- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.161
Ben de senin gibi karisirim herkese kıyamam çünkü. En küçük kuzenim 9 yaşında şimdi bizim yanımızda asla istemez kola falan ciko çok nadir yer markete girince sorar bunu alabilir miyim sağlıklı mi diye elhamdulillah sebebini anlatınca kendi takip ediyor şimdi bire tek babasına şımarıyor amcam da anlasa çok daha güzel olacak. Şimdi çocuk sulu yemek delisi bizimle yer herseyiOlma mı hiç abla. Benim kuzenlerin. Kendileri obe eşide kendiside. Hatta eşinin psikolojisi o kadar bozuk ki kıyafetlerim yakışmıyor giyinmek istemiyorum dışarı çıkmak istemiyorum diyip duruyordu. Mide ameliyatı olmaya tkmış. Şimdi çoçukları var 2 yaşında çoçuk uykudan kalkıyor kek yesiyor hazır bide aonra kola içerken kendi onada bi yudum veriyor eline habire bakkaldan alınmış ürünler en son dayanamadım yapma sağlıklı değil bunlar yedirceksen yedir kek ama sen yap dedim küstü bana aylarca. O bilmez miymiş çoçuk nasıl büyütülür ben evli bile değilmişim iyki okumuşum sülalemi beğenmez olmuşum. Dayımada noşur alma çikolata demiştimde çoçuk için :) herkes küstü bana. Dedim banane artık kim çoçuğunu nasıl yetiştiriae çoçuk inş kendi bilinçlenir ama sanmam o çoçuğun kuzenleri hepsi obez 7 yaşında diyetisyene gidiyorlar. Tüm sülale aynı. Bana diyolar senin eve gelirken çoçuğa ne getircez biz. Dedim bahceden meyve getirin. Ot getirin. İnek sütü getirin bunları getirmeyin
Bu güne gelince sabah elma yulaf süt ile sütlaç gibi yedim canım tatlı istiyordu yulaf azdı içinde öğlen akşam haşlanmış patates yapmak istiyorum fikirlerinizi alayım lütfen
Ben Birgün yapmayı düşünüyorum canım o zaman patates devam bugün teşekkür ederim canımişiniz rast gitsin inşallah canım ben patates diyetini 3 gün yaptım kg vermiştim tavsiye edilir zaten haşlamasını çok severim
Yoğurtla yemeyi düşünüyorum canım sen nasıl yapıyorsunPatates diyetimi, bayılırım patatese. Her türlüsü çok pis yeniyor patatesin.
Pattiissss pattissss.... Bekle beni salı-çarşamba-perşembe pattisleri yicem
GünaydınGünaydın canım fit hanımlarım
Soğuk , bol yağışlı Adana sabahından yeşil çayımı beklerken, hazır da müşterim yokken uzun uzadıya yazayım dedim sizlere.
Bu hafta ilk gece uykumu uyudum çok şükür, serviste işe gelirken de dizi izlemek yerine uyumayı tercih ettim. Rüya görme korkusundan eziyet ettim kendime ama napayım huzur daha önemli işte.
Sabah tartı kontrolü yaptım, çok hoşuma gitmedi. Eksideyim ama hedefi tutturabilir miyim bilmiyorum. Dün gece eski diyetisyenimle konuştum. Kortizon kullanıyorum, üzgünüm, bir doğrulamadım vs diye... Ayarlayabilirsem kendimi maddi olarak tekrar diyetisyene başvurmayı düşünüyorum.
Ya da ilaçlarım bittikten sonra zihnen kendimi bir şekilde rahatlatıp, diyet psikolojisinden çıkmam gerek benim. Ben çok baskı yapıyorum kendime. Aslında yolun çok büyük kısmını başarıyla atlattım. Yemem içmem de düzenli, arada illaki kaçamak yapacam, o da hayatın tadı tuzu.
Haftaya salı çarşamba ve perşembe günü toksinlerimden kurtaracağım kendimi, patates diyeti yapacam. İyice gözüme kestirdim, hem motivasyobum artar, hem kortizon etkisinden kurtulurum. Hem illaki haftaya iyi bir eksi alırım.
Öyle bir dertleşeyim, kısaca içimi dökeyim size dedim.
