- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.181
Hurma yoğurtNasil gidiyor kizlar
Aksama ne yemek var bakalm :)
Ben tavuklu kabak yemegi yapmayi dusunuyorm
Ödem caylari yapildimi Sular iciliyormuu e Sporuda unutmayalim :)
Tünaydınlarrrr
Son vuruşu yapmak için hazırmıyızzzzzz
9.takım
Oyyy gördüğüm ilk mesaj enerji doluymuşşşNasil gidiyor kizlar
Maşallah annene cnm bende inşallah vericem hissediyorumOluraun canm olursun. Dün annemle konusuyoruz 114 kiloydu zorla elimdem turup diyetisyene götürdüm tani bende o zamanlar 74 kiloydum . O da sende başla benle o zaman giderim demişti yabi annem benim fazlalığım 5 -6 kilo veririm ben onu diyetisyene gerek tok dedi . Geçen aradı 85 i görmüş tartıda ben is 80i aramızda veririm 5-6 değil mi dedğim sey aramızdaki kilo sayısı kadar kalmış. O yizden sabır ve devamlılık önemli.
Abla bi ara telefon güncelleme yapıofu wp filan o zamana denk geldiyseSana wp den mesaj attıydım gitmedi heralde
Gerçi Gündüz resmin gözükmüyodu şimdi gözüküyor
Yoğurtla yemeyi düşünüyorum canım sen nasıl yapıyorsun
Günaydın
Ddiuwtisyene hiç gitmedim aslında.nedense fayda veremez gibi geliyor.gebelik şekeri çıkınca bi gitmiştim.zaten bildiğim şeyleri söyledi.motive de olmadım.
Arkadaş anne baba Hep çocuk sevindiricez diye çocukları bağımlı yapıyorlar.yazık.anlatamıyoruz babama.küsüyor.hele annem zararlı olsa şartıdırlar mı diyor.siz de böyle büyüdünüz diyor.anlamıyor insanlar para için neler yapıt.sağlık kimin umrunda .
Benim annem de 119 kilo yaa.dizleri ağrıyor.hiç rahatı yok.şeker tansiyon zaten var.çok üzülüyorum. Ama eldem birşey gelmiyor.
Ayy hayalimdeki çocuk ...
Hiçç
Hele o çamaşır.kurumadan yenisi geliyor.
Me güzel bir tatlı olmuş.afiyet olsun.
Selamm herkese
Hurma diyeti raporu
Başlangıç 80
1.gün 79.4
2.gün 78.6
3.gün 78.4
Regl oldm kızllar bu yüzdn eksi az oldu sanırım. Yarında yapıcam inşaallah 77.5in altına düşebilirsem cumartesi sabah süper olur bnm için
Ama ben yürüyerek kuaföre gidecektim hem yürüyüş hem azıcık bakim olsun diye dışarı Bi çıktım yağmur havası var hem de buz gibi üzüldüm
NAPIYORSUNUZ KIZLAR
KİMSENİN SESİ ÇIKMIYOR
NELER YAPIYORSUNUZ
Nasil gidiyor kizlar
Tünaydınlarrrr
Son vuruşu yapmak için hazırmıyızzzzzz
9.takım
BİZDE SABAHTAN BERİ OTURUYORUZ YENİ YENİ GELMEYE BAŞLADI HASTALAR,AŞILAR,BEBEKLERYoğurtla yapacam ben de, daha önce patates diyetini hiç yapmadım. İlk defa deneyeceğim.
Ben çok motive olmuştum, çünkü hazır olup olmadığımı sorgulamadan bir anda randevu alıp gitmiştim. bir anda önceden planlamadan uzun yola girmenin cefası çok fazlaydı, diyetisyen sayesinde atlattım.
Çok iyi maşallah. Regl in olumsuz etkisi mutlaka olmuştur ama pes etme, ödem nasılsa gidecek.Valla maşallah helal olsun, süper dayandın. İradene hayran oldum.
Şu an ben cesaret edemiyorum ama içim içimi yiyor denesen ne çıkar tuğçe, açlıktan mı öleceksin diye azarlıyorum kendimi
Tertemiz yağmur havasında yürümek mis gibi, bol oksijen huzur olur. Yürüye yürüye ısınırsın yaa :)
Forumu geziyorum, müşteri arasında. Yağmur biraz durunca müşteriler gelmeye başladı bankaya.
