Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

merve bak valla takip ediyorum seni paralarım yeminle bu şekilde devam ediceksin ya

gülşekercim sen mümkünse az sorun et gıpta eidyorum sana verdiğin kilolara helal olsun =)))

nerde bu topik, nerde bu millet yaaa

çok yorucu bri gündü hoppidicik 8 e kadar çalıştım =( ordan kuzenim yemeğe davet etmişti onlara gittik kardeşimle epey de bir yedim =(

vay fadime ablam günaydın. enerji verdin bana sabah sabah. yürüyüşe gitmene sevindim bu hafta çoğumuz fos çıktık. daha iyisini yapabiliriz kızlar rahat davranıyoruz sadece. önğmğzdeki haftaya hedef koyalım lütfen herkes kilo versin. birbizimizi düşünelim. sorumluluk taşıyalım. zayıflayıp birlikte başarıcaz gurur duyucaz diye bekliyorum valla ya bu grup taş gibi olmalı

evet edda bizde üzülüyoruz..çabuk döööönn..

..tamam o zaman bebişim..yarın kilolara bakalım..sonra bir ay sonrasına gün verelim..ok?..

canım evde leslie yap..tavsiye ederim...

mutlaka kara kaş sarı saç :))))
bend eöyle düşünüyorum çok çokta gider siyaha boyatırım diyeeee
ben bu akşam düşüniyimmm belki yarın boyatırmm

Karar verbıldınmı eddacım saçlarına ????

burda takılmaya başladım başlıyalı resimlerini takip ediyorum çok güzel yemek menülerin :) en güzelide ilk gördüğüm güne göre baya bi inceldin hani tebrikler :) çok güzel

Walla cnm ıncelıyormuyum bu laptopun kamerasımı boyle gosterıyo bılemedım :)Ama goruntu benım de hosuma gıtmeye basladı aslında belık daha kalın...

bebişim senle yarışa falan girmesemmi yoksaa???korkutuyosun benii..:18:

terliyosun gidiyo işteeee...

bunada şükür..

Yok hoppıcım korkma ıse yaramıyo hıc bırı senın dedıgın ok ben 79 dum 23 eylül 23 ekim arası yarıstayız kım daha cok kılo verırse tmm mı ? gercı ben 14 ekım 20 ekım arası ızınlıyım ıstanbula gıdıcem...Ins kılo alıp gelmem ...

kızlar günaydınnnnnn

kızlar şimdi söyleyin bakim facedeki selen hanginiz merve hanginiz

Cnmm merve : mervecık selende :lionessanın kız kardesı

kızlar diyorum ki bugün 40 -45 dkk dersaneyte hızlı tempo yürüyüm sonra bide dönerken yürürüm çok geç olmassa :) acayip spor olur akşam yatmadan öncede braz spor yaparım .kilo aldım ( şu 5 günü telafi etmeliyim ..

Kızlar günaydın dün çok işim vardı cok fazla gelemedim topiğe listeyi yapıp çıktım hemen...Bide hastaydım fena grip oldum.Gece atesım cıktı felan baya ızdıraplıydı..Bugunde pek ıyı deılım...İlaç felan aldım bıraz toplar gıbı oldım sankı :94::94::94::94::94::94::2::2::2::2::2::2::2:

Sabah tartıldım 78 kılo geldim...Dün 79 dum anlamayamıyorum ben bu bünyeyi Gece çok terledim yatak sırılsıklam oldu annem gece geldi çarşafı değiştirdi o kadar yani..Belkıde wucuttakı su gıttıgı ıcın az çıkmışımdır ... :85::85::85:

Dünkü menüm ;

Sabah ;

1 brownı kek
1 kutu kakolu süt

Öğle ;

Karışık salata

Akşam ;

2 tabak tarhana çorbası

Bencede cnm yuruyusun cok buyuk faydası var...Eger elınde oyle bı ımkan varsa yuru derım

offff 6. olmuşuz ya

gecen hafta 10.olmustuk yanlıs hatırlamıyosam:)

kızlar günaydınnnnnn

kızlar şimdi söyleyin bakim facedeki selen hanginiz merve hanginiz

gunaydın tatlım merve benım

songülünun tavsıye ettıgı bı sıte vardı oraya gunluk yedıklerını yazıyosun ve hoooppp kaç kcal aldıgın yazıyor mesela ben dunku yedıklerımle 685 kcal almısım:))

