- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.481
leslıe super ya mursh sayesınde ındırebılmıstım bende pcye
bu arada bu topiğin elemanlarıı...size sesleniyorum!!!!!lütfen başka topiklerde harcadığınız vaktin yarısını burayada verseniz ne iyi olur...bugün başka topikde online gördüğüm kişiler buraya hiiiç uğramamış bilee
...aaaa...özür dilerim canım..tickerında 87 yazdığı için ben öyle hesapladım..kusuruma bakma..6 haftada 6 kiloyu gayet güzel verebilirsin...sıkıntı yapma..hoppidickkk ben su anda 83 kiloyum..yani 5 kasıma kadar 77 olursam 6 kilo..75 olabilirsem ki zor 8 kilo vermem lazım...
karatayla düzgün yapanlar hatada 1 kilo veriyorlar..6 hafta 6 kilo yapar inşaalahhh
ahhh ahhh...nerden başlasam nasıl anlatsam...öncelikle beyaz eşya götürecekmisin???veyahut yatak odası falan gibi eşya ...sona şu an bulunduğun baba evine bi göz gezdir...gördüğün herşeyi yavaş yavaş kendi evinede hazırlamaya başla..''fadime''
.
_____________________________________________________________________________________
bir de evli olan arkadaşlarım sizlere bir şey danışacağım. ucundan eteğinden yavaş yavaş çeyiz hazırlıyorum da böyle tavsiye edeceğiniz şeyler var mı. çok lazım olan ya da kaliteli olarak memnun kaldığınız şeyler..
ben kendime günlük yemek takımı, kahvaltı takımı, sandıklı çatal bııçak kaşık takımı, 3 tane yatak örtüsü 2 si süslü =))
çay bardak takımı, tepsi, kahvaltı kaseleri, tatlı kaseleri, 5 li tencere seti, orta halli bir çelik cezve seti, porselen çaydanlık, ekmek sepeti, sirkelik yağlık tuzluk takımı, sürahi, 3'lü tava seti, 2 küçük boy peluş halı, 3 boy salata tabağı, 3 boy da borcam aldım.
sizde tecrübeli olarak bana yol gösterin lütfen çok eksiğim var =(
harikasın nurrr...tebik ediyorum seni..hadi kızlar canlanınnnnnnnn:92::92::92::92:
DİETTT YAPMAK BİR AYRICALIKDIR...KENDİMİZİ ÖZEL HİSSEDELİM...KENDİMİZE DEĞER VERELİM...
ooo murçum gez gez nereye kadar..bi evde oturda kendine bak bacım..iyileşmeden diyetde yapamazsın..haftasonu sizden haber alamayınca merak ediyorum..inan murç ne oldu diye düşündüm, meğer bizim murç orda burda geziyomuş..Günaydın kızlar ...
Kaynatmıssınnız baya anca okuyabıldım geçmişi....
Hafta sonu adadan arkadaşlarım geldiler cumartesi gecesınden dısarı cıktık bızde kaldılar...Hafta sonu tam dinlenip iyleşicektim ki gene hastalıgım yenıledi....Bu aralar cok geziyorum inş sou kotu olmaz...Bu hafta sonu cok yakın arkadasımın dogum gunu var gıtmezsem olmaz...Ama ondan sonraskı hafta kesın evdeyım))
canım benim kafa matematiğe pek basmıyo, detaylı anlatırsan yaparım inşallah..sen keyfine bak.. o zaman bizim yarış 20 ekimde bitecek öylemi??Arkadaslar ben 14 Ekim 20 Ekım arası yıllık ızne çıkıyorum 1 cuma kesın ama 2 cumada olabılır ıslerın durumuna gore listeyi hazırlıyacak gönüllü bi arkadasa ıhtıyacımız var...
Kaptan yardımcısı olarak edda hazırlamalı lısteyı ama bu ara onun ıslerı cok youn ...Bu sorumlulugu ona verıp kendısını bıde bu yukun altına sokmak ıstemıyorum...Evde duran ev hanımları bu ıs ıcın daha uygun sankı(Sadece fıkrım bu )
Edda bana dön bebegim ben hallederım dersen kımseyı ugrastırmayalım...Yok olmaz ısler youn yetıstıremem dersen eskilerden hoppiş veya fadime abla yapabilir diye düşünüyorum...
Zor deil zaten hesaplamalar....Ben detaylı bı sekılde anlatırım zaten gerekenı....Daha gıtmeme cok var ama ben şimdiden açıklık getirmek istiyorum konuya...
