Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hanımlar ben geldim sabah bi Günaydın bile diyemedim gözümüzü hastane de açtık kızımın alerji testi için randevusu vardı kızım dün akşam uyudugü için gece 02.30 a kadar oyun oynadı ama sabah 7 de kalkacagindan bi haberdi tabi elini kaldircak hali yoktu arabada da uyumadi muayene oldu ve daha test odasına girer girmez ağlamaya başladı çünki uyku bunaltmisti. Tabi gerisi daha berbat iğneler sırtına bir bir battikca onun yerine ben eridim eşim hemen çıkıp gitti odadan 15 dakika da beklemesi gerekiyordu ağlama krizine girdi artık. Sonuç olarak fındık fıstık ceviz yumurta alerjen süt ve süt ürünleri zaten vardı birde gluten var ama o şüpheli dedi Dr sınirda yani 3 ay sinda test tekrarlanacak hem kan hem deri eğer bağırsak enfeksiyonu devamsa ve de kan lekesi o zaman diyet e gluten de girecek ve ben glutensiz yiyecekler tüketecem ha birde yün tüy yastık yorgan giyecek yasak. Ama boy kilo gelişimi güzel olduğu için benim bebeğim iyi durumda önemlo olan da oymus Dr bu 1 yaş ta geçer geçici durum sıkıntı yok dedi bizden haberler böyle

Haberin sonuna çok sevindim cnmmm
Ne olduğu ortaya çıktı, bilinmezlik daha kötü oluyor
Şükür ki geçici bişeymiş
Birazdaha sabredeceksiniz mecburen

GEÇMİŞ OLSUN CANIM

Tuğçem sagolaın 9 dk rekorumu 16 dk ya çıkardım sayende :)

O 16 dk 45 dk ya çıksın artık kuzummm, yaptıkça hoşuna gidecek huzur bulacağın tek şey spor olacak 1-2 ay sonra. Öncelikli olarak beden ve ruh sağlığın için, sonrasında da kilo vermek için. Hadi bakalım bekliyorum o günlerin gelmesini, güveniyorum sana :)))))

Pattisss pattisss, afiyet olsun

Çatıdan karlar eriyip düşüyor oğluşum korkuyo haliyle ağlayarak uyandı yeniden uyuttum terim tam soğumadan spora devam

Eşinin işlemlerinin hallolmasına sevindim canım, gözünüz aydın. Tabii ben Adana hava şartlarına göre yorum yapıyorum, sen de oğlan da üşümeyin tabiiki de. Yazdıysan kaçırmış olabilirim, nasıl bir sürpriz yapacaktın eşine

Ben de ipini koridora koydum odalar arası geçtikçe atlıyorum

Kızzz sabit dur da ip atla bari Leslie yapabilirsin aslında, bu leslie ne kadar ünlü yav :)

Diyet moduna giremiyorum yaaa, o yüzden pattis niyetimi haftaya erteledim. Zihnen hazırlıyorum kendimi.
Evet aslında boşuna stres yapıyorum ama takıntılı insanım. Kendime ediyorum işte.
Bir program insan vücudunda 2 kere fayda gösteriyormuş. Sonrasında aynı etkiyi yaratmıyormuş. Yaparken zorlanmadığım ve zevk aldığım cacık-salata detoksum vardı, artık hiç işe yaramıyor. O yüzden farklı programları denemek lazım. İlk sırada pattis, sonrasında hurma düşünüyorum, sonrasında da nadasa normal beslenmeye döneceğim tekrar. Kendimle inatlaşmanın bir anlamı yok. Anladım sayenizde bunu:)
Bİr şeyi yaparken 'ben bunu yapamam' dediğiniz an yapamazsınız zaten. Ben çok denedim bunu. En basiti sporda karın hareketlerinden nefret ediyorum. Bacakları havada tutup, mekik çekmek falakadan beter. Dedim Tuğçe boşuna inatlaşıyon, bu hareket yapılacak bu göbek gidecek. Bu sözden sonra yapabilmeye başladım, hala sevmiyorum o ayrı
Olur da kısmet olur evlenir, çocuk sahibi olursam fast food, kola, hazır meyve suyu, bisküvi,çikolata hiçbirinin tadını bilmeyecek. Oturup birlikte sağlıklı şeyler hazırlayacağız. Sağlıksız olarak izin sadece alkole var, anası kılıklı olsun

Ben geçmişi okudum bitirdim şimdi
Bi kahveyi hakettim heralde :))

