- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.241
İnşallah ablaOyyy kuzucum yaa çok geçmiş olsun Allah korumuş
Allah başka dert vermesinde cnm kilo nasıl olsa verilir
Yeterki biz pes etmeden devam edelim
Nurse fatmadan sonra sana 99 partisi yapıcaz inş.
dua edelim şişirmesin :))İnşallah şişireceği hiç aklıma gelmedi
Yine iyi dayandın canomSelamm
Menüm
10.30
7 hurma
1 kase yoğurt
15.00
5 hurma
1 kase yoğurt
18.30
1 kase yeşil fasulye (konserve)
Su 1.5
Spor yokk
Bugün çok hareketli bi gündü regl okul toplntı alışveriş derkn eve gldm kv vardı yemek yap derkn çok yorgun ve aç olunca canım hiç yoğurt hurma istemedi
Insallah abla bu haftada guzel gecti kendi adima tartidan memnunum takima katilali yaklasik 10 kg verdim bunda sizin payiniz cok o yuzden hersey icin tesekkur ederim artik aynaya baktigimda kendimi daha guzel ve ozguvenli goruyorum yaklasik 2 ayda 10 kg verdim 2 ay daha devam edersem hedefim 75 e duserim gibi. Burdan ayrilmayacagim kesin ama daha fazla mi vermek icin calisirim korumak icin mi ona artik 75 olunca karar vericem. Boyle dusunmek acayip gaza getiriyor beniHayırdır cnm eşinin neyi var hasta falan değilya
Hadi iyi bakalım yarın tartı güzel bişey desin :))
Oyyy kuzucum yaa çok geçmiş olsun Allah korumuş
Inş.lahana şişirmez tatlım
Akşam güzel olmuş ama
Işe yaramaz diye bilinç altını şartlandırırsan tabiki yaramaz
sanki bizim evdekiler yemiyor
ohhh maşallah Allah muhabbetinizi artırsın cnm
Önceden yaptığımda iyi etki etmişti cnm yarın görecez artık
Yeşil muz olması gerekiyor
Bide soya sütü yada laktozsuz süt olursa daha iyi. Çünkü çoğu kişiye normal süt yaramıyor
Vayyyyy tam perşembelik menü
Çorba erken olduğu için sorun olmaz heralde tatlım
Akşamda zaten çok güzel olmuş
Inş.eksilere eksiler eklensinnn tartı coşsun
dua edelim şişirmesin :))
Tabi herkesde aynı olmaz sende bilemiyorum
Neyseki öğlen yemişin
Yine iyi dayandın canom
Kız okadar açtın madem fasülyeyle yoğurt yiyeydin
Yoğurt deme bana abladua edelim şişirmesin :))
Tabi herkesde aynı olmaz sende bilemiyorum
Neyseki öğlen yemişin
Yine iyi dayandın canom
Kız okadar açtın madem fasülyeyle yoğurt yiyeydin
Vayyyy 2 ay oldumu tatlımInsallah abla bu haftada guzel gecti kendi adima tartidan memnunum takima katilali yaklasik 10 kg verdim bunda sizin payiniz cok o yuzden hersey icin tesekkur ederim artik aynaya baktigimda kendimi daha guzel ve ozguvenli goruyorum yaklasik 2 ayda 10 kg verdim 2 ay daha devam edersem hedefim 75 e duserim gibi. Burdan ayrilmayacagim kesin ama daha fazla mi vermek icin calisirim korumak icin mi ona artik 75 olunca karar vericem. Boyle dusunmek acayip gaza getiriyor beni
Anaaa yarın cuma kızzz :))Yoğurt deme bana abla
Yarında yapacam ama77.5 aşkına
Bu hafta kimse kimseyle yarışmadı heralde :))Ben niye bu hafta biriyle yarışmadım yaa tüh
Yumurta kapıya dayanmıştıAnaaa yarın cuma kızzz :))
Poni durmuyodu, durdulamıyodu
Olurmu abla ben tek basima basaramazdim bu kadar iradeli davranmayi. Diyetisyene gittigim donemde bile kacamaklar yapiyordum ve bu kadar verememistim. Dun esimle konusuyoruz o beni 77 civariyken tanidi. 65 olmaz sana dusemezsin diyor. Uniden mezun oldugumda o kilodaydim en son. Yani 8 sene olmus. Su an yapabilirmiyim bilmiyorum ama 75 den sonra hedefi cekebilirimde esime dediklerini yedirmek icinVayyyy 2 ay oldumu tatlım
Zaman ne çabuk geçiyor fark etmiyoruz bile
Düşünsene başlamamış olsaydın ya daha fazla alacaktın yada yerinde sayıyodun -ki bu küçük bi ihtimal :))
Maşallahın var cnm bi başladın pir başladın
Oyalanmadan bahaneler üretmeden 10 kiloya bay bay demişin
Bi 10 kilo sonrası süper olacaksın, tabiki bu sana yetmicek o zaman
Neyse bunu sonra konuşuruz
Senin azmin iraden olmasa dışardan kimse bişey yapamazdıki cnm
Yinede Kendi adıma azıcık katkım olduysa
Rica ederim bebeğimmm
Tabi ki olur.Pilavdan dönenin kaşığı kırılsınBu hafta kimse kimseyle yarışmadı heralde :))
Haftaya yarışalımmı
