- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.221
Abla dün evdekilere deli gibi kase kase sütlaç yaptım çok canım çekti kendimi böyle kandırdım ben deMazidennn selamlarrr
Ayçam sen yeni başladın daha
Bu kadar sıkma kendini yoksa bi süre sonra gr larla uğraşırız
Bence saf pro yapsan iyi olurdu
Çayın fazlasıda iyi değil su tutuyor
Bence akşam yapma o zaman güzelim bide erken kalkıyosun
Sen bilirsin yinede
Wc için dediklerimi yaptınmı
Çok az yemekde sorun çıkarır
Hedefede takma kafanı önemli olan elimizden geleni yapmak
Bide bizim burayı görseniz öyle fırtına varki
Ben bile uçacam nerdeyse :))
yok kahve tok tutuyor cnm
Çay kazındırıyor
Aslında kahvenin fazlasıda iyi değil ama midem açlıktan bulanıyodu
Gündüz ne güzel menün varmış ecemm
Akşam bozulmuş
Özellikle tartıya yakın şişlik yapıcak şeyler zinhar yasakkk
bugün saf pro yapabilirsen bol su ve sporla telafi olur inş.
Bence çarş.menüsü için mercimek yemeği olmamış üstelik akşam
Umarım bugün saf pro yaparsın dicektim ama mercimek çor.yemişin öğlen
Akşam bari hafif olsun
Aman ne takılıyosun cnm yaa ne halleri varsa görsünler hee hee de geç
Menüler çok iddalıydı güzel bişey gelecek heralde
buna su ve sporda eklenebilseydi keşke
Ayyy ilerde bikaç gün bende deneyim
tuğçem gerçekten kendine gereksiz baskı yapıyosun
Kızz 62 lerdesin daha ne olsun
Beyini kodlamak konusunda tamamen katılıyorum
Ne yaparsak yapalım önce yapabileceğimize beynimizi ikna etmemiz gerekiyor
Ben bi ara spor yaparken kendimle konuşuyodum
Üzüldüm gerçektenbu zamanda halâ nasıl bu kadar bilinçsiz olabiliyolar
vayyyy 5 milimi yaparım havamıda atarım diyon yaniiii
bugün akşam en azından yemek yemişin :))
Bence güzel olmuş cano
Bugün daha güzel tatlım
Yalnız senin yeşilliğe salataya alerjinmi var
O da çok kötü cnm yaaa
Sporcu biri nasıl onu içerki
Bizde akşam benim gelinle konuştuk
Ben hiç zararlı paketli bişey vermem çocuğa en kötü bikaç tane bisküvi olur
Bizimki hurmayı çok seviyor
Yemekten sonra süpriz diye hurma veriyorum :))
Gelinin annesi buna pek dikkat etmediği için çocuğu bırakmak istemiyor oraya
Offf başım döndü kızzz
Neyseki halletmişiniz işleri
Ev işi konusunu hiç açmıyalım :))
Patatese karar vermişin okudum
Keşke madem tüm gün yapsaydın
Ben geçen haftalarda yapsaydın ya cnm
Ilk gün güzel gitti 2.gün sonunda aynı kaldım 3.gün devam etmedim o yüzden
Bana eskiden Patates çok iyi gelirdi
Artık yaramıyor heralde
Bugünde fazla eksi olmamış
kendi vermek istemedikten sonra başaramaz zaten cnm
Azmine hayran oldum ponim
kocaaaaamannnn maşallahhh
dandini dandini yiğit sen uyuda annecik sporunu yapsınnnn :))
Kız sen niye leslie yapmıyonnn
Aaaa geçmiş bitmişşş
En azından neler olduğu belli olmuş canım inşallah en kısa sürede atlatır ikiniz de rahatlarsinizHanımlar ben geldim sabah bi Günaydın bile diyemedim gözümüzü hastane de açtık kızımın alerji testi için randevusu vardı kızım dün akşam uyudugü için gece 02.30 a kadar oyun oynadı ama sabah 7 de kalkacagindan bi haberdi tabi elini kaldircak hali yoktu arabada da uyumadi muayene oldu ve daha test odasına girer girmez ağlamaya başladı çünki uyku bunaltmisti. Tabi gerisi daha berbat iğneler sırtına bir bir battikca onun yerine ben eridim eşim hemen çıkıp gitti odadan 15 dakika da beklemesi gerekiyordu ağlama krizine girdi artık. Sonuç olarak fındık fıstık ceviz yumurta alerjen süt ve süt ürünleri zaten vardı birde gluten var ama o şüpheli dedi Dr sınirda yani 3 ay sinda test tekrarlanacak hem kan hem deri eğer bağırsak enfeksiyonu devamsa ve de kan lekesi o zaman diyet e gluten de girecek ve ben glutensiz yiyecekler tüketecemha birde yün tüy yastık yorgan giyecek yasak. Ama boy kilo gelişimi güzel olduğu için benim bebeğim iyi durumda önemlo olan da oymus Dr bu 1 yaş ta geçer geçici durum sıkıntı yok dedi bizden haberler böyle