''fadime''
öncelikle fadime abla çiğ köfte dedin çok canım çekti. sana da afiyet olsun. hafta sonu bende biraz kaçırdım ama üzülmedim. bilerek yedim çünkü. hafta içi daha programlı oluyorum telafi edebilirim. sende telafi edersin.
mervecim bende çok tatlı seviyorum hatta hastasıyım tatlı çeşitlerinin. ama lütfen yeme bende bu gün çikolata yedim gofret yedim. yarından itibaren asla yemiyoruz tamam mı sende beni durdur.
_____________________________________________________________________________________
bir de evli olan arkadaşlarım sizlere bir şey danışacağım. ucundan eteğinden yavaş yavaş çeyiz hazırlıyorum da böyle tavsiye edeceğiniz şeyler var mı. çok lazım olan ya da kaliteli olarak memnun kaldığınız şeyler..
ben kendime günlük yemek takımı, kahvaltı takımı, sandıklı çatal bııçak kaşık takımı, 3 tane yatak örtüsü 2 si süslü =))
çay bardak takımı, tepsi, kahvaltı kaseleri, tatlı kaseleri, 5 li tencere seti, orta halli bir çelik cezve seti, porselen çaydanlık, ekmek sepeti, sirkelik yağlık tuzluk takımı, sürahi, 3'lü tava seti, 2 küçük boy peluş halı, 3 boy salata tabağı, 3 boy da borcam aldım.
sizde tecrübeli olarak bana yol gösterin lütfen çok eksiğim var =(
günaydınnnnnnn
hafta sonundan sonra light az kalorili bir hafta daha başlıyor kızlar...bu hafta hepimizin en az 1 kg vermesi dileğimle...ben cumaya göre 800 gram ekside çıktım bu sabah...6 ekimde 79,9 olma ümidime yakınım..o olmasa bile 81 olucam inşaallah..
kahvaltım... kalkınca 500 ml su
4 koyu renkli gün kurusu
bir avuç tussuz badem
bir avuş tussuz fıstık
bir avuç beyaz peynir ve az kaşar
10 geceden suya ıslanmış zeytin bir domates
ve 2yumurtalı kıymalı omlet..
ve bugün itibariyle yeşil çayımı düzene koyuyorum..nolursa olsun 3 kupa içicemmmm
ve 3 litre suuuu olucak...
Arkadaslar ben 14 Ekim 20 Ekım arası yıllık ızne çıkıyorum 1 cuma kesın ama 2 cumada olabılır ıslerın durumuna gore listeyi hazırlıyacak gönüllü bi arkadasa ıhtıyacımız var...
Kaptan yardımcısı olarak edda hazırlamalı lısteyı ama bu ara onun ıslerı cok youn ...Bu sorumlulugu ona verıp kendısını bıde bu yukun altına sokmak ıstemıyorum...Evde duran ev hanımları bu ıs ıcın daha uygun sankı(Sadece fıkrım bu )
Edda bana dön bebegim ben hallederım dersen kımseyı ugrastırmayalım...Yok olmaz ısler youn yetıstıremem dersen eskilerden hoppiş veya fadime abla yapabilir diye düşünüyorum...
Zor deil zaten hesaplamalar....Ben detaylı bı sekılde anlatırım zaten gerekenı....Daha gıtmeme cok var ama ben şimdiden açıklık getirmek istiyorum konuya...
Arkadaslar ben 14 Ekim 20 Ekım arası yıllık ızne çıkıyorum 1 cuma kesın ama 2 cumada olabılır ıslerın durumuna gore listeyi hazırlıyacak gönüllü bi arkadasa ıhtıyacımız var...
harikasın nurrr...tebik ediyorum seni..
ooo murçum gez gez nereye kadar..bi evde oturda kendine bak bacım..iyileşmeden diyetde yapamazsın..haftasonu sizden haber alamayınca merak ediyorum..inan murç ne oldu diye düşündüm, meğer bizim murç orda burda geziyomuş..
canım benim kafa matematiğe pek basmıyo, detaylı anlatırsan yaparım inşallah..sen keyfine bak.. o zaman bizim yarış 20 ekimde bitecek öylemi??
