemişti metabolizma lüksü
Begendim
Canim suyun çok az umarım sonra icmissindir
Sabah ki ekmek gereksiz akşamda yetersiz olmuş Ayça
miye inanmaualim kız :)

Bende çok şükür sınavları atlattım rahatladım
Listeye henüz giremedim izin iyi gelmedi toparlayamıyorum birtürlü

Toparlarsınız ablacım maşallah azimli kızlar
Kiz sen ne ara çıktın izne
Tatlım öğlen ki yemeklerinde porsiyonu belli olursa süper olur akşam ki çorbanın da
Patates sarma olmamış helede yanyana karbonhidrat olmuş hep
Dört tepsi börek koca tencere sarma yaptık
Aaaa niye herkese bı tepsimi hani diyetteyim herkes
Begendim
Abla ya şu tele net alsan daha iyi değil mi duElwamede olmaz :)
hedef kilo 72
guncel 92
boy 173

aramıza hoşgeldin grubun %80ninden fazlası doğum kilosunu vermeye çalışan 0-3,yaş grubu çocuk sahibi anne tam yerine geldin

Valla miktar antenne öyle. 2 lokma patates 2 tane sarma. Sarmalar ananın mahsülü. Serçe parmak kadar. Ne pisirecegimi şaşıyorum inan.kışın herşey ya gaz ya karbon. Allahtan eşim ve cocuklar pilav makarna börek yiyen bi aile degil. Istemezler. Öyle beslenilen bi evde anne nasıl rejim yapar aklım almıyor.

Çok güzel menü olmuşşş.

1dilim ekmeğimi yedim 2. Dilimi yicektim ki dün bizimkiler dürüm yapıp yediler o kdar canım çekmişti ki dedim 1 dilimi atıp yarım lavaş alabilirim herhalde ince dengeler dedim. Menüdeki salata eksikliğini bende fark ettim ama insan yazarken fark ediyor abla. Gün boyu yediklerimi not alıcam artık. Birde karar aldım son 3 gun menüden tüm ekmekleri kaldırıyorum. Ben nırmalde hiç ekmek yiyen biri değilim ki. Bu haftayı dukan birası ile kapatayım haftaya ödem cayı ile başlıyayım. Ahh bu arada mercimekcorbasıydı abla benim corba mercimek olur genelde o standart corbam brokoli ve domates cok severim ama krema var diye içemiyorum dısarda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…