- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.801
Sen ne dersen de ben senden süper enerji alıyorumBen çalışıyorum ama bedenim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
Cuma günü göreceğiz artıkın
Önce tebrik ederim spor rekorun için
Şimdi söyleyeceklerime geçeyim
O 10 dk en az 45 dk ya çıkacak, çok hareket, bol hareket, sağlık için hareket ve tabii zayıflamak için hareket
Hasta degil herahngi bir belirtisi yok. Su zamana kadar gece sadece 1 kez uyanirdi duzenli bir uykusu vardi simdi sutum var ve yetiyor aslinda ama surekli memede kalmak istiyor sık sık uyaniyor birde sabaha karsi uyandiginda aglayarak uyaniyor. Disin belirtisi de yok gorunurde ama onun huysuzlugu mu bilemedim ya
Benim bildiğimde ballı ılık su iyi gelir cnm bide zencefil mide dostuHerkeseee günaydınn,
Telefondan giriyorum bir sürü alıntı yaptım kızım telefonu elimden almak isterken hersey kapandı
Öncelikle herkes sormus neden sekerli su ictigimi :) Midemi üsütmüsüm komsumdaydım aaa sekerli su cok iyi gelir hic birseyin kalmaz dedi hazırlayıp getirdi hayır diyemedim icmek zorunda kaldım
Dün evde degildim bulabildigim en masum yiyecekleri yemege calıstım
Yeni gelen arkadasım hosgeldin, bende yeniyim takımda henüz deneme süresindeyim
dünkü menüm
sabah 9
2 dilimli tost
öğle12
1 bardak yoğurt
1 kase çorba
1 baget haşlama tavuk
ara 1 bardak sütlü nescafe
akşam 19
1 tabak mercimek çorba
1 tabak patates yemeği
salataa
Benim bildiğimde ballı ılık su iyi gelir cnm bide zencefil mide dostu
Bugün nasılsın
hmm ilk olunca tecrubesizim. Onceleri hic mizmizlik yapmazdi birde son 2 3 gundur onu cikardi uyanikken de surekli mizildiyor. Sabah 10 gibi uyuttum dedim bende hemen yatayim yanina 10.25 de uyandi sanki benimle butun gece o durmadi. Neyse en azindan su an calismiyorum diye teselli esiyorum kendimi Allah sana kolaylik ve sabir versin uykusuzluk cok zor gercektentatlım benim büyük kız 9 aylık küçüğü 6 aylıkken diş çıkardı diş zaten ağrısını çıkmadan yapıyormuşş yani büyük ihtimal dişi çıkacak öncesinde ağrı yapıyor çocuğaa bizde aynıyız düzenli uyku yok 20 dk bir uyanıyor benimkide sabah bide işe geliyorum bu sabah patron lafıda soktuu mutfakçıya diytorki patrondan sonra işe gelenleri not ett
Dun yapmistim kahvaltimi.bugun de yaparim dlyordum olmadi.okulda tost ya da simit yiyecegime bunlari yedim artik abla .Çoğumuzun evi öyle cnm hamurişi tatlı pasta vs.eksik olmaz
Ama bizim hedeflerimiz hayallerimiz var onlaramı yenilcez
Bi sürü sebze var cnm tek karnıbahar var şişlik yapıyor onuda cuma falan yersin
Pırasa kabak çok ideal diyet yemeği
Değişik verziyonlarını yapabilirsin
Yoğurtlu cevizli kereviz salatasıda güzel olur
Pancar salatası
Tek 20 dk yapabildim cnm
Kız tel açınca bırakmak zorunda kaldım
Kş -kaşık cnm
Genelde geç yatarım en erken 12-1 gibi
Işe gittiysem daha geç dün 3 de falan uyudum heralde
kuzum akşamdan kuru meyve ıslatsana yada aç karna 1 armut ye
Yağsız yemen hata bikere
Haşlanmış yumurtanın üstüne bile az zeytinyağı gezdirebilirsin hem vitaminler hemde wc için
4 numero 5 yıldızzz
aslında miktarlar bana biraz az geldi
Akşama salatada olsaydı
ben yatınca siz kalkmışınız :))
Benimde uykum var
Diğer günlere göre çok güzel cnm
Enginar çok pahalı değilmi
Emzirirken atıvereydin ağzına
Tek ekmekle ceviz az gelir
Akşamdan sandwich hazırla bari
Akşam biraz karbon ağırlıklı olmuş gerisi güzel cnm
Böyle menü yazıp çıkacanmı
tatlım benim büyük kız 9 aylık küçüğü 6 aylıkken diş çıkardı diş zaten ağrısını çıkmadan yapıyormuşş yani büyük ihtimal dişi çıkacak öncesinde ağrı yapıyor çocuğaa bizde aynıyız düzenli uyku yok 20 dk bir uyanıyor benimkide sabah bide işe geliyorum bu sabah patron lafıda soktuu mutfakçıya diytorki patrondan sonra işe gelenleri not ett
hmm ilk olunca tecrubesizim. Onceleri hic mizmizlik yapmazdi birde son 2 3 gundur onu cikardi uyanikken de surekli mizildiyor. Sabah 10 gibi uyuttum dedim bende hemen yatayim yanina 10.25 de uyandi sanki benimle butun gece o durmadi. Neyse en azindan su an calismiyorum diye teselli esiyorum kendimi Allah sana kolaylik ve sabir versin uykusuzluk cok zor gercekten
Insallah canim bebekten bebege degisiyor bakalim bizim ilk disimiz ne zaman cikacakHiç tolere etmezler en ufak fırsatı degerlendirirler zaten laf sokmak icin..