eger kımse gönullu olmazsa bana anlatrsın yapmaya calısırım cnm
murshcum zorlu bı hafta senı beklıcek desene hoppıdıckle yarısın 20sınde bıtıyormus sen sımdı tatılde ıstedıgını yıyemıcekmısın bakalım hem az yıyıp hem cok gezıp hoppıdıckı alt edıcekmısın yoksa sen cok yıyıp hoppıdıck hırstan az yıyıp spora yuklenıp senı gecıcekmı flaşg flaşh flaşh haberr
mervecim evet paşa kahvaltısı oldu cnm..karatay dietinde kahvaltıyızengin tutup 4 ya da 5 saat acımmayıp ara öğün yapmayıp depo yağlardan kullanmak hedefleniyor
kızlar sonunda faceye fotomu koydum biraz çirkin çıktı ama olsun hopidicik erkekmisin demişti ya çok komik gelmişti bana
günaydın canım inşallah telafi ederim .yarında halı yıkarım erir yediklerim .aldıkların ufak gibi duruyo ama kimbilir nekadar ödedin çok severim kız çeyizi dizmeyi ALDIKLARINI GÜLE GÜLE KULLAN MUTLULUGUN DAİM OLSUN. ALLAH BÜTÜN KIZLARA NASİP ETSİN BENİM KIZLARADA İNŞALLAH.BENDE DAHA YENİ BÜYÜK KIZIMIN YEMENİLERİNİ OYALAMAYA BAŞLADIM 2 TANE BİTTİRDİM HEP YAPARDIM AMA KENDİ KIZIMA YAPINCA DAHA BİR HEVESLE YAPIYORUM.SEN YEMENİ KAÇTANE YAPTIN 60 YETERMİ
...ahhh ahhh...nerden başlasam nasıl anlatsam...öncelikle beyaz eşya götürecekmisin???veyahut yatak odası falan gibi eşya ...sona şu an bulunduğun baba evine bi göz gezdir...gördüğün herşeyi yavaş yavaş kendi evinede hazırlamaya başla..
bende bu hafta ıcı dahaa duzenlı bı lıstem olsun ıstıyorum cuma gunu hesap gunu:))) bunu unutmuyorum..tmm zaten menulerını takıp edıyrum.ceyız konusuna gelınce 3 tame yatak örtusu muu.valla ben bı tane gelınlık gıbı yatak örtusu almıstım ozamanın parasıyla baya bı para bayılmıstım zavallı örtu hurcun ıcınden cıkmıyor sımdı garıbım.bence boy boy saklama kapları ve 2 tane felan kucuk tencere almalısın malum 2 kısı olcksnz ılk etapta
allah razı olsun fadime abla güzel dileklerin için teşekkür ederim. inan bu azıcık şeyler bile çok para tuttu. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah bütün evlenecekler gönüllerindeki şeyi alabilirler. zor işmiş gerçekten. yemeni az var bende henüz. annem ilgilensin onunla artık =)
hadi hayırlısı murşcum inşallah güzel bir tatil geçirirsin. =) bu arada iyileştin mi ?
beyaz eşyaya henüz başlamadım ocak ayı gibi başlamayı düşünüyorum. taksitlerim var daha hoppidicik.
aynen öyle merve ben de öyle çeyizlik bir tane yatak örtüsü var ona epey para bayıldım. ama doğru söylüyorsun sık sık kullanmıcam değil mi? yine de annem olması gerekiyor deyip duruyor. saklama kabı almadım alırım inşallah. tencere takrar almam gerek zaten dediğin gibi ufak tefek boylarda. marka olarak hem uygun hem kaliteli bir şey var mı tavsiye edeceğin? kullanımından memnun kaldığın mutfak robotları varsa onları da söyleyebilirsin.
hepinize teşekkür ederim valla ya ilgilendiğiniz için =)
cnm arzumun robotu var bıkac seyı bırden yapıyor mıkser blender doğrama vs bnde ondan var ve yıne arzumun caycısı var aynı zamanda kahve cezvesıde var ıkısını alsan baya bı ısını görur.tost makınesı var bıtane kucucuk bnde pratık oluyor oda tost veya börek pogaca ısıtıverıyosun kocaNA tazecık oluyor.hem ben o tost makınmesınde tavuklarımı ızgara yapıyorum:) kıng mı ney markası hedıye gelmıstı senın dugun nezmn kısmetse bellımı
seneye kısmet olursa =(( nişanlımın formasyon işleri yüzünden. yavaş yavaş başladım almaya bazı şeyleri bir anda alırsan çok para tutar yetişemezsin dedi herkes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?