- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.441
bugün ilk kaçamagımı yaptım ama bunu cam silerek telafi ettim bugün kaynımın askerden gelişini işçiler çigköfteyle kutlamak istemişler eşimden çigköfte istemişler eşimde tamam demiş yapmışlar .tabi benim eşim azyapmayı bilmez büsürü yapmış artanı kaynımlarla bölüşmüşler 5 parça yedim ama pulbiberine batırıp yedim şimdi midem yanıyo
yaaa bugün hem kendimden hemde menümden utanıyorum
sabah ılık 1 bardak pekmezli zencefilli limonlu su
kahvaltı 1 dilim tam tahıllı ekmek,2 kk peynir,5 zeytin,1 domates,2 ceviz birazda maydanoz yedim
ara 2 biber dolması ve 2 tane büyük köfte
öğlen menemen ve 1 adet salatalık
ara 3 yemek kaşığı yoğurdun içine 1 adet şeftaliyi küçük küçük doğradım ve üstüne tarçın serpip yedim
akşam mercimek yemeği ve cacık (bol sarmısaklı ve naneli)
yeşilçay şimdilik 2 bardak içtim yatana kadar 1 bardak daha içerim,1 adet doğal mineralli suyumu içtim,su 2 lt olmuştur.Ayrıca 50 mekik ,100 kol çalışması (yarım kiloluk dambıllarla),50 sağa sola dönüş ve koşu bandında 45 dk yürüdüm-koştum.
Dünde annemle beraber alışverişe gittik aldığım pantolonların hepsi 36 bedendi ama göğüslerim iri olduğu için ceketlerim 38 bedendi (hatta annem ben pantolonları denedikçe sinir oluyo iyice kurudun aynı ebru şallı gibi oldun dedi ana yüreği işte kızının koca kıçını görmüyo hala)
yaaa işte öyle oluyo...az beslenince vücut doğal olarak beyne açım diyor...halbuki ana öğünleri iyi yesen ve ara öğünleride geçirmesen vücudun açlık psikolojine girmez...dunku az kalorılı beslenmenın cezasını gece durmadan uyanarak cektım kendımı zor tuttum gece bısı yememk ıcın
sabah 2 dılım cavdar ekmegıne recel surdum yedım
öğlen tarhana corbası ve 1 dılım ekmek
ara:cukalatalı pudıng (cnm cok tatlı cekıyor) az karbonhıdrat yedıgım ıcın sanırım
aksam 5te yedıklerım: 1 adet patates haslaması 4 köfte 2 dılım ekmek 1 bardak lıght kola
bugunluk de böyleydı arkdslarımm
[
yaaa işte öyle oluyo...az beslenince vücut doğal olarak beyne açım diyor...halbuki ana öğünleri iyi yesen ve ara öğünleride geçirmesen vücudun açlık psikolojine girmez...
geogle amcaya leslie sansone küçültülmüş tek linkler yazın...bir diyet sitesi çıkıyo, oradan indirin...ben kilolarımı leslie ile verdim..şi
bzim evdede meyveler çürür durur..kimse yüzüne bakmaz...varsa yoksa çikolata, tatlı....ben diyete başlayınca ancak ağzıma meyve sürmeye başladım, yoksa yok yani..
sen yine ilkbaharda yıkatmışsın...ben bayramda sermiştim ama geldi işte bir delilik..attım kapıya yıkadım..
diyene bakkkhani senin foton bacım...bir türlü göremedik seni..face açtın orayada foto koymadın..erkekmisin nesin anlayalım yani....
ooooo ya zayıflıyamadın?????foto koymucanmı yanii...bak biz dobiş halimizle koyduk ama...oyunbozanlık etme...
hem sen bu saatte nasıl online oldun??anlat bakiiimm...kocan arabayı aldıda bilgisayarı sanamı bıraktı yoksa..
iki dene yıkadımm...kaç halı yıkadın tekmi yıkadın
iki dene yıkadımm...ayy bir an kendimi temizlikçi kadınlar gibi hissettim.....ama hakkaten bugün değme temizlikçiler elime su dökemezdi yaniii. o gadder temizlik yaptım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?