- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.401
nerde bu topik, nerde bu millet yaaa
ögleden berı kımsecıkler yok buralarda:))
bugunku menum
sabah 1 dılım ekmek ve 1 dılım peynır
ara: sıyah uzum ve nektarın
öglen 2 adet tavuk köftesı 1 dılım ekmek 1 bardak lıght kola
aksama sanırım uzum yıcem yıne
bende bugünkü menümü yazayım
sabah ılık 1 bardak ballı,zencefilli,limonlu su
kahvaltı 1 dilim tam tahıllı ekmek,1 domates,2 kk peynir,4 zeytin,1 avuç maydanoz,2 ceviz
ara 1 şeftali ve yoğurt
öğle koca 1 tabak salata ve semizotu yemeği
ara 4 tatlı kaşığı çikolatalı dondurma
akşam bamya,deniz börülcesi salatası ve cacık
nerde bu topik, nerde bu millet yaaa
günnnnnnnayyyyyyyyyydınkalkın kızlar yeni birgün silkelenin bu hafta güzel güzel spor yapalım düzenli beslenelim .hopidicik rüyamda sizin evde temizlik yapıyorduk senin ev güya bizim burdaymış nasıl seviniyorum .yardım ediyorum .sana diyorumki işin bittince beraber yürüyüşe gidelim sende tamam diyosun bide kalktım rüyaymış
fadimecim ayyy çok fena spor yapasım geldiiitopik kilo veremeyince morel bozuklugundan kendini yemege vermiştir .büyük kızım geldi telefonuma güzel şarkılar yükledi birazdan onları dinleyip yürücem ay çok mutluyum spor yapmanın verdigi mutlulukmu nedir bilmiyorum
evet edda bizde üzülüyoruz..çabuk döööönn..
..tamam o zaman bebişim..yarın kilolara bakalım..sonra bir ay sonrasına gün verelim..ok?..
canım evde leslie yap..tavsiye ederim...
mutlaka kara kaş sarı saç :))))
bend eöyle düşünüyorum çok çokta gider siyaha boyatırım diyeeee
ben bu akşam düşüniyimmm belki yarın boyatırmm
burda takılmaya başladım başlıyalı resimlerini takip ediyorum çok güzel yemek menülerin :) en güzelide ilk gördüğüm güne göre baya bi inceldin hani tebrikler :) çok güzel
bebişim senle yarışa falan girmesemmi yoksaa???korkutuyosun benii..:18:
terliyosun gidiyo işteeee...
bunada şükür..
kızlar günaydınnnnnn
kızlar şimdi söyleyin bakim facedeki selen hanginiz merve hanginiz
kızlar diyorum ki bugün 40 -45 dkk dersaneyte hızlı tempo yürüyüm sonra bide dönerken yürürüm çok geç olmassa :) acayip spor olur akşam yatmadan öncede braz spor yaparım .kilo aldım( şu 5 günü telafi etmeliyim ..
offff 6. olmuşuz ya
kızlar günaydınnnnnn
kızlar şimdi söyleyin bakim facedeki selen hanginiz merve hanginiz
merve bak valla takip ediyorum seni paralarım yeminle bu şekilde devam ediceksin ya
tmm merak etme bozguna ugratmıcam dıyetı de senıde:)
Kızlar günaydın dün çok işim vardı cok fazla gelemedim topiğe listeyi yapıp çıktım hemen...Bide hastaydım fena grip oldum.Gece atesım cıktı felan baya ızdıraplıydı..Bugunde pek ıyı deılım...İlaç felan aldım bıraz toplar gıbı oldım sankı :94::94::94::94::94::94::2::2::2::2::2::2::2:
Sabah tartıldım 78 kılo geldim...Dün 79 dum anlamayamıyorum ben bu bünyeyiGece çok terledim yatak sırılsıklam oldu annem gece geldi çarşafı değiştirdi o kadar yani..Belkıde wucuttakı su gıttıgı ıcın az çıkmışımdır ... :85::85::85:
Dünkü menüm ;
Sabah ;
1 brownı kek
1 kutu kakolu süt
Öğle ;
Karışık salata
Akşam ;
2 tabak tarhana çorbası
gunaydın murshcum menun gayet saglıksız:) ama az .gecmıs olsun dıkkat et kendıne tatlım
mursh cnm sen bu menüyle gripken devam etme abartma ama normal ye ben senin gibi yedim gribimin başlangıcı 5 gün çektim bi gün normal yedim geçti :) en azından geçene kadar dikkat et kendine diet derken sağlığından olma canım ..çok geçmiş olsunKızlar günaydın dün çok işim vardı cok fazla gelemedim topiğe listeyi yapıp çıktım hemen...Bide hastaydım fena grip oldum.Gece atesım cıktı felan baya ızdıraplıydı..Bugunde pek ıyı deılım...İlaç felan aldım bıraz toplar gıbı oldım sankı :94::94::94::94::94::94::2::2::2::2::2::2::2:
Sabah tartıldım 78 kılo geldim...Dün 79 dum anlamayamıyorum ben bu bünyeyiGece çok terledim yatak sırılsıklam oldu annem gece geldi çarşafı değiştirdi o kadar yani..Belkıde wucuttakı su gıttıgı ıcın az çıkmışımdır ... :85::85::85:
Dünkü menüm ;
Sabah ;
1 brownı kek
1 kutu kakolu süt
Öğle ;
Karışık salata
Akşam ;
2 tabak tarhana çorbası
evet belki akşam geç olursa yolun sadece yarısını yürürüm ama belli olmaz yürümem lazım :)Bencede cnm yuruyusun cok buyuk faydası var...Eger elınde oyle bı ımkan varsa yuru derım
çok düşük değilmi mervecim...ahhh ahhh bi zayıflasak ..neler çekiyoruz neler.....songülünun tavsıye ettıgı bı sıte vardı oraya gunluk yedıklerını yazıyosun ve hoooppp kaç kcal aldıgın yazıyor mesela ben dunku yedıklerımle 685 kcal almısım:))
çok düşük değilmi mervecim...ahhh ahhh bi zayıflasak ..neler çekiyoruz neler.....
çok düşük değilmi mervecim...ahhh ahhh bi zayıflasak ..neler çekiyoruz neler.....
songülünun tavsıye ettıgı bı sıte vardı oraya gunluk yedıklerını yazıyosun ve hoooppp kaç kcal aldıgın yazıyor mesela ben dunku yedıklerımle 685 kcal almısım:))
merve bak valla takip ediyorum seni paralarım yeminle bu şekilde devam ediceksin ya
tmm merak etme bozguna ugratmıcam dıyetı de senıde:)
gunaydın murshcum menun gayet saglıksız:) ama az .gecmıs olsun dıkkat et kendıne tatlım
MURSH canım çk geçmiş olsun..bir kupa ılık suyun içine 1 limonu sık ve 1 tatlı kaşığı bal koyup iç canım..hemencecik rahatlatır ve istirahat et
mursh cnm sen bu menüyle gripken devam etme abartma ama normal ye ben senin gibi yedim gribimin başlangıcı 5 gün çektim bi gün normal yedim geçti :) en azından geçene kadar dikkat et kendine diet derken sağlığından olma canım ..çok geçmiş olsun
evet belki akşam geç olursa yolun sadece yarısını yürürüm ama belli olmaz yürümem lazım :)
düşük ama düşmeyınce gıtmıyo kanet olasıcalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?