Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abla dün evdekilere deli gibi kase kase sütlaç yaptım çok canım çekti kendimi böyle kandırdım ben de

Abla ben leslie hiç sevemedim ip daha çok hoşuma gitti

En azından neler olduğu belli olmuş canım inşallah en kısa sürede atlatır ikiniz de rahatlarsiniz

Abla dün evdekilere deli gibi kase kase sütlaç yaptım çok canım çekti kendimi böyle kandırdım ben de

Abla ben leslie hiç sevemedim ip daha çok hoşuma gitti
Bizde bayıldığımızdan yapmıyozki kızzz :))
Sonra kilom durdu veremiyom bıdı bıdı ediyon :))
İpde iyi ama bi 45 dklık cardiyo lazım
Yanında yine ipini atla

Kız ben eskiden ne detokslar yapardım, cins cins tariflerden menüler oluştururdum. Şimdi mümkün değil yemiyor
pattis-yoğurdu bile kara kara düşünüyorum :)
pattis e alışmış olabilirsin bence başka şeyler dene, hatta benim meşhur cacık salatayı dene. şahsen ben ona bayılıp ayılıyorum ama biz de o listeyle küstük aramıza kumalar girdi

fırında pattis yap, oturtma pattisi boşver bol baharatlı miss gibi... yine acıktım zannımca, kasamı yapayım da cacığımı yemeğe ineyim

Bursa ablacım
Ben kendimi bildim bileli kiloluyum
Ama bu kadar çok almamda yaptığım şok diyetler neden oldu dukan ,İsveç hepsini yaptım
Üstüne genetik faktörler insülin direnci de eklendi
Çok ta oburum dayanamam tatlı şeylere

Oo canım sen gel oğlana bak benide spor salonuna götür 5 saat yine yaparım severim ben sporu lisede iken sabah 5 de kalkar 7 ye kadar koşar sonrada duş alıp okula giderdim hey gidi günler heey

Hadi bakalimmm :))

Oyyy gördüğüm ilk mesaj enerji doluymuşşş

Kabağı sade zeytinyağlımı yapsan acaba
Yada tavuk yoğurt

Sana sebzemi yoksa promu daha iyi geliyor

Abla yeni okuyabildm valla bugun esim evdeydi doktor randevumuz vardi esimin ona gittik geldk baya gecti hemen yaptm yemegi yedik bile. Aslinda kendime sadce tavuk yapcktm ama esime ozaman napcagmi bilemedm ayri gayri olmasn diye öle yaptm ama bana sebzede tavukda iyi geliyo bence bakalm ne olucak yarina :)

kıymetini biliyordur
Yakın olsakda çocuğa baksak o da sporunu yapsa
T Toprakliyagmur zeynep sen sporu bırakıncamı kilo aldıydın canısı
Evet abla ben lise sonda ikn ailevi nedenlerden dolayı takımdan ayroldım sınra üni 1 de iken 1 ay felç gibi oldum kandaki enfeksiyom ayagıma vurdu kortizon filan aldım sonea üni de özel evde idij sürekli yiyoduk kızlarla ne bilim bir çok etken neden oldu ama daha çok hastalık etkiledi

İlk menü benden gelsin bugun spor nasip olmadı bana tam oğlan durdu yapacaktım duşa kabin yapmaya geldi ustalar sonra yemek faslı filan şimdi oğlan uyudu
Menü
Sabah 9
Yarım patatesi rendeleyip pişirdim
1 dilim ekmek
Yeşillik
Öglen 12.30
1 tabak lahana kavurması
1 dilim ekmek
Akşam 17.30
1 tabak bol limonlu pırasa
20 dk leslile 60 p 150 ip 150p toplam 210 p
3 lt su @Pnrrr-20

Ohh süpersin tugcecimm :) kim tutar senii

Düsünce gücü iyimis vallah ama cok etkiliyor gercktn bende deniyim bakalm biraz düsünce gücümle tok olmayi
Bende pek ise yaramaz gbi geldi ama.
Gec yattigimdan 2 gündür acliktan zor uyuyorm bide esim kalkip aciktm bisiler yicem diyor

Canim enazindan gecici olmasi ve kesinlesmesi sizin icin daha iyi olmus insallah cabucak gecer bu süre :)

O benden ayrilamiyo valla
Simdide yemek fasli bitti tatli istiyo pasamiz kek falan bisi yapivercem tabiki ucundan azcik bilem yemiycem

