Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allahım nolur yarabbim yiyeyim yiyeyim doymayayım
Gömeyim baklava böreği kati suretle kilo almayayım

Yağlarım erisin yok olsun amiin
Baklava verenim çok olsun amiin
Fil gibi şişsin elalem ben tığ gibi kalayım oh olsun
Fit kalsın hep göbeğim amiiin
Zayıflıktan kuruyim amiin
Ketçap sıkayım pilavımın üstüne
10 tabak yiyeyim oh olsun Amiiin

Sarımsaklar kokmasın
Mantı kilo yapmasın
Yediğim yemeğin kalorisi malorisi hiç umrumda olmasın
Deliha gibi olsam
Başka bişey istemem
Soğanımı kırayım cücüğünü yiyeyim Kimseye ayıp olmasın!

sözlerini yazdığım bu şarkının videosu var. ama ben yükleyemedim. çok komik yaaaa

Burda yiyolar abla valla mantiyi corba niyetine sayiyorlar falan hamur isi agirlikli cocuklarda agzini sarmayani yemiyolar corbadan da icerler aile ici bacilar abiler gardaslar oldugu icin hemen yemekli tarzi hemde gün tarzi karisti iyicee ben bu güne dahil hissetmemeliyim kendimi ben corba icerim otururum napayim gerci oturamam da getir goturden artik napalim yeterki yemeyimde yoruluyum daha iyi

Askolsun abla sensiz olur mu atlar gelirsin ucakla kac saat surecek ki
tabi gelirim ama elim boş gelmem

abla biz gün yapsak da yeşil çay içeriz, yoğurtlu brokoli yeriz sen üzülmeee
Hahhh aklı başında bi üye

ne guzel :) bu arada yolculugum kizima almam gereken rapor var su ve spora cok dikkat edemeyebilirim rutine baglayana kadar kaptanim Mefkurem
Önce menülerini bi düzene sok cnm spor da arkasından gelir
Sen diyete bugünmü başlıcan
Önceden başladınmıydın

kizlar neredesiniz herkes calisiyor mu
Yok herkes çalışmıyor
Tuğçe, nilayyy (ayça) , poni, eyledi (eylem) , canan, gırgırına,nurse ( fatma), mine çalışıyor. Unuttuğum yok heralde
Geri kalan çoğunluğu çocuk büyütüyor :))

Bende haftada bikaç gün geceleri yaşlı bi kadına refagat ediyorum
Sabah işten geldim uykusuzum
Uzandım biraz

Başını okurken ne oluyoruz dedim

O zaman bide normal salata yapın
Çorba salata yersin

Zopayi yicez en iyisi susuyum ben sey kem kum abla aslinda oyle demek istememistim ben arkadasin dedigi gibi brokoli yogurt filan dicektim de klavye sursmus iste

Çok güzel çok beğendim içine giydiğin çoraba mi yapışır diye endişe ediyorsun eğer öyle ise sanki yaoismayacak gibi duruyor canım

Çoraba yapışıp çekerse çok kısa olur diyorum, ama bir türlü karar veremiyorken aldım gitti. Gelsin bakalım beğenmezsem iade edeceğim :)

Ben de bir cesaret edip yapsam keşke. Enerjik tutuyorsa yapılabilirliliği çok. İnşallah istediğin eksileri görürsün canım.

Takimin yarisi ankarada galiba napsak bi hafta sonu gun mu yapsak soyle kisirlar pastalar borekler filan

Hafta sonu yaparsanız ben de Adana' dan çıkar gelirim ki ne olacak sanki. Karnabahar kısırı yaparım size, yulaf kepeği ve hurmayla da çikolata toplardan yaparım çayın yanına. O hayalinizdeki yemekler yalan olur ne dersin Mefkurem

Altına tayt giysen yine yapışırmıki
Çok hoşuna gittiyse al cnm beğenmezsen geri verirsin

Aldım canım, daha kalın bir çorapla olur diye düşünüyorum. Bakalım nasıl olacak

Ayyyy takımda bi casus var sabote etmek istiyor bizi yetişinnnn kızlar

Onlara karnabahar kısırı ve şekersiz çikolata toplardan yapacam ablacım

kizlar neredesiniz herkes calisiyor mu

Merhaba , seni atlamışım ben hoş geldin aramıza. 33 yaşındayım, ismim Tuğçe, Adanada özel bir bankada çalışıyorum. Kortizonla aldığım kiloların son demlerini vermeye çalışırken yeniden kortizon yemeye başladım.

