- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.781
Denedim gecen gece onu da icmedi malesefMama vermeyi denedin mi hic
Cok Guzel menu .uykusuzluk ceklyorsun me zamandir.doktora glttin mi hic bunun icin
diştir canım oHasta degil herahngi bir belirtisi yok. Su zamana kadar gece sadece 1 kez uyanirdi duzenli bir uykusu vardi simdi sutum var ve yetiyor aslinda ama surekli memede kalmak istiyor sık sık uyaniyor birde sabaha karsi uyandiginda aglayarak uyaniyor. Disin belirtisi de yok gorunurde ama onun huysuzlugu mu bilemedim ya
Seninkinde varmi bi belirti peki beyazlama sislik filan bakiyordum hic birsey yok gibidiştir canım o
benim kızda aynı ağlayarak uyanıyor akşam yatmadan çok az ağrı kesici veriyorum rahat yatıyor.
Çok dinçtim bnde anlamadım hurma yiyince şeker isteğim olmadı pekBence hepsi harikaaaa
Gözünüz aydınnn :))
Aç Aç sporu nasıl yaptın kızzz
Hani derlerya hurmayı tek sayı yiyin
Acaba bu tazesi içinde geçerlimiki :)))
Valla ben 5 dk da o kadar çok şey yiyebilirimki :))Allah muhafaza elimden falan alırlar
Yarın bi tartıl bakalım 1 günde kaç gidecek
Canm hurma dün 1. Gündü bugün ikinci günCnm neden sekerli su ictin.
Menü biraz az olmus daha cok yesillik aksaminda salata falan olabillirmis. Suda 2ltyi bulur heralde :)
Afiyet olsun cnm güzel genelinde. Bezelye diätte pek önerilmiyor ama arada olabillir heralde :)
Afiyet olsn cnm 2 gününmü bugun hadi baklm meraktaym nekadar gidicek. Spor da güzel :)
Haftaya pazartesiden persembeye yaparz ozaman dmi abla valla smdiden heycanlandm güzel eksi gelir insallah :) bu hafta bittide haftaya heycanlaniyom bendevalla acaba bende bi hafta 2-3 kilo verebilcemmi ya cok isterm ama benm bünye kaldirmiyor
Bu motivasyonun varken 58e mi düşsen acaba ne güzel olurr158 canım vücut kitle endeksine göre en fazla 63 olmam gerekiyor 60 olsam yeter bana göre
Çok şükür gülşahh sen nasılsn?
hedef kilo 72
guncel 92
boy 173
Aramıza hoşgeldin sema ben poni. 2.5 yıldır burdaym bnm kardeşmde attAdı:sema
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1, yasi 1
Emziriyormusun:hayir
Meslek:att
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:173
Kilo:92
Hedef:72
Daha önce başka takımda yarıştımı: hayir yeni uye
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
kendimden kisaca bahsedersem cok kilo vermeye caliamis basarili diyetler yapip tekrar basa donmus birisiyim doguma giderkenki kilodayim oysaki dogumdan sonra yarisini vermistim iste bu yuzden cok istiyorum tekrar hayati basa almayi saglikli bedenime kavusmayi ama insulin direnci cikti ve tsh sorunum var malesef buu kadar :)
Kız bi yere gittiği yook 3 gündür wcye çıkamıyorumElvankentteyim canım bende
Evde canı sıkılmış bizde çıkmazdik ama eşim erken gelir benim 1_2gibi evde olur oğlumda uyumaligim babasını görünce gezmeye gidelim dedi (onun gezme anlayışı avmlerin oyun yerleri bu ara ona sardı para istiyor sipam bide evden çıkarken yeni nesil çok şanssız bı yaz gelsede kurtulsak avmden )
