Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi olmana sevindim cnm

Aaa sen bildirim yapmadınmıydı :))
Bu seferlik bişey demiyorum ama pazartesi tartısını unutma bi daha

Tam doğru günde gelmişşş :))
Şişlik varsada cumaya iner zaten

telde net olsada kullanamam ki gülüm gücücük yerden nasıl görüp yazayım zaten klavyesiz 5-6 parmak olmadan kullanamıyorum mesaj bile yazmam o yüzden sinirlerim geriliyor parmaklarım çok büyük yavf:)
Bi alışsan şimdiye kadar niye böyle girmemişim dersin :))
Benim kk ya giriyim diye pc yi açtığım vaki değildir
Zaten ordan yazamıyorum :))

ben yeni kehribar kolyesi aldım 2 gün oldu taktım bakalım bi sonuç alırsam yazarım ama araştırmalrımda doğal antibiyotık diye çok methi var kullanıcılar tarafından

üşeniyorum bazen işyerine yemek taşımaya
salatası da eksik olsun diyorum bazen. ama sonra çok acıkıyorum

Ayyy ben çok acıktımmm
Ama bugün detoks yapacaktım
Patatese niyetlenmiştim
Önce bi kahve içiyimde bastırır belki

Sen ne dersen de ben senden süper enerji alıyorum
Zaten başka türlüsü yakışmıyor sana

Heyttt aldım gazı kim tutar beni şimdi
Kortizon yiyorum ya onun korkusu var bende. Yoksa yediğim içtiğim sporum bunlar. Ne bir eksik ne bir fazla.
1-2 kilo daha vereyim bir gün full abartmalı serbest gün yapacağım, ama terlik yemezsem

Hahaha alemsin ablaa ohal mi ilan ettin

Ayy hadi bakalm cumaya nolcak

Bu arada hurma diyeti
Başlangıç 80 kg sabah
1.gün sonu 79.4 sabah

Oo 1 günde güzel sonuc valla :)

Merhaba kizlarr cok keyifsizim bugun yarin aile günü var bizde toplanilacak ne yapsam ne etsem cok kararsizim kac gundur dusunuyorum kaynanamla daha denklestiremedik temizlige basladik simdi dip köşe

Bu arada hurma diyeti
Başlangıç 80 kg sabah
1.gün sonu 79.4 sabah

hurma diyeti nasıl geçti ilk günü? baş ağrısı, halsizlik, aşırı asabiyet vs yaptı mı
bu bende çok olan şeyler, artırır mı diye sordum da

ilk gün -600 gayet iyi, süpersin

tanistigima mennun oldum simdi deneme suresinde miyim ben :)

tesekkurler umarim benimkide o kadar uzun olur

annelik bambaşka ben normalde de çok evhamli pimpirikli bi insandim ama kızımdan sonra zirve yaptı. Neden ağladığını bilmemek sinir bozucu. Eşim başka odada yatıyor benim genelde öyle çok ağladı ki kızım uykusu çok ağır olan eşim bile uyandı geldi sakinleştirmek için. Benim de adet sancim bi taraftan sıkıştırıyodu zaten o uyutmus kızımı salonda bu ara sürekli böyle olduğu için bana dayanamamis. Allah razı olsun çok yardımcı oluyor kızım konusunda yoksa tek başıma bu kadar idare edemezdim
Ben kızımı 20 temmuzda doğum yaptım başkent hastanesinde sende o tarihte doğum yapmışsin sanırım onu sormuştum sen nerde doğum yaptın diye :)

eşim ağrı kesici vermek istedi bende inat ettim ateşi yok yokyere ilaç icmesin diye ama galiba hata ettim demin jeli surdum uyudu bakalım . Ben d vitamini kullanıyorum canım hiç bırakmadım kızım zaten d vitamini eksikliği ile doğdu başka marka puff kullanıyorum hemde İçmesi kolay oluyor kızım için

bnde nasipse yarın karabuğday diyetine başlayacağım varmı yapmaya niyeti olan beraber yapalım
bende aldım canım ama yoğurt yiyemedigim için pisiremwdum tek başına yiyemem diye

o zaman cok sevindim sevdimde zaten sizleri :)

Ya sabak kram akşam fakir gb yapayım diyorum. Akşama salata eklesem olurdu ama başkada yemeğe içim el vermiyor. Sabah o kadar kötü mü yaa normade 2 dilim tam bugday yerdim bir tanesi yerne lavas koyamam mı
Lavaş kepekli iki dlm ekmek yerine ona göre ayarla canım
Geçmiş olsun canım
diştir canım o
benim kızda aynı ağlayarak uyanıyor akşam yatmadan çok az ağrı kesici veriyorum rahat yatıyor.

Dış bu arkadaşım illa ki ateş yapacak mizmizlanacak ne doktorumuz ne hemşirenin asla onermedi ki dış ateşi 38.5 ugecmez bız minicik bebeklere şimdiden her mizirdandiginda ateş düşürücü ağrı kesici verirsek sonra ne olacak ayy başım ağrıyor hopp bir ağrı kesici ben ilaca karşıyım zaten mümkün mertebe bırakın vücutları savassin her yedikleri hormon zaten emzirme bitince çok sık hastalanıp türlü ilaçla karşılaşacaklar
Ayrıca sitede açık bir şekilde ilaç ismi vermek tavsiye etmek yasak bilgin olsun
Biliyorum hemşiresi kötü niyetle de yaklasmadin önerdiğin miktarda çok düşük ama bir hafta sürüyor bu dış hergun verdiğini düşün bağlıyorum vücudu ilaca

Bahar sende mi ankarada yaşıyorsun ne çok ankaraliyiz öyle bugün kar yağıyor buraya sizde de varmı yağış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…