Akşam olsun servise bineyim de gözlerimi dinlendireyim diye bekliyorum
Ödem çayı ve su içiliyor. Spor akşam inşallah, akşam yemeğinde cacık var. Düşünce gücüyle kilo vermeye çalışıyorum şu an
Çünkü hiç diyet yapmayıp, düşünce gücüyle ideal kilosunda olan bir sürü insanın hikayelerini okudum. Belki de kendi metomu kendim bozuyorumdur. Yememe içmeme dikkat edecem, sporumun alasını yapmaya da devam edeceğim ama düşünce yapımı daha da pozitifleştireceğim.
Gaza geldim bir an
Tünaydınlarrrrrr canımcımmm
Hazırız, hazırlanmaya devam ediyoruzzzz
Kızlar şimdi oğlanı uyuttum leslie yapıcam dua edin uyusun
BİZDE SABAHTAN BERİ OTURUYORUZ YENİ YENİ GELMEYE BAŞLADI HASTALAR,AŞILAR,BEBEKLER
Tuğçem sagolaın 9 dk rekorumu 16 dk ya çıkardım sayende :)Allah' ım bebiş sağlıklı sağlıklı uyusun, annesi sağlığı için leslie yapsın. Çok amin
Yok kuzum ya deli gibi rüzgar var ben yürüsem bile oğlan üşür benim hayaller suya düştü bu arada çok şükür eşimin vizesi tamam cumartesi fuar yolcusu inşallah gitmeden sürpriz yapayım dedim ama olmayacakYoğurtla yapacam ben de, daha önce patates diyetini hiç yapmadım. İlk defa deneyeceğim.
Ben çok motive olmuştum, çünkü hazır olup olmadığımı sorgulamadan bir anda randevu alıp gitmiştim. bir anda önceden planlamadan uzun yola girmenin cefası çok fazlaydı, diyetisyen sayesinde atlattım.
Çok iyi maşallah. Regl in olumsuz etkisi mutlaka olmuştur ama pes etme, ödem nasılsa gidecek.Valla maşallah helal olsun, süper dayandın. İradene hayran oldum.
Şu an ben cesaret edemiyorum ama içim içimi yiyor denesen ne çıkar tuğçe, açlıktan mı öleceksin diye azarlıyorum kendimi
Tertemiz yağmur havasında yürümek mis gibi, bol oksijen huzur olur. Yürüye yürüye ısınırsın yaa :)
Forumu geziyorum, müşteri arasında. Yağmur biraz durunca müşteriler gelmeye başladı bankaya.
Akşam olsun servise bineyim de gözlerimi dinlendireyim diye bekliyorum
Ödem çayı ve su içiliyor. Spor akşam inşallah, akşam yemeğinde cacık var. Düşünce gücüyle kilo vermeye çalışıyorum şu an
Çünkü hiç diyet yapmayıp, düşünce gücüyle ideal kilosunda olan bir sürü insanın hikayelerini okudum. Belki de kendi metomu kendim bozuyorumdur. Yememe içmeme dikkat edecem, sporumun alasını yapmaya da devam edeceğim ama düşünce yapımı daha da pozitifleştireceğim.
Gaza geldim bir an
Tünaydınlarrrrrr canımcımmm
Hazırız, hazırlanmaya devam ediyoruzzzz
Hadi şimdiki dua da benden olsun o zamanÇatıdan karlar eriyip düşüyor oğluşum korkuyo haliyle ağlayarak uyandı yeniden uyuttum terim tam soğumadan spora devam
Ayçam sen yeni başladın dahaBen sabah tartıldım ablam 79.9 gitmeyi bekleyen 700 gr var bişi yemesem sadece cay ve corba içsem?
Bence akşam yapma o zaman güzelim bide erken kalkıyosunYok abla haledemedim. Bir sıkıntım var ama anlamadım doltora gitmem lazım ama izin alamıyorum. Yöneticimle tartışıp duruyoruz istifa ettim ya ne kadar iş bitrirseö kardır diyor. Haftaya bi gidicem dokrora. Çünkü oturulen fln karmınım altına baskı yapıyor canım acıyor. Yumurtalıklarımın oldugu yerde şişkinlik var gaz gb.
