- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.421
hadi kızlar canlanın...bu yazı tontoşşş tontoşşş geçirdik ama seneye tulumlar elbiselerrrr kotlarrr topuklu ayakkabılar bizi bekler....kilolu olunca topuklu ayakkabı bile giiyilmiyor beee ..önceden zayıfken hiç rahatsız etmezdi ama kilo alınca hiç giyemedim..çok agrıdı ayaklarımmmmmmm:92:
kızlar az sonra pc yi kapatıp hızlıca evdeki ufak tefek işlerimi yapıcam..biz ilçede kalıyoruz..eşimle öğleyin şehereeee gidicez
alınıcaklarımı ugraycam yerlerilistemeyazmam lazım ama koca evde kalem bulamadımumarım güzel bir gün geçiririz..akşama iskender yiycem tabiii ekmekleri hariç..
hadi kızlar canlanın...bu yazı tontoşşş tontoşşş geçirdik ama seneye tulumlar elbiselerrrr kotlarrr topuklu ayakkabılar bizi bekler....kilolu olunca topuklu ayakkabı bile giiyilmiyor beee ..önceden zayıfken hiç rahatsız etmezdi ama kilo alınca hiç giyemedim..çok agrıdı ayaklarımmmmmmm:92:
Kızlar günaydın dün çok işim vardı cok fazla gelemedim topiğe listeyi yapıp çıktım hemen...Bide hastaydım fena grip oldum.Gece atesım cıktı felan baya ızdıraplıydı..Bugunde pek ıyı deılım...İlaç felan aldım bıraz toplar gıbı oldım sankı :94::94::94::94::94::94::2::2::2::2::2::2::2:
Sabah tartıldım 78 kılo geldim...Dün 79 dum anlamayamıyorum ben bu bünyeyiGece çok terledim yatak sırılsıklam oldu annem gece geldi çarşafı değiştirdi o kadar yani..Belkıde wucuttakı su gıttıgı ıcın az çıkmışımdır ... :85::85::85:
Dünkü menüm ;
canıım çok geçmiş olsun hafta sonu dinlen bence. ter atman çok iyi olmuş. ben grip olduğumda ilaçtan yana değilim ıhlamur, çorba, nanae limon la atlatıyorum. bol meyve yiyorum. inşallah sende iyileşirsin hemen. biliyormusun bus abah kalktığımda benim de boğazım şiş gibiydi.
[tmm merak etme bozguna ugratmıcam dıyetı de senıde:)]/QUOTE]
hepiniz ne kadar güzel hanımlarsınız feysden gördüm çoğunuzu. lütfen fit gözükelim sağlıklı gözükelim. insanlara olumsuz konuşma fırsatı vermeyelim. diyetimizi bu hafta bırakmayacağız inşallah.
kaç gundur ereledıgım temızlıgı yapmaya gıdıyoeum :)
kolay gelsin arkadaşım.
bu arada arkadaşlar perşembeden nişanlımın yanına gitmek istiyorum Allahm inşallah amin=))
geçen gün de söylemiştim ya evden zor olucak izin almak diye. valla çok canım s ıkılıyor benim için bir saniye bile dua ederseniz çok sevinirim. ayrıca bu hafta boğazımı iyi tutmam lazım en azından daha zayıf gözükmeliyim. kendimi iyi hissederim.
fadimeee benim temiz kalpli arkadaşım..yemin ederim sabahtan beri temizlik yapıyorum, canım çıktı..bir mola verdim , pc yi açtım ne var ne yok bakayım diye..şimdi yine kaldığım yerden devam edicem...halıları yıkamacıya özellikle vermedim...bahçeye attım yıka Allah yıkaa...bayağı yağ yaktım bugün...bir dahaki haftaya 1 kilo vermezsem topiği terkedicem bacım...büyük konuştum ama bundan sona böleee...günnnnnnnayyyyyyyyyydınkalkın kızlar yeni birgün silkelenin bu hafta güzel güzel spor yapalım düzenli beslenelim .hopidicik rüyamda sizin evde temizlik yapıyorduk senin ev güya bizim burdaymış nasıl seviniyorum .yardım ediyorum .sana diyorumki işin bittince beraber yürüyüşe gidelim sende tamam diyosun bide kalktım rüyaymış
fadimeee benim temiz kalpli arkadaşım..yemin ederim sabahtan beri temizlik yapıyorum, canım çıktı..bir mola verdim , pc yi açtım ne var ne yok bakayım diye..şimdi yine kaldığım yerden devam edicem...halıları yıkamacıya özellikle vermedim...bahçeye attım yıka Allah yıkaa...bayağı yağ yaktım bugün...bir dahaki haftaya 1 kilo vermezsem topiği terkedicem bacım...büyük konuştum ama bundan sona böleee...
slm mursh nasıl oldun geçmiş olsun canım nazarmı degdi noldu sana kaptanlıgı çok güzel götürüyordun kendine dikkat et ıhlamur iç akşam
fadimeee benim temiz kalpli arkadaşım..yemin ederim sabahtan beri temizlik yapıyorum, canım çıktı..bir mola verdim , pc yi açtım ne var ne yok bakayım diye..şimdi yine kaldığım yerden devam edicem...halıları yıkamacıya özellikle vermedim...bahçeye attım yıka Allah yıkaa...bayağı yağ yaktım bugün...bir dahaki haftaya 1 kilo vermezsem topiği terkedicem bacım...büyük konuştum ama bundan sona böleee...
