- 30 Aralık 2012
- 655
- 1.719
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.841
1 çay kaşından birşey olmaz canım merak etmeannelik bambaşka ben normalde de çok evhamli pimpirikli bi insandim ama kızımdan sonra zirve yaptı. Neden ağladığını bilmemek sinir bozucu. Eşim başka odada yatıyor benim genelde öyle çok ağladı ki kızım uykusu çok ağır olan eşim bile uyandı geldi sakinleştirmek için. Benim de adet sancim bi taraftan sıkıştırıyodu zaten o uyutmus kızımı salonda bu ara sürekli böyle olduğu için bana dayanamamis. Allah razı olsun çok yardımcı oluyor kızım konusunda yoksa tek başıma bu kadar idare edemezdim
Ben kızımı 20 temmuzda doğum yaptım başkent hastanesinde sende o tarihte doğum yapmışsin sanırım onu sormuştum sen nerde doğum yaptın diye :)
eşim ağrı kesici vermek istedi bende inat ettim ateşi yok yokyere ilaç icmesin diye ama galiba hata ettim demin jeli surdum uyudu bakalım . Ben d vitamini kullanıyorum canım hiç bırakmadım kızım zaten d vitamini eksikliği ile doğdu başka marka puff kullanıyorum hemde İçmesi kolay oluyor kızım için
bende aldım canım ama yoğurt yiyemedigim için pisiremwdum tek başına yiyemem diye
Bende ankara 112 deyim ama att değil meslek:) ucretsiz izne ayrildim hosgeldin tekrarbingolde ama su an calismiyorum izindeyim
Evet canım Ankara'dayımBahar sende mi ankarada yaşıyorsun ne çok ankaraliyiz öyle bugün kar yağıyor buraya sizde de varmı yağış :)
aa oyle mi cok sevindim ya aynen ben de ucretsiz izindeyim memur olarak mi calisiyosunBende ankara 112 deyim ama att değil meslek:) ucretsiz izne ayrildim hosgeldin tekrar
Kuralları okumadınmı bebeğimtanistigima mennun oldum simdi deneme suresinde miyim ben :)
ben gec uyandim kaptanim daha yeni bir seyler yiycem cocuk uyurken uyumak zorundaydim cunlu hic gecs uyumadim yahurma diyeti nasıl geçti ilk günü? baş ağrısı, halsizlik, aşırı asabiyet vs yaptı mı
bu bende çok olan şeyler, artırır mı diye sordum da
ilk gün -600 gayet iyi, süpersin
Ayy durmuş bile valla bende dört gözle bekliyorum kızım aslında Erzurum'da ilk karını gormustu ama ortalık kuru Ayaz sanki yagsa iyi olacak hastalık falan biraz azalır resmen salgın varEvet canım Ankara'dayım
Kar var kendi çapında hafif hafif kar gibide degilde toz gibi bı yağsa oğlum dört gözle bekliyor
okudum okudum ama simdi bazen insiyatof olup erken alinabiliyor mu diye merak ettimKuralları okumadınmı bebeğim
2 hafta deneme süresi
Eğer paylaşımın diyetin kilo verimin yeterliyse 3.cuma bildiriminde listeye girebilirsin
Canim kızımın alerjisi için süt ürünleri diyeti yapıyorum genelde menüler de yanında yoğurt yiyirlar öyle gördüm. Meyve ile oluyorsa denerim bende yoksa yoğurt peynir benim baş Kösem o derece severim
Tatlım benim emzirme bitip dört ay geçince düzeldi farklı olabiliyor kiminde hiç etkilenmiyor düzenli oluyor tarcin at meyvene yeAylar sonra regl oldum doğum yaptığımdan beri ikinci olacak 3 ay önce lekeler olmuştu umarım normal düzene dönüyorumdur pek bi gergindjm sürekli açlık hissi vardı bu yüzdenmış galiba :)
Burdada şimdi arttıAyy durmuş bile valla bende dört gözle bekliyorum kızım aslında Erzurum'da ilk karını gormustu ama ortalık kuru Ayaz sanki yagsa iyi olacak hastalık falan biraz azalır resmen salgın var