Bizde bayıldığımızdan yapmıyozki kızzz :))Abla dün evdekilere deli gibi kase kase sütlaç yaptım çok canım çekti kendimi böyle kandırdım ben de
Abla ben leslie hiç sevemedim ip daha çok hoşuma gitti
kız zeynep eski sporcuymuş :))sporun kıymetini biliyordur
Yakın olsakda çocuğa baksak o da sporunu yapsa
T Toprakliyagmur zeynep sen sporu bırakıncamı kilo aldıydın canısı
Ayyy bide bu kız diyet moduna gşremiyom demiyomu
daha nasıl girecen anacım
Menülerin sporun enerjin harika daha ne olsun
Kilo desen hepimiz kıskançlıktan çatlıyoz
Bende bidaha pattis yapmıcam küstüm ona :) bence 2-3 gün farklı detokslar daha etkili oluyor bugün muz +süt yapıyorum normalde onun sonucuda güzel olur bayadır yapmıyodum bakalım bu sefer nasıl olacak
Bende su her daim var zaten canikom
Heralde nikotinden dolayı ağzım çok kuruyo
Hangi şehirdeydin cnm
Geldiğinde mutlaka yazmışındır ama hatırlıyamadım
Sen hepmi kiloluydun sonradanmı aldın cnm
Kahve içildi
Şimdide bitki çayımı içip ödem çayını hazırlıcam
Sonrada spor duş
Haa bide evdekilere yemek yapmam lazımdün kıyma kavurmuştum
Evde hiç sebze yok belki pattis oturtması yaparım
Bursa ablacımkız zeynep eski sporcuymuş :))sporun kıymetini biliyordur
Ayyy bide bu kız diyet moduna gşremiyom demiyomu
daha nasıl girecen anacım
Menülerin sporun enerjin harika daha ne olsun
Kilo desen hepimiz kıskançlıktan çatlıyoz
Bende bidaha pattis yapmıcam küstüm ona :) bence 2-3 gün farklı detokslar daha etkili oluyor bugün muz +süt yapıyorum normalde onun sonucuda güzel olur bayadır yapmıyodum bakalım bu sefer nasıl olacak
Bende su her daim var zaten canikom
Heralde nikotinden dolayı ağzım çok kuruyo
Hangi şehirdeydin cnm
Geldiğinde mutlaka yazmışındır ama hatırlıyamadım
Sen hepmi kiloluydun sonradanmı aldın cnm
Oo canım sen gel oğlana bak benide spor salonuna götür 5 saat yine yaparım severim ben sporu lisede iken sabah 5 de kalkar 7 ye kadar koşar sonrada duş alıp okula giderdim hey gidi günler heeyO 16 dk 45 dk ya çıksın artık kuzummm, yaptıkça hoşuna gidecek huzur bulacağın tek şey spor olacak 1-2 ay sonra. Öncelikli olarak beden ve ruh sağlığın için, sonrasında da kilo vermek için. Hadi bakalım bekliyorum o günlerin gelmesini, güveniyorum sana :)))))
Hurma yoğurt
Oyyy gördüğüm ilk mesaj enerji doluymuşşş
Kabağı sade zeytinyağlımı yapsan acaba
Yada tavuk yoğurt
Sana sebzemi yoksa promu daha iyi geliyor
Evet abla ben lise sonda ikn ailevi nedenlerden dolayı takımdan ayroldım sınra üni 1 de iken 1 ay felç gibi oldum kandaki enfeksiyom ayagıma vurdu kortizon filan aldım sonea üni de özel evde idij sürekli yiyoduk kızlarla ne bilim bir çok etken neden oldu ama daha çok hastalık etkiledikıymetini biliyordur
Yoğurtla yapacam ben de, daha önce patates diyetini hiç yapmadım. İlk defa deneyeceğim.
Ben çok motive olmuştum, çünkü hazır olup olmadığımı sorgulamadan bir anda randevu alıp gitmiştim. bir anda önceden planlamadan uzun yola girmenin cefası çok fazlaydı, diyetisyen sayesinde atlattım.
Çok iyi maşallah. Regl in olumsuz etkisi mutlaka olmuştur ama pes etme, ödem nasılsa gidecek.Valla maşallah helal olsun, süper dayandın. İradene hayran oldum.
