- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.041
menüler de sıkıntı yok azıcık miktar fazla olabiliyordu dünden beri onu da kontrol altına aldım şükür , sorun sabahları artık yumurta yiyemiyorum midem kaldırmıyordu yarından itibaren bismillah diyip yine yumurtayı deniyeyim bakayımKuzum menülerin nasıl
Uyku durumu yine aynımı, ağrıların nasıl oldu
Acaba kullandığın ilaçlarmı ödem yaptı
Yarın biraz ödem atıcı bişeyler yspsan
Taa 9 da yaptığım alıntıları ancak yazabildim
Olsun çocuklar uyudu ya.
Kızlar yaaaa hala regl olmadım.yarın test alaçam.hadi hayırlısı.
Büyük oğlum kustu bu akşam. 3.3yaşunda.geniz eti ameliyatı oldu geçen sene ne güzel burnu açılmıştı.yine başladı tıkanmaya.eskşden beri şurup içemez zaten.o yüzden birşey olsa hemen iğne yesi.ameliyat da üstüne eklendi şimdi hastaneye götürmeye korkuyoz.fobi oldu çocukta.titriyor kusuyor.çok korkuyor.
Napıcaz şaştık .artık.
Menüm
11.00
1 h.patates yağsız tuzsuz
12.00
1 tb fırında kıymalı patlıcan (yemeğin hepsini ben yedim :))
Yoğurt
1 tb baget ekm.dışı
15.15
1 avuç içi kuru üzüm (saymadım 15-20 vardır heralde)
3 ceviz
17.00
2-3 kş öğlenki yemekten
3-4 çatal yoğurt
(çok acıktım bunu ara niyetine yemiştim
Sonrada doğumgünlerine gidince 8 den sonra bişey yemek istemedim
Su 3 lt olmuştur
Fırında Yağsız Çıtır Kabak Tarifi'nin Malzemeleri
Sos için
- 3 kabak
- 2 yumurta
- 2 yemek kaşığı süt
- 3 yemek kaşığı galeta unu
- 50 gr parmesan peyniri ( güzel bir tat veriyor, kulanmak istemezseniz galeta ununun miktarını biraz artırın – )
- Tuz, karabiber. Kırmızı biber, kekik
Bence sosları değiştrişebilir isteğe göre galete dısında baska bişi vardı benimkinde ama neydi acaba
- Yoğurt
- Nane
- Arzuya göre sarımsak
Günaydın
Hurma diyeti
Başlangıç 80 kg
1.gün 79.4
2.gün 78.6
Bende inş.2 günlük detoksla hedefi tuttururum
Bide şu bikaç kişiden haber gelsede içim rahat etse
oku valla ben buraya yazıcam diye girdim bildirimi görüp açtım öğleden önce tüm sayfaları okudum bu saate kadar arada işe güce eşe baktım oturdum kalanını bitirdim :)İnşallah bakalım. kafamı takmazsam iyi olur inanıyorum kendime. yememe iki kere dikkat ediyorum kortizondan dolayı. kendimi çok meraktayım yani
bir okuyayım ya ben o bildirim mesajını. coca cola adını duyunca okumaya gerek duymamıştım ama bence okumam gerekiyor.
bizim pil o saatte bitiyor, uyku olmasa bile gözler telefon ekranından uzaklaşıyor bende :)))
gündüz ben de fırsat buldukça giriyorum, genelde de giriyorum ama ya düşündüm de
evet yoğurtla kapadığım haftalar daha eksi, daha hafif oluyorum ben. bugün akşamdan sadece yoğurda döneyim.
Ödem çayını hatırlatma yazdım telefona unutmamak için, akşamdan hazırlayacağım.
