Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tamam abla denerim
ödem atmak için olan tarifini yaptım içerim bugün

Gunaydinlarrrr
Menüm

Sabah 2 yumurta
2 salatalık
Tb ekmek
1 kk peynir

11.00 filtre kahve ve
3 erik kurusu

13.30 mercimek çorbası ve yulaflı yoğurt

16.30 filtre kahve

18.30 yoğurt çorbası
Mercimek yemeği

Saat 20.00 2 dilim portakal bebeler yerken koktu

Şu 3den fazla

Veeeee bu sabahhhh 69.2
Geçen cuma 69.4
Ptesi 70.4 nohut ve karnabahar sebebiyle
Dün 69.7
Ve bu sabah 69.2
Yuppiiiiii

Oglen mercimek çorbası
Yulaflı yoğurt

Bakalım supriz dediğime değecek mi:) ama çok çabaladım bu hafta ben de merak ediyorum sonucu. Kayınpederim çok aksi bir adam ama kayinvalidem de çok inatçı anlayacağın çekilecek dert değil ikisi de ama napacaksın bir de benimle de bir yıldır konuşmuyordu şaşırdım dün ama sinirden tansiyonum çok yükseldi.

çok güzel menu afiyet olsun canım

sabah ki yediklerin ilginçmiş yağ yakımı için mi canım bu tarif

Günaydın canım fit hanımlarım

Soğuk , bol yağışlı Adana sabahından yeşil çayımı beklerken, hazır da müşterim yokken uzun uzadıya yazayım dedim sizlere.

Bu hafta ilk gece uykumu uyudum çok şükür, serviste işe gelirken de dizi izlemek yerine uyumayı tercih ettim. Rüya görme korkusundan eziyet ettim kendime ama napayım huzur daha önemli işte.

Sabah tartı kontrolü yaptım, çok hoşuma gitmedi. Eksideyim ama hedefi tutturabilir miyim bilmiyorum. Dün gece eski diyetisyenimle konuştum. Kortizon kullanıyorum, üzgünüm, bir doğrulamadım vs diye... Ayarlayabilirsem kendimi maddi olarak tekrar diyetisyene başvurmayı düşünüyorum.

Ya da ilaçlarım bittikten sonra zihnen kendimi bir şekilde rahatlatıp, diyet psikolojisinden çıkmam gerek benim. Ben çok baskı yapıyorum kendime. Aslında yolun çok büyük kısmını başarıyla atlattım. Yemem içmem de düzenli, arada illaki kaçamak yapacam, o da hayatın tadı tuzu.

Haftaya salı çarşamba ve perşembe günü toksinlerimden kurtaracağım kendimi, patates diyeti yapacam. İyice gözüme kestirdim, hem motivasyobum artar, hem kortizon etkisinden kurtulurum. Hem illaki haftaya iyi bir eksi alırım.

Öyle bir dertleşeyim, kısaca içimi dökeyim size dedim.

Olma mı hiç abla. Benim kuzenlerin. Kendileri obe eşide kendiside. Hatta eşinin psikolojisi o kadar bozuk ki kıyafetlerim yakışmıyor giyinmek istemiyorum dışarı çıkmak istemiyorum diyip duruyordu. Mide ameliyatı olmaya tkmış. Şimdi çoçukları var 2 yaşında çoçuk uykudan kalkıyor kek yesiyor hazır bide aonra kola içerken kendi onada bi yudum veriyor eline habire bakkaldan alınmış ürünler en son dayanamadım yapma sağlıklı değil bunlar yedirceksen yedir kek ama sen yap dedim küstü bana aylarca. O bilmez miymiş çoçuk nasıl büyütülür ben evli bile değilmişim iyki okumuşum sülalemi beğenmez olmuşum. Dayımada noşur alma çikolata demiştimde çoçuk için :) herkes küstü bana. Dedim banane artık kim çoçuğunu nasıl yetiştiriae çoçuk inş kendi bilinçlenir ama sanmam o çoçuğun kuzenleri hepsi obez 7 yaşında diyetisyene gidiyorlar. Tüm sülale aynı. Bana diyolar senin eve gelirken çoçuğa ne getircez biz. Dedim bahceden meyve getirin. Ot getirin. İnek sütü getirin bunları getirmeyin

Gece gece yenimce şişmiştir onlar midede. Kaptanıcem daha iyi bilir yelafiyi ama çarşamba akşamı olmamış canm bu ya

abla beni artık 3 mil Kesmez 5 mil benim favorim sansima kızım uyuduğu için de rahatça yaptım :) o ekmek doymadigim içindi abla :))

Dünkü öenümü bende yazayım.

Oladar yorgun be uykuluyum ki adam gb hatırlayamaıuorum dün ne yedim ne içtim

Sabah (9.00)
Çeyrek avakado
2 dilim tahıllı ekmek
1 dilim peynir
1 ceviz (tost yapıldı yendi)

Öğlen( 13.00)
5 dal Pazı , yarım bağ maydanoz limon milserden geçirilmiş hali içildi

Ara( 15.00)
3ciğ badem
1 kayısı

Akşam (18.30)
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 avuc tavuk ızgara

Spor: 5 saat normal tempolu yürüyüş sayılır mı bilmiyorum kocaman bi alıs veril merkezindeydim hiç oturmadım resmen ayaklarıma kara sular indi

Sıvı: 2 lt su

Kazenin konusunu bnde okudum on yıldır filn kola içmiyorum çocuğuma da içirmiyorum. Evlendikten sonra da kola bağımlısı eşime de bıraktırdım ohh olsn
Baba evinde icilmezdi hiç kimse de aramazdı kendi evimde de içilmez yıllardır ama eşim severdi şimdi ona da yasakladım bir de enerji içeceğini bıraksa

Aynı benim annem gibi canim boyu 148 yıllardır 80 üstü kiloda obez yani yıllarca yalvardık hepimiz neler neler yaptık. En son ameliyat ettireceğim seni diye tehdit ettik. 57 yaşında diyetisyene başladı 4 ayda 11 kilo verdi ve hemen hemen hepsi yağdan aşırı fark etti menopoz tiroid ne ararsan var ama elhamdulillah şimdi inandı yapacağına inşallah önce 65 r inecek sonra tekrar bakacağız duruma diyetisyen ile

Paket ürünler hayatımıza öyle işlemişki, bir çok anne çocuklarını susturmak için kolayı, çikolatayı , cipsi veriyor ellerine gönderiyor yavrucakları. Hastalığın, işlenmiş gıdaların, alerjilerin arttığı bir dünyada anneler de duyarsız olursa nasıl bir gelecek olacak hiç bilmiyorum.
Sen uyarını yapmışsın, gerçekler kişilerin hoşuna gitmiyorsa yapacak bir şey yok. Ben bankaya gelen sürekli ağlayan durmayan hiçbir çocuğa annesine babasına sormadan bir şey vermiyorum. Arkadaşlarımın çocuklarına asla market ürünü alıp götürmüyorum, yerine zeka oyunları alıyorum.

Senin menüne bir şey yazacaktım ama araya müşteri girince unuttum. AVM gezisi spordan sayılmıyor şekerim, şubatı bekliyorum bana yetişmen için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…