Buna her seferinde ben de çok gülüyorum

Olur aslinda cok da guzel olurdu ya. Burada konusuyoruz belki normal arkadas cevremizden daha bfszla baglandik birbirimizi gormeden. Birlikte birseyler yapmak guzel olurdu

Eki Görüntüle 2095444
Kızlarrrr, resimdeki triko elbiseyi çok beğendim.
Çok da almak istiyorum ama çoraptan dolayı çekip yapışacak, üzerimde nasıl durur onu da bilmiyorum. Napsam bilemedim

Cok güzelmis cnm bence okadar cekmez ya kumasi öle görünmüyor. Ismarlamissin zaten hadi bakalm nasl olcak :)

Hahhaa bende dedm basta ne oluyoruz diye ama iyimis valla

Aa o nasıl oluyo eylül yüklemişti bunu

her sey kafada bitiyormus aslinda daha yeni olsu ama ben de ilac kullaniyorum tiroid sorunum var takintilar icinde alddigim ilaclar istah aciyor ama savasmak istiyorum tugcetugcem

bugun basladim mefkurem :)

ben de cocuk buyutenlerdenim herkesi cok iyi taniyosun ne guzel :)

Menüm

Sabah
2 haslanmıs yumurta
Roka nane maydonoz
Sekersiz cay

Ara
Yesilcay

Öglen
1 tavuk but
Bol Salata

Ara
1 kase yogurt

Aksam
1 kase ezogelin
5yk fırında sebzeli kebap (kusbasılı)

1.5 lt su ( yatana kadar toplamda 2.5 hedefim)
2 bardak limonlu su

Sekersiz cay icicem birazdan :))

Spor;
Sabah 50 ip atladım = 5 puan Pnrrr-12

Menüm
10.00
7 minik yaş hurma
1 kase yoğurt

14.30
6 minik yaş hurma
1 kase yoğurt

16.30
1 tabak yoğurtlu haşlanmış karnıbahar (karşı komşm getirdi yiyen olmaz desemde çok ısrar etti diyettesin diye bunu getirdm dedi. Bnde seviyorum ya hüplettim beni şişirmiyor umarm hurma diyetim kötü etkilenmez)

Su 2.5
Spor 2ml leslie
30x3=90 Pnrrr-12

her sey kafada bitiyormus aslinda daha yeni olsu ama ben de ilac kullaniyorum tiroid sorunum var takintilar icinde alddigim ilaclar istah aciyor ama savasmak istiyorum tugcetugcem

1-2 süreceğini duyduğumda umursamamıştım da o 1-2 gün haftaya çıkınca oflamaktan ölüyorum. Burda savaşacaz hep birlikte

Guzel gozukuyor canim menun yogurt agirlikli diyet yapiyosun sanirim

Tebrik ederim bence guzel menu

Bugun menumden pek memnun degilim. Dengesiz sacma birsey oldu. Sporda yapamadim uykusuzluk iyice bastirdi. Esime kizdim birazda zaten tum gun ruh gibiydim cok yordu bebis geldi birde spora gidicem ben diyor. Tabi gitmedi de beni sinirlendirdigiyle kaldi.neyse yarin daha duzenli bir menu olacak insallah

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti. 11.00
Sahanda yumurta 2 yumurta ile
1 dilim t.b ekmegi
2 yk pekmez
1 dilim peynir

Ogle.14.00
1 tabak ispanak yemegi
1dilim ekmek

Ara ogun. 16.00
1 sutlu nescafe

Aksam yemegi:18.30
1.5 tabak yogurtlu ispanak yemegi
Salata

Su. 1.5 lt
1 lt tarcinli su
Spor: yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…