probiyotiği ilk kullandığım zaman bende de wc sorunu olmuştu çok sürmeden düzene girdi. eminim seninki de öyle olacaktır. su tüketimini unutma, fazlalığı vereceksin merak etme
ben genelde hep bu saatlerde kahvaltı ediyorum abla kızım gece uyanık gündüz de geç kalkıyor. Yemek dışarda denk geldi öyle tuzsuzduki tavuk yerken bile dedim insan bi cimdik tuz atar o derece:) ben normalde çok az tuz kullanırim.cicin hayırlı olsun cnm
Giyince haber et bakalım göründüğü gibimi
Karşımdakini tanımadan hiç yorum yapamam :))herkesin hayat şartları vs.farklı oluyor
Kilo vermenin ilk kuralı psikolojimizin iyi olması lazım
Çünkü çoğumuz duygusal açlık yaşıyoruz
Burdada herşeyimizi paylaşıyoruz
Bugün menü süper olmuş tatlım
Sporuda yavaş yavaş artırırsın
keşke karnıbaharı yarına bıraksaydın
Şimdi 2.gündeki sonuç kesin olmıcak
Çok az olmuş semacım
Bugün yoğundun heralde
Birazda sağlıklı dengeli olsun lütfen
Başlarda böyle az yersen çabuk duraklarsın
kötü olmamış cnm
Heralde sende uykusuzluktan hep açlık hissetmişin benim gibi
Sabah az geldi cnm
Öğlende Bugün için barbunyayı pek sevmedim yanına salata da olsaydı keşke
Ama akşam kabağa bayıldımmm :))
Kuzum 17 deki öğünün ana öğün gibi olmuş
2 saat sonra bi ana öğün daha gelmiş
Keşke akşam elmayı yemeseydin bari
Bittimi diş işin
Bugün fazla sesin çıkmamış pınarım dışarlardamıydın
Bugün kaç kişi ıspanak yemiş
Menü güzel olmuş
akşam niye yemek yok Kuzum nasıl dayancan
Sabah telaşlı oluyosan kahvaltını akşamdan hazırla
Dışardada bişey yenmemişşşş :)) helâlllll sana kuzum
Menüde gayet güzel
Ama son 2 gün karnıbahar olmasın ne olur ne olmaz :))
Kız karatayı duymuyonmu yağsız yağ eritilmez
Bi makine nasıl yağsız çalışmıyosa vücutta çalışmaz
Önemli olan karbonlara dikkat etmek
Ohhh sporada başlanmış
Akşam biraz az geldi onun harici güzel cnm
Kaç gün geçtiki cnm
Emzirirken düzensizlik oluyorya
Sen normal olmaya başlamışmıydın
Oyyy kuzuma çok geçmiş olsun cnm
Inş.ilerlemez
Sende geç kalkmışın heralde cnm
Menüde güzel olmuş
Akşamı dışardamı yediniz
Inş.tavuk tuzlu değildir
saol canim valla eve geldik tirtiklayacak birsey aradım pek doymamistim pide si bile öyle güzel diki bi ısırık alıp hemen eşime verdim bunu ye gözüm gormesin diye :)Menün güzel canm. Hem dışarda olmama rağmen yenilmemişsin ayrıca tebrik ederim seni.
ben bu ara inanılmaz şeyler yemek istiyorum ama hem süt diyeti hem normal diyet kendimi durduruyorum.Ahhh bende öyleyim. Tabi ben eve almayarak turuyorum kendimi bile elimi midemi oyalayarak dun aklımda fıstık vardı gece boyu beynimde dans etti bende elime aldım koca bardak yeşil çayimi attım içine pipeti onu içtim durdum zaten sonra midemde yer kalmadı.
