- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.461
yani 5 kasıma kadar 10 kilo vereceksin..1,5 ayda 10 kilo...inşallah verirsin..hepimize güzel pazarlar kızlar....:92::92:
dün alışverişim hiç verimli potansiyelli geçmedi...en iyisi 75 olana kadar bişiy lmıyım..kurban bayramı için yaparım artık alışverişii75 kiloile...kurban a kadar en kötü 77 olmam lazımmmmm
cazgır gelinede bakın heleee...kayınvalide ile kahvaltılarda edermiş..maaşallah , ağzınızın tadı bozulmasın...bugun herkes pazar keyfındeydı sanırım tıpkı benım gıbı
sabah kayınvalıdemlerle fevkuladenın fevkınde bı kahvaltı gerceklestırdık snra arkadasımzn nısanı vardı ona ugradık sonra bebek görmeye gıttık eve sımdı geldık menumu sayım
sabah: cay 1 dılım peynır 2 dılım yumurtalı ekmek domates salatalık 2 dılım börek
ara: 5 fındık 4 cevız
saat 4 gıbı: 3 kasık mantı 4 kasık bulgur pılavı 1 kase corba
5 gıbı: 3 adet kemalpaşa tatlısı
karbonhıdratı bol bı gun oldu ıkı gun karbonhıdratı azaltıp proteıne yuklenıcem
bu arada dukan yapanlar bugun bırısı dedıkı bı tanıdıgı varmıs dıyetısyenle 1 yılda 22 kılo vermıs dukanla 2 ayda 7.5 kılo vermıs ve 22 kılo verdıgınde bukdr ıncelmemıs tabı 100 kılonun ustundeymıs bunu yapan kısı dukan yapanlar sevındırık olsun dıye yazıyım dedım
bu arada bu topiğin elemanlarıı...size sesleniyorum!!!!!lütfen başka topiklerde harcadığınız vaktin yarısını burayada verseniz ne iyi olur...bugün başka topikde online gördüğüm kişiler buraya hiiiç uğramamış bilee
dunku az kalorılı beslenmenın cezasını gece durmadan uyanarak cektım kendımı zor tuttum gece bısı yememk ıcın
sabah 2 dılım cavdar ekmegıne recel surdum yedım
öğlen tarhana corbası ve 1 dılım ekmek
ara:cukalatalı pudıng (cnm cok tatlı cekıyor) az karbonhıdrat yedıgım ıcın sanırım
aksam 5te yedıklerım: 1 adet patates haslaması 4 köfte 2 dılım ekmek 1 bardak lıght kola
bugunluk de böyleydı arkdslarımm
''fadime''
öncelikle fadime abla çiğ köfte dedin çok canım çekti. sana da afiyet olsun. hafta sonu bende biraz kaçırdım ama üzülmedim. bilerek yedim çünkü. hafta içi daha programlı oluyorum telafi edebilirim. sende telafi edersin.
mervecim bende çok tatlı seviyorum hatta hastasıyım tatlı çeşitlerinin. ama lütfen yeme bende bu gün çikolata yedim gofret yedim. yarından itibaren asla yemiyoruz tamam mı sende beni durdur.
_____________________________________________________________________________________
bir de evli olan arkadaşlarım sizlere bir şey danışacağım. ucundan eteğinden yavaş yavaş çeyiz hazırlıyorum da böyle tavsiye edeceğiniz şeyler var mı. çok lazım olan ya da kaliteli olarak memnun kaldığınız şeyler..
ben kendime günlük yemek takımı, kahvaltı takımı, sandıklı çatal bııçak kaşık takımı, 3 tane yatak örtüsü 2 si süslü =))
çay bardak takımı, tepsi, kahvaltı kaseleri, tatlı kaseleri, 5 li tencere seti, orta halli bir çelik cezve seti, porselen çaydanlık, ekmek sepeti, sirkelik yağlık tuzluk takımı, sürahi, 3'lü tava seti, 2 küçük boy peluş halı, 3 boy salata tabağı, 3 boy da borcam aldım.
sizde tecrübeli olarak bana yol gösterin lütfen çok eksiğim var =(
günaydınnnnnnn
Hafta sonundan sonra light az kalorili bir hafta daha başlıyor kızlar...bu hafta hepimizin en az 1 kg vermesi dileğimle...ben cumaya göre 800 gram ekside çıktım bu sabah...6 ekimde 79,9 olma ümidime yakınım..o olmasa bile 81 olucam inşaallah..
Kahvaltım... Kalkınca 500 ml su
4 koyu renkli gün kurusu
bir avuç tussuz badem
bir avuş tussuz fıstık
bir avuç beyaz peynir ve az kaşar
10 geceden suya ıslanmış zeytin bir domates
ve 2yumurtalı kıymalı omlet..
Ve bugün itibariyle yeşil çayımı düzene koyuyorum..nolursa olsun 3 kupa içicemmmm
Ve 3 litre suuuu olucak...
GÜNAYDIN FADİMECİMMM...bu sefer olacak hissediyorummm..başarıcam...inşaalah hep birlikte..günaydın seni çok hırslı görüyorum maşallah 800 gram cumaya kadar çok gider inşallah bende sabah kahvaltımı yaptım
peynir zeytin 2 dilim çavdar ekmek 1 domates 1 salatalık 1 şekerli çay
şimdi 2 su bardagı büyüklügünde kupama yeşilçay yaptım limonlu onu içiyorum sonra spor sonra ev işleri .okadar su içiyorumki gece habire lavaboya kalkıyorum her kalktıgımda eşim uyanıyo noldu diyo 4 kez uyandım gece
GÜNAYDIN FADİMECİMMM...bu sefer olacak hissediyorummm..başarıcam...inşaalah hep birlikte..
afiyet olsun cnm..evet yeşil çay içelim ihmal etmeyelim...birde ben dikkat ettim de gece uyumadan önce maden suyu içince sabaha tartı eksilerde oluyor..hepinize öneriyorum arkadaşlar..
bu arada ben de spor niyeine evde kıpır kıpır olmayı düşünüyorum bguün fadimecimm
sade olan maden suyumu yoksa meyvelimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?