Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cnm çigköfteden okdrda bısı olmas uzme kendını afıyet olsun

cnm sen sımdı popona kocaman dıosun 92 kıloyken ne dıodum :))) bence okdrda kocaman deıldır.gule gule gıy hepsını

dunku az kalorılı beslenmenın cezasını gece durmadan uyanarak cektım kendımı zor tuttum gece bısı yememk ıcın

sabah 2 dılım cavdar ekmegıne recel surdum yedım

öğlen tarhana corbası ve 1 dılım ekmek

ara:cukalatalı pudıng (cnm cok tatlı cekıyor) az karbonhıdrat yedıgım ıcın sanırım

aksam 5te yedıklerım: 1 adet patates haslaması 4 köfte 2 dılım ekmek 1 bardak lıght kola

bugunluk de böyleydı arkdslarımm

[
yaaa işte öyle oluyo...az beslenince vücut doğal olarak beyne açım diyor...halbuki ana öğünleri iyi yesen ve ara öğünleride geçirmesen vücudun açlık psikolojine girmez...

aslında bizim sorunumuzda burada ...ya hep yiyoruz ya da hiç yemiyoruz..halbuki herşeyden az az yesek ve sporuda aksatmadan yapsak bakın nasıl gidiyo kilolar...ben ne zaman o dengeyi sağladım baktım rakamlar eksiye düşmeye başladı...işin sırrı aç kalmadan , düzenli yemek ve spor..

merve kendin için yemek pişir mesela..az yağlı olduktan sonra tüm sebzeleri yiyebilirsin..yada sana burada bir menü hazırlıyalım...çık markete , yap alışverişini...başla uygulamaya...artı spor yapmanız içinde bir link atıcam..oaran indirin ve her gün düzenli yapmaya çalışın..

menum var kuşum ya dıyetısyene gıdıyorum ya benımkı sadece uşengeçlık ama halledıyorum onuda tesekkur ederım benı dusundugun ıcın.haklısın herseyden az ve sık yıyınce hersey yoluna gırıyor

geogle amcaya leslie sansone küçültülmüş tek linkler yazın...bir diyet sitesi çıkıyo, oradan indirin...ben kilolarımı leslie ile verdim..şi

...evet canım..heleki benim gibi bebekli ve dışarıda spor yapma imkanı olmayanlar için süper bişey..

görünüşte erkek gibiyim ama kadınım yani iri yapılıyım biraz zayıflım foto koyucam

ooooo ya zayıflıyamadın?????foto koymucanmı yanii...bak biz dobiş halimizle koyduk ama...oyunbozanlık etme...

hem sen bu saatte nasıl online oldun??anlat bakiiimm...kocan arabayı aldıda bilgisayarı sanamı bıraktı yoksa..

heee...o yüzden sen burdasın yanii..benim kocişimde 1 hafta akşamcı çalışıcak...heleki bugün gece1 de gelicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…