canım maşallah sonucu çok güzel cuma yi merak ettim hurma diyetin çok iyi gidiyorGünaydın
Hurma diyeti
Başlangıç 80 kg
1.gün 79.4
2.gün 78.6
sabah in az akşam yemeği de karbonhidrat lo olmuş patates de nişasta çok sende emzoriuosun mutlaka salata yeşillik yemen lazım ben şükür ki süt yumurta ürünleri yemiyor olmama rağmen yeşillik ve salata sayesinde sütüm hiç etkilenmedi buna dikkat et canimsabah 9
2 d,ilim ekmekli tost
oğle 12
1 bardak yoğurt
1 kase mercimek çorba
1 adet hasan paşa köfte
ara 1 bardak sütlü nescafe
Aksam 19.30
yarım tabak patates yemeği
6 adet mercimek köftesi
abla ne güzel kar yağmış mis gibi keşke biz de görsek buralarda. Bu arada benim tartı çok eksi değilBembeyaz bi Almanya sabahından Günaydınlarrrrr
Akşam dolu vardı gece kar yağmış
Senenin 2.kar ını gördük
Önce hedefleri hatırlıyalım
Tartıya 2 kalmış
Özellikle lisyedekiler bugün tartılıp kontrol etseler iyi olur ne durumdayız
2 günü iyi değerlendirelim
Az eksi yada artı olanlara bi çare düşünelim
O kadar açlığa benimde tartı oynamamış pazartesiden beri
O yüzden bu 2 gün ektra bişey yapmak farz oldu :))
Geçmişe geri dönmem lazım alıntılar uçmuş
Heee okudum bendekızlar kazenin, coca cola nın bizim KK den gizlice veri toplayıp raporladığıyla ilgili bildirim mesajına baktınız mı girip bir bakın en sonuna kadar okuyun kazenin eline geçmiş paylaşmış şimdi ona dava açmakla tehdit ediyorlarmış
araştırmayı da çocuklarda kola içme oranı neden düştü onu anlamak için yapmışlar yanlış anlamadıysam
anneler bilinçlendikçe bu tarz ürünleri elbette çocuklarına vermek istemiyor insan hiç bile bile çocuğunu zehirler mi yada ileri de ağır hastalıklara yakalanmasını ister mi ...Heee okudum bende
Sağlıklı beslenmeye düşkün çocuklar olacak diye içlerini korku salmış demekki :))
çok geçmiş oldum gülüm yutkunamıyorsa boğaza doğru mu ilerledi acaba iyice baktın mıHerkese merhaba kaç kere girdim yazamadan çıktım oğlum sabah uyandıgından beri daha yeni uyudu ağzında ki pamukçuk ilerlemiş eşim ilaç.getirdi sürdüm yutkunamıyor bu sefer aglıyor dünden beri fena. Sabah tartıya çıktım çok güzel bi rakam gördüm motive oldum bugun spor yaparsam spor olacak. Akşama da pırasalı tavuk var inşallah
Evet abla boğazına ilerlemiş karbonat ile silmeme rağmen inşallah bi kaç haftadır dağılmıştım bu hafta yeniden motivasyonum düzeldiçok geçmiş oldum gülüm yutkunamıyorsa boğaza doğru mu ilerledi acaba iyice baktın mı
cumaya daha da güzel bir rakam olur inşallah :)
tatlım zaten akşam 7 gibi yatmak çok kötü bi saat gece uyuyamazsınmenüler de sıkıntı yok azıcık miktar fazla olabiliyordu dünden beri onu da kontrol altına aldım şükür , sorun sabahları artık yumurta yiyemiyorum midem kaldırmıyordu yarından itibaren bismillah diyip yine yumurtayı deniyeyim bakayım
uyku durumu perişan akşam 7 gibi yatıp 1-2 saat uyuyordum o da kalmadı uyku sürem baya azaldı yani
ağrılar hafifledi daha çok hareketlendim şükür , gerçi günü günün tutmuyor ama daha iyiyim en azından sürekli yatmıyorum, ilaçlardan ben de şüpheleniyordum da bittiler 2 gün oldu
Eylemle fatmadan halâ ses yokNe yapmayi dusunuyorsun abla detoks olarak
Insallah en kisa zamanda gelir haber biri eylem ötekiler kim
Oyyy deme merveeeeabla ne güzel kar yağmış mis gibi keşke biz de görsek buralarda. Bu arada benim tartı çok eksi değil1 kilo zorlayacak gibi ne yapmamı önerirsin regl yüzünden mi acab
Oleyyyyy beHerkese merhaba kaç kere girdim yazamadan çıktım oğlum sabah uyandıgından beri daha yeni uyudu ağzında ki pamukçuk ilerlemiş eşim ilaç.getirdi sürdüm yutkunamıyor bu sefer aglıyor dünden beri fena. Sabah tartıya çıktım çok güzel bi rakam gördüm motive oldum bugun spor yaparsam spor olacak. Akşama da pırasalı tavuk var inşallah
Okudum kızzz geçmişe gidiyodum :))adama çay yaptım
Nsyırrrr sabiti kabul edemem
Bugünkü menü planın ne
Yarın içinde saf pro yapabilirmisin
Ananas alabilirim dersen
Ananas diyetide iyi olur
Sporda olsun mutlaka
Bu zamanda bile bazılarını anlamıyorumanneler bilinçlendikçe bu tarz ürünleri elbette çocuklarına vermek istemiyor insan hiç bile bile çocuğunu zehirler mi yada ileri de ağır hastalıklara yakalanmasını ister mi ...
