- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.001
2.gün için süper gitmiş tatlım çok sevindimGünaydın
Hurma diyeti
Başlangıç 80 kg
1.gün 79.4
2.gün 78.6
Ohhh beee çok sevindimMefkurem ben az once tartildim bu haftaki hedefim tamam iki gun dikkat edersem 85in altinda bir sonucu cok rahat alacagim abla
Tatlım seni wc işin ne oldu :)) hallettinmiAbla öğlenim çok doyurucuydu. Firmanın ismini vermiyim ama ne zaman onlardan yemek yesem hiç acıkmıyorum. Tabakları küçük görünüyor fiyatı biraz pahalı gb ama adamlar hakkını veriyor belkş yediğim kara bugdaydan mı bilmiyorum ama hiç acıkmıyorum cok enteresan. Birde adamlar herhalde kızartma kullanmayan ender yerlerden herseyi orda fırınlanmkş bulaniliyorsun o yüzden bende gönül rahatlıyla yiyebiliyorum. Karatyı bilşyorum zaten eski karataycılardanım. Bu hafta sanırım 2 üstü vereyim diye saçmaladım. Herşeyi kısar oldum. Yavaş yavaş menüleri toplamaya başladım abla fark etmişsindir. Öğlen salata işe geçiştirirken şimdi yemek koydum. Akşamı hafif atlatayım derdine düştüm. İyleştiriyorum menülerimi yıllarımı diyete verdim ama psikoloji işte. Söz bu grubun en sağlıklı beslenenlerinde olucam yakında.tabi bide yemeklerimi bi kendim yapmaya başlasam. Dışarda gerçekten zorlanıyorum. 7/24 aynı yerler ne yiceğini bilmiyor insan
Tuğçeee senden ne haber tatlımYanımda taşıyorum canım, beslenme çantamın içinde ihtiyaç duyacağım herşeyi alıyorum. Pazartesi günleri de haftalık içeceklerimi ve meyvelerimi götürüyorum bankaya. Yiyecek birşey bulamadım deme şansı bırakmıyorum kendime. Eşya taşımak sıkıntılı da olsa, o beslenme çantaları şıkır şıkır kıyafetlerimle hoş durmasa da sağlığım için deyip yoluma devam ediyorum
Teşekkür ederim, deneyince fotoğraf atar yorumlarınızı alırım
Ya birçok beslenme uzmanı da ıspanakla yoğurt yenilebilir diyor. Demir emilimine etkisi olmaz diyor. Ve tabii ki ben de ıspanağı yoğurtla yiyenlerdenim :))))
Kafada bitirmekle başlıyor herşey. Millet olarak seviyoruz yemeyi, kilosu fazla olanlar bir tık fazla seviyoruz. Benim de yeme potansiyelim var ve kortizondan sonra başladı. Normalde çok mızmız beslenirdim. 100 kiloyu görmeye başladıktan sonra yemeklere sempatim arttı hala da artışta:) tatlı sevmeyen ben tatlıcı oldum, herşey gözüme muhteşem görünüyor.
Evde muhteşem şeyler pişiyor, annemin yemekleri harika ötesi ama sağlıklı beden için bir süre yememeliyim. O süre çok uzadı da neyse o konu dışarda dursun :)))
Hedefe varınca zaten ölçülü olarak herşeyden yiyeceğiz, birkaç kere reddedince alışıyorsun zaten, ama sakın 1 lokmadan birşey olmaz diyenlere inanmayın. O bir lokmadan herşey olur :)))
Dışarda wc lere gitmeye alıştırdım kendimi yoksa susuzluktan ölüyor gibi oluyorum :))) Wc tutmayı da çok iyi başarıyorum mesela şu an çok susadım sabah sabah :))))
Diyet konularında doğru tespit etmişler :))Aaa dün gördünüz mü kazenşn gönderdiğini coca cola kk yı araştırmıs. Ne yapıyoruz burda ne konusuyoruz en cok konusulanlar ne nasıl öneri be tavsiyeler veriliyor fln
Kış, kış gibi olmayınca mikroplarda ölmedi zaten herkes hasta
Wc için kaysı yoksa aç karna 1 taze meyvede yiyebilirsin armut en etkilisi
Yada 1 kş.saf zeytinyağı, keten tohumu yağı
Arkasından sıcak su
Keten tohumu varsa onu biraz sıcak suda bekletip yiyebilirsin
Wc içinArmutta var, keten tohumuda o zaman ögle yemeginden önce armut yiyeyim eger ise yaramazsa keten tohumu yerim. Teşekküürr ederim :)
Yok tatlım 60 yeterli ondan sonra korumak İçin yarışacam eşimde çok zayıflama 60 yeter diyorBu motivasyonun varken 58e mi düşsen acaba ne güzel olurr
59.9 olsaaaaYok tatlım 60 yeterli ondan sonra korumak İçin yarışacam eşimde çok zayıflama 60 yeter diyor
Abla 60 ı görüyüm derken belki 59 a düşerim belli olmaz59.9 olsaaaa
Regli varsa birden iner kuzumAbla 60 ı görüyüm derken belki 59 a düşerim belli olmazşu 63 ü görüyümde önce hala göremedim o kadarsa dikkat ediyorum bugün ananas yapacam reglde yaklaşıyor onun etkisinde olabilir
3. cuma ablaSenin 3.cumamı oluyor cnm bu hafta
Başlama tarihin aklımda değil
Paylaşımın arttı zamanla kaynaştıkça daha da iyi olacaktır eminim
Cuma Verdiğin kiloya göre bakarız
En az -1 gelmesi lazım. Daha azı takım yüzdesini düşürür
Tabi girdikten sonra liste sorumluluğunu taşıyabilcenmi, kuralları aksatmadan devam edebilecenmi
Görüyon eksi çıkalım diye şeyimizi yırtıyoruz
listeye girince olay kişisel kilo vermekten çıkıyor aynı zamanda takımın başarısı için kilo veriliyor
Bide ilk 2 ay izin alma durumu olmuyor
Heee baktım şimdi :)) 3.cumaymış3. cuma abla
sen nasıl dersen öyle yapalım
sıkıntı yok benim için
bu cumayı bende merak ediyorum inşallah bol eksili bir cuma olur
abla 103,9 geldim sabah ama ciddi kabızlığım var cumaya kadar inşallah hedefi geçerimHeee baktım şimdi :)) 3.cumaymış
Inş.güzel bi eksi gelirde listeyi şanlandırırsın kuzum
Sen tartı kontrolü yaptınmı bi tüyo versen
Anaaa bu süpermişya kızzzabla 103,9 geldim sabah ama ciddi kabızlığım var cumaya kadar inşallah hedefi geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?