Normalde biyologum ama atanma unvanım başka tıbbi Tekniker lik komuta merkezde çalıştım 8 sene :) unvan değişikliği ile bıyolog olmak istiyorum ama sınav doğum dan 2 ay sonraydi çalışamadim.durum bu yani :) normalde nerelisinaa oyle mi cok sevindim ya aynen ben de ucretsiz izindeyim memur olarak mi calisiyosun
Malesef canım bu genel kural değiştiremiyoruz üyenin güvenilirliği kilo verme hızı vs ölçme değerlendirme gibi birşey işte bu süreçokudum okudum ama simdi bazen insiyatof olup erken alinabiliyor mu diye merak ettim
Ayy cok uzunmus yaaTatlım benim emzirme bitip dört ay geçince düzeldi farklı olabiliyor kiminde hiç etkilenmiyor düzenli oluyor tarcin at meyvene ye
Valla canım ben düşüncemi söylüyorum bir sağlıkçı olarak 7 yıldır bebeklerle uğraşıyorumLavaş kepekli iki dlm ekmek yerine ona göre ayarla canım
Geçmiş olsun canım
Dış bu arkadaşım illa ki ateş yapacak mizmizlanacak ne doktorumuz ne hemşirenin asla onermedi ki dış ateşi 38.5 ugecmez bız minicik bebeklere şimdiden her mizirdandiginda ateş düşürücü ağrı kesici verirsek sonra ne olacak ayy başım ağrıyor hopp bir ağrı kesici ben ilaca karşıyım zaten mümkün mertebe bırakın vücutları savassin her yedikleri hormon zaten emzirme bitince çok sık hastalanıp türlü ilaçla karşılaşacaklar
Ayrıca sitede açık bir şekilde ilaç ismi vermek tavsiye etmek yasak bilgin olsun
Biliyorum hemşiresi kötü niyetle de yaklasmadin önerdiğin miktarda çok düşük ama bir hafta sürüyor bu dış hergun verdiğini düşün bağlıyorum vücudu ilaca
Sende şu kortizon korkusundan vazgeç güzelim
Kortizon yiyorum ya onun korkusu var bende. Yoksa yediğim içtiğim sporum bunlar. Ne bir eksik ne bir fazla.
1-2 kilo daha vereyim bir gün full abartmalı serbest gün yapacağım
Eksilerin devamı gelsin inş.cnmBu arada hurma diyeti
Başlangıç 80 kg sabah
1.gün sonu 79.4 sabah
Ne yapcan diyemi keyifsizsin :)))Merhaba kizlarr cok keyifsizim bugun yarin aile günü var bizde toplanilacak ne yapsam ne etsem cok kararsizim kac gundur dusunuyorum kaynanamla daha denklestiremedik temizlige basladik simdi dip köşe
zaten detoks sana göre değil cnmbende aldım canım ama yoğurt yiyemedigim için pisiremwdum tek başına yiyemem diy
Burası uykusuz annelerle dolu cnm :))ben gec uyandim kaptanim daha yeni bir seyler yiycem cocuk uyurken uyumak zorundaydim cunlu hic gecs uyumadim ya
Yok güzelim yarışma genel kuralı böyleokudum okudum ama simdi bazen insiyatof olup erken alinabiliyor mu diye merak ettim
Hadi gözün aydınnnnAylar sonra regl oldum doğum yaptığımdan beri ikinci olacak 3 ay önce lekeler olmuştu umarım normal düzene dönüyorumdur pek bi gergindjm sürekli açlık hissi vardı bu yüzdenmış galiba :)
Sonucu nereye çıkacak dediydim :))Oğlumu banyo yaptım uyudu şimdi tırnak bakımı yapacağım biraz bayadir yapmadığım birşey
Aklıma geldi biz yeni yeni genç kızken kuzenlerle oturuyoruz koyde yaz tatili tırnaklar ojeleniyor vs az sonra komşunun kızı geldi dinimize kadar girdi açtı gözleri
-bakkkkk dedi tirnaklarima öce çaldım (Bolu'da sürmek)
Allah'ım ne kadar masum kırmızı kalemi tukurukleyip tukurukleyip tırnaklarını boyamis
Hala her öncede aklıma gelir bende hazır regl oldum üç yıl sonunda öce calcam biraz cinsim emzirirken saç boyatmadim oje kullanmadım kola bile içmedim keşke bu dikkati abur cubur da da göstereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?