- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #243.881
Sağol canım. Dün kahvaltıyla öğle arası 7 saat olunca zor oldu ama bugün 10da yaptm kahvaltıyı rahatım.baş ağrısı olmadı oldukça enerjiğim bugün daha iyiyim. Hurma yediğim için tatlı isteğim kalmadı.hurma diyeti nasıl geçti ilk günü? baş ağrısı, halsizlik, aşırı asabiyet vs yaptı mı
bu bende çok olan şeyler, artırır mı diye sordum da
ilk gün -600 gayet iyi, süpersin
İnşaallah abla devam ediyorm bu hafya içi yapabldğm kadar yapaym diyormSende şu kortizon korkusundan vazgeç güzelim
Bişey yapmıcak, acımıcak kızzz :))
Eksilerin devamı gelsin inş.cnm
Bugün de devam ediyomusun
Ne yapcan diyemi keyifsizsin :)))
Hazır yufkadan bi börek bi poğaça bi tatlı bikaç da salata
Salataları kendine göre ayarla :))
Yoğurtlu cevizli kereviz olabilir
zaten detoks sana göre değil cnm
Ama istersen 1 öğün 2-3 kş karabuğday pişmiş tarçınlı elmayla yiyebilirsin
Burası uykusuz annelerle dolu cnm :))
Seninki niye uyumuyor hasta falan değilya
Yok güzelim yarışma genel kuralı böyle
Ben istesemde alamıyorum
Hadi gözün aydınnnn
aaa bilmiyodumÇok bklentin olmasın canm haftada bir akan suya tutman lazım bliyosn de mi
Benim Sezeryan canım 18 i pazartesi kontrole gittiğim de bi anda tasikardim oldu Dr um acil yatış verdi sancı da vardı nst de sonra taburcu oldum ve Dr um beklemek istemedi kilosu falanda iyiydi ciğer geliştirici iğne kullanmıştik zaten derken 38. Haftada doğum oldu 4 kayıp vardı kizimdan önce Dr um Sezeryan olmasını istedi tabi sonrasında bende hastane de yatiş falan etkiledi kararıSenin normal mi sezaryen mi oldu. Ben paket almistim bana da baya indirimli oldu. Genel olarak kadin dogumdan gelenler memnun. 17.26 da da benim tosbigim dogdu. Suni ile baya normal bekledim sanci tutmayinca mecbur sezaryene donduk
Saglicakla kucagimiza aldik ya gerisi onemli degil beraber temmuz annelerinde bekliyorduk takvimden gun sayiyorduk bak simdi 6. Aylik olacaklar. Kuzucugunu kokulu kokulu op benim yerime bu kuzucuklarin hepsi o kadar degerli ve guzellerki rabbim isteyen herkese nasip etsinBenim Sezeryan canım 18 i pazartesi kontrole gittiğim de bi anda tasikardim oldu Dr um acil yatış verdi sancı da vardı nst de sonra taburcu oldum ve Dr um beklemek istemedi kilosu falanda iyiydi ciğer geliştirici iğne kullanmıştik zaten derken 38. Haftada doğum oldu 4 kayıp vardı kizimdan önce Dr um Sezeryan olmasını istedi tabi sonrasında bende hastane de yatiş falan etkiledi kararı
Altına tayt giysen yine yapışırmıkiEki Görüntüle 2095444
Kızlarrrr, resimdeki triko elbiseyi çok beğendim.
Çok da almak istiyorum ama çoraptan dolayı çekip yapışacak, üzerimde nasıl durur onu da bilmiyorum. Napsam bilemedim
Hee zuhal abla almanyadan gelir basar ona göreTakimin yarisi ankarada galiba napsak bi hafta sonu gun mu yapsak soyle kisirlar pastalar borekler filan
Senin eksiler gün içini bekliyor demekkiŞimdi 78i gördüm abla ucundan oleyy
Ne diyelim Allah sabır versin :))İnşaallah abla devam ediyorm bu hafya içi yapabldğm kadar yapaym diyorm
Sabahları yüzük bile biraz sıkıyo şiş uyanıyorm herhaldeSenin eksiler gün içini bekliyor demekki
Orada adet nasıl bilmiyorum ama hamurişi salatanın yanında çorba olmaz bizdeMefkurem Kalabalik geliyolar abla coluk cocuk nasil doyursak diye dusunuyoruz patates boregi yaprak sarma kuşkuş salatasi elmali tart kakaolu da bi tatli yapsam mi bilemiyorum bi cesit daha salata yapmayi dusunuyoruz cocuklar var diye bide yogurt corbasi yapicaz galiba
Ayyyy takımda bi casus varTakimin yarisi ankarada galiba napsak bi hafta sonu gun mu yapsak soyle kisirlar pastalar borekler filan
Askolsun abla sensiz olur mu atlar gelirsin ucakla kac saat surecek kiAyyyy takımda bi casus varsabote etmek istiyor bizi yetişinnnn kızlar
abla biz gün yapsak da yeşil çay içeriz, yoğurtlu brokoli yeriz sen üzülmeeeAyyyy takımda bi casus varsabote etmek istiyor bizi yetişinnnn kızlar
Bu da iyiydiabla biz gün yapsak da yeşil çay içeriz, yoğurtlu brokoli yeriz sen üzülmeee
ne guzel :) bu arada yolculugum kizima almam gereken rapor var su ve spora cok dikkat edemeyebilirim rutine baglayana kadar kaptanimBen de ankaraliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?