Beniö hedef turmaz gb ablabgn öğle arası spor akşam spor ve ödem cayı yapmayı planşıyorum ama akşama yapabilirim yemkelerdede yoğur saşata yemeye karar verdim. Yaaa bide ben çok erken tartışıyorum o beni maf ediyor
Bide bizim burayı görseniz öyle fırtına varkiGünaydın herkese bugün güzel geçsin size bol eksileri getirsin
Geceden beri yağmur rüzgar yoğun şekilde çok severim böyle havaları
yok kahve tok tutuyor cnmCanımm kahve daha çok kazındırmaz mı mideyi. Hepten yapışmamıştır inşallah :))))
Gündüz ne güzel menün varmış ecemmGünaydın herkese,
Dün yüne misafirim vardı aksam menümü yazamadım 1 bucukta gittiler 2 ye kadar mutfagı topladım sonra hemen uyumak istedim.
Menüm
Sabah
Yeşilçay
1 haslanmıs yumurta
4 zeytin
Nane maydonoz
Öğle
4 yk fırında sebzeli kebap
1 kase yogurt
Aksam
1 kase ilik suyu çorbası
Saat 23.00
5 adet çiğköfte
Yarım lavaşla
( evde yapılmıs fabrikasyon degil, yemeyecektim ama dayanamadım nasıl telafi edecegim cok cok pismanım
)
Su
2.5 lt
Bence çarş.menüsü için mercimek yemeği olmamış üstelik akşamGunaydinlarrrr
Menüm
Sabah 2 yumurta
2 salatalık
Tb ekmek
1 kk peynir
11.00 filtre kahve ve
3 erik kurusu
13.30 mercimek çorbası ve yulaflı yoğurt
16.30 filtre kahve
18.30 yoğurt çorbası
Mercimek yemeği
Saat 20.00 2 dilim portakal bebeler yerken koktu
Şu 3den fazla
Veeeee bu sabahhhh 69.2
Geçen cuma 69.4
Ptesi 70.4 nohut ve karnabahar sebebiyle
Dün 69.7
Ve bu sabah 69.2
Yuppiiiiii
Oglen mercimek çorbası
Yulaflı yoğurt
Aman ne takılıyosun cnm yaa ne halleri varsa görsünler hee hee de geçBakalım supriz dediğime değecek mi:) ama çok çabaladım bu hafta ben de merak ediyorum sonucu. Kayınpederim çok aksi bir adam ama kayinvalidem de çok inatçı anlayacağın çekilecek dert değil ikisi de ama napacaksın bir de benimle de bir yıldır konuşmuyordu şaşırdım dün ama sinirden tansiyonum çok yükseldi.
Ayyy ilerde bikaç gün bende deneyimDiyetisyenim verdi bu tarifi sabahları uygula kedin 2 kilo verirsin haftada dedi bende deniyorum:)
tuğçem gerçekten kendine gereksiz baskı yapıyosunGünaydın canım fit hanımlarım
Soğuk , bol yağışlı Adana sabahından yeşil çayımı beklerken, hazır da müşterim yokken uzun uzadıya yazayım dedim sizlere.
Bu hafta ilk gece uykumu uyudum çok şükür, serviste işe gelirken de dizi izlemek yerine uyumayı tercih ettim. Rüya görme korkusundan eziyet ettim kendime ama napayım huzur daha önemli işte.
Sabah tartı kontrolü yaptım, çok hoşuma gitmedi. Eksideyim ama hedefi tutturabilir miyim bilmiyorum. Dün gece eski diyetisyenimle konuştum. Kortizon kullanıyorum, üzgünüm, bir doğrulamadım vs diye... Ayarlayabilirsem kendimi maddi olarak tekrar diyetisyene başvurmayı düşünüyorum.
Ya da ilaçlarım bittikten sonra zihnen kendimi bir şekilde rahatlatıp, diyet psikolojisinden çıkmam gerek benim. Ben çok baskı yapıyorum kendime. Aslında yolun çok büyük kısmını başarıyla atlattım. Yemem içmem de düzenli, arada illaki kaçamak yapacam, o da hayatın tadı tuzu.
