Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hurma diyeti nasıl geçti ilk günü? baş ağrısı, halsizlik, aşırı asabiyet vs yaptı mı
bu bende çok olan şeyler, artırır mı diye sordum da

ilk gün -600 gayet iyi, süpersin
Sağol canım. Dün kahvaltıyla öğle arası 7 saat olunca zor oldu ama bugün 10da yaptm kahvaltıyı rahatım.baş ağrısı olmadı oldukça enerjiğim bugün daha iyiyim. Hurma yediğim için tatlı isteğim kalmadı.
Öneririm bn zor değilmiş o kadar

Mefkurem Kalabalik geliyolar abla coluk cocuk nasil doyursak diye dusunuyoruz patates boregi yaprak sarma kuşkuş salatasi elmali tart kakaolu da bi tatli yapsam mi bilemiyorum bi cesit daha salata yapmayi dusunuyoruz cocuklar var diye bide yogurt corbasi yapicaz galiba

İnşaallah abla devam ediyorm bu hafya içi yapabldğm kadar yapaym diyorm

Senin normal mi sezaryen mi oldu. Ben paket almistim bana da baya indirimli oldu. Genel olarak kadin dogumdan gelenler memnun. 17.26 da da benim tosbigim dogdu. Suni ile baya normal bekledim sanci tutmayinca mecbur sezaryene donduk
Benim Sezeryan canım 18 i pazartesi kontrole gittiğim de bi anda tasikardim oldu Dr um acil yatış verdi sancı da vardı nst de sonra taburcu oldum ve Dr um beklemek istemedi kilosu falanda iyiydi ciğer geliştirici iğne kullanmıştik zaten derken 38. Haftada doğum oldu 4 kayıp vardı kizimdan önce Dr um Sezeryan olmasını istedi tabi sonrasında bende hastane de yatiş falan etkiledi kararı

Saglicakla kucagimiza aldik ya gerisi onemli degil beraber temmuz annelerinde bekliyorduk takvimden gun sayiyorduk bak simdi 6. Aylik olacaklar. Kuzucugunu kokulu kokulu op benim yerime bu kuzucuklarin hepsi o kadar degerli ve guzellerki rabbim isteyen herkese nasip etsin

Eki Görüntüle 2095444
Kızlarrrr, resimdeki triko elbiseyi çok beğendim.
Çok da almak istiyorum ama çoraptan dolayı çekip yapışacak, üzerimde nasıl durur onu da bilmiyorum. Napsam bilemedim
Altına tayt giysen yine yapışırmıki
Çok hoşuna gittiyse al cnm beğenmezsen geri verirsin

Orada adet nasıl bilmiyorum ama hamurişi salatanın yanında çorba olmaz bizde
Yemekli olursa çorba olur
Çocukluda olsa miktarını fazla yaparsınız çeşidin çok olması şart değilki
Bence çocuklar için bide poğaça yapın rahat olur

Eeee listede sana göre bişey yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…