Içmek isteyen gelsinnnn

Afiyet olsun, ben de kayfe içiyorum şu an. Kahvenin öncesinde ve sonrasında 1 bardak su içmeyi unutmuyoruz. Bu da dipnotumuz

Yoğun değilmisiniz bugün
Sen bebek bölümünde çalışıyosun
Işiniz çok zor valla
Insanların zaten hastayken morallari bozuk oluyor
Bide bin türlü insan geliyodur
ablacım ben aile hekimliğinde görev yapıyorum.aşılama gebe takipleri çocuk takibi gibi şeylerle meşgulüm.
pansuman enjeksiyon falan filan

@Pnrrr-20 pınarrr kocişten ayrılamıyonmu kızzz:)) özleniyosun fıstığım

@Sweetyy83 sevilay senden ne haber kuzucuk

@nanekekik kız bahar haftaya sen listeye girecen diye açığı kapatmak için bizim daha çok vermemiz lazım
Dua et de dereceyi etkilemesin

Mazidennn selamlarrr

Bence çarş.menüsü için mercimek yemeği olmamış üstelik akşam

Umarım bugün saf pro yaparsın dicektim ama mercimek çor.yemişin öğlen
Akşam bari hafif olsun

mercimek çorbasını dün öğlen yedim abla. bugunki menüm değil o. iyi gidiyorum merak etme sen. yakında mezunum:))

ablacım ben aile hekimliğinde görev yapıyorum.aşılama gebe takipleri çocuk takibi gibi şeylerle meşgulüm.
pansuman enjeksiyon falan filan
Haaa daha rahatsındır o zaman
Ben hastanedesin sanmıştım

Neyse bi sağlıkçımızda var
Hasta olursak sana sorarız :)) biliyon türk milletinin adetidir

mercimek çorbasını dün öğlen yedim abla. bugunki menüm değil o. iyi gidiyorum merak etme sen. yakında mezunum:))
Anaaa hemen bay baymı dicen
Dur kızzz daha karpuz kesecekdik

Aman hedefine biran önce ulaş güzelim
Bizde seni kıskanıp azimli oluruz

Öğlen çorba var demişin ya onun için dediydim pro değil diye

Haaa daha rahatsındır o zaman
Ben hastanedesin sanmıştım

Neyse bi sağlıkçımızda var
Hasta olursak sana sorarız :)) biliyon türk milletinin adetidir
çok yoğun bir bölge göç alıyoruz sürekli ama hastane kadarda değil abla
başım üstüne istediğinizi sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla yanıtlarım

Anaaa hemen bay baymı dicen
Dur kızzz daha karpuz kesecekdik

Aman hedefine biran önce ulaş güzelim
Bizde seni kıskanıp azimli oluruz

Öğlen çorba var demişin ya onun için dediydim pro değil diye
Yok karışlı mesah5
Bu öğlen mantar kavurma ve yoğurt yedim. Pro yani.

kız zeynep eski sporcuymuş :))sporun kıymetini biliyordur
Yakın olsakda çocuğa baksak o da sporunu yapsa
@Zey-has zeynep sen sporu bırakıncamı kilo aldıydın canısı
Ayyy bide bu kız diyet moduna gşremiyom demiyomu
daha nasıl girecen anacım
Menülerin sporun enerjin harika daha ne olsun
Kilo desen hepimiz kıskançlıktan çatlıyoz

Bende bidaha pattis yapmıcam küstüm ona :) bence 2-3 gün farklı detokslar daha etkili oluyor bugün muz +süt yapıyorum normalde onun sonucuda güzel olur bayadır yapmıyodum bakalım bu sefer nasıl olacak
Afiyet olsun, ben de kayfe içiyorum şu an. Kahvenin öncesinde ve sonrasında 1 bardak su içmeyi unutmuyoruz. Bu da dipnotumuz
Bende su her daim var zaten canikom
Heralde nikotinden dolayı ağzım çok kuruyo

çok yoğun bir bölge göç alıyoruz sürekli ama hastane kadarda değil abla
başım üstüne istediğinizi sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla yanıtlarım
Hangi şehirdeydin cnm

Geldiğinde mutlaka yazmışındır ama hatırlıyamadım
Sen hepmi kiloluydun sonradanmı aldın cnm

Kahve içildi
Şimdide bitki çayımı içip ödem çayını hazırlıcam
Sonrada spor duş

Haa bide evdekilere yemek yapmam lazım dün kıyma kavurmuştum
Evde hiç sebze yok belki pattis oturtması yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…