Haftaya salı çarşamba ve perşembe günü toksinlerimden kurtaracağım kendimi, patates diyeti yapacam. İyice gözüme kestirdim, hem motivasyobum artar, hem kortizon etkisinden kurtulurum. Hem illaki haftaya iyi bir eksi alırım.
Öyle bir dertleşeyim, kısaca içimi dökeyim size dedim.
Üzüldüm gerçektenOlma mı hiç abla. Benim kuzenlerin. Kendileri obe eşide kendiside. Hatta eşinin psikolojisi o kadar bozuk ki kıyafetlerim yakışmıyor giyinmek istemiyorum dışarı çıkmak istemiyorum diyip duruyordu. Mide ameliyatı olmaya tkmış. Şimdi çoçukları var 2 yaşında çoçuk uykudan kalkıyor kek yesiyor hazır bide aonra kola içerken kendi onada bi yudum veriyor eline habire bakkaldan alınmış ürünler en son dayanamadım yapma sağlıklı değil bunlar yedirceksen yedir kek ama sen yap dedim küstü bana aylarca. O bilmez miymiş çoçuk nasıl büyütülür ben evli bile değilmişim iyki okumuşum sülalemi beğenmez olmuşum. Dayımada noşur alma çikolata demiştimde çoçuk için :) herkes küstü bana. Dedim banane artık kim çoçuğunu nasıl yetiştiriae çoçuk inş kendi bilinçlenir ama sanmam o çoçuğun kuzenleri hepsi obez 7 yaşında diyetisyene gidiyorlar. Tüm sülale aynı. Bana diyolar senin eve gelirken çoçuğa ne getircez biz. Dedim bahceden meyve getirin. Ot getirin. İnek sütü getirin bunları getirmeyin
vayyyy 5 milimi yaparım havamıda atarım diyon yaniiiiabla beni artık 3 mil Kesmez 5 mil benim favorim sansima kızım uyuduğu için de rahatça yaptım :) o ekmek doymadigim içindi abla :))
bugün akşam en azından yemek yemişin :))Dünkü öenümü bende yazayım.
Oladar yorgun be uykuluyum ki adam gb hatırlayamaıuorum dün ne yedim ne içtim
Sabah (9.00)
Çeyrek avakado
2 dilim tahıllı ekmek
1 dilim peynir
1 ceviz (tost yapıldı yendi)
Öğlen( 13.00)
5 dal Pazı , yarım bağ maydanoz limon milserden geçirilmiş hali içildi
Ara( 15.00)
3ciğ badem
1 kayısı
Akşam (18.30)
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 avuc tavuk ızgara
Spor: 5 saat normal tempolu yürüyüş sayılır mı bilmiyorum kocaman bi alıs veril merkezindeydim hiç oturmadım resmen ayaklarıma kara sular indi
Sıvı: 2 lt su
Bugün daha güzel tatlımgünaydın hanımlar iradeli azimli amacı olan hatunlar
sabah 9
2 dilim ekmekle kaşarlı tost
öğle 12
1 bardak yoğurt
1 kase mercimek çorba
7 çatal arnavut ciğeri
are 17
1 bardak sütlü nescafe
akşam 19,30
1 kase mercimek çorba
1 tabak et kavurma
1 tabak yoğurt
O da çok kötü cnm yaaaBaba evinde icilmezdi hiç kimse de aramazdı kendi evimde de içilmez yıllardır ama eşim severdi şimdi ona da yasakladımbir de enerji içeceğini bıraksa
Bizde akşam benim gelinle konuştukPaket ürünler hayatımıza öyle işlemişki, bir çok anne çocuklarını susturmak için kolayı, çikolatayı , cipsi veriyor ellerine gönderiyor yavrucakları. Hastalığın, işlenmiş gıdaların, alerjilerin arttığı bir dünyada anneler de duyarsız olursa nasıl bir gelecek olacak hiç bilmiyorum.
