Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen ne dersen de ben senden süper enerji alıyorum
Zaten başka türlüsü yakışmıyor sana

tatlım benim büyük kız 9 aylık küçüğü 6 aylıkken diş çıkardı diş zaten ağrısını çıkmadan yapıyormuşş yani büyük ihtimal dişi çıkacak öncesinde ağrı yapıyor çocuğaa bizde aynıyız düzenli uyku yok 20 dk bir uyanıyor benimkide sabah bide işe geliyorum bu sabah patron lafıda soktuu mutfakçıya diytorki patrondan sonra işe gelenleri not ett

Herkeseee günaydınn,

Telefondan giriyorum bir sürü alıntı yaptım kızım telefonu elimden almak isterken hersey kapandı

Öncelikle herkes sormus neden sekerli su ictigimi :) Midemi üsütmüsüm komsumdaydım aaa sekerli su cok iyi gelir hic birseyin kalmaz dedi hazırlayıp getirdi hayır diyemedim icmek zorunda kaldım

Dün evde degildim bulabildigim en masum yiyecekleri yemege calıstım

Yeni gelen arkadasım hosgeldin, bende yeniyim takımda henüz deneme süresindeyim

Benim bildiğimde ballı ılık su iyi gelir cnm bide zencefil mide dostu

Bugün nasılsın

dünkü menüm
sabah 9
2 dilimli tost

öğle12
1 bardak yoğurt
1 kase çorba
1 baget haşlama tavuk

ara 1 bardak sütlü nescafe

akşam 19
1 tabak mercimek çorba
1 tabak patates yemeği
salataa

Sadece sanki aksam olmamıs mercimek ve patates bir arada afiyet olsun

Benim bildiğimde ballı ılık su iyi gelir cnm bide zencefil mide dostu

Bugün nasılsın

Cok sükür bugün çok daha iyiyim teşekkür ederim :)
Hatta bugün sporla basladım güne cok sükür sonunda :)

Anne bebek oyun grubumuz vardı aslında bugün ama gitmedik orada da bayagı spor yapıyorum :)) İlk gittigimde hamlasma agrılarım bile oldu

Temizlik yapacagım bugün henüz hic tartılmadım sanırım haftasonundan cıkıncada bildirim yapıyoruz ama dün dısarıda olunca tartışamadım cumaya kadar tartılmasam :))

hmm ilk olunca tecrubesizim. Onceleri hic mizmizlik yapmazdi birde son 2 3 gundur onu cikardi uyanikken de surekli mizildiyor. Sabah 10 gibi uyuttum dedim bende hemen yatayim yanina 10.25 de uyandi sanki benimle butun gece o durmadi. Neyse en azindan su an calismiyorum diye teselli esiyorum kendimi Allah sana kolaylik ve sabir versin uykusuzluk cok zor gercekten

Günaydinlarrr :)

Grip bogaz agrisi icin ictigim Adacaylari beni baska yöndende etkiledi sanirim 2 gün erken adet olmusum insallah tartiya yansimaz ama sanmiyorm sisligini, gelcegni bile hissetmedim :))
Adeti gec gelenlere öneriyim tabi hamile olmadiginiza eminseniz ve emzirmiyorsaniz adacayi icik kizlar

Dun yapmistim kahvaltimi.bugun de yaparim dlyordum olmadi.okulda tost ya da simit yiyecegime bunlari yedim artik abla .

Hiç tolere etmezler en ufak fırsatı degerlendirirler zaten laf sokmak icin..

Benim kızımda da tam tersi cok sükür öyle cok agrı sızı ates yasamadık ama istahsızlık olurdu bazı disleride ishal yaptı benimki erken dis cıkardı 4.5 - 5 aylıktı dis cıkarmaya basladıgında simdi 22 aylık 20 diside cıktı İnsallah sende kolay gecirirsin bu dönemi

Insallah canim bebekten bebege degisiyor bakalim bizim ilk disimiz ne zaman cikacak

bende aynıyim üzerimden hafriyat kamyonu geçmiş gibi gece zaten zor uyudu ağladı nedense sanırım ara ara ağrı geliyor ama neden olduğunu bilmiyorjz gece de 3 du aman Yarabbim bi ağlama ama sakinlesmiyor birgün öncesinin aynısı dik vaziyette durursa hop höp yaparak sorun yok eğer yerinde durur ya da kazara yatağa oturursan bittik tekrar aynı krizle ağlama . Saat 5.30 a doğru eşim geldi aldı o uyumuş yanıma verdi bizim dişler beyaz görünüyor ama dış mi başka şey mi bilmiyorum

Ayin 20 sinde 6 ayimiz bitecek
zeynep sende mi 20 temmuz da doğum yaptın canım :) nerde olduğun doğum biz basket teydik

beyazlama var bizde ama Bayadir var gece ağlaması moda oldu hemde çığlık çığlığa agliyor gazı var saniyorum bende dış jeli var bizde eşim almıştı sursem mi acaba ya

Günaydın hanımlar bomba gibi uyandım demek isterdim ama yine ağlama li gece geçirdik dünkü plates de bacakları pert etmiş kızım ağlıyor benim bacalar kalıp olmuş neye yanacagimi sasirdim:) kızım yinede geceye rağmen keyifli uyandı bende kahvaltı yapıcam şimdi

O pc yi düşününceye kadar seni köle izaura olarak kullanmaktan vazgeçsin
sanki 24 saat başındasın
Gelirsen küsmem

Gelmezsen olacağı o işte
lebtap evde olduğu sürece gelmem mi hiç :))
ben tv hiç izlemem o yüzden pc hep açık bir tek akşam eşime devrediyorum o arada zaten uyuyorum gündüz hep açık olduğunu biliyor ama tepesin de oturmuyorum bütün gün evin işi yemek gündüz misafir gelip gitmeleri onları saymıyor paşam

2. Mesajin sonunu anlamadim ki :) cok zor ya napcaz bu kuzularla bilmiyorum duzen filan kalmadi ne zamana gecer ki bu dis meretinin agrilari. Bide icli icli dudak buzerek aglamalari yok mu. Icim eriyor sanki o oyle yapinca. Anne olmak gercekten hic kolay degilmis yeni yeni anliyorum. Ben esime de bisey diyemiyorum sabah kalkiyor ise gidiyor kiyamiyorum ona da

telde net olsada kullanamam ki gülüm gücücük yerden nasıl görüp yazayım zaten klavyesiz 5-6 parmak olmadan kullanamıyorum mesaj bile yazmam o yüzden sinirlerim geriliyor parmaklarım çok büyük yavf:)

bence sür canım biz 15 aylık olduk şimdi de köpek dişleri çıkıyor uykusunda bağıra bağıra ağlıyor
ama akşamdan biraz ağrı kesici ve diş jeliyle sabaha kadar rahat uyuyor
8 azı 8 ön diş çıkardık hepte 4 er 4 er çıkardık
dvit3 ihmal etmeyin çok etkili

Çok ilginç fayda etti mi bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…