- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.381
yediklerin pek mühim şeyler değil ama öğlenleyin kaldığın yerden diyete devam et...evet kızlar sabah erken uyandım :) bugün okula gitmedim hem hastayım biraz gribim hemde hocalar ilk hafta diye tanışıp çıkıyolar sınıftan ...bende evde iş yapıyım birazda haftasonu misafir gelirse toplu olur dedim :) ayrıca bugün defter kalem kaplık gibi şeyler alıcamkocaman kız oldum ama hala bayılıyorum böyle şeylere :) hayal kuruyorum 1 sınıf çocuları gibi böyle düzenli yazarım şöyle tertipli tutarım diye
ve bi konu daha varben diyete hiç girmeden önce abim antepe gitmişti bende ona bi sürü şey sipariş etmiştim
gelirken neler neler getirmiş antep fıstığı -fıstık ezmesi sarması-sucuk-antep fıstıklı baklava ben böle şeyeri bu kadar lezzetlilerini istanbulda tatmadım
bende dedim bunları akşam yersem eritemem o yüzden sabah
-15-20 tane antep fıstığı (dahada az olabilir
-1 dilimde baklava yedim (düşünün sabah sabah)
sonrada kahvaltımı yaptım
-1.5 dilim küçük kepekli ekmek ( birinin üstüne tereyağı ve reçel diğerine krem peynir sürdüm .)
-1 haşlanmış yumurta
-toplam 40 gr mı geçmez peynir yedim :)
ben bu gün intahar etsem yeridir yardım edinnnn
karataya bende bakıcam ama vaktim yokki...pc açınca sadece buraya cevap yazabiliyorum..günaydın millet...hayırlı cumalar hepimizeee
çokk çokkk mutluyum.....tartıda gerilemeler..bedenimde küçülmeler yaşıyorum uzun zamadan sonra ilk defa....karata dieti seni seviyorummmm
umarım 75 e kadar bu şekilde hızlı veriri..sonra haftada 500 gra 1 kilo versemde olur...2012 yazına çok fit girebilirim o zaman
evetttt kızlarrr kilom...83.7
evet, profilimde bebek var...oradan ekleyebilirsin..hayır canım sen bende kli diilsin..merve ve mursh var bende henüz..mervenin dün eklediği arklarından bebek olanmısın cnm sen fotoda..dalgalı saçlı
canın çok tatlı istiyosa zero iç...sıfır kalori hemide balll mübarek...(cola nasıl mübarek oluyosaaöğle yemeğim
-1 kase yayla çorbası (pirinçsiz)
-2 dilim kepek ekmeği (1 tanesinin üstüne reçel ve yağ sürdüm azcık)
cnm çok tatlı istiyodu bende böyle gidermeye çalışıyorum(
canın çok tatlı istiyosa zero iç...sıfır kalori hemide balll mübarek...(cola nasıl mübarek oluyosaa)
nurcum seni ve güzel prensesini gördüm canım..maaşallah ikinizede....ben seni ekli zannediyordum, o zaman topikden diye eklediklerim kimler acep??:26:
bebişim senle yarışa falan girmesemmi yoksaa???korkutuyosun benii..:18:
terliyosun gidiyo işteeee...kızlar içtiğim 2.5 litre sıvı nereye gidiyo :) çok harekette etmiyorum bi ev işi bi okul o kadar :) nerde bu suu
bunada şükür.offff 6. olmuşuz ya
bebişim senle yarışa falan girmesemmi yoksaa???korkutuyosun benii..:18:
terliyosun gidiyo işteeee...
bunada şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?