Sen uyarını yapmışsın, gerçekler kişilerin hoşuna gitmiyorsa yapacak bir şey yok. Ben bankaya gelen sürekli ağlayan durmayan hiçbir çocuğa annesine babasına sormadan bir şey vermiyorum. Arkadaşlarımın çocuklarına asla market ürünü alıp götürmüyorum, yerine zeka oyunları alıyorum.
Senin menüne bir şey yazacaktım ama araya müşteri girince unuttum. AVM gezisi spordan sayılmıyor şekerim, şubatı bekliyorum bana yetişmen için.
Offf başım döndü kızzzGünaydın güzel hatunlar.
Evet geçmiş bitti çok şükür
Şimdi durumu anlatayım benim eşim vatandaşlık başvurusu yapmıştı ve pazartesi sonuç çıktı ama en kötü zamanda çıktı belki de çünkü bu pazar fuarı başlayacak. Aralık 25 de kendi pasaportunun süresi bitti o yüzden vize için basvurmadi. Ama çok sıkışık bir zamanda çıktı vatandaşlık. Pazartesi öğleden sonra başladı yoğunluk akşam yediden gece bire kadar kardeşim için hazırlık yaptık gece oğlan uyutmadı. Sonra sabah sekizde çıktık evden salı gün. Kardeşim baktı emir e öğlen geldim emzirdim falan derken eşim aradı ankaraya gitmemiz lazım diye. Elden aldık pasaportu sonra bir sürü trafik yaşadık Ankara da verdik pasaportu vize için bugün belli olacak sonuç. Gece birde döndük ikide uyuduk gece yine emir sağolsun uyutmadıdün de zombi gibi ev emir derken akşam oldu bi arkadaşa gitmem lazımdı vermem gereken şeyler vardı kardeşimi de yurda bıraktım on gün sonra şimdi de kuaför e gideceğim öğlen sonra emirin çamaşırları yıkanacak memlekete gitmeden falan yaw bu ev işi ne nankör iş anlamadım valla hiç bitmiyor
Patatese karar vermişin okudumBu güne gelince sabah elma yulaf süt ile sütlaç gibi yedim canım tatlı istiyordu yulaf azdı içinde öğlen akşam haşlanmış patates yapmak istiyorum fikirlerinizi alayım lütfen
Ben geçen haftalarda yapsaydın ya cnmPatates diyetimi, bayılırım patatese. Her türlüsü çok pis yeniyor patatesin.
Pattiissss pattissss.... Bekle beni salı-çarşamba-perşembe pattisleri yicem
kendi vermek istemedikten sonra başaramaz zaten cnmBenim annem de 119 kilo yaa.dizleri ağrıyor.hiç rahatı yok.şeker tansiyon zaten var.çok üzülüyorum. Ama eldem birşey gelmiyor
Azmine hayran oldum ponimSelamm herkese
Hurma diyeti raporu
Başlangıç 80
1.gün 79.4
2.gün 78.6
3.gün 78.4
Regl oldm kızllar bu yüzdn eksi az oldu sanırım. Yarında yapıcam inşaallah 77.5in altına düşebilirsem cumartesi sabah süper olur bnm için
dandini dandini yiğit sen uyuda annecik sporunu yapsınnnn :))Çatıdan karlar eriyip düşüyor oğluşum korkuyo haliyle ağlayarak uyandı yeniden uyuttum terim tam soğumadan spora devam
Kız sen niye leslie yapmıyonnnBen de ipini koridora koydum odalar arası geçtikçe atlıyorum
Valla herkes elinden geleni yapıyorNasil bir gundu bilmiyorum bir uyudum bir uyandim sabah ogle birbirine girdi gece uyumayinca kizi uyuttugum her firsatta bende uyudum. Yarin birde 6. Ay asimiz var iyice kotu olacagiz gibi.Neyse bu da gecer elbet Allah can sagligi versin. Arada geldim gecmisi okudum ama pek sohbete dahil olamadim. Aksama menumde tavuk var yine. Yogurt ve salata ile yiyecegim. Bugun oglen kizin kilosuna bakayim diye kiyafetlerle ciktim 84 u ucundan da olsa gordum cok sukur Yarin insallah tarti yuzumuzu guldurecek bu hafta herkes gercekten cok hirsli.bu gidisle ben ocak ayi hedefi haftaya tutturacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?