Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

T Toprakliyagmur canım dün sormuştun tek tek test yapıldi Dr bana neler tükettiğimi sordu onları da içeren liste hazırlandı onlara bakıldı özellikle siz rahatladiniz mi bu arada

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 553. Etap
( 12 - 19 Ocak)

TAKIM DERECELERI

1.......%1.531...... 7. TAKIM

2.......% 1.437....... 9.TAKIM

3.........%0.975.......12.TAKIM

Yanlış hatırlamıyorsam bizde bir tane sabit vardı o arkadaşımızda verseydi birincilik gelirdi

Birazcık şımardığım menücüğümü yazıyorum

07:15 2 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalık, 1 tb ekmeği
10:30 sade türk kahvesi
12:35 4 yk domatesli bulgur pilavı, 6 yk bamya yemeği, bir kase yoğurt
16;00 1 çay bardağı tarçınlı süt ve 1 dilim ananas
19:00 bizim buralara özgü poğaçamsı birşey var annem ondan yapmış. En küçük ve en ince hamurlusundan , içini çıkararak 1 tane yedim. (Çok yağlı birşey değil)

4 litreden fazla su içtim
400 ip stlama= 40 puan
20 dk koşu*4=80
41 dk tempolu yürüyüş*2=82

202 puan Pnrrr-12

AAa bir de soruyor atsamıydım ki diye kıyamazsınız ki siz bana ama, bence ben çok tatlıyım, spor yapınca iki kere tatlıyım

Hayırlısı canım, amin inşallah. Yarın bir de arkadaşımın nişanına gidecem, ciddi ciddi içerlemişim ben şimdi farkettim :)))

Kizlar ilk gunden yazamiyorum suan ama aksam son saatine dogru musait olucam yazarim insallah hastamiz var yogun bakimda hastaneye gidiyoruz dualarinizi eksik etmeyin

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum

Kizlar bu haftada olmadi ya 2 ci olmusuz
Ama haftaya insallah 1cilik gelir artiik
Moral bozmuyoruz kizlarr

Ne demek 2. Olmuşuz yaaa, neden 1. Değil... ben duraksamaya girmeden 1. Olmalıyız

Bugunku menum
Kahvalti 11.00
1 kase sutlu gevrek
2 br cay
Salatalik peynir

Hastanedeydim gelince
Ara15.30
1 kase tarhana corbasi
2 orta haslanmis patates
2 kasik yumurtasiz menemen

Aksam19.00
2 kase tarhana corbasi
1 tb ekmek
3 kasik yogurt

2lt su
30 dk n t yuruyus 30p
30 dk tempolu 60p
Pnrrr-12 90p herkese hayirli geceler kizlar esim yarim saate gelecek menumlerimi geceye kadar yazarim insallah herkese mutlu dikkatli haftasonlari olsun24459 da kaldim ordan okurum gelince hayirli geceler

Cnm iğne ile mi yaptılar testi deri testi öyle olmuyor diyw biliyorum
Canim liste dahilinde sırtına kalemle işaret koydular sonra oraya tek tek iğne batırıldi ( en zor kısımlardan birisi kızım resmen ağlama krizine girdi eşim kendini zor attı disari) sonra oraya tek tek listedeki gıdaların damlası damlatildi sonra da tepki veren yerlerin tek tek ölçüsü alındı

Ayy çok zor olmuştur. Kıyamam.ne kadarlıktı senin kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…