Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum menülerin nasıl
Uyku durumu yine aynımı, ağrıların nasıl oldu
Acaba kullandığın ilaçlarmı ödem yaptı

Yarın biraz ödem atıcı bişeyler yspsan
menüler de sıkıntı yok azıcık miktar fazla olabiliyordu dünden beri onu da kontrol altına aldım şükür , sorun sabahları artık yumurta yiyemiyorum midem kaldırmıyordu yarından itibaren bismillah diyip yine yumurtayı deniyeyim bakayım
uyku durumu perişan akşam 7 gibi yatıp 1-2 saat uyuyordum o da kalmadı uyku sürem baya azaldı yani
ağrılar hafifledi daha çok hareketlendim şükür , gerçi günü günün tutmuyor ama daha iyiyim en azından sürekli yatmıyorum, ilaçlardan ben de şüpheleniyordum da bittiler 2 gün oldu

Taa 9 da yaptığım alıntıları ancak yazabildim
Olsun çocuklar uyudu ya.
Kızlar yaaaa hala regl olmadım.yarın test alaçam.hadi hayırlısı.

Ayy biz kadinlarn bu derdi her ay adet gecikir bi telaş :)) hadi baklm sonucu söyle cnm

Ah ya cok gecmis olsun zor durum valla

Güzel menü abla bence 2 gün detoks da yeterli :) hem kendini cok iyi tutmussun 2 dogm gnünde valla masallah

Güzel tarif kaydettim cnm sagol :)

Günaydın
Hurma diyeti
Başlangıç 80 kg
1.gün 79.4
2.gün 78.6

Süpermis poni

Bende inş.2 günlük detoksla hedefi tuttururum

Bide şu bikaç kişiden haber gelsede içim rahat etse

Ne yapmayi dusunuyorsun abla detoks olarak
Insallah en kisa zamanda gelir haber biri eylem ötekiler kim

oku valla ben buraya yazıcam diye girdim bildirimi görüp açtım öğleden önce tüm sayfaları okudum bu saate kadar arada işe güce eşe baktım oturdum kalanını bitirdim :)
canımsım yaaa iyi ki yazdın gülüm , o zaman benim de düzene girer probiyotiğe devam :)

ben genelde hep bu saatlerde kahvaltı ediyorum abla kızım gece uyanık gündüz de geç kalkıyor. Yemek dışarda denk geldi öyle tuzsuzduki tavuk yerken bile dedim insan bi cimdik tuz atar o derece:) ben normalde çok az tuz kullanırim.

Menün güzel canm. Hem dışarda olmama rağmen yenilmemişsin ayrıca tebrik ederim seni.
saol canim valla eve geldik tirtiklayacak birsey aradım pek doymamistim pide si bile öyle güzel diki bi ısırık alıp hemen eşime verdim bunu ye gözüm gormesin diye :)

ben bu ara inanılmaz şeyler yemek istiyorum ama hem süt diyeti hem normal diyet kendimi durduruyorum.

Günaydın
Hurma diyeti
Başlangıç 80 kg
1.gün 79.4
2.gün 78.6
canım maşallah sonucu çok güzel cuma yi merak ettim hurma diyetin çok iyi gidiyor

sabah 9
2 d,ilim ekmekli tost

oğle 12
1 bardak yoğurt
1 kase mercimek çorba
1 adet hasan paşa köfte

ara 1 bardak sütlü nescafe

Aksam 19.30
yarım tabak patates yemeği
6 adet mercimek köftesi
sabah in az akşam yemeği de karbonhidrat lo olmuş patates de nişasta çok sende emzoriuosun mutlaka salata yeşillik yemen lazım ben şükür ki süt yumurta ürünleri yemiyor olmama rağmen yeşillik ve salata sayesinde sütüm hiç etkilenmedi buna dikkat et canim

abla ne güzel kar yağmış mis gibi keşke biz de görsek buralarda. Bu arada benim tartı çok eksi değil 1 kilo zorlayacak gibi ne yapmamı önerirsin regl yüzünden mi acaba

Heee okudum bende
Sağlıklı beslenmeye düşkün çocuklar olacak diye içlerini korku salmış demekki :))

Herkese merhaba kaç kere girdim yazamadan çıktım oğlum sabah uyandıgından beri daha yeni uyudu ağzında ki pamukçuk ilerlemiş eşim ilaç.getirdi sürdüm yutkunamıyor bu sefer aglıyor dünden beri fena. Sabah tartıya çıktım çok güzel bi rakam gördüm motive oldum bugun spor yaparsam spor olacak. Akşama da pırasalı tavuk var inşallah

Heee okudum bende
Sağlıklı beslenmeye düşkün çocuklar olacak diye içlerini korku salmış demekki :))
anneler bilinçlendikçe bu tarz ürünleri elbette çocuklarına vermek istemiyor insan hiç bile bile çocuğunu zehirler mi yada ileri de ağır hastalıklara yakalanmasını ister mi ...
komşum çaya çağırdı öğlen aradı biliyorum masası yine dolu doludur şimdi , bu ara canım bir şeyler çekiyor ne olur ne olmaz nefsime yenik düşerim diye gitmedim :) kendimi böyle de düşünüyorum çocuğumu mu düşünmeyecem :)))

çok geçmiş oldum gülüm yutkunamıyorsa boğaza doğru mu ilerledi acaba iyice baktın mı
cumaya daha da güzel bir rakam olur inşallah :)