Şu an ben cesaret edemiyorum ama içim içimi yiyor denesen ne çıkar tuğçe, açlıktan mı öleceksin diye azarlıyorum kendimi
Tertemiz yağmur havasında yürümek mis gibi, bol oksijen huzur olur. Yürüye yürüye ısınırsın yaa :)
Forumu geziyorum, müşteri arasında. Yağmur biraz durunca müşteriler gelmeye başladı bankaya.
Akşam olsun servise bineyim de gözlerimi dinlendireyim diye bekliyorum
Ödem çayı ve su içiliyor. Spor akşam inşallah, akşam yemeğinde cacık var. Düşünce gücüyle kilo vermeye çalışıyorum şu an
Çünkü hiç diyet yapmayıp, düşünce gücüyle ideal kilosunda olan bir sürü insanın hikayelerini okudum. Belki de kendi metomu kendim bozuyorumdur. Yememe içmeme dikkat edecem, sporumun alasını yapmaya da devam edeceğim ama düşünce yapımı daha da pozitifleştireceğim.
Gaza geldim bir an
Tünaydınlarrrrrr canımcımmm
Hazırız, hazırlanmaya devam ediyoruzzzz
Hanımlar ben geldim sabah bi Günaydın bile diyemedim gözümüzü hastane de açtık kızımın alerji testi için randevusu vardı kızım dün akşam uyudugü için gece 02.30 a kadar oyun oynadı ama sabah 7 de kalkacagindan bi haberdi tabi elini kaldircak hali yoktu arabada da uyumadi muayene oldu ve daha test odasına girer girmez ağlamaya başladı çünki uyku bunaltmisti. Tabi gerisi daha berbat iğneler sırtına bir bir battikca onun yerine ben eridim eşim hemen çıkıp gitti odadan 15 dakika da beklemesi gerekiyordu ağlama krizine girdi artık. Sonuç olarak fındık fıstık ceviz yumurta alerjen süt ve süt ürünleri zaten vardı birde gluten var ama o şüpheli dedi Dr sınirda yani 3 ay sinda test tekrarlanacak hem kan hem deri eğer bağırsak enfeksiyonu devamsa ve de kan lekesi o zaman diyet e gluten de girecek ve ben glutensiz yiyecekler tüketecemha birde yün tüy yastık yorgan giyecek yasak. Ama boy kilo gelişimi güzel olduğu için benim bebeğim iyi durumda önemlo olan da oymus Dr bu 1 yaş ta geçer geçici durum sıkıntı yok dedi bizden haberler böyle
Pnrrr-12 pınarrr kocişten ayrılamıyonmu kızzz:)) özleniyosun fıstığım
@Sweetyy83 sevilay senden ne haber kuzucuk
@nanekekik kız bahar haftaya sen listeye girecen diye açığı kapatmak için bizim daha çok vermemiz lazım
Dua et de dereceyi etkilemesin
Oyy canm mesajını yeni gördüm kıyamam yavruya ama inşallah hepsi iyileşmesi için bundan sonra çok dikkat et eannesi hem sen hem bebiş rahatlıcak inşallah kaç besin deniyolar acabaHanımlar ben geldim sabah bi Günaydın bile diyemedim gözümüzü hastane de açtık kızımın alerji testi için randevusu vardı kızım dün akşam uyudugü için gece 02.30 a kadar oyun oynadı ama sabah 7 de kalkacagindan bi haberdi tabi elini kaldircak hali yoktu arabada da uyumadi muayene oldu ve daha test odasına girer girmez ağlamaya başladı çünki uyku bunaltmisti. Tabi gerisi daha berbat iğneler sırtına bir bir battikca onun yerine ben eridim eşim hemen çıkıp gitti odadan 15 dakika da beklemesi gerekiyordu ağlama krizine girdi artık. Sonuç olarak fındık fıstık ceviz yumurta alerjen süt ve süt ürünleri zaten vardı birde gluten var ama o şüpheli dedi Dr sınirda yani 3 ay sinda test tekrarlanacak hem kan hem deri eğer bağırsak enfeksiyonu devamsa ve de kan lekesi o zaman diyet e gluten de girecek ve ben glutensiz yiyecekler tüketecemha birde yün tüy yastık yorgan giyecek yasak. Ama boy kilo gelişimi güzel olduğu için benim bebeğim iyi durumda önemlo olan da oymus Dr bu 1 yaş ta geçer geçici durum sıkıntı yok dedi bizden haberler böyle
Amannn boşver detokları cnm fazlasıda bıktırıcı oluyorKız ben eskiden ne detokslar yapardım, cins cins tariflerden menüler oluştururdum. Şimdi mümkün değil yemiyor
