- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.021
Sende takıma başladığından beri karabuğday yapıcanMefkurem peki ozman yarın için tek bir gün karabuğdayı deniyim
Tuğçeee senden ne haber tatlım
Tartıyı kontrol ettinmi
tamam abla yapayım dediklerini bugün çok zorlandım çünküAnaaa bu süpermişya kızzz
Bu 2 gün birazdaha dikkat et en az 1.5 ğu tutturursun inş.
Akşam meyveleri olmasa iyi olur
Bide yarın karbona dikkattt
Ödem çayını yapmayıda unutma
Wc için mutlaka yarın sabah bişeyler yap
Önce 1 kş zeytinyağı iç 1 bar sıcak su
Ya akşamdan kuru meyve ıslat sıcak 1 bar.suda kayısı erik 2-3 tane
Sabah suyunu içip meyvesini ye
Yada 1 armut yiyip sıcak su iç
Ayyy hadi inş.iyi olsun kuzumYemem içmem düzenli planlı, sporum gayet güzel ama tartı kontrolü yapmadım. Nedense tereddütlüyüm.
Yarın cacık-salata tüketmeyi düşünüyorum öğlen ve akşam yemeğinde, sabah kahvaltısını da yulafla halledeyim diyorum. Bir de ödem çayı yapacağım.
İyi olacak inşallah
Bende sabah 3 hurma yedim ama işe yaramadıtamam abla yapayım dediklerini bugün çok zorlandım çünkü
abla zeytin çekirdeği yuttum bende onun faydası oluyorBende sabah 3 hurma yedim ama işe yaramadı
Karnım ağrıyor işlem gerçekleşmedi :))
Şimdi form çayı içiyom
Kuru meyveler ıslatınca daha çok etkili oluyor
Yarına bende kayısı erik ıslatacam
Büyük oğlum kustu bu akşam. 3.3yaşunda.geniz eti ameliyatı oldu geçen sene ne güzel burnu açılmıştı.yine başladı tıkanmaya.eskşden beri şurup içemez zaten.o yüzden birşey olsa hemen iğne yesi.ameliyat da üstüne eklendi şimdi hastaneye götürmeye korkuyoz.fobi oldu çocukta.titriyor kusuyor.çok korkuyor.
Napıcaz şaştık .artık.
Slmmmm herkes erkenden kaçmışşş :))
Bugün uykusuz olunca sersem gibiydim
Öğlen tam dalacam tel geldi
Bidaha yattım zil çaldı
Sonra koltukta yatayım dedim
Adam tv nin sesini fazla açınca ondada tam uyuyamadım
Kendimde test ettiğim bişey var
Ben yorgun uykusuzken çok acıkıyorum doymuyorum
Sabah patates detoksu yapıcam diye başladım ama devam edemedim
Öğlen normal yemeğimi yedim
Akşamda 2 doğum gününe gşttik
Tabiki pastalar börekler vs.
Saat geç oldu diye salata bile yemedim oralarda
Sabah tartılıp bakıcam son 2 günü ona göre ayarlıcam
Önce menümü yazıp geçmişe bakayım
Sende takıma başladığından beri karabuğday yapıcan
Bi yapta rahatla bari
Hangi versiyonunu yapıcan
Ben y.elma olanını yaptıydım
3 öğün 1er y.elma pişmiş tarçınlı 2 kş karabuğday
-1 geldiydi
Ama bi önceki gün fazla yediydim
abla ödem çayına normal elma kabuğu olurmuBende sabah 3 hurma yedim ama işe yaramadı
Karnım ağrıyor işlem gerçekleşmedi :))
Şimdi form çayı içiyom
Kuru meyveler ıslatınca daha çok etkili oluyor
Yarına bende kayısı erik ıslatacam
Zeytin çekirdeğini bi ara biçok şeye faydalı dedilerabla zeytin çekirdeği yuttum bende onun faydası oluyor
Yeşil elma olsa daha iyi olur cnmabla ödem çayına normal elma kabuğu olurmu
bence zeytin çekirdeği yutmak mideyi yorar hiç denemedim ama yutunca mide eritiyor mu yoksa sindirim sisteminden aynısı gibi çıkıyor mu ona bakmak lazım wc de , aynısı gibi çıkıyorsa zaten hiç faydası yok demektir demi :)Zeytin çekirdeğini bi ara biçok şeye faydalı dediler
Sonrada mide hazmetmiyomuş mide için iyi değil dediler bilemiyorumki cnm
Saat farkımız 2 Saat kuzucum yaaDün tüm geçmişi okuyup, alıntıladım sanıyordum ama yapmamışım. Konularda kopukluk hissedince farkettim.
Ben kendimde de hissettim uykusuz ve yorgunken yemeğe çok düşkün oluyorum ve karbonhidrat ağırlıklı tüketim yapıyorum. Sonra da kısır döngüye giriyorum.
Onun dışında da bir türlü tanıyamıyorum metomu, zamanında diyetisyenim de çözememişti.
Biz gidiyoruz forumdan sen geliyorsun ablacım ya
Ahhh tatlım sen menülerini bi oturtsan zaten gidecekdoğru diyosun karabuğdayı alalı oldu 1 ay çünkü :)
bende yoğurtlu 3 öğünlü yapıcam başka türlü yiyemem
arstırıyorum şu detoks olayını çözmeye çalışıyorum hep :)
Bi ara pek modaydı çoğu kişi yutuyodu :))bence zeytin çekirdeği yutmak mideyi yorar hiç denemedim ama yutunca mide eritiyor mu yoksa sindirim sisteminden aynısı gibi çıkıyor mu ona bakmak lazım wc de , aynısı gibi çıkıyorsa zaten hiç faydası yok demektir demi :)
Kuzum menülerin nasılbu gün sabah tartıldım 89.5 çıktım karnım kocaman şiş doktorun sindirim için verdiği ilaç bitince kapsül probiyotiğe başladım ama yine de 2 gündür wc sorunu olmaya başladı inşallah geçicidir
1 hafta da bu fazlalığı vermeye niyet ettim allahım yüzümü kara çıkarma aminnnnnnnn
Ayyy hadi inş.iyi olsun kuzum
kızlar kazenin, coca cola nın bizim KK den gizlice veri toplayıp raporladığıyla ilgili bildirim mesajına baktınız mı girip bir bakın en sonuna kadar okuyun kazenin eline geçmiş paylaşmış şimdi ona dava açmakla tehdit ediyorlarmış
araştırmayı da çocuklarda kola içme oranı neden düştü onu anlamak için yapmışlar yanlış anlamadıysam
Saat farkımız 2 Saat kuzucum yaa
Bide akşam gezmesi yada misafir falan olursa
Geç gelebiliyorum
Olsunnn gündüz burdayım :))
Senin iyi verdiğin hafta akşamları yoğurtla kapadıydın heralde
Sende ödem çayını unutma
bu gün sabah tartıldım 89.5 çıktım karnım kocaman şiş doktorun sindirim için verdiği ilaç bitince kapsül probiyotiğe başladım ama yine de 2 gündür wc sorunu olmaya başladı inşallah geçicidir
1 hafta da bu fazlalığı vermeye niyet ettim allahım yüzümü kara çıkarma aminnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?