Benim kızımda da tam tersi cok sükür öyle cok agrı sızı ates yasamadık ama istahsızlık olurdu bazı disleride ishal yaptı benimki erken dis cıkardı 4.5 - 5 aylıktı dis cıkarmaya basladıgında simdi 22 aylık 20 diside cıktız İnsallah sende kolay gecirirsin bu dönemi
Insallah canim bebekten bebege degisiyor bakalim bizim ilk disimiz ne zaman cikacak
bende aynıyim üzerimden hafriyat kamyonu geçmiş gibi gece zaten zor uyudu ağladı nedense sanırım ara ara ağrı geliyor ama neden olduğunu bilmiyorjz gece de 3 du aman Yarabbim bi ağlama ama sakinlesmiyor birgün öncesinin aynısı dik vaziyette durursa hop höp yaparak sorun yok eğer yerinde durur ya da kazara yatağa oturursan bittik tekrar aynı krizle ağlama . Saat 5.30 a doğru eşim geldi aldı o uyumuş yanıma verdi bizim dişler beyaz görünüyor ama dış mi başka şey mi bilmiyorumHerkese gunaydin. Yine uykusuz bir geceydi. Saholsun kizim 3.30 dan sonra uyuyamadi. Aslinda tam daliyor yerine koyuyorum bende yatiyorum uykuya gecmek uzereyken uyaniyor. Boyle boyle saat 5 i geciyordu. En son yanima aldim bir saat civari uyumusuz sarilarak. Birazdan uyutmayi deneyecegim. Sonra tekrar bende yatarim. Her tarafim tutulmus yandim diye atletle yatmistim kiz yanima gelince ustum acikta kalmis
zeynep sende mi 20 temmuz da doğum yaptın canım :) nerde olduğun doğum biz basket teydikAyin 20 sinde 6 ayimiz bitecek
beyazlama var bizde ama Bayadir var gece ağlaması moda oldu hemde çığlık çığlığa agliyor gazı var saniyorum bende dış jeli var bizde eşim almıştı sursem mi acaba yatam diş ayları özellikle alt iki dişde çok zorlanıyorlar
huzursuzluk gece ağlamaları dişten oluyor benim kızımın en zor çıkardığı diş alt dişleri
bence 1 çay kaşığı carpol ve diş jeli nurse harvays (şekersiz) kullanabilirsin
dişin damağa oturma aşaması bile ağrılı geçiyor beyazlama ve damakta hafif şişlik olabilir canım dikkat et
lebtap evde olduğu sürece gelmem mi hiç :))O pc yi düşününceye kadar seni köle izaura olarak kullanmaktan vazgeçsin
sanki 24 saat başındasın
Gelirsen küsmem
Gelmezsen olacağı o işte
2. Mesajin sonunu anlamadim ki :) cok zor ya napcaz bu kuzularla bilmiyorum duzen filan kalmadi ne zamana gecer ki bu dis meretinin agrilari. Bide icli icli dudak buzerek aglamalari yok mu. Icim eriyor sanki o oyle yapinca. Anne olmak gercekten hic kolay degilmis yeni yeni anliyorum. Ben esime de bisey diyemiyorum sabah kalkiyor ise gidiyor kiyamiyorum ona dabende aynıyim üzerimden hafriyat kamyonu geçmiş gibi gece zaten zor uyudu ağladı nedense sanırım ara ara ağrı geliyor ama neden olduğunu bilmiyorjz gece de 3 du aman Yarabbim bi ağlama ama sakinlesmiyor birgün öncesinin aynısı dik vaziyette durursa hop höp yaparak sorun yok eğer yerinde durur ya da kazara yatağa oturursan bittik tekrar aynı krizle ağlama . Saat 5.30 a doğru eşim geldi aldı o uyumuş yanıma verdi bizim dişler beyaz görünüyor ama dış mi başka şey mi bilmiyorum
zeynep sende mi 20 temmuz da doğum yaptın canım :) nerde olduğun doğum biz basket teydik
beyazlama var bizde ama Bayadir var gece ağlaması moda oldu hemde çığlık çığlığa agliyor gazı var saniyorum bende dış jeli var bizde eşim almıştı sursem mi acaba ya