Canin tatlı istediği için içtin galiba suyu çünkü üzgünüm demişsin başka açıklama yok
Öğle o kadar az ve yetersiz ki şekerinde düşmüş olabilir bilemedim
Ben aradaki miktarın nereye gittiğine güldüm
Begendim
Anne olmak manyakça birşey valla ailecek halay çekmediğimiz kalıyordu anneannesi hergun arayıp soruyordu
Poni bu yaşlar kuru gibi tek tüketiliyor mu bide yaş dediğin Trabzon hurması mı minik derken nasıl minik tartiyi çok merak ettim
Begendim
bak bugün çok güzel
Kiz seydanin 50 kgda 4kg verdiğini nasıl unuttunuz oluyor hemde nasıl sağlıklı yemişti metabolizma lüksü
Begendim
Canim suyun çok az umarım sonra icmissindir
Sabah ki ekmek gereksiz akşamda yetersiz olmuş Ayça
miye inanmaualim kız :)
Kiz sen ne ara çıktın izne
Tatlım öğlen ki yemeklerinde porsiyonu belli olursa süper olur akşam ki çorbanın da
Patates sarma olmamış helede yanyana karbonhidrat olmuş hep
Aaaa niye herkese bı tepsimi hani diyetteyim herkes
Begendim
Abla ya şu tele net alsan daha iyi değil mi duElwamede olmaz :)
aramıza hoşgeldin grubun %80ninden fazlası doğum kilosunu vermeye çalışan 0-3,yaş grubu çocuk sahibi anne tam yerine geldin
Termal tayt badi filan giy şu sıralar canmAyy ben ölüyorum abla wc yok gaz sıkışması var bağırsaklarımda acı hisediyorum. Dokunamıyorum alt karnıma resmen. Ohala uyup ekmekleri kaldırdım bgn sabah 2 yumurta omlet bile yaomadım yağsız olsun diye. 1 dilim peynir yedim çıktım ekmek yok
Herkese gunaydin. Yine uykusuz bir geceydi. Saholsun kizim 3.30 dan sonra uyuyamadi. Aslinda tam daliyor yerine koyuyorum bende yatiyorum uykuya gecmek uzereyken uyaniyor. Boyle boyle saat 5 i geciyordu. En son yanima aldim bir saat civari uyumusuz sarilarak. Birazdan uyutmayi deneyecegim. Sonra tekrar bende yatarim. Her tarafim tutulmus yandim diye atletle yatmistim kiz yanima gelince ustum acikta kalmis
canım tam olarak kaç aylık bebeğinSeninkinde varmi bi belirti peki beyazlama sislik filan bakiyordum hic birsey yok gibi
Evet abla bak 10 dk leslie yaptımGünaydınnnn
Mutlu sağlıklı enerji dolu bi gün olsun
Efsanenin geri dönmesi için çok çalışıyoruz dimi
Ayin 20 sinde 6 ayimiz bitecekcanım tam olarak kaç aylık bebeğin
Günaydınnnn
Mutlu sağlıklı enerji dolu bi gün olsun
Efsanenin geri dönmesi için çok çalışıyoruz dimi
Vee yine spor da rekor kırdı. 10 dk leslie ile :)
Çoğumuzun evi öyle cnm hamurişi tatlı pasta vs.eksik olmazValla miktar antenne öyle. 2 lokma patates 2 tane sarma. Sarmalar ananın mahsülü. Serçe parmak kadar. Ne pisirecegimi şaşıyorum inan.kışın herşey ya gaz ya karbon. Allahtan eşim ve cocuklar pilav makarna börek yiyen bi aile degil. Istemezler. Öyle beslenilen bi evde anne nasıl rejim yapar aklım almıyor.
Tek 20 dk yapabildim cnmSadece yarım saat aranda spor mu yaptın abla?
Kş -kaşık cnmKş nin ne olduğunu bulamadımakşam çom geç yatmıyorsan güzel olmuş menin kaptan. Hafif çünkü akşam erimiştir.
