- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.861
Tabki olurrrrAyy cok uzunmus yaahet günün geçse test mi yapacaz. :) tarçın da elmalı kurabiye dışında pek sevmem o yüzden Kurabiyenin içinde yesem nasıl olur
ponim şimdi bi denesem mi dedim telefonu elime aldım telefon kapalı bozulmuş açılmıyor valla eski telefonlar var evde sim kartı çıkarıp takayım dedim telefonun arka kapağı açamıyorum alıp duvara fırlatasım geldi :)Bnmkide büyük abla bi denesen çok pratik telle girmesi
yaradanına kurban olduğuuummmekim2009 tatlım yokluğun çok belliii şöyle gülümler canımlar ateşleyici özlü cümleler olmayınca olmuyor
alışmakla ilgili demek ki pc klavyesin de baya iyiyim hızlıyım telde 2 kelime yazmak çok uzun sürünce delleniyorum alışsam belki hızlı da yazarım :)Iyi olmana sevindim cnm
Aaa sen bildirim yapmadınmıydı :))
Bu seferlik bişey demiyorum ama pazartesi tartısını unutma bi daha
Tam doğru günde gelmişşş :))
Şişlik varsada cumaya iner zaten
Bi alışsan şimdiye kadar niye böyle girmemişim dersin :))
Benim kk ya giriyim diye pc yi açtığım vaki değildir
Zaten ordan yazamıyorum :))
esinin yardimci olmasi cok guzel canim tek basina gercekten zorluyorlar. Ben etimed de dogum yaptim. Eve yakin ve doktorumu cok sevmistim. Butik bir hastane ama herseyinden cok memnun kaldim.annelik bambaşka ben normalde de çok evhamli pimpirikli bi insandim ama kızımdan sonra zirve yaptı. Neden ağladığını bilmemek sinir bozucu. Eşim başka odada yatıyor benim genelde öyle çok ağladı ki kızım uykusu çok ağır olan eşim bile uyandı geldi sakinleştirmek için. Benim de adet sancim bi taraftan sıkıştırıyodu zaten o uyutmus kızımı salonda bu ara sürekli böyle olduğu için bana dayanamamis. Allah razı olsun çok yardımcı oluyor kızım konusunda yoksa tek başıma bu kadar idare edemezdim
Ben kızımı 20 temmuzda doğum yaptım başkent hastanesinde sende o tarihte doğum yapmışsin sanırım onu sormuştum sen nerde doğum yaptın diye :)
eşim ağrı kesici vermek istedi bende inat ettim ateşi yok yokyere ilaç icmesin diye ama galiba hata ettim demin jeli surdum uyudu bakalım . Ben d vitamini kullanıyorum canım hiç bırakmadım kızım zaten d vitamini eksikliği ile doğdu başka marka puff kullanıyorum hemde İçmesi kolay oluyor kızım için
bende aldım canım ama yoğurt yiyemedigim için pisiremwdum tek başına yiyemem diye
Çok güzel çok beğendim içine giydiğin çoraba mi yapışır diye endişe ediyorsun eğer öyle ise sanki yaoismayacak gibi duruyor canımEki Görüntüle 2095444
Kızlarrrr, resimdeki triko elbiseyi çok beğendim.
