Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

leslıe super ya mursh sayesınde ındırebılmıstım bende pcye

Gene leslıe lınk ısteyen olursa gonderırım arkadaslar....

Kımmıs onlar yazda bızde bılek hoppişcim...

Günaydın kızlar ...

Kaynatmıssınnız baya anca okuyabıldım geçmişi....

Hafta sonu adadan arkadaşlarım geldiler cumartesi gecesınden dısarı cıktık bızde kaldılar...Hafta sonu tam dinlenip iyleşicektim ki gene hastalıgım yenıledi....Bu aralar cok geziyorum inş sou kotu olmaz...Bu hafta sonu cok yakın arkadasımın dogum gunu var gıtmezsem olmaz...Ama ondan sonraskı hafta kesın evdeyım ))

Cumartesi günkü menüm ;

Sabah ;

1 patateslı pogaca
1 kupa yesıl cay

Öğle ;

yok ;

Akşam ;

Tavuk doner
yesıllık
ayran

Pazar günü Menüm ;

Sabah ;

1 gozlemenın yarısı
2 bardak cay

Öğle;

Tavuk ızgara
Ice tea
Patates kızartması

Akşam;

1 tabak tarhana çorbası
1 salkım üzüm

Bu hafta yeterince karbonhidrat aldım spor hıc yok sanıırım hastalıgım boyle devam ederse bu haftada yapamıycam

Arkadaslar ben 14 Ekim 20 Ekım arası yıllık ızne çıkıyorum 1 cuma kesın ama 2 cumada olabılır ıslerın durumuna gore listeyi hazırlıyacak gönüllü bi arkadasa ıhtıyacımız var...

Kaptan yardımcısı olarak edda hazırlamalı lısteyı ama bu ara onun ıslerı cok youn ...Bu sorumlulugu ona verıp kendısını bıde bu yukun altına sokmak ıstemıyorum...Evde duran ev hanımları bu ıs ıcın daha uygun sankı (Sadece fıkrım bu )

Edda bana dön bebegim ben hallederım dersen kımseyı ugrastırmayalım...Yok olmaz ısler youn yetıstıremem dersen eskilerden hoppiş veya fadime abla yapabilir diye düşünüyorum...

Zor deil zaten hesaplamalar....Ben detaylı bı sekılde anlatırım zaten gerekenı....Daha gıtmeme cok var ama ben şimdiden açıklık getirmek istiyorum konuya...

hoppidickkk ben su anda 83 kiloyum..yani 5 kasıma kadar 77 olursam 6 kilo..75 olabilirsem ki zor 8 kilo vermem lazım...
karatayla düzgün yapanlar hatada 1 kilo veriyorlar..6 hafta 6 kilo yapar inşaalahhh
...aaaa...özür dilerim canım..tickerında 87 yazdığı için ben öyle hesapladım..kusuruma bakma..6 haftada 6 kiloyu gayet güzel verebilirsin...sıkıntı yapma..

ahhh ahhh...nerden başlasam nasıl anlatsam...öncelikle beyaz eşya götürecekmisin???veyahut yatak odası falan gibi eşya ...sona şu an bulunduğun baba evine bi göz gezdir...gördüğün herşeyi yavaş yavaş kendi evinede hazırlamaya başla..

hadi kızlar canlanınnnnnnnn:92::92::92::92:
DİETTT YAPMAK BİR AYRICALIKDIR...KENDİMİZİ ÖZEL HİSSEDELİM...KENDİMİZE DEĞER VERELİM...
harikasın nurrr...tebik ediyorum seni..
ooo murçum gez gez nereye kadar..bi evde oturda kendine bak bacım..iyileşmeden diyetde yapamazsın..haftasonu sizden haber alamayınca merak ediyorum..inan murç ne oldu diye düşündüm, meğer bizim murç orda burda geziyomuş..

canım benim kafa matematiğe pek basmıyo, detaylı anlatırsan yaparım inşallah..sen keyfine bak.. o zaman bizim yarış 20 ekimde bitecek öylemi??

bende bu hafta ıcı dahaa duzenlı bı lıstem olsun ıstıyorum cuma gunu hesap gunu:))) bunu unutmuyorum..tmm zaten menulerını takıp edıyrum.ceyız konusuna gelınce 3 tame yatak örtusu muu.valla ben bı tane gelınlık gıbı yatak örtusu almıstım ozamanın parasıyla baya bı para bayılmıstım zavallı örtu hurcun ıcınden cıkmıyor sımdı garıbım.bence boy boy saklama kapları ve 2 tane felan kucuk tencere almalısın malum 2 kısı olcksnz ılk etapta

afıyet olsun cnmcım bu sabah yedıklerın sanırım bu paşa kahvaltısı olmus aksama doğru daha az yıceksın sanrım yesılcay cok önemlı evet 2 bardak normal dıyor doktorlar

eger kımse gönullu olmazsa bana anlatrsın yapmaya calısırım cnm

murshcum zorlu bı hafta senı beklıcek desene hoppıdıckle yarısın 20sınde bıtıyormus sen sımdı tatılde ıstedıgını yıyemıcekmısın bakalım hem az yıyıp hem cok gezıp hoppıdıckı alt edıcekmısın yoksa sen cok yıyıp hoppıdıck hırstan az yıyıp spora yuklenıp senı gecıcekmı flaşg flaşh flaşh haberr

mervecim evet paşa kahvaltısı oldu cnm..karatay dietinde kahvaltıyızengin tutup 4 ya da 5 saat acımmayıp ara öğün yapmayıp depo yağlardan kullanmak hedefleniyor

