Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yavrum yaa iğneden dolayı fobisi oldu dimi. Çok iyi anlıyorum onu benimde vardı fobim. Çok play yaşadık ailemle şimdi anlatmıyım. Geniz ameliyatı çok cabuk yenilemiş ya kendini çok geçmiş olsun canm

Menün güzel canm. Hem dışarda olmama rağmen yenilmemişsin ayrıca tebrik ederim seni.

nasılmış o.bi tarif alalım
Fırında Yağsız Çıtır Kabak Tarifi'nin Malzemeleri
  • 3 kabak
  • 2 yumurta
  • 2 yemek kaşığı süt
  • 3 yemek kaşığı galeta unu
  • 50 gr parmesan peyniri ( güzel bir tat veriyor, kulanmak istemezseniz galeta ununun miktarını biraz artırın – )
  • Tuz, karabiber. Kırmızı biber, kekik
Sos için

• Yoğurt
  • Nane
  • Arzuya göre sarımsak
Bence sosları değiştrişebilir isteğe göre galete dısında baska bişi vardı benimkinde ama neydi acaba

Maşallah kaptanım bu dayanmaların karşılığını alcaz inş

Abla öğlenim çok doyurucuydu. Firmanın ismini vermiyim ama ne zaman onlardan yemek yesem hiç acıkmıyorum. Tabakları küçük görünüyor fiyatı biraz pahalı gb ama adamlar hakkını veriyor belkş yediğim kara bugdaydan mı bilmiyorum ama hiç acıkmıyorum cok enteresan. Birde adamlar herhalde kızartma kullanmayan ender yerlerden herseyi orda fırınlanmkş bulaniliyorsun o yüzden bende gönül rahatlıyla yiyebiliyorum. Karatyı bilşyorum zaten eski karataycılardanım. Bu hafta sanırım 2 üstü vereyim diye saçmaladım. Herşeyi kısar oldum. Yavaş yavaş menüleri toplamaya başladım abla fark etmişsindir. Öğlen salata işe geçiştirirken şimdi yemek koydum. Akşamı hafif atlatayım derdine düştüm. İyleştiriyorum menülerimi yıllarımı diyete verdim ama psikoloji işte. Söz bu grubun en sağlıklı beslenenlerinde olucam yakında.tabi bide yemeklerimi bi kendim yapmaya başlasam. Dışarda gerçekten zorlanıyorum. 7/24 aynı yerler ne yiceğini bilmiyor insan

Vavv çok iyi olmuş. Demekki gün yaroyor sana canm

Ahhh bende öyleyim. Tabi ben eve almayarak turuyorum kendimi bile elimi midemi oyalayarak dun aklımda fıstık vardı gece boyu beynimde dans etti bende elime aldım koca bardak yeşil çayimi attım içine pipeti onu içtim durdum zaten sonra midemde yer kalmadı.

One kızzz sabah sabah iyi güldüm

Aaa dün gördünüz mü kazenşn gönderdiğini coca cola kk yı araştırmıs. Ne yapıyoruz burda ne konusuyoruz en cok konusulanlar ne nasıl öneri be tavsiyeler veriliyor fln

Herzamanki gibi çok güzel.dışarıda tarçınlı sütü nasıl yaptın.yanında mı taşıyorsun tuğçe.

Yanımda taşıyorum canım, beslenme çantamın içinde ihtiyaç duyacağım herşeyi alıyorum. Pazartesi günleri de haftalık içeceklerimi ve meyvelerimi götürüyorum bankaya. Yiyecek birşey bulamadım deme şansı bırakmıyorum kendime. Eşya taşımak sıkıntılı da olsa, o beslenme çantaları şıkır şıkır kıyafetlerimle hoş durmasa da sağlığım için deyip yoluma devam ediyorum

Teşekkür ederim, deneyince fotoğraf atar yorumlarınızı alırım

Ya birçok beslenme uzmanı da ıspanakla yoğurt yenilebilir diyor. Demir emilimine etkisi olmaz diyor. Ve tabii ki ben de ıspanağı yoğurtla yiyenlerdenim :))))

Kafada bitirmekle başlıyor herşey. Millet olarak seviyoruz yemeyi, kilosu fazla olanlar bir tık fazla seviyoruz. Benim de yeme potansiyelim var ve kortizondan sonra başladı. Normalde çok mızmız beslenirdim. 100 kiloyu görmeye başladıktan sonra yemeklere sempatim arttı hala da artışta:) tatlı sevmeyen ben tatlıcı oldum, herşey gözüme muhteşem görünüyor.
Evde muhteşem şeyler pişiyor, annemin yemekleri harika ötesi ama sağlıklı beden için bir süre yememeliyim. O süre çok uzadı da neyse o konu dışarda dursun :)))
Hedefe varınca zaten ölçülü olarak herşeyden yiyeceğiz, birkaç kere reddedince alışıyorsun zaten, ama sakın 1 lokmadan birşey olmaz diyenlere inanmayın. O bir lokmadan herşey olur :)))

Dışardasın ve 4 lt su içtim. Ben wc korkosuna içemiyorum su özellikle dışarda

Dışarda wc lere gitmeye alıştırdım kendimi yoksa susuzluktan ölüyor gibi oluyorum :))) Wc tutmayı da çok iyi başarıyorum mesela şu an çok susadım sabah sabah :))))

çok acıktım canım ara öğün yapamadım dişime dolgu yaptırdım

Iveeeet gelelim menüye

Sabah 8.00
2 yumurta
Tb ekmek
5 topi peynir
2 erik kurusu

Oglen 13.30
Pırasa
Yulaflı yoğurt

15.00
Filtre kahve

18.00
Yayla çorbası
Yeşil fasulye
Serve parmak kadar keçiboynuzu

19.30
Ihlamur

Su 2 litre

Sabah ki kilom 69.8

Mefkurem napacam ben cumaya 69.4 anca gelecem heralde. Sabit mi diyecez cok üzgünüm

dolgular bitti ablacım implant kaldı onu da 15 gün sonra yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…