komşum çaya çağırdı öğlen aradı biliyorum masası yine dolu doludur şimdi , bu ara canım bir şeyler çekiyor ne olur ne olmaz nefsime yenik düşerim diye gitmedim :) kendimi böyle de düşünüyorum çocuğumu mu düşünmeyecem :)))
Ahhh zeynebim unuttum yazmayı çok geçmiş olsun kuzuya cnm inş.çabuk geçerEvet abla boğazına ilerlemiş karbonat ile silmeme rağmen inşallah bi kaç haftadır dağılmıştım bu hafta yeniden motivasyonum düzeldi
Evet su ve spor çok iyi geliyor bana bende farkettiimtatlım zaten akşam 7 gibi yatmak çok kötü bi saat gece uyuyamazsın
Akşam 12-1 gibi yatıp sabah normal kalksan kahvaltınıda erken yapsan belki faysçdası olur
Ilaçların yeni bitmiş
Haftaya etkisi iyice gider
Yeterki kaçamak olmasın bol su bide ödem çayları
O tartı düşecekkkk
Başka yolu yokkkkk :))
Eylemle fatmadan halâ ses yok
Dünkü patatesler boşa gitmesin diye bugün onu yapayım dedim cnm
Yarında heralde süt yapıcam
Normal süt bana yaramadığı için soya sütü almam lazım
Oyyy deme merveeee
Suyun genelde az oluyodu cnm suya dikkat et
Spor mutlaka olsun cardiyo min.3 mil leslie
Sizin için pro yapma imkanı yok
Ama yarın sıfır ekmek olsa
Yemek olarak pırasa yada kabak
Ananas varsa akşam Ananas tavukda olur
Bide wc için önlemini al
Oleyyyyy beçok sevindim canikom
Aman zeynebim eksilerimize eksi katalım kuzucum ne verirsek kâr
Lütfen suya spora dikkat et
Sende çok farkediyor
Tabi bide karbona
İnşallah abla çok sagolAhhh zeynebim unuttum yazmayı çok geçmiş olsun kuzuya cnm inş.çabuk geçer
Anaaaa kız sende başka bi takık çıktınPro yaparim elbet. Ama ananas bana ters. Hem cokbsekerli. Hem de bi programda dinlemistim. Ananas tarlalarında çok sinek olurmuş. Sinek icin kullanılan ilaçtan dolayı ananas hasadında çalışan işçiler hep hastaymus. Kot taşlama mesleği akciğer hastalığı yapıyor ya. Onun gibi bi hastalık yaparmis. Ben kurtluyum. Huylaniyorum icine de geçiyorsa o madde diye. Bu nedenle ananas yemem bebelerime yedirmem.
Bugunki menü
Sabah haslanmis yunurta peynir salatalık domates tb ekmek ile kahvalti
Ara filtre kahve ve 3 kuru erik
Oglen mercimek çorba ve yulaflı yoğurt yedim.
Aksama tavuk ve salata yiyecem.
Yarın sabah kahvaltı
Oglen ton balıklı salata
Akşam yoğurt corba ve köfte yapayim.
Iyi mi boyle
bende dr fevi özgönül diye bir dr duymuştum sindiriliyor diyor ama bilemiyorum tabikiBi ara pek modaydı çoğu kişi yutuyodu :))
Bana pek sıcak gelmedi nedense
Iyi yapmışınKızlar 122 kilodan 108lere geldim hemde çok kısa bi sürede istersem ve iradeli olursam haziran a kadar 80 olmuş olurum bunu biliyoru. Ya düşündümde niye yiyoruz ki bide hep aynı şeyler makarna pilav börek dedim zeynep gurme olsan ülke ülke gexip farklı tatlar deneaen anlarım kilo almanı ama hp aynı şeyleri yiyerek nefsine niye yeniliyorsun kendime gazı verdim gerçekleri söyledim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?