Bizim buraların mesur bı ata sozu vardır...ÇOK KOŞAN EŞŞEK DEĞİRMEN DAMINA TEZ VARIR...Allah sakınsın artık...Cnmm valla benımde hafta sonu aklım hep sizdeydi özellikle edda acaba saclarını boyattımı dıe cok merak ettım ugramadı daha....Cnm hesaplama ısınde bısey yok sen hesaplamıyon zaten makıne hesaplıyo :)

eger kımse gönullu olmazsa bana anlatrsın yapmaya calısırım cnm

Süper olur cnm bu hafta gecsınde haftaya netlestırırız ıns....

Yok tatlım gerek yok 20 sıne bu ayın 23 unde basladık onumuzdekı ayın 23unde bıtırıcez.....1 ayda kım daha fazla kılo verırse o 1. olacak...Ödülüde o zaman konusuruz )

Son düzenleme:
mervecim evet paşa kahvaltısı oldu cnm..karatay dietinde kahvaltıyızengin tutup 4 ya da 5 saat acımmayıp ara öğün yapmayıp depo yağlardan kullanmak hedefleniyor

hım ben dıyetın ıcerıgını bılmıyordum tamam ozaman.benm kafamada dukan yattı et obur olaraktan:) 2 hafta sonra felan dukana baslamayı dusunebılırım bende murshcumun yardımıyla tabı:)

ıssız topik nerde millet ben biraz temizlik yaptım geldim kimsecikler yok kesin hpidicik halıları yıkadı şimdi mahalede çay içmeye gitmiştir

allah razı olsun fadime abla güzel dileklerin için teşekkür ederim. inan bu azıcık şeyler bile çok para tuttu. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah bütün evlenecekler gönüllerindeki şeyi alabilirler. zor işmiş gerçekten. yemeni az var bende henüz. annem ilgilensin onunla artık =)

hadi hayırlısı murşcum inşallah güzel bir tatil geçirirsin. =) bu arada iyileştin mi ?

beyaz eşyaya henüz başlamadım ocak ayı gibi başlamayı düşünüyorum. taksitlerim var daha hoppidicik.

aynen öyle merve ben de öyle çeyizlik bir tane yatak örtüsü var ona epey para bayıldım. ama doğru söylüyorsun sık sık kullanmıcam değil mi? yine de annem olması gerekiyor deyip duruyor. saklama kabı almadım alırım inşallah. tencere takrar almam gerek zaten dediğin gibi ufak tefek boylarda. marka olarak hem uygun hem kaliteli bir şey var mı tavsiye edeceğin? kullanımından memnun kaldığın mutfak robotları varsa onları da söyleyebilirsin.

hepinize teşekkür ederim valla ya ilgilendiğiniz için =)

Son düzenleme:

cnm arzumun robotu var bıkac seyı bırden yapıyor mıkser blender doğrama vs bnde ondan var ve yıne arzumun caycısı var aynı zamanda kahve cezvesıde var ıkısını alsan baya bı ısını görur.tost makınesı var bıtane kucucuk bnde pratık oluyor oda tost veya börek pogaca ısıtıverıyosun kocaNA tazecık oluyor.hem ben o tost makınmesınde tavuklarımı ızgara yapıyorum:) kıng mı ney markası hedıye gelmıstı senın dugun nezmn kısmetse bellımı

seneye kısmet olursa =(( nişanlımın formasyon işleri yüzünden. yavaş yavaş başladım almaya bazı şeyleri bir anda alırsan çok para tutar yetişemezsin dedi herkes.

seneye kısmet olursa =(( nişanlımın formasyon işleri yüzünden. yavaş yavaş başladım almaya bazı şeyleri bir anda alırsan çok para tutar yetişemezsin dedi herkes.

aynen öle cnm benım ınce ıslerım danteldı felan ben kucukken ananem yaptms hep saolsun onlar harıc 3-4 senede anca oldu yavas yavas taksıtle olunca 3 -4 seneyı buldu yanı.bu arada eve gelsen hıc dantel kullanmıyorum hoşuma gıtmıyor agır mısafrler gelıcekse anca ozmn serıyorum snra hemen kaldırıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…