kuzum akşamdan kuru meyve ıslatsana yada aç karna 1 armut yeAyy ben ölüyorum abla wc yok gaz sıkışması var bağırsaklarımda acı hisediyorum. Dokunamıyorum alt karnıma resmen. Ohala uyup ekmekleri kaldırdım bgn sabah 2 yumurta omlet bile yaomadım yağsız olsun diye. 1 dilim peynir yedim çıktım ekmek yok
4 numero 5 yıldızzzGünaydın hanımlar, akşamki menümü yazıp yolun devamında 3-5 dk uyumayı deneyeceğim. Yine uykusuz bir gece geçirdim
07:15 1,5 dilim peynir, 5 zeytin, 2 dilim etimek ( mide bulantıma iyi geldiği için etimek yedim wasa yerine)
10:20 sade türk kahvesi, 2 tam ceviz
12:40 1 küçük kase mercimek çorbası ve bir kase cacık
17:33 3 adet köfte (100 gr yaklaşık olarak), 1 küçük kase yoğurt
4 litre su
60 dk jilliandan daha hızlı bir spor, istasyon adı veriliyor*4=240
13 dk aralıksız koşu*2=26
30 dk n.t. Yürüyüş*1=30
276 puan @Pnrrr-20
ben yatınca siz kalkmışınız :))Herkese gunaydin. Yine uykusuz bir geceydi. Saholsun kizim 3.30 dan sonra uyuyamadi. Aslinda tam daliyor yerine koyuyorum bende yatiyorum uykuya gecmek uzereyken uyaniyor. Boyle boyle saat 5 i geciyordu. En son yanima aldim bir saat civari uyumusuz sarilarak. Birazdan uyutmayi deneyecegim. Sonra tekrar bende yatarim. Her tarafim tutulmus yandim diye atletle yatmistim kiz yanima gelince ustum acikta kalmis
Diğer günlere göre çok güzel cnmDunku menum
Sabah 1 has.yum.2 Kasia lor 1 dlm ekmek
Oglen 1 tabak pirincli enginar yemegi yogurt
Ara 3 cwviz
Aksam 07.00
4 Kasia engine Yemeni
Yogurt salata
Emzirirken atıvereydin ağzınaSabah kahvalti hazirladim Ama yapamadim. Bebek uyandi emmek istedi. Olsun .Ben yanima 1Dlm ek mek ve ceviz aldim hizlica. Onlari yedim.
Akşam biraz karbon ağırlıklı olmuş gerisi güzel cnmdünkü menüm
sabah 9
2 dilimli tost
öğle12
1 bardak yoğurt
1 kase çorba
1 baget haşlama tavuk
ara 1 bardak sütlü nescafe
akşam 19
1 tabak mercimek çorba
1 tabak patates yemeği
salataa
Hoşgeldin semacımAdı:sema
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1, yasi 1
Emziriyormusun:hayir
Meslek:att
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:173
Kilo:92
Hedef:72
Daha önce başka takımda yarıştımı: hayir yeni uye
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
kendimden kisaca bahsedersem cok kilo vermeye caliamis basarili diyetler yapip tekrar basa donmus birisiyim doguma giderkenki kilodayim oysaki dogumdan sonra yarisini vermistim iste bu yuzden cok istiyorum tekrar hayati basa almayi saglikli bedenime kavusmayi ama insulin direnci cikti ve tsh sorunum var malesef buu kadar :)
tam diş ayları özellikle alt iki dişde çok zorlanıyorlarAyin 20 sinde 6 ayimiz bitecek
1 lavaş 2 dil ekmekmi ediyor onu bilmiyorumYa sabak kram akşam fakir gb yapayım diyorum. Akşama salata eklesem olurdu ama başkada yemeğe içim el vermiyor. Sabah o kadar kötü mü yaa normade 2 dilim tam bugday yerdim bir tanesi yerne lavas koyamam mı
Oyyy kuzum yorma o kadar kendiniEvet abla bak 10 dk leslie yaptım
Vee yine spor da rekor kırdı. 10 dk leslie ile :)
Tamam surekli kontrol ediyorum ama dikkat ederim sagolasintam diş ayları özellikle alt iki dişde çok zorlanıyorlar
huzursuzluk gece ağlamaları dişten oluyor benim kızımın en zor çıkardığı diş alt dişleri
bence 1 çay kaşığı carpol ve diş jeli nurse harvays (şekersiz) kullanabilirsin
dişin damağa oturma aşaması bile ağrılı geçiyor beyazlama ve damakta hafif şişlik olabilir canım dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?