Çok da almak istiyorum ama çoraptan dolayı çekip yapışacak, üzerimde nasıl durur onu da bilmiyorum. Napsam bilemedim
anladim canim unvan degisikligine hazirlanirsin sen de :) ankaraliyim.Normalde biyologum ama atanma unvanım başka tıbbi Tekniker lik komuta merkezde çalıştım 8 sene :) unvan değişikliği ile bıyolog olmak istiyorum ama sınav doğum dan 2 ay sonraydi çalışamadim.durum bu yani :) normalde nerelisin
anlamafim ki yeni huy edindi gec kahvalti yapiyor uzgunumSonucu nereye çıkacak dediydim :))
Emzirmeye gitmiş
tamam tesekkur ederim yazarim katilirsam:)H huysuzpalyaco hosgeldn sema bende pinar. Insallah sanada iyi gelir burasi kilolari verirsin cnm :)
Spor listesine katilmak istersen menülerinde spor puanlarini hesaplayip ilk sayfadan puanlara bakabilrsn beni etiketlersen senide listeye dahil ederm
Bowww sorulur mu hiç ye tabiAyy cok uzunmus yaahet günün geçse test mi yapacaz. :) tarçın da elmalı kurabiye dışında pek sevmem o yüzden Kurabiyenin içinde yesem nasıl olur
Her şekil de bağlarımSonucu nereye çıkacak dediydim :))
Emzirmeye gitmiş
olabilir karbonatlı su yap temiz ince bir tülbentle sil ağız içini emzirmede önce gogsunude sil karbonatli su ileKızlar oğlumn agzının içi beyaz beyaz olmuş bu ayda pamukçuk olur mu ?
Benim arkadaşlarımın çoğu orda doğum yapti 112 çalışanlarına özel indirim yapmışlardi bende bi ara düşündüm ama hastanemden sonra vazgeçemedim :) arkadaşlar da memnun kaldılar ordan. 15.40 da balım doğdu:)esinin yardimci olmasi cok guzel canim tek basina gercekten zorluyorlar. Ben etimed de dogum yaptim. Eve yakin ve doktorumu cok sevmistim. Butik bir hastane ama herseyinden cok memnun kaldim.
Senin normal mi sezaryen mi oldu. Ben paket almistim bana da baya indirimli oldu. Genel olarak kadin dogumdan gelenler memnun. 17.26 da da benim tosbigim dogdu. Suni ile baya normal bekledim sanci tutmayinca mecbur sezaryene dondukBenim arkadaşlarımın çoğu orda doğum yapti 112 çalışanlarına özel indirim yapmışlardi bende bi ara düşündüm ama hastanemden sonra vazgeçemedim :) arkadaşlar da memnun kaldılar ordan. 15.40 da balım doğdu:)
Ben de ankaraliyimanladim canim unvan degisikligine hazirlanirsin sen de :) ankaraliyim.
Şimdi 78i gördüm abla ucundan oleyyPoniiii tartıldınmı kızzz
Çok bklentin olmasın canm haftada bir akan suya tutman lazım bliyosn de miben yeni kehribar kolyesi aldım 2 gün oldu taktım bakalım bi sonuç alırsam yazarım ama araştırmalrımda doğal antibiyotık diye çok methi var kullanıcılar tarafından
Çok ilginç fayda etti mi bari
Iyi olmana sevindim cnm
Aaa sen bildirim yapmadınmıydı :))
Bu seferlik bişey demiyorum ama pazartesi tartısını unutma bi daha
Tam doğru günde gelmişşş :))
Şişlik varsada cumaya iner zaten
Bi alışsan şimdiye kadar niye böyle girmemişim dersin :))
Benim kk ya giriyim diye pc yi açtığım vaki değildir
Zaten ordan yazamıyorum :))
Lavaş kepekli iki dlm ekmek yerine ona göre ayarla canım
Geçmiş olsun canım
Dış bu arkadaşım illa ki ateş yapacak mizmizlanacak ne doktorumuz ne hemşirenin asla onermedi ki dış ateşi 38.5 ugecmez bız minicik bebeklere şimdiden her mizirdandiginda ateş düşürücü ağrı kesici verirsek sonra ne olacak ayy başım ağrıyor hopp bir ağrı kesici ben ilaca karşıyım zaten mümkün mertebe bırakın vücutları savassin her yedikleri hormon zaten emzirme bitince çok sık hastalanıp türlü ilaçla karşılaşacaklar
Ayrıca sitede açık bir şekilde ilaç ismi vermek tavsiye etmek yasak bilgin olsun
Biliyorum hemşiresi kötü niyetle de yaklasmadin önerdiğin miktarda çok düşük ama bir hafta sürüyor bu dış hergun verdiğini düşün bağlıyorum vücudu ilaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?