Süt muz detoksu bende denemek istiyorm abla sana nasl gelck bakalm bende haftaya deniyebilirim cok severm muzuda sütüde :) kabizlik yaparmiki abla o geldi direk aklima

Oyy canm mesajını yeni gördüm kıyamam yavruya ama inşallah hepsi iyileşmesi için bundan sonra çok dikkat et eannesi hem sen hem bebiş rahatlıcak inşallah kaç besin deniyolar acaba

Menüm:

11:30 1hurma, 1kuru kayisi, 1Ilik Su

12:00 1,5 Yumurta, 1kk peynir, 3zeytin, domates salatalik biber

15:30 3yk yogurt, yarim elma, keten tohumu

18:00 1tabak tavuklu kabak yemegi, Salata, 3yk yogurt

2fincan yesilcay
1 fincan adacayi
1,5lt ödem cayi
2,5 lt Su
30dk hizli tempo yürüyüs + 50dk n.t.yürüyüs = 110puan

M mer_4260 canim cok gecmis olsun. En szindan nelere karsi dikkat etmek gerektigi cikmis ortaya. Yavrucum cani cok yandi mi? Gecici olmasi da guzel yarisi bitti zaten 6 ay kadar kaldi insallah sonrasinda ikinizde rahat edersiniz

Amannn boşver detokları cnm fazlasıda bıktırıcı oluyor
Hafta da 1 en çok arada 2 gün yeterli bana göre

Bende önceden prşmbeleri çok yoğurt yaptımda cacık olarak denemedim
Daha benim 20 kilo olduğu için onada sıra gelir :))

Oturtma zaten fırında oluyor kızz sadece kymalı soslu tabi öncesinde hafif kızartıyom aslında fırında biraz bekletsemde olurdada
Zaten hertürlü cıssı yiyolar
Ben yemiceğime göre farketmez :))

Hepimiz aynı hatayı yaptık cnm
Kilo nasıl verilirse verilsin sonra dikkat edilmezse alınıyor
Tabi bizim vücutlar da almaya elverişli o yüzden 2 misli dikkatli olmamız lazım
Inş.bu sefer Hepimiz için son olur :))

Sabah cok erken uyandik.geceden de uykusuz olunca firsat buldukca gun icinde uyudum. 11 gibi o yuzden ogle yerine ara yaptim. Sicak birseylere ihtiyacim vardi corbayi da o yuzden ictim biraz o kisim fazla oldu

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti. 07.00
1 adet haslanmis yumurta
1 dilim t.b ekmegi
1 dilim peynir

Ara 11.00
1 kase yogurt
1 elma

Ogle.14.00
2 kepce sehriye corbasi

Salata yaparken serce parmak boyutunda havuc yedim

Aksam yemegi:18.30
2 firinda kucuk tavuk but sebzeleriyle birlikte
1 kase yogurt
Bol salata

Turk kahvesi

Su. 1 lt su
1.5 lt tarcinli su

Spor: 3 mil leslie 3*45=135 puan

Pnrrr-12

Hayırdır cnm eşinin neyi var hasta falan değilya

Hadi iyi bakalım yarın tartı güzel bişey desin :))

Oyyy kuzucum yaa çok geçmiş olsun Allah korumuş

Allah başka dert vermesinde cnm kilo nasıl olsa verilir
Yeterki biz pes etmeden devam edelim
Nurse fatmadan sonra sana 99 partisi yapıcaz inş.

Inş.lahana şişirmez tatlım
Akşam güzel olmuş ama

Bende pek ise yaramaz gbi geldi ama.
Gec yattigimdan 2 gündür acliktan zor uyuyorm bide esim kalkip aciktm bisiler yicem diyor
Işe yaramaz diye bilinç altını şartlandırırsan tabiki yaramaz
sanki bizim evdekiler yemiyor
ohhh maşallah Allah muhabbetinizi artırsın cnm

Önceden yaptığımda iyi etki etmişti cnm yarın görecez artık

Yeşil muz olması gerekiyor
Bide soya sütü yada laktozsuz süt olursa daha iyi. Çünkü çoğu kişiye normal süt yaramıyor

Vayyyyy tam perşembelik menü

Çorba erken olduğu için sorun olmaz heralde tatlım
Akşamda zaten çok güzel olmuş
Inş.eksilere eksiler eklensinnn tartı coşsun

Kızlar 4.takım kaptan olacak birini arıyor
Ilgilenen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…