Hayırdır cnm eşinin neyi var hasta falan değilya
Hadi iyi bakalım yarın tartı güzel bişey desin :))
Oyyy kuzucum yaa çok geçmiş olsun Allah korumuş
Inş.lahana şişirmez tatlım
Akşam güzel olmuş ama
Işe yaramaz diye bilinç altını şartlandırırsan tabiki yaramaz
sanki bizim evdekiler yemiyor
ohhh maşallah Allah muhabbetinizi artırsın cnm
Önceden yaptığımda iyi etki etmişti cnm yarın görecez artık
Yeşil muz olması gerekiyor
Bide soya sütü yada laktozsuz süt olursa daha iyi. Çünkü çoğu kişiye normal süt yaramıyor
Vayyyyy tam perşembelik menü
Çorba erken olduğu için sorun olmaz heralde tatlım
Akşamda zaten çok güzel olmuş
Inş.eksilere eksiler eklensinnn tartı coşsun
Insallah abla bu haftada guzel gecti kendi adima tartidan memnunum takima katilali yaklasik 10 kg verdim bunda sizin payiniz cok o yuzden hersey icin tesekkur ederim artik aynaya baktigimda kendimi daha guzel ve ozguvenli goruyorum yaklasik 2 ayda 10 kg verdim 2 ay daha devam edersem hedefim 75 e duserim gibi. Burdan ayrilmayacagim kesin ama daha fazla mi vermek icin calisirim korumak icin mi ona artik 75 olunca karar vericem. Boyle dusunmek acayip gaza getiriyor beni
Yumurta kapıya dayanmıştı
Kocası çocuk çocuk diyordu
Kızı bebek bebek diye ağlıyordu
Ne yapsındı
Yazdan beri aklı nerdeydi acabaYumurta kapıya dayanmıştı
Kocası çocuk çocuk diyordu
Kızı bebek bebek diye ağlıyordu
Ne yapsındı
Burda yarışma heyecanı varya tatlım bide takım ruhu işteOlurmu abla ben tek basima basaramazdim bu kadar iradeli davranmayi. Diyetisyene gittigim donemde bile kacamaklar yapiyordum ve bu kadar verememistim. Dun esimle konusuyoruz o beni 77 civariyken tanidi. 65 olmaz sana dusemezsin diyor. Uniden mezun oldugumda o kilodaydim en son. Yani 8 sene olmus. Su an yapabilirmiyim bilmiyorum ama 75 den sonra hedefi cekebilirimde esime dediklerini yedirmek icinbakalim artik hayirlisi ile bi 75 i gorelim de sonrasi daha kolay
Oooo yürek mi yedi acaba poniTabi ki olur.Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
Gerçi bn pilav yemem
Bide istediğin kadar yemiyon tabiYok yok abla cok sükür kontrol tarzinda biseydi.
Ewt önce ise yaricagni düsünmem gerk dmi yaramasi icin :))
Ayy kötuymus o öle yesil muz laktosuz süt illa diät oldugnu belli etcek iste
Bendeee BendeeeYarina cok heycanliyimm
Herkesin metosu farklı canomSüpersin canim valla :) cok güzel vermissin. Boyun kacti canim 75 demissin hedef ondan sordm :)
bende hep biyerlere gitmekten yavaslattim kendimi 3 bucuk ayda anca 10 kilo oldu
Ama olsun yawas olsun güc olmasinben memnunum aslinda cnkü burdan önce 10 kiloyu 10 ayda vermistm
Ben susar ve kenara çekilirimHadii gelsin Son Spor puanlariii bakalim haftanin Kralicesi kim olucak bu hafta güzel puanlar var gbi
Toplamda sende cok guzel vermissin. Gec olsunda guc olmasin geri almamak onemli. Benim boy 175Süpersin canim valla :) cok güzel vermissin. Boyun kacti canim 75 demissin hedef ondan sordm :)
bende hep biyerlere gitmekten yavaslattim kendimi 3 bucuk ayda anca 10 kilo oldu
Ama olsun yawas olsun güc olmasinben memnunum aslinda cnkü burdan önce 10 kiloyu 10 ayda vermistm
Evet aynen yarisma hali daha cok motive ediyor. Gozun ustunde zaten abla gizliden seninle rekabet halindeyim belli oomaz belki ben senden nce duserim 6 laraYazdan beri aklı nerdeydi acaba
o kadar dil dökmüştü burdaki arkadaşları
aman iyi iyi tuu tuuu maşallahhhhh azmine :))bebiş gelene kadar da 6 lara düşersin
Burda yarışma heyecanı varya tatlım bide takım ruhu işte
Arkadaşın aç yatarken sen onu bunu yiyim diyemiyosun
Kız zeynep ben 6 lara düşünce sen kıskançlıktan çatlarsınki
Oooo yürek mi yedi acaba poni
ben şakasına dediydim ama peki öyle olsun
Sen 4 günlükmü yapıcaktın haftaya
Bide istediğin kadar yemiyon tabi
her öğün 1 muz 1 bar.süt
Bendeee Bendeee
herkesin kilosunu çok merak ediyom
Herkesin metosu farklı canom
Seninde maşallahın var
Doğru dürüst kaçamak yapmadın sporda yapıyosun daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?