- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.601
Canım senide tebrik ederim takımımızda bu hafta çok iyi kilo vermişin
Şuan çarşafta sallıyoruz uykusuzuum çoookT Toprakliyagmur canım dün sormuştun tek tek test yapıldi Dr bana neler tükettiğimi sordu onları da içeren liste hazırlandı onlara bakıldı özellikle siz rahatladiniz mi bu arada
Yanlış hatırlamıyorsam bizde bir tane sabit vardı o arkadaşımızda verseydi birincilik gelirdiCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 553. Etap
( 12 - 19 Ocak)
TAKIM DERECELERI
1.......%1.531...... 7. TAKIM
2.......% 1.437....... 9.TAKIM
3.........%0.975.......12.TAKIM
Canim ya inşallah biran önce normale döner bebisler bizde bu ara battaniye içinde sallıyoruz ama uyumayinca yine uyumuyor içinde.Şuan çarşafta sallıyoruz uykusuzuum çoook
Cnm iğne ile mi yaptılar testi deri testi öyle olmuyor diyw biliyorumCanim ya inşallah biran önce normale döner bebisler bizde bu ara battaniye içinde sallıyoruz ama uyumayinca yine uyumuyor içinde.
Beşiği sallıyorum ben deŞuan çarşafta sallıyoruz uykusuzuum çoook
Allah kolaylık versin cnm eşim işten gelince 1 saat uyudu sonra yine çocukla ilgilendik ikimizde uykusuzBeşiği sallıyorum ben deeşim salonda uyuyor sabah beste kalkacağız ikimiz de
Aslinda öyle cnm haklisin ama ordan yaparsak anca 3 kisi gecer o baraji suanki duruma göre ama ben 3 gruba ayirabilrm belki ordan bakariz bakalm :)
valla ya atsamiydimki
Masallah canim cok güzel gidiyor :)
Ayy hadi 68.8 görebilirim insallah güzel hedef koymusum kendime
Ooo hadi bakalimm bizim grup güzel ezer geceriz
Hosgeldin cnm valla gozum aradi sebi hadi hedefe kadar hic birakmadan kurtulalim kilolardan
Yaaa bu isler nasip hakket bosver oyle diyeni. Nasip ne zamana ise i zaman oluyir. Ayrica ne evlebenler mutsuz gec olsun ama guzel olsun musmutlu yuvan olsun ins
Cokkkkk heycanli ayyy herkesinki harika. Sonucu cokkk merak eder oldumm
Kizlar ilk gunden yazamiyorum suan ama aksam son saatine dogru musait olucam yazarim insallah hastamiz var yogun bakimda hastaneye gidiyoruz dualarinizi eksik etmeyin
Kizlar bu haftada olmadi ya 2 ci olmusuz
Ama haftaya insallah 1cilik gelir artiik
Moral bozmuyoruz kizlarr
Canim liste dahilinde sırtına kalemle işaret koydular sonra oraya tek tek iğne batırıldi ( en zor kısımlardan birisi kızım resmen ağlama krizine girdi eşim kendini zor attı disari) sonra oraya tek tek listedeki gıdaların damlası damlatildi sonra da tepki veren yerlerin tek tek ölçüsü alındıCnm iğne ile mi yaptılar testi deri testi öyle olmuyor diyw biliyorum
Bende kızımı uyuttum ama yukarda yaşayan insan dışı varlıkların misafir çocukları çığlık yarışı yaptığı için kızım ağlayarak uyandı ve oturuyorBeşiği sallıyorum ben deeşim salonda uyuyor sabah beste kalkacağız ikimiz de
Hepimize aminAllah kolaylık versin cnm eşim işten gelince 1 saat uyudu sonra yine çocukla ilgilendik ikimizde uykusuz
Hadi ya çok kötü olmuş ciddenBende kızımı uyuttum ama yukarda yaşayan insan dışı varlıkların misafir çocukları çığlık yarışı yaptığı için kızım ağlayarak uyandı ve oturuyor
Canim ne diyim artık ben insanliktan cikacam eşim diyor valla çıkacam yukarı ama elimden bi kaza çıkacak o yüzden birsey diyemiyorum.Hadi ya çok kötü olmuş ciddeneğitim lazım milletçe terbiyesizlik ama bu
Ne oldu zeynep .geçmişe de bakamadım.2. Olmusuz tum emekler bosa gitti
Ayy çok zor olmuştur. Kıyamam.ne kadarlıktı senin kuzucukCanim liste dahilinde sırtına kalemle işaret koydular sonra oraya tek tek iğne batırıldi ( en zor kısımlardan birisi kızım resmen ağlama krizine girdi eşim kendini zor attı disari) sonra oraya tek tek listedeki gıdaların damlası damlatildi sonra da tepki veren yerlerin tek tek ölçüsü alındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?