Arkadaş anne baba Hep çocuk sevindiricez diye çocukları bağımlı yapıyorlar.yazık.anlatamıyoruz babama.küsüyor.hele annem zararlı olsa şartıdırlar mı diyor.siz de böyle büyüdünüz diyor.anlamıyor insanlar para için neler yapıt.sağlık kimin umrunda .Olma mı hiç abla. Benim kuzenlerin. Kendileri obe eşide kendiside. Hatta eşinin psikolojisi o kadar bozuk ki kıyafetlerim yakışmıyor giyinmek istemiyorum dışarı çıkmak istemiyorum diyip duruyordu. Mide ameliyatı olmaya tkmış. Şimdi çoçukları var 2 yaşında çoçuk uykudan kalkıyor kek yesiyor hazır bide aonra kola içerken kendi onada bi yudum veriyor eline habire bakkaldan alınmış ürünler en son dayanamadım yapma sağlıklı değil bunlar yedirceksen yedir kek ama sen yap dedim küstü bana aylarca. O bilmez miymiş çoçuk nasıl büyütülür ben evli bile değilmişim iyki okumuşum sülalemi beğenmez olmuşum. Dayımada noşur alma çikolata demiştimde çoçuk için :) herkes küstü bana. Dedim banane artık kim çoçuğunu nasıl yetiştiriae çoçuk inş kendi bilinçlenir ama sanmam o çoçuğun kuzenleri hepsi obez 7 yaşında diyetisyene gidiyorlar. Tüm sülale aynı. Bana diyolar senin eve gelirken çoçuğa ne getircez biz. Dedim bahceden meyve getirin. Ot getirin. İnek sütü getirin bunları getirmeyin
Benim annem de 119 kilo yaa.dizleri ağrıyor.hiç rahatı yok.şeker tansiyon zaten var.çok üzülüyorum. Ama eldem birşey gelmiyor.Aynı benim annem gibi canim boyu 148 yıllardır 80 üstü kiloda obez yani yıllarca yalvardık hepimiz neler neler yaptık. En son ameliyat ettireceğim seni diye tehdit ettik. 57 yaşında diyetisyene başladı 4 ayda 11 kilo verdi ve hemen hemen hepsi yağdan aşırı fark etti menopoz tiroid ne ararsan var ama elhamdulillah şimdi inandı yapacağına inşallah önce 65 r inecek sonra tekrar bakacağız duruma diyetisyen ile
Ayy hayalimdeki çocuk ...Ben de senin gibi karisirim herkese kıyamam çünkü. En küçük kuzenim 9 yaşında şimdi bizim yanımızda asla istemez kola falan ciko çok nadir yer markete girince sorar bunu alabilir miyim sağlıklı mi diye elhamdulillah sebebini anlatınca kendi takip ediyor şimdi bire tek babasına şımarıyor amcam da anlasa çok daha güzel olacak. Şimdi çocuk sulu yemek delisi bizimle yer herseyi
HiççGünaydın güzel hatunlar.
Evet geçmiş bitti çok şükür
Şimdi durumu anlatayım benim eşim vatandaşlık başvurusu yapmıştı ve pazartesi sonuç çıktı ama en kötü zamanda çıktı belki de çünkü bu pazar fuarı başlayacak. Aralık 25 de kendi pasaportunun süresi bitti o yüzden vize için basvurmadi. Ama çok sıkışık bir zamanda çıktı vatandaşlık. Pazartesi öğleden sonra başladı yoğunluk akşam yediden gece bire kadar kardeşim için hazırlık yaptık gece oğlan uyutmadı. Sonra sabah sekizde çıktık evden salı gün. Kardeşim baktı emir e öğlen geldim emzirdim falan derken eşim aradı ankaraya gitmemiz lazım diye. Elden aldık pasaportu sonra bir sürü trafik yaşadık Ankara da verdik pasaportu vize için bugün belli olacak sonuç. Gece birde döndük ikide uyuduk gece yine emir sağolsun uyutmadıdün de zombi gibi ev emir derken akşam oldu bi arkadaşa gitmem lazımdı vermem gereken şeyler vardı kardeşimi de yurda bıraktım on gün sonra şimdi de kuaför e gideceğim öğlen sonra emirin çamaşırları yıkanacak memlekete gitmeden falan yaw bu ev işi ne nankör iş anlamadım valla hiç bitmiyor
Me güzel bir tatlı olmuş.afiyet olsun.Bu güne gelince sabah elma yulaf süt ile sütlaç gibi yedim canım tatlı istiyordu yulaf azdı içinde öğlen akşam haşlanmış patates yapmak istiyorum fikirlerinizi alayım lütfen
Annemle çok mücadele verdik güzelim ama özel diyetisyene gidiyor şimdi bence ailenden değilde profesyonel yardım ise yarıyor annelere. Benim annemin de dizleri sıkıntılı doktor şimdi ameliyat edersek 15 yılda eskir sonra birsey yapamayız diye ameliyat etmiyorlar o yüzden kilo ver diyordu. Şimdi kendi diyor rahatladım diye. Ben en son tehdit ettim mide ameliyatı için korkudan başladı diyeteGünaydın
Ddiuwtisyene hiç gitmedim aslında.nedense fayda veremez gibi geliyor.gebelik şekeri çıkınca bi gitmiştim.zaten bildiğim şeyleri söyledi.motive de olmadım.
Arkadaş anne baba Hep çocuk sevindiricez diye çocukları bağımlı yapıyorlar.yazık.anlatamıyoruz babama.küsüyor.hele annem zararlı olsa şartıdırlar mı diyor.siz de böyle büyüdünüz diyor.anlamıyor insanlar para için neler yapıt.sağlık kimin umrunda .
Benim annem de 119 kilo yaa.dizleri ağrıyor.hiç rahatı yok.şeker tansiyon zaten var.çok üzülüyorum. Ama eldem birşey gelmiyor.
