Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayçammm sabah ekmek gereksiz olmuş lavaş yemişsin zaten
Akşamıda erken kapatmıssın acıkmıycan mı beybimm

Ohh başlamıssın faydasını görüyormusun dukan biranın
2 dilim ekmeğin bir tanesini yarım lavaşa cevireyim dediydim. Ama ikisi fazla olmu zannımca bide öğlen bulgurda var o da ekmeklerle birleşmiş olmamış. Bende hiç beğenmedim menümü. Yok canım acıkmadım. Diyet psikolojine girdim acıkma duygum yok oldu benim

Kş nin ne olduğunu bulamadım akşam çom geç yatmıyorsan güzel olmuş menin kaptan. Hafif çünkü akşam erimiştir.

Ayy ben ölüyorum abla wc yok gaz sıkışması var bağırsaklarımda acı hisediyorum. Dokunamıyorum alt karnıma resmen. Ohala uyup ekmekleri kaldırdım bgn sabah 2 yumurta omlet bile yaomadım yağsız olsun diye. 1 dilim peynir yedim çıktım ekmek yok

Hoşgeldin semacım. Ben ayca. Yıllardır buralardan veriyorum ayrılıyorum sonra alıyorum geliyorum.vermesi değil korumasını bilmeyenlerdenim. İnş hedeflerimizdeki kiloya kavuscaz

Ya sabak kram akşam fakir gb yapayım diyorum. Akşama salata eklesem olurdu ama başkada yemeğe içim el vermiyor. Sabah o kadar kötü mü yaa normade 2 dilim tam bugday yerdim bir tanesi yerne lavas koyamam mı

Günaydın hanımlar, akşamki menümü yazıp yolun devamında 3-5 dk uyumayı deneyeceğim. Yine uykusuz bir gece geçirdim

07:15 1,5 dilim peynir, 5 zeytin, 2 dilim etimek ( mide bulantıma iyi geldiği için etimek yedim wasa yerine)
10:20 sade türk kahvesi, 2 tam ceviz
12:40 1 küçük kase mercimek çorbası ve bir kase cacık
17:33 3 adet köfte (100 gr yaklaşık olarak), 1 küçük kase yoğurt

4 litre su

60 dk jilliandan daha hızlı bir spor, istasyon adı veriliyor*4=240
13 dk aralıksız koşu*2=26
30 dk n.t. Yürüyüş*1=30

276 puan @Pnrrr-20

bugün yürüyüş yapacam abla söz.

Hosgeldin canim bende zeynep senin gibi dogum kilolarini vermek icin burdayim. Umarim hedeflerimize hem ulasiriz.

Herkese gunaydin. Yine uykusuz bir geceydi. Saholsun kizim 3.30 dan sonra uyuyamadi. Aslinda tam daliyor yerine koyuyorum bende yatiyorum uykuya gecmek uzereyken uyaniyor. Boyle boyle saat 5 i geciyordu. En son yanima aldim bir saat civari uyumusuz sarilarak. Birazdan uyutmayi deneyecegim. Sonra tekrar bende yatarim. Her tarafim tutulmus yandim diye atletle yatmistim kiz yanima gelince ustum acikta kalmis

Kiyamam hasta mi uyku mu duzensiz

Kiyamam hasta mi uyku mu duzensiz
Hasta degil herahngi bir belirtisi yok. Su zamana kadar gece sadece 1 kez uyanirdi duzenli bir uykusu vardi simdi sutum var ve yetiyor aslinda ama surekli memede kalmak istiyor sık sık uyaniyor birde sabaha karsi uyandiginda aglayarak uyaniyor. Disin belirtisi de yok gorunurde ama onun huysuzlugu mu bilemedim ya

Cok Guzel menu .uykusuzluk ceklyorsun me zamandir.doktora glttin mi hic bunun icin

Mama vermeyi denedin mi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…