Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de senin gibi karisirim herkese kıyamam çünkü. En küçük kuzenim 9 yaşında şimdi bizim yanımızda asla istemez kola falan ciko çok nadir yer markete girince sorar bunu alabilir miyim sağlıklı mi diye elhamdulillah sebebini anlatınca kendi takip ediyor şimdi bire tek babasına şımarıyor amcam da anlasa çok daha güzel olacak. Şimdi çocuk sulu yemek delisi bizimle yer herseyi

Günaydın güzel hatunlar.

Evet geçmiş bitti çok şükür

Şimdi durumu anlatayım benim eşim vatandaşlık başvurusu yapmıştı ve pazartesi sonuç çıktı ama en kötü zamanda çıktı belki de çünkü bu pazar fuarı başlayacak. Aralık 25 de kendi pasaportunun süresi bitti o yüzden vize için basvurmadi. Ama çok sıkışık bir zamanda çıktı vatandaşlık. Pazartesi öğleden sonra başladı yoğunluk akşam yediden gece bire kadar kardeşim için hazırlık yaptık gece oğlan uyutmadı. Sonra sabah sekizde çıktık evden salı gün. Kardeşim baktı emir e öğlen geldim emzirdim falan derken eşim aradı ankaraya gitmemiz lazım diye. Elden aldık pasaportu sonra bir sürü trafik yaşadık Ankara da verdik pasaportu vize için bugün belli olacak sonuç. Gece birde döndük ikide uyuduk gece yine emir sağolsun uyutmadı dün de zombi gibi ev emir derken akşam oldu bi arkadaşa gitmem lazımdı vermem gereken şeyler vardı kardeşimi de yurda bıraktım on gün sonra şimdi de kuaför e gideceğim öğlen sonra emirin çamaşırları yıkanacak memlekete gitmeden falan yaw bu ev işi ne nankör iş anlamadım valla hiç bitmiyor

Bu güne gelince sabah elma yulaf süt ile sütlaç gibi yedim canım tatlı istiyordu yulaf azdı içinde öğlen akşam haşlanmış patates yapmak istiyorum fikirlerinizi alayım lütfen

işiniz rast gitsin inşallah canım ben patates diyetini 3 gün yaptım kg vermiştim tavsiye edilir zaten haşlamasını çok severim

Günaydın
Ddiuwtisyene hiç gitmedim aslında.nedense fayda veremez gibi geliyor.gebelik şekeri çıkınca bi gitmiştim.zaten bildiğim şeyleri söyledi.motive de olmadım.
Arkadaş anne baba Hep çocuk sevindiricez diye çocukları bağımlı yapıyorlar.yazık.anlatamıyoruz babama.küsüyor.hele annem zararlı olsa şartıdırlar mı diyor.siz de böyle büyüdünüz diyor.anlamıyor insanlar para için neler yapıt.sağlık kimin umrunda .
Benim annem de 119 kilo yaa.dizleri ağrıyor.hiç rahatı yok.şeker tansiyon zaten var.çok üzülüyorum. Ama eldem birşey gelmiyor.
Ayy hayalimdeki çocuk ...
Hiçç
Hele o çamaşır.kurumadan yenisi geliyor.
Bu güne gelince sabah elma yulaf süt ile sütlaç gibi yedim canım tatlı istiyordu yulaf azdı içinde öğlen akşam haşlanmış patates yapmak istiyorum fikirlerinizi alayım lütfen
Me güzel bir tatlı olmuş.afiyet olsun.

Annemle çok mücadele verdik güzelim ama özel diyetisyene gidiyor şimdi bence ailenden değilde profesyonel yardım ise yarıyor annelere. Benim annemin de dizleri sıkıntılı doktor şimdi ameliyat edersek 15 yılda eskir sonra birsey yapamayız diye ameliyat etmiyorlar o yüzden kilo ver diyordu. Şimdi kendi diyor rahatladım diye. Ben en son tehdit ettim mide ameliyatı için korkudan başladı diyete

Dün katladım çamaşırları şimdi ütü bekliyor beni

Devam abla
Yumurta kapıya dayandı ya bebek istiyoruz artık 75in altında hamile kalmak istiyorum. Keşke diyorun 3 ay önce salona başlasaydım

Cok guzel verdin canim 3 gunde hemde masallah. Nasil cok zorluyor mu halsizlik filan yapti mi

Bugün karne çıktısı işleriyle uğraştım bn. 3 öğrenci gldi öyle geçti işte kaynanamı alıp eve geçicem ordan toplantıya gidicemm erken biterse salona geçicem yanyana yerler
KOLAY GELSİN CANIM İŞLER YOĞUN SENİN GALİBA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…