telde net olsada kullanamam ki gülüm gücücük yerden nasıl görüp yazayım zaten klavyesiz 5-6 parmak olmadan kullanamıyorum mesaj bile yazmam o yüzden sinirlerim geriliyor parmaklarım çok büyük yavf:)Elvankentteyim canım bende
Evde canı sıkılmış bizde çıkmazdik ama eşim erken gelir benim 1_2gibi evde olur oğlumda uyumaligim babasını görünce gezmeye gidelim dedi (onun gezme anlayışı avmlerin oyun yerleri bu ara ona sardı para istiyor sipam bide evden çıkarken yeni nesil çok şanssız bı yaz gelsede kurtulsak avmden )
Canin tatlı istediği için içtin galiba suyu çünkü üzgünüm demişsin başka açıklama yok
Öğle o kadar az ve yetersiz ki şekerinde düşmüş olabilir bilemedim
Ben aradaki miktarın nereye gittiğine güldüm
Begendim
Anne olmak manyakça birşey valla ailecek halay çekmediğimiz kalıyordu anneannesi hergun arayıp soruyordu
Poni bu yaşlar kuru gibi tek tüketiliyor mu bide yaş dediğin Trabzon hurması mı minik derken nasıl minik tartiyi çok merak ettim
Begendim
bak bugün çok güzel
Kiz seydanin 50 kgda 4kg verdiğini nasıl unuttunuz oluyor hemde nasıl sağlıklı yemişti metabolizma lüksü
Begendim
Canim suyun çok az umarım sonra icmissindir
Sabah ki ekmek gereksiz akşamda yetersiz olmuş Ayça
miye inanmaualim kız :)
Kiz sen ne ara çıktın izne
Tatlım öğlen ki yemeklerinde porsiyonu belli olursa süper olur akşam ki çorbanın da
Patates sarma olmamış helede yanyana karbonhidrat olmuş hep
Aaaa niye herkese bı tepsimi hani diyetteyim herkes
Begendim
Abla ya şu tele net alsan daha iyi değil mi duElwamede olmaz :)
aramıza hoşgeldin grubun %80ninden fazlası doğum kilosunu vermeye çalışan 0-3,yaş grubu çocuk sahibi anne tam yerine geldin
bence sür canım biz 15 aylık olduk şimdi de köpek dişleri çıkıyor uykusunda bağıra bağıra ağlıyorbende aynıyim üzerimden hafriyat kamyonu geçmiş gibi gece zaten zor uyudu ağladı nedense sanırım ara ara ağrı geliyor ama neden olduğunu bilmiyorjz gece de 3 du aman Yarabbim bi ağlama ama sakinlesmiyor birgün öncesinin aynısı dik vaziyette durursa hop höp yaparak sorun yok eğer yerinde durur ya da kazara yatağa oturursan bittik tekrar aynı krizle ağlama . Saat 5.30 a doğru eşim geldi aldı o uyumuş yanıma verdi bizim dişler beyaz görünüyor ama dış mi başka şey mi bilmiyorum
zeynep sende mi 20 temmuz da doğum yaptın canım :) nerde olduğun doğum biz basket teydik
beyazlama var bizde ama Bayadir var gece ağlaması moda oldu hemde çığlık çığlığa agliyor gazı var saniyorum bende dış jeli var bizde eşim almıştı sursem mi acaba ya
Çok ilginç fayda etti mi bariHerkeseee günaydınn,
Telefondan giriyorum bir sürü alıntı yaptım kızım telefonu elimden almak isterken hersey kapandı
Öncelikle herkes sormus neden sekerli su ictigimi :) Midemi üsütmüsüm komsumdaydım aaa sekerli su cok iyi gelir hic birseyin kalmaz dedi hazırlayıp getirdi hayır diyemedim icmek zorunda kaldım
Dün evde degildim bulabildigim en masum yiyecekleri yemege calıstım
Yeni gelen arkadasım hosgeldin, bende yeniyim takımda henüz deneme süresindeyim
Bnmkide büyük abla bi denesen çok pratik telle girmesitelde net olsada kullanamam ki gülüm gücücük yerden nasıl görüp yazayım zaten klavyesiz 5-6 parmak olmadan kullanamıyorum mesaj bile yazmam o yüzden sinirlerim geriliyor parmaklarım çok büyük yavf:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?