MURSH canım çk geçmiş olsun..bir kupa ılık suyun içine 1 limonu sık ve 1 tatlı kaşığı bal koyup iç canım..hemencecik rahatlatır ve istirahat et

mursh cnm sen bu menüyle gripken devam etme abartma ama normal ye ben senin gibi yedim gribimin başlangıcı 5 gün çektim bi gün normal yedim geçti :) en azından geçene kadar dikkat et kendine diet derken sağlığından olma canım ..çok geçmiş olsun

Bencede cnm yuruyusun cok buyuk faydası var...Eger elınde oyle bı ımkan varsa yuru derım
evet belki akşam geç olursa yolun sadece yarısını yürürüm ama belli olmaz yürümem lazım :)

çok düşük değilmi mervecim...ahhh ahhh bi zayıflasak ..neler çekiyoruz neler.....

mervecik ,nurkelebek arkadaşımız haklı sen günde kaç kalori alman gerektiğine bak bu kadar düşük kaloriyle gribe yakalanırsın ahanda bende senin gibi kalori oluyodum diyetin 5 günü grip ve halsizlik şimdi yememi düzelttim hatta diyeti bozdum şu 5 gündür anca iyileştim :) şimdi sağlıklı ve minimum 1000 kalori den aşşağı olmayan diyet menüleri hazırlıcam :) inşallahh:)

songülünun tavsıye ettıgı bı sıte vardı oraya gunluk yedıklerını yazıyosun ve hoooppp kaç kcal aldıgın yazıyor mesela ben dunku yedıklerımle 685 kcal almısım:))

Cnmm cok az almıssın normal bı ınsanın alması gereken gunluk kcl mıktarı 1000 altına dusmemesı gerek...Hasta olursun dıkkat et kendıne cıkar onu bıraz yukarıya barı 900 lu rakamlara kadar yuksel....

evt cnm hastayım yaa cnm hıc bısey ıstemıyor...

MURSH canım çk geçmiş olsun..bir kupa ılık suyun içine 1 limonu sık ve 1 tatlı kaşığı bal koyup iç canım..hemencecik rahatlatır ve istirahat et

Saol cnm denıycem hemen daha onccede duymustum bogazı yumsatıyo dıe dolapta balda var lımonda yapıyım hemen cok saol :)

İştahım yok hıc yaa yemeye calısıcam ama...Yarısına kadar olsada fayda faydadır yuruyus ve yuzme en guzel spor...

Son düzenleme:
düşük ama düşmeyınce gıtmıyo kanet olasıcalar

evet cnm gerçekten doğru söyledin lanet olasıcalar..ben bu sabah 83.4 düm ve iki hafta içinde 79.9 u görmek istiyorummm hem de çokkkk:84::84::84:
o zaman çok motive olucam...ayın 6 sı ile 11 arası tatilde olucaz ordad a bozmıycam serbest yiyceklerimden yerim açıkbüfede...yetti artıkkk yaaa ben de çıtırpıtır olmak istiyomm

kızlar az sonra pc yi kapatıp hızlıca evdeki ufak tefek işlerimi yapıcam..biz ilçede kalıyoruz..eşimle öğleyin şehereeee gidicez
alınıcaklarımı ugraycam yerlerilistemeyazmam lazım ama koca evde kalem bulamadımumarım güzel bir gün geçiririz..akşama iskender yiycem tabiii ekmekleri hariç..

hadi kızlar canlanın...bu yazı tontoşşş tontoşşş geçirdik ama seneye tulumlar elbiselerrrr kotlarrr topuklu ayakkabılar bizi bekler....kilolu olunca topuklu ayakkabı bile giiyilmiyor beee ..önceden zayıfken hiç rahatsız etmezdi ama kilo alınca hiç giyemedim..çok agrıdı ayaklarımmmmmmm:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…