Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

1 çay kaşından birşey olmaz canım merak etme
Boşuna ağrı çekmesine değmez bebeğinin

hurma diyeti nasıl geçti ilk günü? baş ağrısı, halsizlik, aşırı asabiyet vs yaptı mı
bu bende çok olan şeyler, artırır mı diye sordum da

ilk gün -600 gayet iyi, süpersin
ben gec uyandim kaptanim daha yeni bir seyler yiycem cocuk uyurken uyumak zorundaydim cunlu hic gecs uyumadim ya

Evet canım Ankara'dayım
Kar var kendi çapında hafif hafif kar gibide degilde toz gibi bı yağsa oğlum dört gözle bekliyor
Ayy durmuş bile valla bende dört gözle bekliyorum kızım aslında Erzurum'da ilk karını gormustu ama ortalık kuru Ayaz sanki yagsa iyi olacak hastalık falan biraz azalır resmen salgın var

M mer_4260 yoğurt yiyemediğim için derken yoğurt sevmiyormusun yoksa kara buğday yoğurtla yenmez yazıyor bazı yerlerde o yüzdenmi kefirle yiyenler hatta meyveyle yiyenler çoğunlukta bide böle dene

M mer_4260 yoğurt yiyemediğim için derken yoğurt sevmiyormusun yoksa kara buğday yoğurtla yenmez yazıyor bazı yerlerde o yüzdenmi kefirle yiyenler hatta meyveyle yiyenler çoğunlukta bide böle dene
Canim kızımın alerjisi için süt ürünleri diyeti yapıyorum genelde menüler de yanında yoğurt yiyirlar öyle gördüm. Meyve ile oluyorsa denerim bende yoksa yoğurt peynir benim baş Kösem o derece severim

Oğlumu banyo yaptım uyudu şimdi tırnak bakımı yapacağım biraz bayadir yapmadığım birşey
Aklıma geldi biz yeni yeni genç kızken kuzenlerle oturuyoruz koyde yaz tatili tırnaklar ojeleniyor vs az sonra komşunun kızı geldi dinimize kadar girdi açtı gözleri
-bakkkkk dedi tirnaklarima öce çaldım (Bolu'da sürmek)
Allah'ım ne kadar masum kırmızı kalemi tukurukleyip tukurukleyip tırnaklarını boyamis

Hala her öncede aklıma gelir bende hazır regl oldum üç yıl sonunda öce calcam biraz cinsim emzirirken saç boyatmadim oje kullanmadım kola bile içmedim keşke bu dikkati abur cubur da da göstereyim

Aylar sonra regl oldum doğum yaptığımdan beri ikinci olacak 3 ay önce lekeler olmuştu umarım normal düzene dönüyorumdur pek bi gergindjm sürekli açlık hissi vardı bu yüzdenmış galiba :)
Tatlım benim emzirme bitip dört ay geçince düzeldi farklı olabiliyor kiminde hiç etkilenmiyor düzenli oluyor tarcin at meyvene ye

aa oyle mi cok sevindim ya aynen ben de ucretsiz izindeyim memur olarak mi calisiyosun
Normalde biyologum ama atanma unvanım başka tıbbi Tekniker lik komuta merkezde çalıştım 8 sene :) unvan değişikliği ile bıyolog olmak istiyorum ama sınav doğum dan 2 ay sonraydi çalışamadim.durum bu yani :) normalde nerelisin

Tatlım benim emzirme bitip dört ay geçince düzeldi farklı olabiliyor kiminde hiç etkilenmiyor düzenli oluyor tarcin at meyvene ye
Ayy cok uzunmus yaa het günün geçse test mi yapacaz. :) tarçın da elmalı kurabiye dışında pek sevmem o yüzden Kurabiyenin içinde yesem nasıl olur

Valla canım ben düşüncemi söylüyorum bir sağlıkçı olarak 7 yıldır bebeklerle uğraşıyorum
Herkes istediğini yapmakta özgürdür

Kortizon yiyorum ya onun korkusu var bende. Yoksa yediğim içtiğim sporum bunlar. Ne bir eksik ne bir fazla.
1-2 kilo daha vereyim bir gün full abartmalı serbest gün yapacağım
Sende şu kortizon korkusundan vazgeç güzelim
Bişey yapmıcak, acımıcak kızzz :))

Bu arada hurma diyeti
Başlangıç 80 kg sabah
1.gün sonu 79.4 sabah
Eksilerin devamı gelsin inş.cnm
Bugün de devam ediyomusun

Merhaba kizlarr cok keyifsizim bugun yarin aile günü var bizde toplanilacak ne yapsam ne etsem cok kararsizim kac gundur dusunuyorum kaynanamla daha denklestiremedik temizlige basladik simdi dip köşe
Ne yapcan diyemi keyifsizsin :)))
Hazır yufkadan bi börek bi poğaça bi tatlı bikaç da salata
Salataları kendine göre ayarla :))
Yoğurtlu cevizli kereviz olabilir

bende aldım canım ama yoğurt yiyemedigim için pisiremwdum tek başına yiyemem diy
zaten detoks sana göre değil cnm
Ama istersen 1 öğün 2-3 kş karabuğday pişmiş tarçınlı elmayla yiyebilirsin

ben gec uyandim kaptanim daha yeni bir seyler yiycem cocuk uyurken uyumak zorundaydim cunlu hic gecs uyumadim ya
Burası uykusuz annelerle dolu cnm :))

Seninki niye uyumuyor hasta falan değilya

okudum okudum ama simdi bazen insiyatof olup erken alinabiliyor mu diye merak ettim
Yok güzelim yarışma genel kuralı böyle
Ben istesemde alamıyorum

Aylar sonra regl oldum doğum yaptığımdan beri ikinci olacak 3 ay önce lekeler olmuştu umarım normal düzene dönüyorumdur pek bi gergindjm sürekli açlık hissi vardı bu yüzdenmış galiba :)
Hadi gözün aydınnnn

Sonucu nereye çıkacak dediydim :))
Emzirmeye gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…