merve bak valla takip ediyorum seni paralarım yeminle bu şekilde devam ediceksin ya
gülşekercim sen mümkünse az sorun et gıpta eidyorum sana verdiğin kilolara helal olsun =)))
çok yorucu bri gündü hoppidicik 8 e kadar çalıştım =( ordan kuzenim yemeğe davet etmişti onlara gittik kardeşimle epey de bir yedim =(
vay fadime ablam günaydın. enerji verdin bana sabah sabah. yürüyüşe gitmene sevindim bu hafta çoğumuz fos çıktık. daha iyisini yapabiliriz kızlar rahat davranıyoruz sadece. önğmğzdeki haftaya hedef koyalım lütfen herkes kilo versin. birbizimizi düşünelim. sorumluluk taşıyalım. zayıflayıp birlikte başarıcaz gurur duyucaz diye bekliyorum valla ya bu grup taş gibi olmalı
merve bak valla takip ediyorum seni paralarım yeminle bu şekilde devam ediceksin ya
gülşekercim sen mümkünse az sorun et gıpta eidyorum sana verdiğin kilolara helal olsun =)))
çok yorucu bri gündü hoppidicik 8 e kadar çalıştım =( ordan kuzenim yemeğe davet etmişti onlara gittik kardeşimle epey de bir yedim =(
vay fadime ablam günaydın. enerji verdin bana sabah sabah. yürüyüşe gitmene sevindim bu hafta çoğumuz fos çıktık. daha iyisini yapabiliriz kızlar rahat davranıyoruz sadece. önğmğzdeki haftaya hedef koyalım lütfen herkes kilo versin. birbizimizi düşünelim. sorumluluk taşıyalım. zayıflayıp birlikte başarıcaz gurur duyucaz diye bekliyorum valla ya bu grup taş gibi olmalı
bzim evdede meyveler çürür durur..kimse yüzüne bakmaz...varsa yoksa çikolata, tatlı....ben diyete başlayınca ancak ağzıma meyve sürmeye başladım, yoksa yok yani..kız valla senin evinde halılarla daha çok ilgileniyorduk demekki halı yıkıcakmışsın .bende bugün camlarımı sildim sabah 30 dakika yürüdüm sonra fırına gittim ordan markette yeşil elmam bitmişti .bizim evde diyet miyet yapılmıyo herkesin gözü benim zulamda onlara başka meyve alıyorum yok illa benimkileri yicekler . bende bugün kendime ne aldıysam onlarada aldım bakalım yerlermi bana gıcıklıgına yiyorlar
sen yine ilkbaharda yıkatmışsın...ben bayramda sermiştim ama geldi işte bir delilik..attım kapıya yıkadım..spor olsun diye salı bende 2 tane 4 metrelik yolluk 1 tane 6 metrelik halımı yıkıcam bende yıkamaya verenlerdendim ama halı yıkarken çok güzel kalori harcarım diye düşünüyorum .bide az halıyı göndermek istemiyorum ilkbaharda evin bütün halılarını göndermiştim zaten
diyene bakkkslm gülşeker foto konusunda ısrarcıyım yüzünü koyma merak ediyorum nolur kız
o zaman yarış başlasınnnnnn
Yok hoppıcım korkma ıse yaramıyo hıc bırı senın dedıgın ok ben 79 dum 23 eylül 23 ekim arası yarıstayız kım daha cok kılo verırse tmm mı ? gercı ben 14 ekım 20 ekım arası ızınlıyım ıstanbula gıdıcem...Ins kılo alıp gelmem ...
Kızlar günaydın dün çok işim vardı cok fazla gelemedim topiğe listeyi yapıp çıktım hemen...Bide hastaydım fena grip oldum.Gece atesım cıktı felan baya ızdıraplıydı..Bugunde pek ıyı deılım...İlaç felan aldım bıraz toplar gıbı oldım sankı :94::94::94::94::94::94::2::2::2::2::2::2::2:
Sabah tartıldım 78 kılo geldim...Dün 79 dum anlamayamıyorum ben bu bünyeyiGece çok terledim yatak sırılsıklam oldu annem gece geldi çarşafı değiştirdi o kadar yani..Belkıde wucuttakı su gıttıgı ıcın az çıkmışımdır ... :85::85::85:
[/QUOTE...]
.çok geçmiş oldun murç..bu meret geçer gibi olur ama geçmez..ben 15 günden beri çekiyorum..bol c vitamini al...birde annene söyle sana tavuksuyuna çorba yapsın..hem diyet yemeği hemde gribde çok faydalı..limonu sık sık ye..
offff çok azz..songülünun tavsıye ettıgı bı sıte vardı oraya gunluk yedıklerını yazıyosun ve hoooppp kaç kcal aldıgın yazıyor mesela ben dunku yedıklerımle 685 kcal almısım:))böyle olmaz merve..1000 kaloriden aşağı düşme ki diyet yaparken bile kilo ne kadar fazla ise günlük alman gereken kalori miktarı artar..az kalorili beslenirsen hem kendin sıkılırsın hemde her türlü hastalığa davet çıkarırsın maazallah...3 ana ve 3 ara beslen muhakkak..bak öyle daha çabuk kilo vereceksin..
evet, aynen öyle canım..en iyisi o şekilde kilo vermek..mervecik ,nurkelebek arkadaşımız haklı sen günde kaç kalori alman gerektiğine bak bu kadar düşük kaloriyle gribe yakalanırsın ahanda bende senin gibi kalori oluyodum diyetin 5 günü grip ve halsizlik şimdi yememi düzelttim hatta diyeti bozdum şu 5 gündür anca iyileştim :) şimdi sağlıklı ve minimum 1000 kalori den aşşağı olmayan diyet menüleri hazırlıcam :) inşallahh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?