pattis-yoğurdu bile kara kara düşünüyorum :)
pattis e alışmış olabilirsin bence başka şeyler dene, hatta benim meşhur cacık salatayı dene. şahsen ben ona bayılıp ayılıyorum ama biz de o listeyle küstük aramıza kumalar girdi
fırında pattis yap, oturtma pattisi boşverbol baharatlı miss gibi... yine acıktım zannımca, kasamı yapayım da cacığımı yemeğe ineyim
Hepimiz aynı hatayı yaptık cnmBursa ablacım
Ben kendimi bildim bileli kiloluyum
Ama bu kadar çok almamda yaptığım şok diyetler neden oldu dukan ,İsveç hepsini yaptım
Üstüne genetik faktörler insülin direnci de eklendi
Çok ta oburum dayanamam tatlı şeylere
O neymişşşHypoxi yi bilen var mı aranızda
Hayırdır cnm eşinin neyi var hasta falan değilyaAbla yeni okuyabildm valla bugun esim evdeydi doktor randevumuz vardi esimin ona gittik geldk baya gecti hemen yaptm yemegi yedik bile. Aslinda kendime sadce tavuk yapcktm ama esime ozaman napcagmi bilemedm ayri gayri olmasn diye öle yaptm ama bana sebzede tavukda iyi geliyo bence bakalm ne olucak yarin
Oyyy kuzucum yaa çok geçmiş olsun Allah korumuşEvet abla ben lise sonda ikn ailevi nedenlerden dolayı takımdan ayroldım sınra üni 1 de iken 1 ay felç gibi oldum kandaki enfeksiyom ayagıma vurdu kortizon filan aldım sonea üni de özel evde idij sürekli yiyoduk kızlarla ne bilim bir çok etken neden oldu ama daha çok hastalık etkiledi
Inş.lahana şişirmez tatlımİlk menü benden gelsin bugun spor nasip olmadı bana tam oğlan durdu yapacaktım duşa kabin yapmaya geldi ustalar sonra yemek faslı filan şimdi oğlan uyudu
Menü
Sabah 9
Yarım patatesi rendeleyip pişirdim
1 dilim ekmek
Yeşillik
Öglen 12.30
1 tabak lahana kavurması
1 dilim ekmek
Akşam 17.30
1 tabak bol limonlu pırasa
20 dk leslile 60 p 150 ip 150p toplam 210 p
3 lt su @Pnrrr-20
Işe yaramaz diye bilinç altını şartlandırırsan tabiki yaramazBende pek ise yaramaz gbi geldi ama.
Gec yattigimdan 2 gündür acliktan zor uyuyorm bide esim kalkip aciktm bisiler yicem diyor
ohhh maşallah Allah muhabbetinizi artırsın cnmO benden ayrilamiyo valla
Simdide yemek fasli bitti tatli istiyo pasamiz kek falan bisi yapivercem tabiki ucundan azcik bilem yemiycem
Süt muz detoksu bende denemek istiyorm abla sana nasl gelck bakalm bende haftaya deniyebilirim cok severm muzuda sütüde :) kabizlik yaparmiki abla o geldi direk aklim
Vayyyyy tam perşembelik menüMenüm:
11:30 1hurma, 1kuru kayisi, 1Ilik Su
12:00 1,5 Yumurta, 1kk peynir, 3zeytin, domates salatalik biber
15:30 3yk yogurt, yarim elma, keten tohumu
18:00 1tabak tavuklu kabak yemegi, Salata, 3yk yogurt
2fincan yesilcay
1 fincan adacayi
1,5lt ödem cayi
2,5 lt Su
30dk hizli tempo yürüyüs + 50dk n.t.yürüyüs = 110puan
Çorba erken olduğu için sorun olmaz heralde tatlımSabah cok erken uyandik.geceden de uykusuz olunca firsat buldukca gun icinde uyudum. 11 gibi o yuzden ogle yerine ara yaptim. Sicak birseylere ihtiyacim vardi corbayi da o yuzden ictim biraz o kisim fazla oldu
EMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti. 07.00
1 adet haslanmis yumurta
1 dilim t.b ekmegi
1 dilim peynir
Ara 11.00
1 kase yogurt
1 elma
Ogle.14.00
2 kepce sehriye corbasi
Salata yaparken serce parmak boyutunda havuc yedim
Aksam yemegi:18.30
2 firinda kucuk tavuk but sebzeleriyle birlikte
1 kase yogurt
Bol salata
Turk kahvesi
Su. 1 lt su
1.5 lt tarcinli su
Spor: 3 mil leslie 3*45=135 puan
Pnrrr-12
İnşallah şişireceği hiç aklıma gelmediInş.lahana şişirmez tatlım
Akşam güzel olmuş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?