Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

99 u heyecanla bekliyorum en son ne zaman 99 dum hatırlamıyorum: (

ekim2009 probiyotik uzun süre kullanılması gerekiyor, bağırsak florasının tamamen iyileşmesi için. tabii probiyotiğin yanında yoğurt , kefir vb besinleri de tüketirsen daha hızlı yol katedersin.

Ben ortalama 1 yıl kullandım, sindirim düzene girince bıraktım. gönlüm isterdi kullanmaya devam etmeyi ama maliyetine katlanmak sıkıntılı maalesef.

ihmal etmeden kullan kuzum sen.

Okudum bende araştırma şirketi tutup 4,üye ile tüm platformlarda cirit atmışlar Sonuc kk kadınlarını kötülerken kolanın olduğunu görmüşler biz kolayı gömeli çok oldu geç uyandılar
Kazene dava acarlarsa birşey çıkmaz bence çünkü raporlarında asagaladiklari bayan mükemmeller var

Slm kızlar misafirim vardı sabahtan kahvaltiya gelmişlerdi yeni gittiler ortalığı topla vs ancak bakabildim

Sende bgn baya az yemişsin canm. Sabahında hiç bişi yok nerdeyse. Aa turp otu kavurması olaada yesek
Gel yiyelim
Pırasayla kerevizi niye beraber pişiriyon cnm

Zeytinyağlı pırasa yapsan süper bi eksi yemeği :)
Evet öyle alışmışız et de olur içinde ve nohut da . Kereviz zaten sapıyla beraber tüketilir.ben nohut koymadım bi sefer.
Tek tek de yiyebilirim ama haftaya öyle yapayım.ama bu daha 2 gün bitmez .annem var diye çok yapmıştım ot yemeği de yaptık bissürü.

Yok kız hepsi gitti evden az sarma koyduk kocama o kadar

Butun gece gene nobet tuttum 1.5-2.5-3.5 -5.5 da uyandik en son uykum acildi iyice 7 ye kadar uyuyamadim neden boyle bu cocuk anlayabilmis degilim. Uyanikken keyfi gayet iyiydi bugun. 2 gundur surekli uyku hali olup uyuyamadigimdan acayip basim agriyor keyifsizlik var. Birde ek gida yediremiyorum kac cesit sey denedim agzina neyi ne sekilde verdiysem hepsini tukuruyor 2 sn olmadan napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…