- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.061
99 u heyecanla bekliyorum en son ne zaman 99 dum hatırlamıyorum: (Iyi yapmışın
Hep diyoruzya istedikten sonra verilmiyecek kilo yok diye
Zaten şimdiye kadar yediklerimiz vücudumuza yapışmış durumda
Börek yesekde sonunda acıkıyoz tavuk vs.yesekde
Tek farkı vücudumuzda bıraktıkları etkileri
Hadiiii bebem seni tutmayalım
Şöyle 99 na doğru uğurluyalım
Bizde karla uyandık ama eridi bileSabah bi uyandık heryer kar hala da yağıyor. Haftasonu kardeşlerim gelicek umarım yollar kapanmaz
Valla insan 99 a düşünce sanki 100 kilo vermiş gibi hissediyor :))99 u heyecanla bekliyorum en son ne zaman 99 dum hatırlamıyorum: (
Tam tersi onlar yiğite bakıcak ben bol bol leslie yapıcam inşallah kız kardeşimde diyette abla sakın bozdurma bana diyeti ona göre filan dediBizde karla uyandık ama eridi bile
Heee kardeşlerin geliyodu dimi
Ama senin diyetin için sorun olmaz dimi
Fatmaaa senin yüzdeyi hesapladım bebeğimbende dr fevi özgönül diye bir dr duymuştum sindiriliyor diyor ama bilemiyorum tabiki
Ayyy bu süpermişşşşTam tersi onlar yiğite bakıcak ben bol bol leslie yapıcam inşallah kız kardeşimde diyette abla sakın bozdurma bana diyeti ona göre filan dedi
inşallah abla bugün hiç meyve bile yemedim 4 litre su içtim bileFatmaaa senin yüzdeyi hesapladım bebeğim
-1.5 olursa yüzden 1.43 oluyor
Hadi birazdaha gayret et yüzde 1.50 yi geçsin
Ooooo yeeeeeeinşallah abla bugün hiç meyve bile yemedim 4 litre su içtim bile
Okudum bende araştırma şirketi tutup 4,üye ile tüm platformlarda cirit atmışlar Sonuc kk kadınlarını kötülerken kolanın olduğunu görmüşler biz kolayı gömeli çok oldu geç uyandılaranneler bilinçlendikçe bu tarz ürünleri elbette çocuklarına vermek istemiyor insan hiç bile bile çocuğunu zehirler mi yada ileri de ağır hastalıklara yakalanmasını ister mi ...
komşum çaya çağırdı öğlen aradı biliyorum masası yine dolu doludur şimdi , bu ara canım bir şeyler çekiyor ne olur ne olmaz nefsime yenik düşerim diye gitmedim :) kendimi böyle de düşünüyorum çocuğumu mu düşünmeyecem :)))
Gel yiyelimSende bgn baya az yemişsin canm. Sabahında hiç bişi yok nerdeyse. Aa turp otu kavurmasıolaada yesek
Evet öyle alışmışız et de olur içinde ve nohut da . Kereviz zaten sapıyla beraber tüketilir.ben nohut koymadım bi sefer.Pırasayla kerevizi niye beraber pişiriyon cnm
Zeytinyağlı pırasa yapsan süper bi eksi yemeği :)
Abla geçmiş yapa yapa geleceğim.Derdiniz neydi kızzz
Yok kız hepsi gitti evden az sarma koyduk kocama o kadarElvankentteyim canım bende
Evde canı sıkılmış bizde çıkmazdik ama eşim erken gelir benim 1_2gibi evde olur oğlumda uyumaligim babasını görünce gezmeye gidelim dedi (onun gezme anlayışı avmlerin oyun yerleri bu ara ona sardı para istiyor sipam bide evden çıkarken yeni nesil çok şanssız bı yaz gelsede kurtulsak avmden )
Canin tatlı istediği için içtin galiba suyu çünkü üzgünüm demişsin başka açıklama yok
Öğle o kadar az ve yetersiz ki şekerinde düşmüş olabilir bilemedim
Ben aradaki miktarın nereye gittiğine güldüm
Begendim
Anne olmak manyakça birşey valla ailecek halay çekmediğimiz kalıyordu anneannesi hergun arayıp soruyordu
Poni bu yaşlar kuru gibi tek tüketiliyor mu bide yaş dediğin Trabzon hurması mı minik derken nasıl minik tartiyi çok merak ettim
Begendim
bak bugün çok güzel
Kiz seydanin 50 kgda 4kg verdiğini nasıl unuttunuz oluyor hemde nasıl sağlıklı yemişti metabolizma lüksü
Begendim
Canim suyun çok az umarım sonra icmissindir
Sabah ki ekmek gereksiz akşamda yetersiz olmuş Ayça
miye inanmaualim kız :)
Kiz sen ne ara çıktın izne
Tatlım öğlen ki yemeklerinde porsiyonu belli olursa süper olur akşam ki çorbanın da
Patates sarma olmamış helede yanyana karbonhidrat olmuş hep
Aaaa niye herkese bı tepsimi hani diyetteyim herkes
Begendim
Abla ya şu tele net alsan daha iyi değil mi duElwamede olmaz :)
aramıza hoşgeldin grubun %80ninden fazlası doğum kilosunu vermeye çalışan 0-3,yaş grubu çocuk sahibi anne tam yerine geldin
Şükür emmesi yerinde cnm senin bebişede geçmiş olsun atak haftası olmasınT Toprakliyagmur gecmis olsun canim kisa zamanda gecer insallah kiyamam yavruya nasil peki emebiliyor mu
Ne çukomuuuuuÇok acıktımmm, çikolata yemek istiyorum,
ama yoğurt yiyeceğim 20 dk sonra ve doymam gerek
Zeynep seni telimi değiştirdin cnmŞükür emmesi yerinde cnm senin bebişede geçmiş olsun atak haftası olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?