çok geçmiş oldum gülüm yutkunamıyorsa boğaza doğru mu ilerledi acaba iyice baktın mı
cumaya daha da güzel bir rakam olur inşallah :)
Evet abla boğazına ilerlemiş karbonat ile silmeme rağmen inşallah bi kaç haftadır dağılmıştım bu hafta yeniden motivasyonum düzeldi

tatlım zaten akşam 7 gibi yatmak çok kötü bi saat gece uyuyamazsın
Akşam 12-1 gibi yatıp sabah normal kalksan kahvaltınıda erken yapsan belki faysçdası olur

Ilaçların yeni bitmiş
Haftaya etkisi iyice gider
Yeterki kaçamak olmasın bol su bide ödem çayları
O tartı düşecekkkk
Başka yolu yokkkkk :))

Ne yapmayi dusunuyorsun abla detoks olarak
Insallah en kisa zamanda gelir haber biri eylem ötekiler kim
Eylemle fatmadan halâ ses yok

Dünkü patatesler boşa gitmesin diye bugün onu yapayım dedim cnm
Yarında heralde süt yapıcam
Normal süt bana yaramadığı için soya sütü almam lazım

abla ne güzel kar yağmış mis gibi keşke biz de görsek buralarda. Bu arada benim tartı çok eksi değil 1 kilo zorlayacak gibi ne yapmamı önerirsin regl yüzünden mi acab
Oyyy deme merveeee
Suyun genelde az oluyodu cnm suya dikkat et
Spor mutlaka olsun cardiyo min.3 mil leslie
Sizin için pro yapma imkanı yok
Ama yarın sıfır ekmek olsa
Yemek olarak pırasa yada kabak
Ananas varsa akşam Ananas tavukda olur
Bide wc için önlemini al

Oleyyyyy be çok sevindim canikom
Aman zeynebim eksilerimize eksi katalım kuzucum ne verirsek kâr
Lütfen suya spora dikkat et
Sende çok farkediyor
Tabi bide karbona

Okudum kızzz geçmişe gidiyodum :))adama çay yaptım

Nsyırrrr sabiti kabul edemem

Bugünkü menü planın ne
Yarın içinde saf pro yapabilirmisin
Ananas alabilirim dersen
Ananas diyetide iyi olur
Sporda olsun mutlaka

Pro yaparim elbet. Ama ananas bana ters. Hem cokbsekerli. Hem de bi programda dinlemistim. Ananas tarlalarında çok sinek olurmuş. Sinek icin kullanılan ilaçtan dolayı ananas hasadında çalışan işçiler hep hastaymus. Kot taşlama mesleği akciğer hastalığı yapıyor ya. Onun gibi bi hastalık yaparmis. Ben kurtluyum. Huylaniyorum icine de geçiyorsa o madde diye. Bu nedenle ananas yemem bebelerime yedirmem.

Bugunki menü
Sabah haslanmis yunurta peynir salatalık domates tb ekmek ile kahvalti

Ara filtre kahve ve 3 kuru erik

Oglen mercimek çorba ve yulaflı yoğurt yedim.

Aksama tavuk ve salata yiyecem.

Yarın sabah kahvaltı
Oglen ton balıklı salata
Akşam yoğurt corba ve köfte yapayim.

Iyi mi boyle

Bu zamanda bile bazılarını anlamıyorum
Küçücük çocukların elinde cips şeker neymiş başka bişey yemşyomuş
Bizim kızada hiç vermiyoruz ne şeker ne çoku ne meyvesuyu

Evet su ve spor çok iyi geliyor bana bende farkettiim
Ahhh zeynebim unuttum yazmayı çok geçmiş olsun kuzuya cnm inş.çabuk geçer
İnşallah abla çok sagol

Kızlar 122 kilodan 108lere geldim hemde çok kısa bi sürede istersem ve iradeli olursam haziran a kadar 80 olmuş olurum bunu biliyoru. Ya düşündümde niye yiyoruz ki bide hep aynı şeyler makarna pilav börek dedim zeynep gurme olsan ülke ülke gexip farklı tatlar deneaen anlarım kilo almanı ama hp aynı şeyleri yiyerek nefsine niye yeniliyorsun kendime gazı verdim gerçekleri söyledim :)

Anaaaa kız sende başka bi takık çıktın
Bütün meyveler için aynı şey geçerli hepsi ilaçlanıyor
Yediğimiz biçok şey hormonlu zaten
Elmayı bile ben bazen bulaşık sabunu süngerle yıkıyorum
Saraşoğlu öyle göstermişti tv de
Yada sirkeli suyla yıkayacan meyveleri sebzeleri

Ananas ödem atmak için çok iyi

Yulafın 2 kş ğı 1 dil ekmek değerinde daha fazla koyma zaten yanında mercimekde var tek 1 kepçe olsun
Bugün akşam güzel

Yarın sabahta 2 yumurta peynir ekmeksiz kahvaltı
Aslında öğlenle akşam yer değiştirse daha güzel olur
Spor ve suyu ihmal etme bide ödem çaylarını
Maydonoz suyu kiraz sapıda iyi gelir

Iyi yapmışın
Hep diyoruzya istedikten sonra verilmiyecek kilo yok diye
Zaten şimdiye kadar yediklerimiz vücudumuza yapışmış durumda
Börek yesekde sonunda acıkıyoz tavuk vs.yesekde
Tek farkı vücudumuzda bıraktıkları etkileri

Hadiiii bebem seni tutmayalım
Şöyle 99 na doğru uğurluyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…