Ayy hayalimdeki çocuk ...
Hiçç
Hele o çamaşır.kurumadan yenisi geliyor.
Me güzel bir tatlı olmuş.afiyet olsun.
Devam ablaAyyy çok heyecanlandım
süpriz demene değecektir eminim
Sana wp den mesaj attıydım gitmedi heralde
Gerçi Gündüz resmin gözükmüyodu şimdi gözüküyor
Oyyy spor olsa ne güzel olacaktı
eksileremi güvendin kuzum, gündüz yapıcam dediydin
Biliyosun bizim için 100 gr bile çok değerli
Sana kuruyemiş yasakmıydı
Bu vakitten sonra dertleri neymişki tatlım
Bence Bu yaştan sonra bi kadın sadece bi sebeple yuvasını bozar
Süt içiyosunnn
Bide süt muz detoksu var onuda eskiden yaptıydım. O da güzel eksi getiriyor
Bu sefer tek süt deneyim dedim
Çok güzel olmuşkiii
sadece bugün 5 mil yarın 3 mil yapsan iyi olurdu
Vavvvvvv harika kuzucum maşallah
Yarın gelsin eksiler
akşamki yoğurduna zencefil zerdeçal tarçında ekliyebilirsin
Bu kür haftada 2 gün yapılabilir
Zaten fazla kalmadı canısı
99 a düşmenin anlamını çok iyi biliyorum
Zaten diyet grublarında cola içeni fururlar :))
Ben önceden light içerdim
3 senedir onuda içmiyor
Acaba çocuklarına veren akıllı varmı bu zamanda
Ohhh hurmada yapılmış sporda
valla bu kadar sabredebileceğini düşünmemiştim canısı
helallll kuzum
Bşdaha da iradesizim falan demeben 2.gün pes ettiydim
Yarında devammı
Aman iyi dinlenmişindir cnm
Sen gündüz uyuyunca açlık tatlı krizi gelmiyormu
Zeyneppp hani çarşambaları pekmez olmuyodu
Sucuk ev yapımı olunca arada yenebilir ama yanlış gün cnm
2 but derken :? Incikmi kastediyosun
Yoksa 2 but fazla
Spor 3 mil olabilirdi
Zaten senden farklı bişey beklemiyodumki :))
bugün için bayıldımmmm
Yukarda yazdığım gibi yoğurduna baharatları atsan daha da iyi olurdu cnm
Kilo farkı var bebeğim
Çoook beğendimmm
Kuzucum sabah 2 dil öğlen 1-2 dil ekmek olsa daha güzel olurmuş
Meyvenin yanına az yoğurt yada süt ekliyebilirsin
Kaçamak olmaması güzellll
Kuzum sabah erken yediğin zaman sabah akşam arası çok uzun oluyor
Meyvenin yanına yoğurt kuruyemiş falan ekleseydin bari
Bana döner eti hiç yaramaz,fark etmşyoruz ama çok tuzlu
vayyyy iddalı bi menü
Kuzum yaşadıklatçrımı yazamadım demişin, yazmamılında merak ettim hayırdır kötü bişey yok ya
Sen menü planını yapmışındır heralde
Ilginçmiş hiç duymadım :))
Ama ben kereviz saplarının kokusunuda tadınıda sevmiyorum
Vayyyy 5 mil yapılmış bugün
Akşamda yemiş olmak için yarım dil ekmek yenmiş :))
Cok guzel verdin canim 3 gunde hemde masallah. Nasil cok zorluyor mu halsizlik filan yapti miSelamm herkese
Hurma diyeti raporu
Başlangıç 80
1.gün 79.4
2.gün 78.6
3.gün 78.4
Regl oldm kızllar bu yüzdn eksi az oldu sanırım. Yarında yapıcam inşaallah 77.5in altına düşebilirsem cumartesi sabah süper olur bnm için
Dün biraz zorlandım canm spor yaparkn biraz tansiyonum düştü eve gelince akşamı yedim kndime geldim filan.çok zorlamıyo yaa bna kolay geldiCok guzel verdin canim 3 gunde hemde masallah. Nasil cok zorluyor mu halsizlik filan yapti mi
Bugün karne çıktısı işleriyle uğraştım bn. 3 öğrenci gldi öyle geçti işte kaynanamı alıp eve geçicem ordan toplantıya gidicemm erken biterse salona geçicem yanyana yerlerNAPIYORSUNUZ KIZLAR
KİMSENİN SESİ ÇIKMIYOR
NELER YAPIYORSUNUZ
Patates diyetimi, bayılırım patatese. Her türlüsü çok pis yeniyor patatesin.
Pattiissss pattissss.... Bekle beni salı-çarşamba-perşembe pattisleri yicem
KOLAY GELSİN CANIM İŞLER YOĞUN SENİN GALİBABugün karne çıktısı işleriyle uğraştım bn. 3 öğrenci gldi öyle geçti işte kaynanamı alıp eve geçicem ordan toplantıya gidicemm erken biterse salona geçicem yanyana yerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?