Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

AY ELIME ALDIGIM BEDENIME OLSUN BEN RAZIYIM hıc sort gıyemıyorum bılıyomusunuz bacaklarım kocaman cunku tulum desen hem bacak hem göbek gıyebıldıgım en şık sey taytla elbıse(( onun dısında hep kot tsort iğrenc bı durum topuklu ayakkabı desen ezelden gıyemem dugunumde bıle gıyemedımanca dolgu topuk ( seneye napıyoruz ıstedıgımızı gıyıyoruzzz

Ohhh bırı alısverısmı dedı eve kendıne cocuguna yada kocana bana para harcamak olsun yeterkı cok musrıf gordum kendımı Bol bol gez cnm zaten alısverıs tı alınacaklardı gezerkene ıskenderı erıtırsın merak etme...

Aynen cnm yaa bu yıl dogru durust denıze gıremedım...Ama seneye her hafta gıdıcem acısını cıkarıcam gorur herkes..Ben cok utanıyorum bole koca gobek koca popo koca bacaklar 6 lı rakamları bı goreyım seneye kadar denızden cıkmıycam..

fadimeee benim temiz kalpli arkadaşım..yemin ederim sabahtan beri temizlik yapıyorum, canım çıktı..bir mola verdim , pc yi açtım ne var ne yok bakayım diye..şimdi yine kaldığım yerden devam edicem...halıları yıkamacıya özellikle vermedim...bahçeye attım yıka Allah yıkaa...bayağı yağ yaktım bugün...bir dahaki haftaya 1 kilo vermezsem topiği terkedicem bacım...büyük konuştum ama bundan sona böleee...

Son düzenleyen: Moderatör:

Oooooo hoppıcımmm cok azımlı gordum senı benım senden korkmam gerek sanırsam... :18::18:

slm mursh nasıl oldun geçmiş olsun canım nazarmı degdi noldu sana kaptanlıgı çok güzel götürüyordun kendine dikkat et ıhlamur iç akşam

Yaaa çok sinirliyim yaaa bu kadar hastalıgımın üstüne bide bu tuz biber oldu....

Ofiste benle beraber zayıflamaya çalışan 2 kısı daha vardı....Dı diyorum onlar zayıfladılar bile :84: İkiside erkek ikisininde vermesi gerek 5 6 kılo 1,5 ayda verdıler yaa koca gobeklerı vardı 2sınınde erıdı gıttı...Bide bana sımdı bılmıslık taslıyorlar Offff yaaa offff gorur onlar ama

slm mursh nasıl oldun geçmiş olsun canım nazarmı degdi noldu sana kaptanlıgı çok güzel götürüyordun kendine dikkat et ıhlamur iç akşam

Biraz daha iyiyim sankı cnm ... Walla banada nazar gıbı gelıyo cunku kac yıllardır hıc boyle agır hastalık gecırmemıstım bunyem saglamdır...Annem kac gundur hasta bu kız hasta olmuyo ıyı masallah dedı durdu annemın nazarı degdı heral...İçiyorum cnm annem koymus cantama

kız valla senin evinde halılarla daha çok ilgileniyorduk demekki halı yıkıcakmışsın .bende bugün camlarımı sildim sabah 30 dakika yürüdüm sonra fırına gittim ordan markette yeşil elmam bitmişti .bizim evde diyet miyet yapılmıyo herkesin gözü benim zulamda onlara başka meyve alıyorum yok illa benimkileri yicekler . bende bugün kendime ne aldıysam onlarada aldım bakalım yerlermi bana gıcıklıgına yiyorlar

bugün ilk kaçamagımı yaptım ama bunu cam silerek telafi ettim bugün kaynımın askerden gelişini işçiler çigköfteyle kutlamak istemişler eşimden çigköfte istemişler eşimde tamam demiş yapmışlar .tabi benim eşim azyapmayı bilmez büsürü yapmış artanı kaynımlarla bölüşmüşler 5 parça yedim ama pulbiberine batırıp yedim şimdi midem yanıyo

spor olsun diye salı bende 2 tane 4 metrelik yolluk 1 tane 6 metrelik halımı yıkıcam bende yıkamaya verenlerdendim ama halı yıkarken çok güzel kalori harcarım diye düşünüyorum .bide az halıyı göndermek istemiyorum ilkbaharda evin bütün halılarını göndermiştim zaten

sağol cnm benim çok mutlu ettin beni darısı senin başına

yaaa bugün hem kendimden hemde menümden utanıyorum
sabah ılık 1 bardak pekmezli zencefilli limonlu su
kahvaltı 1 dilim tam tahıllı ekmek,2 kk peynir,5 zeytin,1 domates,2 ceviz birazda maydanoz yedim
ara 2 biber dolması ve 2 tane büyük köfte
öğlen menemen ve 1 adet salatalık
ara 3 yemek kaşığı yoğurdun içine 1 adet şeftaliyi küçük küçük doğradım ve üstüne tarçın serpip yedim
akşam mercimek yemeği ve cacık (bol sarmısaklı ve naneli)
yeşilçay şimdilik 2 bardak içtim yatana kadar 1 bardak daha içerim,1 adet doğal mineralli suyumu içtim,su 2 lt olmuştur.Ayrıca 50 mekik ,100 kol çalışması (yarım kiloluk dambıllarla),50 sağa sola dönüş ve koşu bandında 45 dk yürüdüm-koştum.
Dünde annemle beraber alışverişe gittik aldığım pantolonların hepsi 36 bedendi ama göğüslerim iri olduğu için ceketlerim 38 bedendi (hatta annem ben pantolonları denedikçe sinir oluyo iyice kurudun aynı ebru şallı gibi oldun dedi ana yüreği işte kızının koca kıçını görmüyo hala )

canım yeni gördüm okadar lafları yedim dururmuyum .bide artık kendime söz verdim bu kilodan kurtulcam hep güzel giyinmek istemişimdir kot etegim var o etegimin içine sıgıcam 1 ay içinde artık herkes spor yapsın hergün spor saatleride yazılsın lütfen birbirimize gaz verelim spor 1. seçelim cuma günü

bzim evdede meyveler çürür durur..kimse yüzüne bakmaz...varsa yoksa çikolata, tatlı....ben diyete başlayınca ancak ağzıma meyve sürmeye başladım, yoksa yok yani..

sen yine ilkbaharda yıkatmışsın...ben bayramda sermiştim ama geldi işte bir delilik..attım kapıya yıkadım..

slm gülşeker foto konusunda ısrarcıyım yüzünü koyma merak ediyorum nolur kız
diyene bakkkhani senin foton bacım...bir türlü göremedik seni..face açtın orayada foto koymadın..erkekmisin nesin anlayalım yani....

o zaman yarış başlasınnnnnnduyduk duymadık demeyin eyy topik ahalisiiiiii...murç ve ben 23 eylülde yarışa başladık 23 ekimde son vericez..ben 85.3 murç 79 kilo...hangimiz en fazla kilo verirsek 1. olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…